Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Βρε κοριτσια ευχομαι συντομα να σταματησουν τα μωρουλια να σας ξυπνανε το βραδυ!Τοτε θα ερθει η απολυτη ηρεμια και ξεκουραση!

Απ το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Glorr οδηγιες Χιτλερικου προγραμματος!

Διαλεγεις ωραριο ταισματος 3ωρο ή 4ωρο κατα προτιμηση.Δηλαδη θα ταιζεις 7-11-3-7-11 το βραδυ το τελευταιο

Αν σου ξυπνανε το βραδυ πριν τις 5-5:30 θα δινεις γαλα.Οταν θα ξυπνανε μετα τις 5 θα τα απασχολεις με πιπιλα ή με λιγο χαμομηλι μεχρι να παει 7!

Ετσι σιγα σιγα θα μαθουν απο μονα τους να τρωνε 11 το βραδυ και να ξυπνανε απο μονα τους 7 το πρωι.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ωραίο πρόγραμμα μου ακούγεται αυτό. Το ιδανικό. Απλά πάντα πρέπει να έχω άτομο για βοήθεια στο τάισμα αν είναι να τρώνε μαζί. Και αυτό είναι δύσκολο γιατί από βδομάδα ξεκινάω δουλειά. Θα το προσπαθήσω όμως. Εσένα έτσι τρώνε τώρα? Στο μεταξύ εμένα τρώνε και τελείως διαφορετικές ποσότητες. Ο μεγάλος τρώει 120 καιη μικρή 60. Ο μεγάλος κρατάει περισσότερες ώρες. Η μικρή όχι ακόμη. Θα δείξει βέβαια. Σήμερα της άλλαξα και το γάλα επειδή είναιδυσκοίλια η κακομοίρα και υποφέρει.

εγω ετσι τους εκοψα το βραδινο.Τωρα τρωνε 8:30-9 το πρωι γαλα,στις 1 μεσημεριανο,στις 5 φρουτα και στις 9 γαλα.Και το πολυ μεχρι τις 9:30 εχουν κοιμηθει!

Ακομη 60 τρωει η τσουρδο?

αμα τα ταιζει ενα απλα θα ταιζει πρωτα αυτο που τρωει γρηγορα και στο καπακι το επομενο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Λες ε? Ε μάλλον έτσι θα γίνει. Θα το δοκιμάσουμε. Είναι κι αυτό το ρέψιμο ρε παιδί μου που παίρνει ώρα πολύ. Και δεν το χωνεύω καθόλου. Μπορεί να φάνε αρκετά γρήγορα και να κάνουν πόση ώρα μετά για το ρέψιμο. Ωραίο πρόγραμμα έχετε εσείς. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είστε και πιο μεγάλοι ε?

το ρεψιμο και μενα μου την δινει πολυ!Αλλα 1 τεταρτο ειναι αρκετο να τα εχεις αγκαλια

Το προγραμμα το δικο μας ειναι ετσι επειδη ειμαστε και μεγαλυτεροι!Αλλα γενικα μου κοιμουνται 9-8 το πρωι απο 3 μηνων

Κανε αυτο που σου λεω και σιγα σιγα θα συνηθισουν σε αυτο τον ρυθμο

Καλημερα κοριτσακι!Σου εκαναν πυρετο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια κι εμείς θα κάνουμε την Παρασκευή ενα εμβολιο για την γαστρεντερίτιδα. Και συγκεκριμενα το rotarik. Δεν είναι λέει υποχρεωτικό αλλά είναι καλό να το κάνουν. Εσείς το κάνατε? Και τέλος του μήνα θα κάνουν και το πρώτο αυτό το κανονικό που κάνουν.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου ολες καλα? Εχασα καμια γεννα ή οχι? Θ α διαβασω τα μηνυματακια σας μετα, εχω και μερες να μπω!

Εγω κοριτσακια μου μολις πριν μια ωρα βγηκα απο την κλινικη! Ειχα απο τις 28 Αυγουστου, Σαββατο βραδυ 10.30 μπηκαμε με αιμα πολυ! Τα πραγματα δεν ειναι ακομη καλα, υπαρχει ενα μεγαλο αιματωμα αναμεσα στα δυο μωρακια μου που πιανουν και τους δυο πλακουντες! Τη Δευτερα που το ειδαμε τελευταια φορα

δεν ειχε μικρυνει αλλα φανηκε να ειναι πιο συμπαγες, δε μπορει να γινει τιποτε γι'αυτο απλα περιμενουμε ξαπλα και προσευχη!

