Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και τώρα θα σχολιάσω τα νέα σας!!!! Τώρα τα καταφερα... τάιζα-τάιζα-τάιζα!!!!!!!

marakik0n σε είχαμε χάσει και είχαμε υποπτευθεί ότι πάλι θα υπήρχε κάποιο θέμα.... υπομονή και ξεκούραση χρειάζεται και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις! Κάθε μέρα που περνάει είναι και μια νίκη ενάντια στις δυσκολίες.

Jasmini, υποκλίνομαι στη μαμά σου με το λάπτοπ της! Πρέπει να τη φέρουμε σε επάφή με την άλλη κομπιουτερο-γιαγιά, τη μαμά της Όλγας!:P:p:p

Glorr, όλα τα μωρά πίνουν διαφορετικές ποσότητες. Η μικρή που πίνει 60ml μήπως κάνει περισσότερα γεύματα; Το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας θα σκεφτώ πολύ αν θα το κάνω, γιατί μια φίλη μου το έκανε στο παιδί της και αυτό έκανε τόσους εμετούς που αφυδατώθηκε και νοσηλεύτηκε.

Jas, σε ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι και να σε έχει η Παναγία καλά. Πως πάνε τώρα τα ξενύχτια και ο θηλασμός;

Nufi, βγαίνω τόσες βόλτες για να στρώσω το έδαφος για σένα, λειαίνω δηλαδή τις πλάκες του πεζόδρομου, έτσι ώστε όταν βγείτε να τσουλάει τέλεια το διδυμοκάροτσό σας!!!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια και απο μένα. Τι κάνετε? Και μένα σήμερα το απόγευμα μέχρι και τώρα μιλάμε για απίστευτη γκρίνια. Δεν ξέρω γιατί. Πω πω κούραση............Γκρινιάζουν και τα δικά σας έτσι βρε κορίτσια? Τι να πω? Ώρες ώρες απελπίζομαι. Twins απ΄'οτι βλέπω μόνο εσύ είσαι εδώ ε? τι κάνουν τα νινάκια σου?:)

Καλημέρα!!!!!!!:P

Γκκκρρρρρ..... σήμερα δεν μπορώ να πάω βόλτα και στενοχωριέμαι. Εφυγε ο μπαμπάς και με άφησε μόνη μου!!!!

Που είστε όλες εξαφανισμένες;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τι ωραια μερα!τρα λα λα!

τρεχω και δεν φτανω!σε ενα τεταρτο πρεπει να φυγω να παω στο βιβλιοπωλειο και απο κει για μαθημα και μεχρι τωρα ετρεχα στα φαρμακεια γιατι εχθες κατι επαθε ο σκυλος μας(ροτβαιλερ) και παρελυσε και τον πηγαν στο γιατρο και δαγκωσε τον μπαμπα μου (που μου κραταει τα παιδια...) και πηγαν στο νοσοκομειο και τωρα ηθελα να φτιαξω μακαρονια στα γρηγορα και μου χυθηκαν ολα στο πατωμα και ηρθε η πεθερα μου να κρατησει τα παιδια και και και και

και η ζωη ειναι ωραια αλλα τα εχει μ αλλον!

age.png

Διαφημίσεις

τι ωραια μερα!τρα λα λα!

τρεχω και δεν φτανω!σε ενα τεταρτο πρεπει να φυγω να παω στο βιβλιοπωλειο και απο κει για μαθημα και μεχρι τωρα ετρεχα στα φαρμακεια γιατι εχθες κατι επαθε ο σκυλος μας(ροτβαιλερ) και παρελυσε και τον πηγαν στο γιατρο και δαγκωσε τον μπαμπα μου (που μου κραταει τα παιδια...) και πηγαν στο νοσοκομειο και τωρα ηθελα να φτιαξω μακαρονια στα γρηγορα και μου χυθηκαν ολα στο πατωμα και ηρθε η πεθερα μου να κρατησει τα παιδια και και και και

και η ζωη ειναι ωραια αλλα τα εχει μ αλλον!

Witchaki, κατ' αρχήν χρόνια πολλά για χτές!!!!:P Και στα 100 χρόνια με το καλό!!!

Περαστικά στον παππού και στο σκυλάκι.

Σε θαυμάζω βρε θηρίο... μόνο ένας μήνας που γέννησες και έχεις επανέλθει στο επάγγελμα δριμύτατη!!!! Μπράβο!!!!!

