Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω μολις εβαλα τον Χρηστο στο ρηλαξ γιατι γκρινιαζει και θα μου ξυπνησει τους αλλους δυο.Του βαζω πιπιλα,την φτυνει κ αμεσως την ψαχνει......Τι να πω....υπομονη και καλα κουραγια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα κ το σχολιο σου......

Τους φοραω μπλουζακια γιατι τους ειχα παει στην μαμα μου κ για να μην τους μπερδεψει!!!!χαχαχαχαχα......

Απλα δεν μπορω να εξηγησω πως μοιαζουν τοσο πολυ αφου ηταν σε χωριστους σακους....επιτηδες για να με παιδευουν και να με μπερδευουν!!!!!!!

Τελικα κοιμηθηκε στο ρηλαξ ο Χρηστακος....μαλλον θα τον αφησω ολη νυχτα εδω....κι εσυ ασ τον στο καροτσι,αν πιαστει θα γκρινιαξει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τωρα ειδα κ το σχολιο σου......

Τους φοραω μπλουζακια γιατι τους ειχα παει στην μαμα μου κ για να μην τους μπερδεψει!!!!χαχαχαχαχα......

Απλα δεν μπορω να εξηγησω πως μοιαζουν τοσο πολυ αφου ηταν σε χωριστους σακους....επιτηδες για να με παιδευουν και να με μπερδευουν!!!!!!!

Τελικα κοιμηθηκε στο ρηλαξ ο Χρηστακος....μαλλον θα τον αφησω ολη νυχτα εδω....κι εσυ ασ τον στο καροτσι,αν πιαστει θα γκρινιαξει!!!!!

Αχ μωρέ φοβάμαι να τον αφήσω στο καρότσι. Κι αν γυρίσει το βράδυ και πέσει? Βέβαια δύσκολο αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις. Τι να κάνω θα τον μεταφέρω κι ότι γίνει...

Πάντως και η ξαδέρφη μου που έχει δίδυμα επιμένει ότι ήταν σε ξεχωριστό σάκο αλλά δεν την πίστευα γιατί οι κόρες της (τώρα είναι 4χρονών) είναι ολόιδιες. Δεν τις ξεχωρίζουμε! Λες τελικά να είχε δίκιο και να ήταν όντως σε ξεχωριστό? τι να πω..

Τα μπλουζάκια παρεπιπτόντως που τα έφτιαξες?

RKdwp3.png

Τα μπόυζακια τα εφτιαξε ο αντρας μου καπου στην Καλλιθεα....Ειναι τελεια γιατι τα γραμματα ειναι σαν αυτοκολλητα αλλα σιδερωνονται κανονικα απο πανω.Εχουμε φτιαξει κ του Τασου κ τους τα φορεσαμε στην ονοματοδοσια που ειχαμε κανει.

Λες κι εμενα να φτασουν 4 χρονων κ να μην τους ξεχωριζω??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τα μπόυζακια τα εφτιαξε ο αντρας μου καπου στην Καλλιθεα....Ειναι τελεια γιατι τα γραμματα ειναι σαν αυτοκολλητα αλλα σιδερωνονται κανονικα απο πανω.Εχουμε φτιαξει κ του Τασου κ τους τα φορεσαμε στην ονοματοδοσια που ειχαμε κανει.

Λες κι εμενα να φτασουν 4 χρονων κ να μην τους ξεχωριζω??????

Χαχαχα τι να πω, μπορεί!!! Πλάκα θα έχει!!

Ωραία, εμένα τα δικά μου πάντως δεν έχουν πρόβλημα, ξεχωρίζουν :P:p:p Αφού μου λένε, ούτε καν σαν αδέρφια δεν μοιάζουν. Πάντως είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Ο ένας μοιάζει στον άντρα μου και ο άλλος σε εμένα και το σόι μου!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Ο ένας μοιάζει στον άντρα μου και ο άλλος σε εμένα και το σόι μου!!! :P:p:p

Για οσα διδυμα εχω ακουσει σε ξεχωριστους σακους ετσι ειναι.Το ενα μοιαζει στον μπαμπα κ το αλλο στην μαμα.....εμενα σε ποιον μοιαζουνε δεν ξερω....αλλα μοιαζουν κ μεταξυ τους κ ακομη να τους γνωρισω.....Ηθελα να τους ντυνω και ιδια...τρομαρα μου!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Για οσα διδυμα εχω ακουσει σε ξεχωριστους σακους ετσι ειναι.Το ενα μοιαζει στον μπαμπα κ το αλλο στην μαμα.....εμενα σε ποιον μοιαζουνε δεν ξερω....αλλα μοιαζουν κ μεταξυ τους κ ακομη να τους γνωρισω.....Ηθελα να τους ντυνω και ιδια...τρομαρα μου!!!!!:P:p:p

A, μην το κάνεις γιατί μετά μπορεί να ταίζεις συνεχώς το ίδιο μωρό χαχαχαχα

Την πάτησε έτσι η ξαδέρφη μου!!! :D:D:D

Κάποια μωρά κάνουνε μπαμ σε ποιόν μοιάζουνε και άλλα πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να ξεκινήσεις να καταλαβαίνεις.

Λοιπόν σε καληνυχτίζω να κάνω την απόπειρα να μεταφέρω τον μπέμπη στο κρεβάτι του και αν ξυπνήσει, την κάτσαμε :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Να μαι παλι εδω.....

