Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι τι να σου πω! τα βάζω στο κρεβάτι και το πάνε εναλλάξ! μια μουρμουρίζει ο ένας μια η άλλη! Ασε που κάνουν και κάτι ήχους σα κατσίκια! Νυστάζω!!!

Εγώ πολλές φορές επειδή όταν μουρμουρίζει ο ένας ξυπνάει και τον άλλο, τους βάζω σε διαφορετικούς χώρους. Να τελειώνουμε με αυτούς τους κολικούς γιατί όσο πονάνε κοιμούνται ανήσυχα τα μωράκια μας!!! Εμένα τελευταία με έσωσε και το καρότσι, τα βάζω και τα δυό μέσα και πέρα-δώθε πέρα-δώθε κοιμούνται και τα αφήνω μέσα. :D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στο καρότσι δε τα έχω βάλει ακόμα! Ε'ιναι μόνο 18 ημερών! θα χαθούν στο καρότσι!!

Να σε ρωτήσω απο γάλα τι ποσότητες πίνουν?? Είναι κοντά στα κιλά? Γιατί εμένα η μικρή είναι λίγο ποιο αδύνατη

Εγώ στο καρότσι δε τα έχω βάλει ακόμα! Ε'ιναι μόνο 18 ημερών! θα χαθούν στο καρότσι!!

Να σε ρωτήσω απο γάλα τι ποσότητες πίνουν?? Είναι κοντά στα κιλά? Γιατί εμένα η μικρή είναι λίγο ποιο αδύνατη

Κανονικά σε ξένο μέχρι και 120ml. Ο ένας θηλάζει οπότε δεν ξέρω πόσο πίνει.

Έχουν διαφορά 800γρ!!!!:D:D

RKdwp3.png

καλησπερα...

αρχισαν οι γκρινιες..κ αρα κ τα δυσκολα..

κ τα πηγαιναμε τοσο καλα..!

σημερα δεν αντεξα κ εδωσα για πρωτη φορα στο σπορο πιπιλα!σταματησε!

μου παιρνει κ περισσοτερο χρονο πλεον η καθε βαρδια,2ωρες..οποτε υπαρχουν στιγμες που την ωρα που ταιζω εχω κοιμηθει για δευτερολεπτα..κακο αυτο..

μικρη 3400γρ, μικρος 3κιλα! εχω κανενα μηνα ακομη υποθετω για να κοψω το ταισμα των 3,ε?

anyway,αυτα τα δικα μου..

nunu κοριτσακι να γεννησεις ευκολα τα νουνακια κ να τα παρεις σπιτι συντομα!!!

τι καλα..! γενναει κ η μικρη της παρεας!!!

η marakikon ακομη να εμφανιστει...χμμμ

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ..

δε το αντιμετωπιζω πολυ καλα αυτο με το κλαμα τω παιδιων..

με παιρνει απο κατω,στενοχωριεμαι παρα πολυ,νομιζω(κ καποιες φορες θα ισχυει,δε μπορει..)οτι υποφερουν..κ δωστου κλαμα κ γω!

κ δε μπορω καθολου να τα αφησω στο κρεβατι τους να κλαινε..τρεχω αμεσως κ παιρνω αγκαλια..

οι παλιοι λενε οτι αυτο ειναι φαουλ κ θα τα κακομαθω ετσι..

οι νεες θεωριες λενε να δινουμε οσα χαδια ζητανε τα μωρα χωρις ενδοιασμους..

ξερω κ εγω?? λετε να την πατησω? αλλα δεν αντεχω διαφορετικα ρε κοριτσια ..γινομαι χωμα οταν τ ακουω να σπαραζουν απ το κλαμα τα καημενα!

ισως δε το συνηθισα ακομη γιατι τωρα τελευταια εχει αρχισει πιο εντονα.

εσεις τι κανετε,τα αφηνετε κ καποια στιγμη σταματανε?

αχ..:(

33E7p2.png

Και το σχέδιο εξόντωσης όπως είπε και η Όλγα συνεχίζεται.....