Τα μακαρόνια καλά έκαναν και πέσανε για να μην τα φάτε και παχύνετε!!!! :P:p:p:p Δροσερό νεράκι και φρουτάκια καλή μου!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και είμαι εδώ!:D!!:D!! Γυρίσαμε από Αλεξάνδρας, κάναμε καρδιοτοκογράφο, όλα καλά! Κρατάμε ακόμα! Επόμενο ραντεβού Τετάρτη και βλέπουμε. Ευτυχώς αυτήν την εβδομάδα δεν θα πάει πουθενα ο ντοκ!!!

Δεν ξέρω τι γίνεται με τη σύνδεση μου τώρα άνοιξα και είχε σήμα και ελπίζω να έρθει το μήνυμα.

Πάω για ξάπλες και αν συνεχίσω και έχω σήμα θα διαβάσω τα νέα σας το απόγευμα!! Σας φιλώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Εμείς ευτυχώς είχαμε ένα ήρεμο βράδυ... γενικά τις τελευταίες μέρες είναι ήρεμα τα πράγματα!!

Τώρα πίνω ένα καφεδάκι που το πεθύμισα! (φίλτρου Ολγάκι, μηνμε μαλώσεις, με μπόλικο γαλατάκι :) ) Θα πήγαινε κι ένα τσιγαράκι μαζί αλλά ούτε λόγος ;)

Έχω βρει την υγειά μου με το καρότσι, αν και μόνη στο σπίτι, τα ταίζω και μετά καρότσι και τα δυό και κούνημα μέχρι να κοιμηθούν...τι ωραία!!

Twins σε γρουσουζέψαμε που έβγαινες τις βολτούλες? Κι εδώ έχει πολύ ζέστη και θα απολάμβανα μια βολτούλα μέχρι την παραλία..αλλά....

Έστειλα τον άντρα μου να πάει να πάρει και τα βιβλιάρια υγείας των μωρών, επιτέλους!!!!!

Nunuka κράτα όσο περισσότερο μπορείς!!!Κι εμένα έτσι με πήγαινε ο γιατρός με τα ραντεβού τελευταία και ανυπομονούσα!Έτοιμη ήμουν να του πω ότι οι φιλενάδες στο φόρουμ ανυπομονούν να γεννήσω και με βγάλαν μαθουσάλα των διδυμοεγκύων. :tongue: Τελικά τα πρωτεία πήρε άλλη και εγώ έμεινα με το δεύτερο έπαθλο :) Νομίζω η Φρόσω...

Witchaki υπομονή να περάσει η μέρα...αμα βρε παιδί μου σου ξεκινήσει στραβά..άστα βράστα...

Glorraki σε χάσαμε!! Πώς τα πας κι εσύ?

Λοιπόν υπενθυμίζω ότι μας χρωστάνε κάποιες φώτο των μπεμπεδιών...Nufi, Glorr...

Όλγα που είσαι? Πάρε θέση, βάλε τις φωνές :) :)

RKdwp3.png

Αποθεώνω τις συντρόφισσες που χωρίς βοήθεια από κανέναν στο σπίτι, κάνουν δουλειές, ανατρέφουν τα δίδυμα παιδιά τους και ταυτόχρονα κρατούν ζεστή τη σχέση με τις υπόλοιπες φίλες διδυμομάνες!

Κι εγώ, με δύο μαμάδες στο σπίτι (τη δική μου, μάλιστα, μέρα νύχτα)... είμαι ανίκανη να γράψω δυο λόγια στο forum!!!!!! Μου κάνουν όλες τις δουλειές, ενίοτε μου φέρνουν και τα γαλατάκια έτοιμα στο μπουκάλι κι εγώ... άχρηστη τελείως! Και να πει κανείς ότι κοιμάμαι και ξεκουράζομαι στο ενδιάμεσο; Όχι, ούτε αυτό καταφέρνω! Το μόνο που παλέυω όσο μπορώ πιο μόνη μου είναι η νύχτα, για να μπορεί να πάει ο άντρας μου στη δουλειά και να μην κουτουλάει!

Κι από θηλασμό, όπως είπαμε... οδεύουμε στην αποτυχία! Τους βάζω στο στήθος όποτε το θυμάμαι και όποτε είναι ήρεμοι, γιατί αλλιώς νευριάζουν! Εκείνος ο μικρός, βρε κορίτσια, πολύ λαίμαργος, μα πολύ, όμως! Τρώει μπουκάλι και μετά ζητάει συμπλήρωμα (πάλι μπουκάλι) και στο τέλος το κάνει εμετό, διότι δεν το χωράει το στομάχι του! Τι να κάνω μαζί του; Η γιατρός είπε ότι έχει και μια μικρή παλινδρόμηση, αλλά περιμένουμε ακόμη. Στο μεταξύ, εγώ είμαι γεμάτη εμετούς συνεχώς και μυρίζουμε κι εγώ κι εκείνος τραχανά!

