Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ετσι ακριβως κανω κι εγω γιωτα.

ααααααααααα!

ολες ετσι κανετε μου φαινεται κ ειμαι η μοναδικη χιτλερ εδωπερα..

θα ρωτησω την παιδιατρο απο βδομαδα που θα μας δει μηπως το αλλαξω το συστημα..

υποθετω για να το εφαρμοζετε ολες,θα βολευει καλυτερα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχεις κάποιον να σε βοηθάει;

Εγώ είχα μια κοπέλα εντελώς κουκουρούκου.

Τώρα έχω μια άλλη, μια χαρά μου φαίνεται. Δεκέμβριο γυρίζω δουλειά.

Άλλη τρέλα εκεί στο Γυμνάσιο.

Η αληθεια ειναι οτι με βοηθαει η μαμα μου.Βεβαια δουλευει τα πρωινα αλλα τωρα για παραδειγμα ειναι με τον Τασο στις κουνιες και ειναι μεγαλη βοηθεια για μενα.

Απλα οταν ειμαι σπιτι και με τα τρια με πιανει τρελλα.Αναγκαστικα οταν ταιζω το ενα απο τα διδυμα κλεινω μπαλκονοπορτες να μη βγαινει εξω ο Τασος,αυτος περιοριζεται και γενικα επικρατει ενας πανικος!!!!!!Τουλαχιστον τωρα που παει σταθμο ειναι ευκολια για μενα γιατι ειμαι μονο με τα διδυμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι έγινε Γιωτούλα? Τρέλα βλέπω ε? Ποσο είναι τα δικά σου τώρα? Επειδήγεννήσαμε πολύ κοντα ρωτάω. Το βάρος τους? Είναι καλά τα ζουζουνάκια? ΄Τρώνε? Το κόψατε το βραδινό?:P

glorr τι κανεις????

Οχι το βραδυνο δεν το κοψαμε....ακομα.....

Ειχαμε παει παιδιατρο οταν σαραντησαμε και ειμαστα 4500γρ-54εκ υψος και 36,5 περιμετρος κεφαλης.

Ο παιδιατρος ειπε οτι μπορουμε να το κοψουμε το βραδυνο αλλα αυτα δε θελουν!!!!!

Εσεις πως τα πατε???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

glorr τι κανεις????

Οχι το βραδυνο δεν το κοψαμε....ακομα.....

Ειχαμε παει παιδιατρο οταν σαραντησαμε και ειμαστα 4500γρ-54εκ υψος και 36,5 περιμετρος κεφαλης.

Ο παιδιατρος ειπε οτι μπορουμε να το κοψουμε το βραδυνο αλλα αυτα δε θελουν!!!!!

Εσεις πως τα πατε???

Καλά είμαστε κι εμείς. Κι εμένα δεν το έχουν κόψει το βραδινό αν και εγώ πολύ θέλω.........χα χα χαχα ..........Ο μπεμπάκος την Παρασκευή που μας πέρασε ήταν 4200 και η μπεμπούλα 3.500. Είναι πιο μινιόν καθότι και γυναίκα. Είστε λίγο πιο μεγάλοι από εμάς ε? Μπράβο μπράβο. Εμάς θα μας ξαναδεί η παίδίατρος την Παρασκευή να μας πει πως πάμε ...........Κατά τ'αλλα καλά. Τρέξιμο κι άγιος ο Θεός. Όπως κι εσείς άλλωστε. Αλλά τώρα που έχουν αρχίσει και χαμογελάνε συνειδητά πλέον νομίζω όταν τους μιλάω έχουμε ξετρελαθεί κυριολεκτικά............Εσείς ρίχνετε γελάκια?;)

Είστε λίγο πιο μεγάλοι από εμάς ε? .......

Ειμαστε λιγο πιο μεγαλοι γιατι νομιζω γεννηθηκαμε νωριτερα απο εσας ή μπερδευομαι????

.Εσείς ρίχνετε γελάκια?;)

Ριχνουμε κατι γελακια αλλα υπερτερει η γκρινια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ειμαστε λιγο πιο μεγαλοι γιατι νομιζω γεννηθηκαμε νωριτερα απο εσας ή μπερδευομαι????

Ριχνουμε κατι γελακια αλλα υπερτερει η γκρινια!!!

Εμείς γεννηθήκαμε στις 17 Ιουλίου, εσείς νομίζω λίγο πιο μετά ε? Α είστε κι εσείς γκρινιαρούληδες? Κι εμείς έχουμε γκρινια αλλά ελπίζω όσο περνάει ο καιρός να ηρεμούνε. Τι να πω? :mrgreen:

βρε βρε ολα τα κοριτσακια εδω!

Glorraki πως και μας θυμηθηκες βρε παιδι?Τι κανουν τα μπεμπιδια?Ειναι ησυχα ή σε παιδευουν?

nufi και γω χιτλερ ειμαι!Μολις σαραντησανε τους ξεκινησα προγραμμα και το τηρω μεχρι και σημερα.Ξεκουραζομαι περισσότερο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βρε βρε ολα τα κοριτσακια εδω!

Glorraki πως και μας θυμηθηκες βρε παιδι?Τι κανουν τα μπεμπιδια?Ειναι ησυχα ή σε παιδευουν?

nufi και γω χιτλερ ειμαι!Μολις σαραντησανε τους ξεκινησα προγραμμα και το τηρω μεχρι και σημερα.Ξεκουραζομαι περισσότερο!

Τι πρόγραμμα βρε Χίτλερ? Να το εφαρμόσουμε κι εμείς αν είναι........Για λέγε..........:wink:

Διαφημίσεις

Εμείς γεννηθήκαμε στις 17 Ιουλίου, εσείς νομίζω λίγο πιο μετά ε? Α είστε κι εσείς γκρινιαρούληδες? Κι εμείς έχουμε γκρινια αλλά ελπίζω όσο περνάει ο καιρός να ηρεμούνε. Τι να πω? :mrgreen:

Εμεις γεννηθηκαμε 21....4 μερες διαφορα!!!!!

:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...