Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βασικά πήγα τουαλέτα και ξανά μανά. Πήρα τον ιδιωτικό είπε να μην αρχίσω να τρέχω, να ανησυχήσω αν δω αίμα ή αν έχω πόνους και αν ξαναδώ τα ροζουλί να τον ξαναπάρω. Άντε να δούμε...λίγες μερούλες θέλουμε ρε γαμώτο. Πάω για ξάπλα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!!

nunu μη κουνιέσαι καθόλου!! Ξάπλα και άγιος ο θεός!!

Βρε κορίτσια πήρα σήμερα τον παπά για την μισή ευχή και μου είπε οτι δεν πας εκκλησία για να την πάρεις έρχεται σπίτι. Τότε γιατί την πέρνουμε την ευχή?

γεια σας!!!

γυρισαν η μαμα μου και ο μπαμπας μου!γιουπι!θα κοιμαμαι κανα δυωρο μεσα στην μερα!το πρωι τα κρατησε ο μπαμπας μου παρακαλω και πηγα οδοντιατρο.

nunu εμενα αυτα τα ροζουλι μου κρατησαν μια εβδομαδα μεχρι να γεννησω.

age.png

Διαφημίσεις

αντε ξαπλα!!

Και γω ετσι νομιζα στην αρχη.Οτι στον θηλασμο δεν εχεις περιοδο.Αλλα ειναι μυθος τελικα

Όλγα μου άλλες έχουν κι άλλες όχι.

Εγώ αδιαθέτησα όταν τα μωρά ήταν 10 μηνών.

Προχθές δηλ. αδιαθέτησα για 2η φορά μετά τον τοκετό.

Να μαι κι εγω παλι!!!!

Σημερα πηγαμε πρωτη μερα στο σχολειο!!!!

Οταν φτασαμε τον πηρε η δασκαλα κ απλα με κοιταξε ο Τασουλης κ τον χαιρετησα.Μετα εφυγε.Ηταν να τον παρω στις 11 00 αλλα με πηρε η διεθυντρια κ μου ειπε να τον παρω στις 12 30 για να φαει κιολας επειδη ηταν πολυ καλο παιδι!Δεν εκλαψε καθολου,καθοταν κ επαιζε με τα παιχνιδια!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι οπως εφευγα ηταν και αλλες δυο μανουλες και στεκοντουσαν εκει για να δουν αν θα κλαψουν τα μωρα τους.....ε δεν ηθελα και πολυ και βουρκωσα....μετα με πηρε το παραπονο κ αρχισα να κλαιω.....ο λογος????Ακομη δεν ξερω....η συγκινηση οτι περναει γρηγορα ο καιρος και μεγαλωνουν τα παιδια μας????Δεν εχω ιδεα....αλλα θυμηθειτε με οταν θα πανε τα παιδακια σας πρωτη μερα στο σχολειο......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να μαι κι εγω παλι!!!!

Σημερα πηγαμε πρωτη μερα στο σχολειο!!!!

Οταν φτασαμε τον πηρε η δασκαλα κ απλα με κοιταξε ο Τασουλης κ τον χαιρετησα.Μετα εφυγε.Ηταν να τον παρω στις 11 00 αλλα με πηρε η διεθυντρια κ μου ειπε να τον παρω στις 12 30 για να φαει κιολας επειδη ηταν πολυ καλο παιδι!Δεν εκλαψε καθολου,καθοταν κ επαιζε με τα παιχνιδια!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι οπως εφευγα ηταν και αλλες δυο μανουλες και στεκοντουσαν εκει για να δουν αν θα κλαψουν τα μωρα τους.....ε δεν ηθελα και πολυ και βουρκωσα....μετα με πηρε το παραπονο κ αρχισα να κλαιω.....ο λογος????Ακομη δεν ξερω....η συγκινηση οτι περναει γρηγορα ο καιρος και μεγαλωνουν τα παιδια μας????Δεν εχω ιδεα....αλλα θυμηθειτε με οταν θα πανε τα παιδακια σας πρωτη μερα στο σχολειο......