Όλα καλά, κατά τα άλλα, κουκλίτσες μου;

Έγινε κάτι που πρέπει να μάθω οπωσδήποτε;

Σας φιλώ γλυκά!

Nunuka, κρατήσου λίγο ακόμη, για να μην ταλαιπωρηθείς ούτε εσύ ούτε τα nunudakia!!

rPPrp3.png

Maraki, καλή δύναμη σου εύχομαι, κοριτσάκι μου! Η Παναγία, η μάνα όλων μας, να είναι δίπλα σου και να σου φέρει και τα δύο παιδάκια σου γερά στην αγκαλίτσα σου!

Υπομονή και ηρεμία...

Σε σκεφτόμαστε συνέχεια!

Όλα θα πάνε καλά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω....ενα ερηπιο....στην κυριολεξια σερνομαι....Εχω και τις στενοχωριες μου και κλαιω απο χτες συνεχεια (σχεδον).

Χτες το απογευμα συνειδητοποιησα οτι ο μικρος μου προχτες ολη μερα δεν εκανε κακα του.Πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε να του βαλω θερμομετρο με λιγο λαδακια μηπως κ ερεθιστει ο πισινουλης του κ κανει κακα του.Αλλιως να του κανω κλυσμα κ αν δεν ενεργηθει να τον παω για να αλλαξουμε το γαλα.Αρχισα να κλαιω σκεπτομενη τι πρεπει να του κανω....δεν ηθελα να του κανω κλυσμα.Τελικα το θερμομετρο με το λαδακι σεν εδρασε κ αναγκαστικα του εκανα κλυσματακι.Ευτυχως ενεργηθηκε,τον εκανα κ ενα μπανακι μετα κ κοιμηθηκε ησυχος.Κατα τις 2 00 ξυπνησανε κ τα δυο να φανε,αφου τα ταισα μεχρι τις 3 00 γκρινιαζανε,στο μεταξυ ξυπνησε κ ο Τασος κ φωναζε "μπαμπα-μπαμπα".Τον πηρα αγκαλια κ τον εβαλα διπλα απ τον μπαμπα του.

Ξαπλωνω στον καναπε κ εχω διπλα μου στο ρηλαξ τον εναν απ τους 2 διδυμους και τον κουναω μπας κ κοιμηθει κ αυτος κι εγω μαζι!!!!Τελικα κοιμηθηκε κ τον πηγα στην κουνια του (εντελως μηχανικα γιατι το ειχα ξεχασει).Και εκει που ειναι ολοι ησυχοι κ πεφτω για υπνο ακουω ενα γκντουπ κ κλαματα.....σε χρονο dt σκεφτηκα οτι επεσε το μωρο απ το ρηλαξ και απ τον πανικο κοντεψε να στραβωσει το σαγονι μου (να το ερχεται το εγκεφαλικο).Τελικα επεσε ο Τασος κ εσκασε πανω στα πλακακια....ευτυχως δε χτυπησε ή τουλαχιστον δεν ειδα να παραπονιεται για κατι.

Οσο αφορα τα διδυμα,ο μικρος παλι σημερα δεν εκανε κακα του.Και εκλεισα ραντεβου στον παιδιατρο αυριο στις 9 20 μηπως μου αλλαξει γαλα...και μετα πρεπει να γυρισω σπιτι κ στις 11 00 να παρω τον Τασο απο το σχολειο γιατι εχουμε εμβολιο στις 12 00...γενικα εχω στενοχωρηθει πολυ με τον μικρο που ειναι τοσο δυσκοιλιος...τον βλεεπω σφιγγεται,κοκκινιζει κ εκει που λες τα εκανε....τιποτα...αδεια η πανα.....

Ειμαι να σκασω....

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα μην στενοχωριέσαι. Κ΄εγω τα ίδια έχω με την μπεμπούλα μου. Κι εμείς με το θερμόμετρο είμαστε και το λαδάκι. Εμένα έπινε το Almiron Premature, αυτό που είναι για τα πρόωρα. Και τώρα μου το άλλαξε η παιδίατρος από χθες και πήραμε το Novalac IT 1 που είναι λέει πολύ καλό για την δυσκοιλιότητα. Χθες το πρωί στο πρώτο γεύμα που ξεκινήσαμε μετά από καμιά ωρίτσα ενεργήθηκε κανονικότατα και γέμισε τον κόσμο όλο που είχε μέρες να το κάνει. Από χθες το πρωί όμως πάλι τίποτα. Στο μετάξύ σήμερα σε τρία συνεχόμενα γεύματα μου κάνει εμετό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως τελικά δεν της κάνει αυτό το γάλα, δεν το δέχεται ή ίσως έχει κρυώσει...........δεν ξέρω. Αύριο που θα τα δει η γιατρός θα δούμε τι θα μας πει. Εσείς πιο γάλα πίνετε? Εννοώ το μωράκι με την δυσκοιλιότητα. :?

