Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:evil:ολγα θυμισε μου,γιατι τελικα αλλαξες γνωμη για το διαζυγιο.....???!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σκεφτηκα οτι θα φανει σαν πλεκτανη.Οτι δηλαδη μου χαρησε τα διδυμα και τον παραταω!:shock::shock:

Αλλα θα αρχισω να το ξανασκεφτομαι μου φαινεται γιατι εχει μια αποψη για ολα απλα για να παει κοντρα:?:twisted::roll:

Λες να μας κανει εκπτωση ο δικηγόρος αμα μας αναλαβει και τις δυο?;):P:tongue:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα σας κανω μια εξομολόγηση!

Μεχρι τωρα πιστευα επειδη δεν τα καταφερα με τον θηλασμό οτι ημουν τελειως αχρηστη και τα ειχα παρει στο κρανιο!

Αλλα τελικα βλέπω και απο εσας οτι δεν ημουν οι εξαιρεση και μαλλον ηταν πολυ δυσκολο λόγω κουρασης.

Αυταααα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ειναι ενα εθιμο που εχουν νομιζω στις σερρες(καταγωγη μου)και μετα την εκκλησια πηγαινουμε σε 3 σπιτια και μας δινουν ''δωρα'' που το καθε ενα εχει τη σημασια του.λιγο βαμβακι,1 αυγο,ενα μυρωδικο και διαφορα που δεν τα θυμαμαι.

Μαγισσουλα Σερραια εισαι?????Κι εγω.....Το χωριο μου λεγεται Εμμανουηλ Παπας.Εσυ εισαι μεσα απο Σερρες????

Καλημερα κοριτσακια!!!!Χτες περασα υπεροχα!!!!!

Γυρισα απ το κομμωτηριο κ αφησα και τα τρια τα παιδια στην μαμα μου κ βγηκαμε με τον συζυξ οπου γυρισαμε τωρα!!!!!!

Φυσικα κ κοιμηθηκαμε εκτος σπιτιου!!!:shock::shock::shock::shock::shock:Αλλα δεν μπορω να γραψω λεπτομερειες γιατι θα με κανουν μπαν!!!!!!

Αργοτερα παω να παρω τα πιτσιρικια!Παντως το βραδυ ειπε η μαμα μου οτι φαγανε στις 01 30 και μετα στις 5 30....ελπιζω να μπαινουν σε σειρα!!!!!!

nunuκα ξεκουρασου κ απολαυσε τις τελευταιες μερες με την κοιλιτσα σου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Πως γίνεται όταν τα κρατάει η γιαγιά πάνε ολα ρολόι και οταν ειμαστε εμεις χαλάει το πρόγραμμα??

και κάτι ακόμα, μετά απο πόσο καιρό απο την γέννα επιτρέπονται οι επαφές?? Σας είπε ο γιατρός?

Διαφημίσεις

Δεν πηγα ακομη στον ιατρο.Μου ειχε πει να παω οταν σαραντισω αλλα ακομη δεν τον εβαλα στο προγραμμα.Νομιζω πως μετα τις 40 μερες επιτρεπεται.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Προσθεσα κατι φωτογραφιες.

Τα διδυμακια τα εβγαλε χτες ο μπαμπας μου κ την εβαλα να δειτε πως μεγαλωσαν!!!!

Προσθεσα και μερικες του Τασου,και μια δικη μου με τον αντρα μου να δειτε τις φατσουλες μας!!!!!

Περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο τωρα να το απλωσω.....σιδερωσα και αλλα δυο αλλα τωρα σαν να νυσταξα......αντε να απλωσω να ξαπλωσω λιγο γιατι πρεπει να παω να παρω τα παιδια μου!!!!!Θα μου τα ξεμυυαλισουν οι παππουδογιαγιαδες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Σήμερα πήγαμε βολτούλα με τα μπεμπίνια μαζί!

Πιό πολύ ώρα έφαγα να τα ετοιμάσω παρά αυτά τελικά που χρειάστηκα... :) Δεν λείψαμε και πολύ.

Ωωωω...γνωρίσαμε και την Γιωτούλα!!! Πολύ όμορφο ζευγαράκι είστε Γιωτούλα μου και κάνατε και όμορφα παιδάκια!!!

Μέχρι στιγμής μόνο κάποιες κοιλίτσες ξέραμε και τα μπεμπίνια, με κάποιες εξαιρέσεις όπως το Ολγάκι, η Frosobal και πρόσφατα η Nunuka μας!

Λέω να πάρω σειρά και να σας βάλω πρώτα μια φώτο την κοιλιά μου όπως ήταν την τελευταία εβδομάδα και έπειτα τη φάτσα μου :tongue: :tongue:

Τι λέτε?

Επίσης έβγαλα και μια αστεία φώτο τα ζουζούνια! :P :p :P :p

RKdwp3.png

Πως ήταν η Κυριακή σας κοριτσάκια?? εγώ ήρεμα από κρεβάτι σε καναπέ και από καναπέ σε κρεβάτι. Αν και με έχει πιάσει ένα άγχος σήμερα!! ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλγα είσαι μέσα? είδα το απόγευμα όταν πήγα τουαλέτα κάτι ροζουλί πολύ μικρά όμως πραγματάκια. Δεν ξαναείδα αλλά θυμάμαι ότι και εσύ όταν γέννησες είχες παρατηρήσει κάτι παρόμοιο....

giota και jas είδα τις φωτό σας, κούκλες και κουκλιά πάντα γεροί και χαμογελαστοί!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αμαν!Μην μου λες τετοια βραδιατικα!nunu νομιζω οτι γεννας

Παρε αμεσως τηλ τον γιατρο!!!!!

Εισαι μεσα?Στειλε μου και τηλ.Σου στελνω και το δικο μου με πμ

Μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα.Το πολυ πολυ να αποφασισε ο απο κατω να ανοιξει την πορτα για να βγει!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...