Όχι μόνο δεν σταμάτησε η μπιμπίκα τις γκρίνιες.... άρχισε και ο hulk !!

nufi δύσκολο πράγμα η ΜΕΝΝ ε ? Το τι είδαν τα μάτια μας εκεί μέσα...

ευτυχώς τελείωσαν όλα καλά.

πότε πάτε για εξετάσεις πάλι ?

twins το εξαπλό εμβόλιο κάναμε κι εμείς. Ήμασταν προετοιμασμένοι με υγρά depon και ponstan μήπως ανεβάσουν πυρετό αλλά τελικά μόνο ένας απίστευτος εκνευρισμός την πρώτη βραδυά.

Όσο για δημοψήφισμα δεν συζητώ καν το αποτέλεσμα. Τα αγοράκια είναι άγιοι μπροστά στις βελζεβούλες !!!

Ring Slings μας έφεραν δώρο από το ntanta.gr

Jas καταπληκτικό το site με τις στάμπες !

witch εμείς που είμαστε δυτικοελλαδίτες μας έδωσαν αυγό, αλεύρι, ζάχαρη και χρήματα στα 3 σπίτια που πήγαμε μετά τον 40σμό.

Στον μισό 40σμό πήγε η Ελένη μόνη της στην εκκλησία (που είναι 100 μέτρα από μας) και της έδωσαν την ευχή.

Nunu εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά !!!!

d6vPp3.png

εντωμεταξυ..

δε το αντιμετωπιζω πολυ καλα αυτο με το κλαμα τω παιδιων..

με παιρνει απο κατω,στενοχωριεμαι παρα πολυ,νομιζω(κ καποιες φορες θα ισχυει,δε μπορει..)οτι υποφερουν..κ δωστου κλαμα κ γω!

κ δε μπορω καθολου να τα αφησω στο κρεβατι τους να κλαινε..τρεχω αμεσως κ παιρνω αγκαλια..

οι παλιοι λενε οτι αυτο ειναι φαουλ κ θα τα κακομαθω ετσι..

οι νεες θεωριες λενε να δινουμε οσα χαδια ζητανε τα μωρα χωρις ενδοιασμους..

ξερω κ εγω?? λετε να την πατησω? αλλα δεν αντεχω διαφορετικα ρε κοριτσια ..γινομαι χωμα οταν τ ακουω να σπαραζουν απ το κλαμα τα καημενα!

ισως δε το συνηθισα ακομη γιατι τωρα τελευταια εχει αρχισει πιο εντονα.

εσεις τι κανετε,τα αφηνετε κ καποια στιγμη σταματανε?

αχ..:(

Aχ Nufaki μου, δεν είσαι η μόνη και εγώ στεναχωριέμαι όταν κλαίνε και κυρίως όταν πχ αλλάζω τον ένα και ο άλλος κλαίει με λυγμούς... Ειδικά με τον μικρούλη μου που περνάει πιό έντονους κολικούς στεναχωριέμαι πολύ!

Όσον αφορά την αρχαία νοοτροπία, μην σηκώνεις τα μωρά και τα κακομάθεις, την οποία υποστήριζα κι εγώ πριν :tongue: , η τωρινή μου συμβουλή ... κράτα τα αγκαλιά σε κάθε ευκαιρία!!! Το μόνο πράγμα που τα παρηγορεί, είναι η αγκαλιά της μανούλας κι εμείς θα τους την στερήσουμε??? Είναι σαν να τους αρνηθούμε το φαγητό, την καθαριότητα, τον ύπνο και κάτι παραπάνω!!! Εμπρός λοιπόν καλές μου διδυμομομανούλες να ανοίξουμε την ζεστή αγκαλίτσα μας και να κρατήσουμε τα μωρά μας όσο τον έχουν και εκείνα αλλά και εμείς ανάγκη!!! Για πόσο καιρό θα έχουμε αυτήν την ευκαιρία??? ;););)

jasmini χαρουμενα μηνογενεθλια!! ειστε 2μηνων!