Giotaki και Glorraki,

περνάμε ακριβώς τα ίδια! Υπομονή! Εδώ και λίγες μέρες έβλεπα τον μεγάλο να γίνεται κατακόκκινος σαν παντζάρι και να βγάζει κραυγές σφιξίματος και από κακάκια τίποτα, το χρυσουλάκι μου! Αυτό κράτησε περίπου 24 ώρες, ίσως και περισσότερο. Πήραμε την παιδίατρο και μας άλλαξε γάλα. Πίναμε κι εμείς το Almiron Premature και μας έδωσε το Almiron Comfort. Και, όπως τα λες, Glorraki, στην αρχή, μία ώρα μετά το γεύμα, έχεσε όλο τον κόσμο, έκανε κι άλλη μία σε μικρότερη έκταση και μετά πάλι τα ίδια!Σφίξιμο και κοκκίνισμα για σχεδόν 48 ώρες...! Στενοχώρια εγώ κι ο μπαμπάς του, δεν το συζητώ, κοντέψαμε να σκάσουμε κι εμείς μαζί του. Ξαναμίλησα με τη γιατρό, η οποία μας έδωσε το NOvalac IT, που το πίνει με σχετική όρεξη και κάπως πάει να στρώσει η κατάσταση, αλλά οι κενώσεις του δεν θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητικά συχνές. Τα ψιλοκαταφέρνει καλύτερα το πρωί. Έτσι, το μόνιμο θέμα συζήτησης είναι αν τα έκανε το παιδί...

rPPrp3.png

:D:DΚαι τι θα κάνουμε βρε κοριτσάκια με αυτό το θέμα της δυσκοιλιότητας? Ποιο γάλα τελικά είναι το κατάλληλο? ΄Ουφ τι άγχος κι αυτό? Κι εμένα το μόνιμο θέμα μου είναι αν τα έκανε η μπεμπούλα. Ευτυχως ο μπέμπης μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και μία και δύο και τρέις και τέσσερις φορές την ημέρα.

Αλλά μιλάμε για πολύ σφίξιμο και κοκκίνισμα και κλάμα. Τι τραβάνε κι αύτά τα μικρουλίνια μας όμως..............Δηλαδή agorakia κι εσύ με το NOVALAC δεν είδες ιδιαίτερη βελτίωση ε? Τι να πω? Δεν ξέρω. Κι εγώ τώρα περιμένω άυριο που θα έλθει να τα δει τι θα μου πει. Γιατί είμαι μονίμως πίσω από την μπεμπούλα και την κοιτάω να δω αν έχει κάνει ή όχι. Πείτε μου κι εσείς τι κάνατε τελικά. Να έχω και καμία άλλη γνώμη.:D:D

:D:DΚαι τι θα κάνουμε βρε κοριτσάκια με αυτό το θέμα της δυσκοιλιότητας? Ποιο γάλα τελικά είναι το κατάλληλο? ΄Ουφ τι άγχος κι αυτό? Κι εμένα το μόνιμο θέμα μου είναι αν τα έκανε η μπεμπούλα. Ευτυχως ο μπέμπης μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και μία και δύο και τρέις και τέσσερις φορές την ημέρα.

Αλλά μιλάμε για πολύ σφίξιμο και κοκκίνισμα και κλάμα. Τι τραβάνε κι αύτά τα μικρουλίνια μας όμως..............Δηλαδή agorakia κι εσύ με το NOVALAC δεν είδες ιδιαίτερη βελτίωση ε? Τι να πω? Δεν ξέρω. Κι εγώ τώρα περιμένω άυριο που θα έλθει να τα δει τι θα μου πει. Γιατί είμαι μονίμως πίσω από την μπεμπούλα και την κοιτάω να δω αν έχει κάνει ή όχι. Πείτε μου κι εσείς τι κάνατε τελικά. Να έχω και καμία άλλη γνώμη.:D:D

Τι άλλο να κάνουμε; Μόνο υπομονή. Η γιατρός είπε ότι θα στρώσει σιγά σιγά. Και ίσως να δίνω εναλλάξ comfort και novalac. Να, τώρα τον ακούω πάλι που σφίγγεται, το παιδάκι μου. Και μιας και το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι και ο μικρός δεν τα πάει τόσο τέλεια όσο στην αρχή...

Πάω να τον ηρεμήσω λιγάκι, γιατί υποφέρει το μωρό μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...