Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ αυτο το γαλατακι της μαμας δε ξερω για ποσο ακομη θ αντεχω να αντλω..

παντως απο 4-4 που ηταν τα γευματα(μητρικο-ξενο), τωρα που τρωνε περισσοτερο εγιναν 3-5.. οταν μειωθει κ αλλο το ποσοστο του μητρικου δε νομιζω οτι θ αξιζει την κουραση πια..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

twinsaki που κοβετε τις βολτες σας με το μαρσιπο?ελεγα στον καλο μου που παιρνεις το ενα μωρακι κ βολταρετε κ πολυ μας αρεσε!

τι εξοπλισμομο χρειαζεσαι γι αυτο? ενα μπουκαλι γαλα φανταζομαι οπωσδηποτε.

μπορει αυτο να ειναι ετοιμο σε ισοθερμικο τσαντακι ,ετσι??

33E7p2.png

Giota τα μωρά σου μπορεί και να είναι μονοζυγωτικά.

Είχαμε κι εμείς την υπόνοια ότι είναι μονοζυγωτικά τα δικά μας γιατί πάντα ήταν ίδια στις μετρήσεις. Ακόμα και στον καρδιοτοκογράφο η καρδιά τους χτυπούσε μαζί.

Μας είπε ο γιατρός ότι μπορεί να είναι σε διαφορετικούς σάκκους ή σε κοινό ανάλογα τη στιγμή που έγινε η διαίρεση του ωαρίου. Αν έγινε στη μήτρα τότε έχουν κοινό σάκκο, αν έγινε στη σάλπιγγα τότε πέφτουν στη μήτρα σαν διαφορετικά έμβρυα και δημιουργούν δικό τους σάκκο το καθένα.

Τώρα για το ποιο είναι πιο ζωηρό εμένα είναι ο μικρός. Το είδατε και στα φορμάκια στις φωτογραφίες που έβαλα (χαχαχααα).

Μήπως τελικά το δεύτερο μωρό είναι πιο ζωηρό άσχετα αν είναι κορίτσι ή αγόρι;

twins σε βλεπω σουπερ με τον 6ωρο υπνο!Αντε και 8ωρο!

Της μινηγγίτιδας θα κανετε και προαιρετικα της γαστρεντεριτιδας απο εμβολια.Οσο για το κρεβατι σας που ηρεμει εγω προσωπικα δεν το συνιστω!Θα εχετε μπλεξιματα!

nufidio εγω αμα εβγαινα εξω με τα μωρα για λιγο δεν επαιρνα γαλα μαζι.Αλλα αν θες να παρεις μονο το νερο θα εχεις ζεστο και θα το ετοιμασεις εκεινη την στιγμη το γαλα.Δεν μενει ετοιμο πανω απο ωρα

Αληθεια η nunu που ειναι οεο?Θα στειλω μηνυμα

Και το Μαρακι γαμωτο εχει χαθει!

Φροσω μου και μενα που δεν ειναι σιγουρα ομοζυγωτικα σε ολα ιδια ηταν.Και στις μετρησεις και στους παλμους.Τα παντα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

α..κ μας ανησυχησε το παλιοκοριτσο..!

μαλιστα..οποτε ολγα μου θα απλωνω τα μαραφετια κ θα φταχνω γαλατακι επιτοπου..βολικο!

δε τα χω ρωτησει ακομη αυτα την παιδιατρο..σορρυ που σε/σας πρηζω..

κ με τις πιπιλες τι γινεται?τωρα τις αρχισαμε..καθε ποτε τις αποστειρωνω? μολις ακουμπησουν ακομη κ σε σεντονακι? κ που τις διατηρω αποστειρωμενες?

λεω σ ενα ταπερακι στο ψυγειο..σωστο?

κοπηκα κυρια ολγα??:rolleyes:χιχι

33E7p2.png

Εγω τα ταιζω χωρις προγραμμα.Οποτε κλαψουν.Οταν λες να προγραμματισω τι εννοεις?????Αν τα κρατησει καποιος αλλος δλδ τι ωρα να του πω να φανε?Αν ειναι ετσι λεω οτι εφαγε πχ στις 14 00 αρα απο τις 17 00 κ μετα οταν κλαψει να φαει.Αν κλαψει νωριτερα τοτε πιπιλα κ ρηλαξ!!!!!

ετσι ακριβως κανω κι εγω γιωτα.

age.png

Giota τα μωρά σου μπορεί και να είναι μονοζυγωτικά.

Είχαμε κι εμείς την υπόνοια ότι είναι μονοζυγωτικά τα δικά μας γιατί πάντα ήταν ίδια στις μετρήσεις. Ακόμα και στον καρδιοτοκογράφο η καρδιά τους χτυπούσε μαζί.

Μας είπε ο γιατρός ότι μπορεί να είναι σε διαφορετικούς σάκκους ή σε κοινό ανάλογα τη στιγμή που έγινε η διαίρεση του ωαρίου. Αν έγινε στη μήτρα τότε έχουν κοινό σάκκο, αν έγινε στη σάλπιγγα τότε πέφτουν στη μήτρα σαν διαφορετικά έμβρυα και δημιουργούν δικό τους σάκκο το καθένα.

Λες ε????Παντως απο την αρχη της εγκυμοσυνης ο ιατρος μου ελεγε οτι θα μοιαζουν σαν αδερφια και οχι σαν διδυμα....δεν ξερω...ισως να μην εχει πολλες εμπειριες διδυμων.....Κι εγω τα φανταζομουνα διαφορετικα κ οταν τα ειδα...λεω...μπας κ μου φερνουν το ιδιο παιδι συνεχεια??????:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μου δεν μοιάζουν ούτε σαν αδέλφια.

Αντίθετα ο Αλέξανδρος με τον μικρό μοιάζουν με ομοζυγωτικά!

Θα βάλω φωτό να δείτε.

Όποιος βλέπει φωτογραφίες από μωρά δεν τους ξεχωρίζει.

Και φυσικά και οι 2 είναι κλώνοι μου!!!!!

Και φυσικά και οι 2 είναι κλώνοι μου!!!!!

:P:p:p:p:p

Βρε Φροσω πως την παλευεις και με τα τρια????Εγω νομιζω πως δε θα την παλευα αν δεν πηγαινε σταθμο ο Τασος...

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ Γιώτα θα πάει ο Αλέξανδρος παιδικό. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το Δήμο.

Πέρισυ ούτε λόγος για τις ιώσεις. Άσε τον πήγα μισό Μάιο, Ιούνιο και μισό Ιούλιο και αρρώστησε 7! φορές *3 που κολλούσαν και οι άλλοι.....

Είχα δηλ. σε 2 μήνες 21 φορές άρρωστο παιδί.

Ασε κι εγω τις σκεφτομαι τις ιωσεις αλλα δε γινεται διαφορετικα!!!!

Και πες ο Τασος ειναι 19 μηνων.τα διδυμα που θα πανε σταθμο μολις χρονισουν?????Εκει να με δειτε!!!!Μονιμως αρρωστα θα τα εχω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

:P:pΓεια σας κορίτσια. Τί κανέτε? Προσπαθώ να διαβασω τα νέα σας αλλά είναι τόσο πολλά............. ΑΠ' ότι βλεπω σε γενικές γραμμές όλα καλά ε? Τα μπεμπάκια σας είναι καλά? Μόνο η nunu έμεινε τελικά για να γεννήσει? Ή είναι και καμία άλλη και κάνω λάθος? Τι άλλα βρε κοριτσάκια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...