Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, κουκλάρες διδυμομάνες! (τι να κάνω, έχω ανάγκη από επιβεβαίωση, οπότε θα με υποστείτε)

Λοιπόν, είμαστε θεές! (χωρίς συγκεκριμένο λόγο!)

Nunuka, τι έγινε, κοριτσάκι μου;

Πώς ήταν αυτό το ξαφνικό; Βιάζεται ο γιόκας σου; Εύχομαι να αλλάξει γνώμη ο μπόμπιρας και να αργήσεις όσο γίνεται περισσότερο!!! Αλλά και το αντίθετο να συμβεί, πάλι εύχομαι από την καρδιά μου, να έρθουν όλα γλυκά και υπέροχα, όπως σε όλες μας, παρά την όποια ταλαιπωρία και αγωνία περάσαμε! :)

Σκέφτομαι τώρα πότε θα προλάβω να σας πω τα νέα του μαιευτηρίου (που είναι πολλάάάάάάάάά) και τα του σπιτιού :)

Ωπ, νιαουρίζει ο κουταβίνος μου! (ο μικρός μου μοιάζει με κουταβάκι και τον έβγαλα έτσι...! ο μεγάλος είναι πιο κατσαριδοειδής και τον λέω κατσαριδίνο)

Επίσης, προχθές την Πέμπτη πήραμε και τη μισή μας ευχή, αν και έχω αποφασίσει (πρώτα ο Θεός) να μην βγω από το σπίτι μέχρι να σαραντίσω (εκτός από τη Δευτέρα, που θα πάμε για εξετασούλα τον μεγάλο στο ΙΑΣΩ)

Φιλάκια μικρά μου κοριτσάκια!

Καλή δύναμη και σήμερα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, ποιά θα μου πει τη διαδικασία με το τικεράκι;;;;;;;;;;;;;;;

(το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; )

Τι να πατήσω; Πού να πάω; Τι να κάνω copy paste, βοηθήστε!

Είμαστε πια κι εμείς 22 ημερών άντρες!!!!!!!!!

Κι εγώ μια τρελή μάνααααααααααα, φρικαρισμένη, με αποτυχημένες ενέργειες θηλασμού στο ενεργητικό μου και καθόλου χρόνο, ούτε για να απαντήσω στα τηλέφωνα!

rPPrp3.png

Κάλησπερα σας!!!! Τι κάνετε;

Εγω ως συνήθως ταιζω!!! Καλε κορίτσια δεν φαντάστηκα ότι δεν ήμουν η Μονή ξενυχτησα κι έτσι εχθές αφού δεν ήξερα τι να κάνω, έκανα μεταμεσονυχτια άντληση! Κρίμα, αν ήξερα ότι θα είχα παρέα, θα το πίνακα το νυχτερινό "καφεδάκι" ;)

Τα ζουζουνια πάλι δεν λένε να κοιμηθούμε... Ελπίζω τώρα μετά το ταισμα τουλάχιστον...

RKdwp3.png

Καλημέρα (δύο το μεσημέρι καλημέρα λέω.... :tongue:)

Jas και εμείς είχαμε παρόμοια προβλήματα χτές...

Αφού ταϊσαμε στις 23:30 και τα δύο και φάγανε περίπου 150ml το καθένα, τα βάλαμε για ύπνο. Στις 2:30 σηκώθηκα να ταϊσω το Φιλ που έσκουζε. Στις 6:00 ξυπνάω και βλέπω δίπλα μου το μπαμπά να ταϊζει πάλι το Φιλ. "Τη μαγουλού την τάισες;", του λέω.... και όταν μου είπε όχι τρελάθηκα... τρέχω την ξυπνάω, τη μπουκώνω με το μπιμπερό, αρχίζει αυτή και κλαίει... Καμία όρεξη. Την άφησα τελικά να κοιμηθεί και ξύπνησε μόνη της κατά τις 07:30... που σημαίνει 8ωρός ύπνος....