Δυστυχως ειναι στο πιο δυσκολο σημειο το αιματωμα και μας ανησυχει πολυ! Περασα και περναω δυσκολα αλλα δε μπορω να κανω τιποτα και αυτο με σταναχωρει περισσοτερο! Αυτα προς το παρον κοριτσακια μου, θα διαβασω τα δικα σας!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ έχω λίγα νευράκια από χθές γιατί έριξε ο άντρας μου ένα μπουκάλι νερό κατά λάθος πάνω στο laptop και με άφησε χωρίς υπολογιστή. :(

Το πήρε σήμερα να το φτιάξει και σε δύο μέρες θα μου το φέρει. Επειδή όμως μουρμουρούσα :tongue: μου έφερε η μάνα μου το δικό της να βολευτώ.

Ωχ ξυπνήσαν τα μπεμπίνια. Θα τα πούμε αργότερα...

RKdwp3.png

Γεια σας και πάλι! Επιτέλους ήρθαμε στα ίσια μας!!!!!

Τα μπεμπάκια δεν έκαναν πυρετό αλλά είχαν μια τρομερή γκρίνια που αποσυντονίστηκαν και ξύπνησαν το βράδυ στις 02:00, όχι για να φάνε, αλλά για αγκαλίτσα. Εντάξει, φτηνά τη γλυτώσαμε γιατί μετά σταμάτησε το κλάμα, αλλά καταφέραμε να κοιμηθούμε μετά το τάισμα των 5:00.

Αφού όμως πήγε 12:00 και πλέον δεν υπήρχε κίνδυνος για άλλες παρενέργειες, τα πήγα βόλτα με το καρότσι (η γιαγιά και εγώ). Και ήταν τέλεια! Πλέον χωράμε κανονικά, ούτε μας ρουφάει ούτε μας ζορίζει το καρότσι, βολτάραμε, ήπιαμε καφέ και κάναμε δημόσιες σχέσεις! Θέλω και αύριο βόλτα :P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας και πάλι...

Μαράκι τώρα είδα τα νέα σου. Γι' αυτό βρε κούκλα μου σε χάσαμε πάλι? Αχ πότε θα ηρεμήσεις κι εσύ να χαρείς την εγκυμοσύνη σου?? Σήμερα γιορτάζει η Παναγιά Τσαμπίκα της Ρόδου όπου βοηθάει τις κοπέλες που θέλουν να μείνουν έγκυος και τις ήδη εγκυούλες που έχουν δυσκολίες στην εγκυμοσύνη τους! Εύχομαι η μεγάλη χάρη της να σε βοηθήσει και να τελειώσουν οι δυσκολίες σου και να έχεις πλέον μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όταν θα βγω πια έξω και θα πάρω εκεί τα μωράκια μου θα ανάψω κεράκι και για σένα και για όλες τις κοπέλες εδώ να τις προστατεύει και τα μωράκια μας!!!!

Twins μου πολύ ζηλεύω που βγαίνετε βολτίτσες. Εμείς θα κάνουμε εμβόλια την Παρασκευή, το πενταπλό και της γαστρεντερίτιδας. Ο γιατρός όμως δεν μας αφήνει να βολταρίσουμε ακόμα. Λέει...να περάσουν καμιά δυό εβδομάδες να ενισχύσει και το εμβόλιο το ανοσοποιητικό τους και μετά...

RKdwp3.png

καλησπερααα..

αχ βαχ,,δυσκολη νυχτα η χθεσινη..εκλαιγαν η γκρινιαζαν απλως κ τα 2..

τι θα γινει, οσο περναει ο καιρος θα δυσκολευει το πραγμα???

ελπιζω να ναι ησυχα σημερα....

twins με τις τσαρκες σας μας ξεσηκωνεις!!!

marakikon ευχομαι να ηρεμησεις καποια στιγμη βρε κοπελα μου...δυσκολη εγκυμοσυνη..τι να πουμε τωρα..?

θα ανταμοιφθεις ομως..εχε πιστη κ θετικη σταση..

glorr σε χασαμε..παιδευεσαι απ τα ζουζουνια σου?

γεια σου ρε ολγακι με τις συμβουλες σου!

jasminιδιο θηλασα πριν τον μικρο κ δε χρειαστηκε να του δωσω μπουκαλι κ φυσικα γλυτωσα κ την αντληση!!!

οχι οτι θ αλλαξουμε κατασταση, αλλα ηταν ευχαριστο κ ειπα να το πω!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...