Πολύ συγκινητικό Γιώτα και απίστευτος ο Τασούλης, πολύ κύριος!!!

Παιδικό σταθμό ξεκινήσατε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να μαι κι εγω παλι!!!!

η συγκινηση οτι περναει γρηγορα ο καιρος και μεγαλωνουν τα παιδια μας????Δεν εχω ιδεα....αλλα θυμηθειτε με οταν θα πανε τα παιδακια σας πρωτη μερα στο σχολειο......

αχ βρε γιωτα το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις για μενα αφου εσυ εχεις ηδη τον τασουλη αλλα κι εγω συγκινουμαι οταν σκεφτομαι οτι μεγαλωνουν γρηγορα και μην σου πω στεναχωριεμαι κιολας.

την προηγουμενη εβδομαδα γεννησε η γυναικα ενος φιλου μου που ημασταν συμμαθητες απο το νηπιο και σκεφτομουν οτι θα ειναι και τα παιδια μας συμμαθητες και πλανταξα σου λεω!δεν μπορουσα να του γραψω την ευχετηρια καρτα απο τη θολουρα!

age.png

Πολύ συγκινητικό Γιώτα και απίστευτος ο Τασούλης, πολύ κύριος!!!

Παιδικό σταθμό ξεκινήσατε?

Ναι παιδικο σταθμο ξεκινησαμε!!!!!

αχ βρε γιωτα το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις για μενα αφου εσυ εχεις ηδη τον τασουλη αλλα κι εγω συγκινουμαι οταν σκεφτομαι οτι μεγαλωνουν γρηγορα και μην σου πω στεναχωριεμαι κιολας.

την προηγουμενη εβδομαδα γεννησε η γυναικα ενος φιλου μου που ημασταν συμμαθητες απο το νηπιο και σκεφτομουν οτι θα ειναι και τα παιδια μας συμμαθητες και πλανταξα σου λεω!δεν μπορουσα να του γραψω την ευχετηρια καρτα απο τη θολουρα!

Και οταν πηγα σκεφτομουνα οτι θα κλαιει κ θα κλαιω κ εγω.....ομως ο Τασος δεν εκλαψε αλλα μονο εγω!!!!!!:P:p:p:p

Με λενα Γιωτα και ειμαι τελειως χαζομαμα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Γιώτα....

Κι εμένα πέρισυ ο Αλέξανδρος έτσι έκανε. Μέσα στη χαρά.

Πάνω στην εβδομάδα όμως δεν ήθελε καθόλου να πάει.

Μέχρι και την τελευταία μέρα τον έσερνα να μπει.

Σε λίγες μέρες ξεκονάει κι αυτός και δεν θέλει να πάει.

Αχ τί θα κάνω;

Καλησπέρα και απο μένα!!

nunu μη κουνιέσαι καθόλου!! Ξάπλα και άγιος ο θεός!!

Βρε κορίτσια πήρα σήμερα τον παπά για την μισή ευχή και μου είπε οτι δεν πας εκκλησία για να την πάρεις έρχεται σπίτι. Τότε γιατί την πέρνουμε την ευχή?

Ναι joy μου έτσι γίνεται, στην μισή ευχή έρχεται σπίτι ο παπάς και διαβάζει εσένα. Έτσι ώστε να μπορείς να δεχτείς επισκέψεις και μετά την δύση του ηλίου ή να βγεις έξω αν θές να κάνεις κάποια δουλειά.

Γιώτα, μπράβο στον Τασούλη σου, έχει δείξει άριστη συμπεριφορά και με τα αδερφάκια του και με τον παιδικό :P:p:p:p

RKdwp3.png

Ευχαριστώ jasmini ! Δε τα ξέρω καλά αυτά!!

Κι εγώ δεν τα ήξερα αλλά επειδή πήρα κι εγώ πρώτα τη μισή ευχή το ξέρω ;)

Πώς τα πας με τα παιδάκια σου? Σε αφήνουν να ξεκουραστείς ή όχι :) Εμένα σπανίως θα έλεγα. Σήμερα ευτυχώς είναι κάπως ήσυχα τα μανάρια μου!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...