να μας ζησουν τα jasminakia!!

Σε ευχαριστούμε Nufaki, είσαι πολύ γλυκιά!! Να χαίρεσαι κι εσύ τα Nufakia σου με κάθε τρόπο!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι μονη μου ή μου φαινεται????

Μολις ταισα τα giotakia και περιμενω να κοιμηθει ο Χρηστακος για να κοιμηθω κι εγω!!!!Χτες φαγανε παλι τετοια ωρα και μετα στις 6 το πρωι....αραγε θα το θυμηθουν να το κανουν παλι σημερα?????Ολο το απογευμα ειχαμε τρελλη γκρινια...δεν ειχανε κανει κ κακα τους και τα κανανε τωρα μαζεμενα!!!!!

Αυριο θα παω νωρις τον Τασο σχολειο,να κατσει λιγο ο αντρας μου με τα διδυμα γιατι δεν εχω που να τα αφησω....και για να παω να τον παρω,ειπα σε μια γειτονισσα να ερθει για λιγο....ουφ τι αγχος κι αυτο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Babas, απ' ότι φαίνεται ένα από τα δύο μωρά βγαίνει πιό ζόρικο :)

Κι εμένα έτσι είναι ο μικρούλης!! Υπομονή και πάλι υπομονή, δεν μπορεί, θα τον βρουν τον ρυθμό τους!!

Πάντως να σας πω την δική μου αλήθεια, τώρα που καταλαβαίνουν και τους μιλάω και γελάνε και όταν τα κρατάει κάποιος, μόλις με δουν τραβιούνται για να έρθουν στην μανούλα και όταν κάνουν παραπονάκια και όταν γρυλίζουν για να τους δώσουμε προσοχή και για πολλές ακόμα στιγμές, νομίζω ότι γίνεται πιό εύκολο να τα φροντίσω..να τα ησυχάσω!! Αχ είμαι μια αθεράπευτη τρελοχαζομαμά!!!! :tongue:

Ειδικά όταν έχω κουραστεί μέσα στην μέρα και με κοιτάξουν και μου χαμογελάσουν...ξεχνάω τα πάντα!!! Μαζέψτε με...έχω ξεφύγει...

Δεν θα πω άλλα γιατί θα φανεί σαν ερωτικό γράμμα!!! χχιχιχιχι

καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά σαν τα μωράκια σας!!

RKdwp3.png

Ειμαι μονη μου ή μου φαινεται????

Μολις ταισα τα giotakia και περιμενω να κοιμηθει ο Χρηστακος για να κοιμηθω κι εγω!!!!Χτες φαγανε παλι τετοια ωρα και μετα στις 6 το πρωι....αραγε θα το θυμηθουν να το κανουν παλι σημερα?????Ολο το απογευμα ειχαμε τρελλη γκρινια...δεν ειχανε κανει κ κακα τους και τα κανανε τωρα μαζεμενα!!!!!

Αυριο θα παω νωρις τον Τασο σχολειο,να κατσει λιγο ο αντρας μου με τα διδυμα γιατι δεν εχω που να τα αφησω....και για να παω να τον παρω,ειπα σε μια γειτονισσα να ερθει για λιγο....ουφ τι αγχος κι αυτο!!!!!

Ελα Γιώτα μου, εγώ είμαι μέσα αλλά ετοιμαζόμουν να φύγω γιατί νόμιζα ότι ήμουν μόνη!

RKdwp3.png

Κι εσυ εδω ε?????

Ολο μαυρους κυκλους θα εχω απο δω και περα....πρεπει να το παρω αποφαση.....

Άστα κι με μαύρους κύκλους είμαι και όσο κι αν προσπαθώ να τους καλύψω..δεν τα καταφέρνω. Τώρα κοιμάται ο μικρός στο καρότσι και σκέφτομαι πως αν τον σηκώσω θα ξυπνήσει. Και δυσκολευτήκαμε να τον κοιμήσουμε γιατί είχε πολύ γκρίνια.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...