Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μέχρι τέλος του μήνα είνα!! Αστα! Ρε γαμώτο με πονάει το στομάχι μου σήμερα..Από τι μπορεί να είναι?

Μήπως μεγαλώνουν τα μωρά και σου πιέζουν το στομάχι; Είναι κάψιμο, ξυνίλα ή απλώς πόνος (γιατί ενδέχεται να περνάς και καμιά ίωση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπερα στις μελλουσες και στις ηδη διδυμομανουλες!!Καλα κουραγια σας ευχομαι.Ειναι δυσκολα αλλα συναμα και τελεια !!Οι μπεμπουλες μου ειναι μια χαρα!!Μεγαλωνουν ραγδαια.Ειμαστε στα 4 κιλα τωρα.Καθε 15 μερες βαζουν απο 1 κιλο!!και 52 εκατοστα υψος.Η παιδιατρος μας δινει συγχαρητηρια !!:tongue:Βγαινουμε και βολτιτσες με το καροτσι ...και ολοι μας κοιτανε και μας δινουν ευχες!!Πλεον το βραδυ δεν τις ξυπναω για να φανε.Ξυπνανε εκεινες και ετσι κοιμομαστε καλα κι εμεις!!Επιτελους!!!Συνεχιζω τον θηλασμο παραλληλα με το ξενο γαλα.Πηρα χαπακια μαγια μπυρας και ειδα αυξηση του γαλακτος.Σας τα συνιστω.

iRzGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!:P

ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ!

age.png

Διαφημίσεις

ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ!

Μπράβο βρε Witch. Μπράβο πολύ χάρηκα. Κι εσύ ζευγαράκι σαν κι εμάς ε? Άντε άντε. Όλα καλά. Τέλεια. Οπότε τώρα βουρ για ψώνια αφού ξέρεις και τα φύλλα τους. Χι χι χι χιχι.......... ΣΟυ είπε βάρος?:)

Καλημέρα και από μένα:P

Witch συγχαρητήρια και join the club... τελικά το 1+1 έχει πολύ κόσμο!!! Πες μας και άλλα νέα....

Glorr, δεν μου είπες τι ψώνισες τελικά από το Λητώ; Η τι είδες;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από μένα:P

Witch συγχαρητήρια και join the club... τελικά το 1+1 έχει πολύ κόσμο!!! Πες μας και άλλα νέα....

Glorr, δεν μου είπες τι ψώνισες τελικά από το Λητώ; Η τι είδες;;;

Καλημέρα. Λοιπόν. Από το ΛΗΤΩ πήρα αποστειρωτή, ενδοεπικοινωνία κ ένα καθισματάκι για το αυτοκίνητο που είναι και για μεταφορά . Χθες πήγα και τζάμπο και ψώνισα όμως. Ήταν τέλεια. Πήραμε όλα τα ψιλολόγια. Από μπιμπερό, πιπίλες, μπανάκι, βουρτσίτσα, χτενίτσα...........και όλα τα συναφή. Πολύ το χάρηκα. Από τέτοια σχεδόν τελειώσαμε. Ότι μπορεί να μου ΄ξέφυγε το παίρνω άλλη στιγμή. Αυτά τα νέα μας. Τα δικά σας?:rolleyes:

ΛΟΙΠΟΝ,470 ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 440 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΒΡΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΤΟ ΜΗΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!25/08 ΠΗΤ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 10/08.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΨΟΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.:-P

Δ Υ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ!ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

age.png

Τώρα αγχώθηκα... από τα ψιλά δεν έχω πάρει τίποτα. Αυτή η εργασία με έχει κάτσει μέσα για τα καλά.... Με τι ωραία πράγματα που ασχολούμαι :evil: και έχω μέλλον ακόμα!!!!!

Ποιος ΄θα κάνει καμπύλη την άλλη βδομάδα;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ,470 ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ 440 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΒΡΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΣΤΟ ΜΗΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!25/08 ΠΗΤ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 10/08.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΨΟΓΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.:-P

Δ Υ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ!ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

Συγχαρητήρια!!! Δύο υπέροχα αυγουστιάτικα μωρά.

Πως άντεξες 2 ώρες;

Τελικά μου φαίνεται η γιόγκα αποδίδει τέλεια. Λες αν κάνω και εγώ να μου πέσουν τα κιλα; :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

TWINS ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ10 ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΟΥ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ SILVER CROSS?

age.png

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω, αλλά είμαι και τεμπέλα βλέπεις... όταν πάντως έκανα γιόγκα παλιότερα ένιωθα τέλεια!!!

Πήγα τώρα και περπάτησα λίγο μέχρι το ταχυδρομείο και ανέβηκε η διάθεση (όχι απο το ταχυδρομείο, από το περπάτημα:P)

Το διδυμοκάροτσο Sivler Cross λες; Δεν θυμάμαι να το έχω δει στην αγορά, αλλά το είδα τώρα στο internet. Ωραίο φαίνεται και πολύ ελαφρύ. Πρόσεξε όμως να σε βολεύουν οι διαστάσεις και να είναι από την ηλικία που θέλεις (αυτό ισχύει για όλα τα καρότσια).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο!! με το καλό! Μου έδωσες κουράγιο!! Αντε να έρθει και η σειρά μου!!!

Εγώ σήμερα κορίτσια έχω μια ατονία, γενικά δεν είμαι και πολύ στα καλά μου!! Καλά που διαβάζω τα νέα σας και τα ψώνια σας και φτιάχνει η διάθεση μου!

Ψωνίστε να μου λέτε μετά τι θα πάω να πάρω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...