Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

οταν μπουν σε προγραμμα μου ακουγεται πιο λογικο το βραδυνο μπανιο,αλλα τωρα που δεν εχουν στανταρ ωρα που τρωνε το βραδυ ή πρεπει να περιμενεις να ξυπνησουν πεινασμενα και να τα κανεις μπανιο ουρλιαζοντας (βασανιστηριο 1) ή να τα ξυπνησεις και να τους χαλασεις την ηρεμια τους (βασανιστηριο 2).

nufi ετσι ακριβως.τα πλενω τουλαχιστον 8 φορες την ημερα χωρις ομως να χρησιμοποιω σαπουνι παντα γιατι δεν κανει τοσο συχνα.και καποιες φορες τους περναω με νερακι και το προσωπακι η το λαιμουδακι η τα βαζω ολοκληρα κατω απο τη βρυση αν δω οτι το απολαμβανουν.

αφηστε που στην πραγματικοτητα (το ξερω γινομαι υστερικη) δεν τους κανει καλο το καθημερινο μπανιο για λογους υγιεινης και αποκτουν πιο ευκολα αλλεργιες.εχω δει ντοκυμαντερ.

σας αφηνω γιατι αρχιζω δουλεια!

age.png

Διαφημίσεις

ειναι μικρουλια ακομη.Μετα τον 3ο μηνα ομως πρεπει να μπαινουν σε προγραμμα για να συνηθίζουν σιγα σιγα

Οχι σαπουνι συνεχεια και πραγματι ντουζακι ναι καθε μερα αμα θες αλλα σαπουνισμα μερα παρα μερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αν και να σου πω κατι witcaki.Εσυ που δεν θηλαζεις αποκληστικα θα μπορουσες να τους εχεις προγραμμα.Να τρωνε οποτε τις ωρες που θες εσυ ανα 3-4ωρο

Εγω ετσι εκανα και ειναι πολυ πιο βολικο

Μονο οσες θηλαζουν δεν μπορουν να το ακολουθησουν γιατι δεν ξερουν ποσο τρωνε τα μωρα

Για δοκιμασε το

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

.Να τρωνε οποτε τις ωρες που θες εσυ ανα 3-4ωρο

Μονο εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.....:?:-?:?

Αν τα ξυπνησω για να τα ταισω απλα δεν τρωνε...και τωρα που θελω να φυγω σε μιση ωρα να παω να παρω τον Τασο απ το σχολειο τους εδωσα γαλα για να ειναι ταισμενα και δεν ανοιγουν το στομα τους με τιποτα......Αλλα ξερω το κανουν επιτηδες για να με βασανισουν!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

χαχαχα σχεδιο εξοντωσης και τα δικα σου ΓΙωτα!

Στις ποσες ωρες τρωνε βρε παιδι μου?

πχ εμενα δεν τρωνε ποτε αν δεν περασουν 4-4,5 ωρες.Σφραγιζουν το στομα!

Ετσι και γω τα ξυπναγα σιγα σιγα στις 4 ωρες και μεχρι να ετοιμασω το γαλα και τα μωρα παιρναγε λιγο ακομα η ωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Μία μέρα έλειψα... πόσα γράψατε καλέ;;;;;

Μια που λέτε για φαγητό, εγώ δηλώνω πολύ τυχερή. Τέσσερεις συνεχόμενες νύχτες οι Βικ ξυπνάει μόνο στις 5 και ο Φιλ ευτυχώς εχτες ακολούθησε το πρόγραμμα τις αδερφής του.

Προσπάθησα βέβαια χτες να τρενάρω λίγο γιατί το πρόγραμμα τις είναι να τρώει στις 22:00 και μετά στις 5:00... Τις έδωσα κάτι χαμομήλια και κάτι κίντερντε, έκλαιγε, έκλαιγε αυτή.... Οπότε την τάισα στις 23:00 έφαγε λαίμαργα και τα έβγαλε όλα.... Την ξαναταίζω, τα ξαναβγάζει όλα.... Ωχ λέω, τώρα πάλι θα ξαναξυπνήσει... Τελικά ξύπνησε πάλι στις 5:00 σαν το ρομποτάκι:P

Τώρα θα διαβάσω τα νέα σας και επανέρχομαι:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ουφ.... τα κατάφερα και τα διάβασα. Κάνω bold τα ονόματα γιατί γράφω πολλά....

Κατ' αρχήν... μια ερώτηση προς την Όλγα για να θαμπώσω πάλι τον παιδίατρο σήμερα :P... μετα το εξαπλούν και τον πνευμονιόκοκκο τι εμβόλιο κάνουμε; Πως με βρίσκεις που κοιμάμαι πλέον εξάωρο καλή μου; Καλά τα καταφέρνω;

Nufi, αυτό που λες με το κλαμα και τις αγκαλιές και εγώ είμαι της λογικής να τα σηκώνω και τα παίρνω αγκαλιά. Αλλωστε δεν είναι και καλό να κλαίνε συνέχεια γιατί καίνε άσκοπα θερμίδες. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίζω ήδη ένα πρόβλημα (Ολγα πες της άποψη σου)... Ο Φιλ μετά τις 5 σκουζει σπαρακτικά και δεν θέλει το κρεβάτι του... αντιθέτως θέλει να είναι στο δικό μας, ανάμεσα μας και τότε είναι το πιο ευτυχισμένο παιδί του κόσμου. Τι κάνω γι' αυτό;