Είναι αυτό φυσιολογικό ή φταίει η μέρα;;;;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια καλημέρα! Μιας και έχετε μαζευτεί πολλές διδυμομανούλες , θα ήθελα τα φώτα σας επειδή έχω αρχίσει σιγά σιγά να κάνω ετοιμασίες... Τι πείρατε στη βαλίτσα μαιευτηρίου τόσο για σας όσο και για τα μικρά και ποιες είναι πρώτες αγορές που κάνατε? Εγώ σκέφτομαι να πάρω 2 καλαθούνες για αρχή και 2 καθίσματα αυτοκινήτου για χρήση απο νεογέννητα και μετά καρότσι και κούνιες..Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη!!;)

Vanessaki, μας θυμίζεις άλλες εποχές, να 'σαι καλά:P.

Το τι θα πάρεις στη βαλίτσα του μαιευτηρίου εξαρτάται αν θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή δημόσιο μαιευτήριο. Αν θέλεις κάτι για μπούσουλα, δες το Post #7028 στο http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=495576&postcount=7028 .

Για τις πρώτες αγορες τώρα... εννοείς τα βαριά αντικείμενα (π.χ. κρεββάτια) ή και τα ψιλά (μπιμπερό κλπ); Όταν λες ότι θα πάρεις μετά τις κούνιες πόσο μετά εννοείς (δεδομένου ότι ο χρόνος για ψώνια θα ελαχιστοποιηθεί). Πες μας για να σε βοηθήσουμε :D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Θεές διδυμομάνες, πού είστε όλες;

Περίεργο, είναι το πρώτο απόγευμα, που τα αγόρια μου δεν έχουν αναστάτωση (και μαζί τους κι εμείς, βέβαια). Στις τρεις είμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά τίποτα φοβερό. Έφαγαν λίγο άτσαλα και με αρκετά διαλείμματα, αλλά μόνο αυτό.

Ελπίζω να μην μας το κρατάνε για το βράδυ!

Σήμερα έρχεται και η μαμά από Καρδίτσα, της είχα δώσει μαζεμένα τα ρεπό της και έλειψε από τη Δευτέρα, ενώ σήμερα έδωσα ρεπό και στην πεθερά μου και της επέτρεψα να πάει και σε γάμο το βράδυ! Όπως αντιλαμβάνεστε, τις είχα και τις δύο εδώ και η βοήθειά τους δεν ήταν απλώς πολύτιμη, αλλά κάτι περισσότερο, ειδικά τις δύσκολες μέρες του πήγαινε κι έλα στην παρακολούθηση!

Αυτά προς το παρόν!

Σας ξαναφιλώ γλυκά!

Nunu, βάστα γερά κοριτσάκι μου, μην κουνιέσαι από το ωραίο σου κρεβάτι καθόλου! Επίσης, μου λέγανε κι εμένα ότι θα μου λείπει η κοιλιά μου και δεν το αμφισβητούσα, αλλά είναι τρομερή η στέρηση, που αισθάνθηκα στην πραγματικότητα!

Το Maraki πού είναι;

rPPrp3.png

Α, ποιά θα μου πει τη διαδικασία με το τικεράκι;;;;;;;;;;;;;;;

(το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; )

Τι να πατήσω; Πού να πάω; Τι να κάνω copy paste, βοηθήστε!

Είμαστε πια κι εμείς 22 ημερών άντρες!!!!!!!!!

Κι εγώ μια τρελή μάνααααααααααα, φρικαρισμένη, με αποτυχημένες ενέργειες θηλασμού στο ενεργητικό μου και καθόλου χρόνο, ούτε για να απαντήσω στα τηλέφωνα!

Λοιπόν, φτιάχνεις το τικεράκι σου και επιλέγεις την κωδικοποίηση στο forum signature : PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Κάνεις αντιγραφή τον κωδικό.

Πίσω στο parentscafe. Πάς στον πίνακα ελέγχου χρήστη και επεξεργασία υπογραφής.

Εκεί που έχει επικεφαλίδα : Επεξεργασία Υπογραφής και από κάτω Η Υπογραφή σας βρίσκεται ένα πλαίσιο κειμένου και έχει ένα url.