ξυπνησανε στις 4 00 τα μωρα μου κ ακομη να κοιμηθουν...μαλλον θα την βγαλω ξυπνια μεχρι το πρωι....και εχω ενα σωρο δουλειες αυριο.

Εχω να παω τον Τασο σχολειο,να μαγειρεψω μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονια,να σιδερωσω,να κανω μπανιο,να παω να παρω τον Τασο απ το σχολειο....και μεσα σε ολα πρεπει να ειναι ησυχα και τα διδυμα.....

Απελπισια με εχει πιασει.....ολο νιαουριζουν.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

ξυπνησα στις δυο και κατι και αυτο ηταν.αφου τα ταισα και τα τακτοποιησα και τα δυο τον επιασε τον αντρα μου το στομαχι του και ειχαμε ολονυχτια.ευτυχως δεν χρειαστηκε να παμε νοσοκομειο γιατι προς τα εκει μας εβλεπα.ειχα βρει και ποιο διανυκτερευει.

αχ γιωτα κι εμενα μου εχουν κανει κανα δυο φορες ενα πενταωρο εξαωρο να ξυπνησουν αλλα δεν το ξαναεκαναν.

babas ωστε υπαρχει γενικα αυτο το εθιμο.απο που εισαι εσυ ακριβως?

οσο για τους μαυρους κυκλους την τιμητικη του εχει το κονσιλερ.

age.png

Καλημέρα! Χτές πάλι είχαν ορέξεις την νύχτα! τωρα έχουν πέσει ξερά στον ύπνο και το βράδυ αρχίζουν τα γλέντια!

Μου φαίνεται θα κόψω το μπάνιο το νυχτερινό και θα τα κάνω πρωί, αυτά αντί να χαλαρώσουν ξεσικώνονται μάλλον!

Κάνουν και κάτι παράξενους ήχους όταν κοιμούνται που τρομάζω!

Διαφημίσεις

καλημερα joy.να σου πω την αληθεια εγω κανω του κεφαλιου μου και δεν τα κανω μπανιο το βραδυ.πηγαινα και τα ξυπνουσα μεσα στην ηρεμια τους και μετα δεν κοιμοντουσαν.αφου καθε φορα που τα αλλαζω τα πλενω και καποιες φορες ολο το σωματακι τους δεν καταλαβαινω γιατι να τα κανω μπανιο και το βραδυ.ξερω οτι λενε για να χαλαρωνουν και να καταλαβαινουν οτι ειναι νυχτα κτλ.σε πληροφορω οτι το καταλαβαινουν μια χαρα γιατι τα βαζω στο δωματιο μας με συγκεκριμενο φωτισμο μονο τη νυχτα και καθολου στη διαρκεια της ημερας και κοιμουνται πολυ ησυχα.

age.png

καλημερα..

εγω βραδυ κανω τα μπανακια,αλλα οντως μετα αντι να χαλαρωσουν ξεσηκωνονται...:confused:

α, witch κ συ τα πλενεις σε καθε αλλαγμα? κ γω αφου μου το πε η παιδιατρος,αν κ στην αρχη το θεωρησα λιγο υπερβολικο..

8 τουλαχιστον φορες τη μερα εκαστο...αχ,κουραση..καποιες φορες το βραδυ τα καθααριζω στην αλλαξιερα με βρεγμενα βαμβακακια η μωρομαντηλα,αν κ καλο ειναι ν αποφευγονται απο τοσο νωρις ξερω..

αλλα κουρασις ξαναλεω!

33E7p2.png

Να μαι κι εγω!!!!

Ευτυχως με αφησανε τα αγορακια μου να κανω μπανακι....δεν αντεχα αλλο.

Τωρα φτιαχνω μοσχαρακι κοκκινιστο κ μετα θα βρασω μακαρονια (μαμονια οπως λεει και ο Τασος μου).Θα παω να τον παρω απ το σχολειο στις 12 30....και το μεσημερι θα τα παρω ολα και θα τα παω στην μαμα μου γιατι εχω οδοντιατρο......

Τα διδυμακια φαγανε στις 8 30 και τωρα κοιμουνται....εχουν κανει την νυχτα μερα αλλιως δεν εξηγειται τοση γκρινια το βραδυ!!!!!!

Αλλα δεν νομιζω πως υπαρχουν πιο γκρινιαρικα μωρα απο τα δικα μου....γκρινιαζουν και κλαινε σερι 2,5 ωρες.....απορω πως αντεχουν,εγω παντως δεν αντεχω να τα ακουω τοση ωρα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημεραααα!

Για το μπανιο που λετε απο την στιγμη που θα αρχισουν τα μωρα να καταλαβαινουν θα πρεπει να μαθουν σε μια συγκεκριμενη ωρα που θα κανουν μπανιο και γενικα να μπουν σε προγραμμα απο μικρα για να μην σας πεδαιψουν μετα.Οποτε το πρωι δεν ειναι η σωστη ωρα.Η απογευμα ή βραδακι.Εγω στις 8 τα κανω μπανιο,στις 9 γαλα και υπνο!

Για τις αγκαλιες και το κλαμα εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι μεχρι 3 μηνων τα μωρα δεν κακομαθαινουν και θελουν την αγκαλιτσα για ασφαλεια

Απο κει και περα ειδα και γω την διαφορα ποτε πρεπει να τα σηκωσω ή να τα αφησω να κλαινε.Ορισμενες φορες κλαινε με νευρο σαν να σου λενε"σηκωσε με τωρα"

Εκει δεν τα σηκωνω με τιποτα οταν προσπαθουν να την εκβιασουν την αγκαλια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...