Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας!!!!! καλέ τι έγινε εδώ? Έλειψα και αναστατώθηκε το καφέ???? Nunuuuuuuuuuuuuuuu.... τι έγινε παιδί μου?? Βιάζονται τα ανιψάκια να σκάσουν μύτη???? Τελικά μίλησες με γιατρό..νοσοκομείο??? Τι ψυχραιμία όμως αυτή, σε θαυμάζω!!! :)

Τουλάχιστον να είσαι έτοιμη και αν νιώσεις κανέναν πόνο ή υγρασία, μάζεψέ τα και γρήγορα στο νοσοκομείο!!! Τι να πω τώρα?? Να ευχηθώ?? Ουφ, αγχώθηκα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

α να σας πω και τι μου δωσανε σημερα.

βαμβακι για να ασπρισουν τα μαλλακια τους(να φτασουν να γερασουν δηλαδη)

αυγο για να ειναι γερα τα δοντακια τους και να λενε στρογγυλα λογακια,

ζαχαρη για να ειναι γλυκα,

κρεμμυδι για να εχω εγω γαλα

και χρηματα για το ασημωμα(απο ενα ευρω μεχρι ο,τι εχουν ευχαριστηση)

Μπράβο witchaki, καλότυχα να είναι τα witchakia μας, να ζήσουν μια υπέροχη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!

Ωραίο έθιμο αυτό πάντως!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Μπράβο witchaki, καλότυχα να είναι τα witchakia μας, να ζήσουν μια υπέροχη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!

Ωραίο έθιμο αυτό πάντως!! :P:p:p:p

σ ευχαριστω πολυ.μακαρι τα παιδακια ολων μας να κανουν μια υπεροχη ζωη!

σας φιλω.καληνυχτα σας.

nunu μου τα λεμε το πρωι ελπιζω!

age.png

αχ βρε γιωτα ηθελα να σου γραψω νωριτερα και ξεχαστηκα!ο μπαμπας μου ειναι μεσα απο την πολη των σερρων.εγω αθηνα γεννηθηκα.δεν το ξερω το χωριο σου αλλα θα ρωτησω να δω που ειναι.δεν ειναι τελεια στις σερρες?!

Κι εγω Αθηνα γεννηθηκα κ μεγαλωσα.Η καταγωγη μου ειναι απο εκει!!!

Αλλα το αγαπαω πολυ το χωριο μου!Οντως στις Σερρες ειναι τελεια και τωρα δυο χρονια με εγκυμοσυνες και γεννες δεν εχω παει κ μου λειπει ακομη πιο πολυ.Ελπιζω να μπορεσουμε να παμε του χρονου!!!!:shock::shock::shock::shock:

nunu τι εγινε τελικα????

Μολις ταισα τα βλασταρακια μου.Με αφησανε να κοιμηθω απ τις 2 μεχρι τωρα,οποτε νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο!!!!!!

Λεω να παω να πλυθω,να φτιαξω καφεδακι και να αραξω μεχρι να σηκωθει ο Τασουλης μου!!!!!!Σημερα πρωτη μερα στο σχολειο,θα σας γραψω εντυπωσεις!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε και κυρίως ήρεμη και ήσυχη!!

Η Nunuka που βρίσκεται??? Σπίτι??? Nunu είσαι εδώ???

Τι κάνετε? Εγώ μπορώ να πω ότι είχα ένα ήρεμο βράδυ. Μάλιστα δεν σηκώθηκα καθόλου. Μόλις πείνασε ο πρώτος, τον έβαλα δίπλα μου ξαπλωτό να θηλάσει και κοιμήθηκα. Μετά που ξύπνησε κι ο δεύτερος, τον έβαλα κι αυτόν να θηλάσει και ξανακοιμήθηκα!!! Έτσι ξυπνήσαμε οικογενειακώς στο κρεβάτι :) :)

Είναι καμιά μέσα????

RKdwp3.png

χαχα εδω εισαι ακομα?Κρατας γερα βλεπω!

Αλλα επειδη το αιμα που ειδες εστω και κουκιδες σημαινει εναρξη τοκετου εχε το νου σου για τα επομενα σημαδια!

Jas μου εχω τρομερο πονοκεφαλο και ατονια γιατι περιμενω να αδιαθετησω.Ευτυχως τουλαχιστον τα αντρακια μου εφαγαν το πρωι και κοιμουνται γιατι θα λυποθημησω.Αυτο ελεγα στην μανα μου.Δεν πρεπει να αρρωστησω με τιποτα παναγια μου.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δεν μπορουμε να μεινουμε ξαπλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Όλγα, αυτό είναι το καλό του θηλασμού, ότι δεν θα δω περίοδο όσο θηλάζω. Βέβαια είμαι περίεργη αν έχει αλλάξει καθόλου το "σύστημά" μου γιατί προ εγκυμοσύνης δεν είχα σταθερή περίοδο (2 φορές το χρόνο..σαν τα σκυλιά :tongue: ).

RKdwp3.png

Μην ανησυχείτε καλέσαμε υδραυλικό σήμερα!!χεχεχε!! Να μην πώ την χαζομάρα μου!!

Ναι Όλγα είμαι σε κατάσταση ερυθρού συναγερμού και θα πάρω και τον γιατρό σήμερα τον ιδιωτικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...