Το σβήνεις και κάνεις επικόλληση το νέο. Καλή επιτυχία. :P:p

RKdwp3.png

Twinssssss...δοκίμασα την μέθοδο του σεσουάρ!!! Καταθέτω αποτελέσματα...

Στο πρώτο άκουσμα σταμάτησε το κλάμα, μετά από λίγο άρχισε να κλείνει τα μάτια, ώσπου αποκοιμήθηκε. Ε, το έκλεισα κι εγώ. Με το που το έκλεισα, ξύπνησε. Το ξανανοίγω κοιμάται, το κλείνω ξυπνάει...ξανά το ίδιο, ώσπου τσαντίστηκε και ξεκίνησε πάλι την γκρίνια :(

Σήμερα πάντως είναι πολύ ανήσυχα. Τα βάζω να θηλάσουν..κλαίνε. Προσπαθώ να τα κοιμήσω..κλαίνε. Δεν κάθονται λεπτό. Τι έπαθαν πάλι... :( ουφφφφ

RKdwp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ. Ελπίζω να φτιάξει λίγο το πρόγραμμα να χαλαρώσουμε λίγο.

Να σας ρωτήσω πόσα ml πίνουν απο το μπουκάλι?

ρου ρου!!εδώ είμαι ακόμα χεχ!

Δεν την παλεύω την ξάπλα όμως, και είναι νωρίς ακόμα...γκρρ!! κάτι έχει πάθει ο φορητός μου υπολογιστής και δεν μπορώ να έχω παντού ίντερνετ και προσπαθώ να είμαι αραχτή για αυτό δεν πολυεμφανίστηκα σήμερα.

Αν και βλέπω όλες οι μανούλες είναι πηγμένες, κουράγια κοριτσάκια, φιλήστε τα μπεμπάκια σας, ερχονται κι άλλα δυο να τους πείτε!!!

Πάω για ξάπλα πάλι :mad::o:?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ρου ρου!!εδώ είμαι ακόμα χεχ!

Δεν την παλεύω την ξάπλα όμως, και είναι νωρίς ακόμα...γκρρ!! κάτι έχει πάθει ο φορητός μου υπολογιστής και δεν μπορώ να έχω παντού ίντερνετ και προσπαθώ να είμαι αραχτή για αυτό δεν πολυεμφανίστηκα σήμερα.

Αν και βλέπω όλες οι μανούλες είναι πηγμένες, κουράγια κοριτσάκια, φιλήστε τα μπεμπάκια σας, ερχονται κι άλλα δυο να τους πείτε!!!

Πάω για ξάπλα πάλι :mad::o:?

Nunuka, καλή ξεκούραση!!!!

Να ξέρεις ότι όλες σε σκεφτόμαστε... είσαι η μικρούλα μας!!!!

Δεν θα περάσει πολύς καιρός και θα λες και εσύ για μπιμπεράκια, ρεψιματα κλπ, κλπ:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας!δεν προλαβαινω να σας γραψω γιατι ειμαι πολυ απασχολημενη!:tongue:

πηγα στην εκθεση ξενογλωσσου βιβλιου,παρακολουθησα και δυο σεμιναρια,μετα πηγαμε στο αιολικο παρκο με τα μικρα και ηπιαμε και καφε με εναν φιλο και μετα πηγαμε να παρουμε σουβλακια απο την ''αραχωβα''.

αυριο πρεπει να παμε στην εκκλησια γιατι γινομαστε σαραντα ημερων και μετα θα παμε σε 3 σπιτια συμφωνα με το εθιμο και μετα για φαγητο στη θεια μου.το απογευμα θα μας επισκεφθει και ο κουμπαρος μας!ξαναγιναμε κοινωνικα οντα!!!

απο εβδομαδα ξεκιναω μαθηματα και θα παω και σε αλλα σεμιναρια!σουπερ!!!

age.png

ειναι ενα εθιμο που εχουν νομιζω στις σερρες(καταγωγη μου)και μετα την εκκλησια πηγαινουμε σε 3 σπιτια και μας δινουν ''δωρα'' που το καθε ενα εχει τη σημασια του.λιγο βαμβακι,1 αυγο,ενα μυρωδικο και διαφορα που δεν τα θυμαμαι.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...