Κάνουμε μπάνιο και εμείς κάθε βραδύ, αλλά έχουμε άλλο πρόβλημα... Τους αρέσει τόσο πολύ που μόλις τα βάζω στην πετσέτα κλαίνε απελπιστικά....

babas, χαιρόμαστε να ακούμε νέα σου... για το υγρό ντεπόν δεν το ήξερα, θα ρωτήσω τον παιδίατρο σήμερα. Πως τα καταφέρνετε με 2 ανήσυχα; Μήπως περνάτε κολικούς;

Giota, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την ωριμότητα του Τασούλη. Γέλασα πάρα πολύ με τα μπλουζάκια... μου θύμισε τη Γιολάντα στο Παρα Πέντε:P:p

Jas, happy birthday και από εμάς... Χμ... από καλό κονσίλερ δεν ξέρω. Πάντως η υγρή πούδρα στο πρόσωπο κάνει θαύματα... μαγουλάκια σαν μπουτάκια μωρού :P:p:p:p

Witch, μου άρεσαν πολύ τα έθιμα που περιέγραψες... δεν τα ήξερα... Ωραίες οι Σέρρες πάντως, έχω μια πολύ καλή φίλη εκει. Απορώ όμως που δεν δίνουν ακανέδες στο σαραντισμα...:P. Ο συζυξ μήπως έχει και αυτος κολικούς;:tongue:

Και ανακοινώνω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: Παμψηφεί Κορίτσια - Αγόρια σημειώσατε 1!!!!!! Η φασαρία καλά κρατεί:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

κανω αντληση κ ειπα να σας ξαναδω λιγο..

τι καλα που αρχιζετε δειλα δειλα να κοβετε το βραδινο!

περιμενω την ωρα κ γω!! αλλα θ αργησουμε..ειμαστε μικροι ακομη..σε κιλα δηλαδη,γιατι ηλικιακα κοντευουμε τους 2μηνες!

33E7p2.png

Λοιπον εκ πειρας σας λεω οτι το "ταιζω αργα για να κοιμηθουν το βραδυ"

δεν ισχυει!

Ο υπνος υπνο φερνει!Αν ειναι να κοιμηθουν θα κοιμηθουν!

Οντως δεν ισχυει!!!!

Θυμαμαι τον Τασο οσο πιο αργα τον ταιζα τοσο πιο νωρις ξυπνουσε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

twins k giota αν καταλαβα καλα τα ταιζετε πλεον χωρις προγραμμα αλλα οποτε πεινασουν?

περιμενετε δηλ να ξυπνησουν\κλαψουν?

κ πως προγραμματιζετε την υπολοιπη μερα αν δε ξερετε ποτε θα θελουν φαγητο?

εμεις το κραταμε σχετικα το 3ωρο..λεω σχετικα γιατι ενω πριν δε ξυπνουσαν ποτε μονα τους, τωρα ναι,κ με γκρινια κ πριν την ωρα τους κ ταυτοχρονα καμια φορα..(χαλια!!!) κ ειμαι μονη μου κ δε ξερω ποιον να πρωτοπιασω..

σημερα ερχεται επιτελους η μαμα απο θεσνικη να δει τα εγγονια..ε,κ να βοηθησει λιγο,να παρουμε καμια ανασα! να παμε εστω κ μια ωριτσα για ενα γρηγορο καφεδακι με το συζυγο!

δε ξερω ποσο θα καταφερουμε τη συμβιωση,καμια βδομαδουλα ελπιζω σιγουρα!

εμενα παντως η παιδιατρος μου ειπε καθε βραδυ μπανακι με αφρολουτρο..

κ οταν αλλαζω πανα τοπικα ,παλι..

33E7p2.png

twins k giota αν καταλαβα καλα τα ταιζετε πλεον χωρις προγραμμα αλλα οποτε πεινασουν?

περιμενετε δηλ να ξυπνησουν\κλαψουν?

κ πως προγραμματιζετε την υπολοιπη μερα αν δε ξερετε ποτε θα θελουν φαγητο?

Εγω τα ταιζω χωρις προγραμμα.Οποτε κλαψουν.Οταν λες να προγραμματισω τι εννοεις?????Αν τα κρατησει καποιος αλλος δλδ τι ωρα να του πω να φανε?Αν ειναι ετσι λεω οτι εφαγε πχ στις 14 00 αρα απο τις 17 00 κ μετα οταν κλαψει να φαει.Αν κλαψει νωριτερα τοτε πιπιλα κ ρηλαξ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Nufaki μου ναι, τα ταίζω όποτε θέλουν αυτά. Έχουν φτιάξει μόνα τους το πρόγραμμά τους, απλά το μόνο που μας μένει είναι να σημειώσουμε αυτές τις ώρες. Απλά περιμένω να σταθεροποιηθεί λίγο το βραδυνο.

Έτσι κι αλλιώς πλέον ξυπνάνε μόνα τους και ζητάνε και το 4ωρο το ξεπερνάνε μόνο το βράδυ που μας βολεύει απίστευτα. Εσένα είναι λίγο δύσκολο να το κάνουν ακόμα γιατί πίνουν γάλα μαμας και ως γνωστόν το γαλατάκι δεν έχει σταθερή σύσταση, άρα και δεν μπορείς να ξέρεις κατά πόσο χόρτασαν και πότε θα ξαναθέλουν φαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...