Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Giota να πιείς και έναν καφέ και να περάσεις τέλεια, το αξίζεις!!

Agorakia και εμάς μας λείπεις, οπως και οι άλλες φρέσκες μαμαδούλες witch και joy, αλλά είπαμε θα στρώσουν τα πράγματα και θα τα λέμε πιο συχνά. Υπομονή!!!

Πάω να ξαπλάρω τώρα και θα τα πούμε αύριο. Σας φιλώ!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ωπ... τι νέα είναι αυτά;;;; Υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις πριν την Πέμπτη; Είδε μεγάλη διαστολή;

Δεν μου είπε κάτι για διαστολή απλά ότι έπιασε κεφάλι, αλλά ναι μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα για πριν την Πέμπτη και πολύ μικρή για μετά την Πέμπτη!! απ ότι καταλαβαίνω τίποτα δεν είναι σίγουρο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν μου είπε κάτι για διαστολή απλά ότι έπιασε κεφάλι, αλλά ναι μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα για πριν την Πέμπτη και πολύ μικρή για μετά την Πέμπτη!! απ ότι καταλαβαίνω τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ερώτηση (sorry που ρωτάω πολλά...) Αν γεννήσεις πριν την Πέμπτη, θα σε ξεγεννήσει κάποιος συγκεκριμένος ή όποιος έχει εφημερία εκείνη τη μέρα;

Έχω και άλλα πολλά να ρωτήσω, αλλά είναι η ώρα περασμένη, οπότε θα τα ρωτήσω αύριο... έπαθα ένα μικρό σοκ βλέπεις!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Φιλάκια....

Φιλάκια και στη Γιώτα με τη νέα της κουπ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ερώτηση (sorry που ρωτάω πολλά...) Αν γεννήσεις πριν την Πέμπτη, θα σε ξεγεννήσει κάποιος συγκεκριμένος ή όποιος έχει εφημερία εκείνη τη μέρα;

Έχω και άλλα πολλά να ρωτήσω, αλλά είναι η ώρα περασμένη, οπότε θα τα ρωτήσω αύριο... έπαθα ένα μικρό σοκ βλέπεις!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

Φιλάκια....

Φιλάκια και στη Γιώτα με τη νέα της κουπ...

Ακόμα εδώ είμαι. Ναι, στην ερώτηση σου, όποιος εφημερεύει.:confused::confused: Εγώ έχω καλύτερη ερώτηση. Αν δεν εφημερεύει το Αλεξάνδρας???

Ένα ψιλοσόκ το χω πάθε και γω, αλλά ψύχραιμα ακόμα, λέω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ακόμα εδώ είμαι. Ναι, στην ερώτηση σου, όποιος εφημερεύει.:confused::confused: Εγώ έχω καλύτερη ερώτηση. Αν δεν εφημερεύει το Αλεξάνδρας???

Ένα ψιλοσόκ το χω πάθε και γω, αλλά ψύχραιμα ακόμα, λέω.

Σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα αν εφημερεύει ή όχι, αλλά αυτό που είθισται στις περιπτώσεις που ο γιατρός σου λείπει είναι να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις "γιατρε γεννάω" και μετά αυτός να πάρει τηλ τον εφημερεύοντα και να τον ενημερώσει να σε περιμένει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας...έχω μεταμεσονύχτια βάρδια :) :)

ελπίζω να απολαμβάνετε έναν καλό υπνάκο!!

Nunuka μου έφτασε η σειρά σου!!! Άγχος, αναμονή, χαρά....ξεκινάνε φαντάζομαι δυνατά και έντονα συναισθήματα!!!! Με το καλό βρε κούκλα!!! Υπάρχει καμιά περίπτωση να πάτε για φυσιολογικό τοκετό? Είσαι έτοιμη πιά? Βαλίτσες, πράγματα? :)

Λοιπόν, έχω έναν προβληματισμό... σήμερα τα ζουζούνια από το πρωί δεν κοιμόντουσαν. Τα νανούριζα, κλείναν τα μάτια κανένα 5λεπτο και ξανά το μάτι γαρίδα! Οπότε με τα πολλά..κοιμήθηκαν στις 9 η ώρα περίπου το βράδυ.Όπου πλέον κι εγώ έφαγα κάτι (με είχε κόψει η λόρδα) και κοιμήθηκα. Τα μικρά όμως συνεχίζουν τον ύπνο τους. Ανησύχησα και πριν καμιά ωρίτσα ξύπνησα με τα χίλια ζόρια τον μικρούλη και τον έβαλα στο στήθος και έφαγε. Ο άλλος ακόμα κοιμάται. Του χαιδεύω τις πατούσες, το μάγουλο, του αλλάζω θέση..δεν ξυπνάει. Λογικό θα μου πεις μετά από τόσες ώρες ξάγρυπνα. Όμως μήπως δεν πρέπει να τα αφήνω τόσες πολλές ώρες νηστικά? 6 ώρες ύπνου περάσανε!!!!! Pls help!!

Φιλάκια, καλό βράδυ!

RKdwp3.png

σκαπαζα τον Χρηστο ξεσκεπαζοταν.Ξανασκεπαζα τον Χρηστο ξαναξεσκεπαζόταν.Ωσπου ξυπνησε και αρχισε να ουρλιαζει και τωρα περιμενω να κοιμηθει για να τον ξανασκεπαω και να κοιμηθω χιχι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα ποσος κοσμος ηταν τελικα ξυπνιος στις τρεις!

nunuuuuuuuu!εισαι και επισημα ετοιμη!περιμενουμε με αγωνια!φιλια πολλα και απολαυσε τις τελευταιες ημερες με την κοιλουμπα!

age.png

Καλημεραααα

Και καλα εσεις ξυπνησατε για να ταισετε.Εγω που βαλθηκα με το ζόρι να κρατησω σκεπασμενο τον Χρηστο καλα να παθω που στο τελος τον ξυπνησα

Ξερεις τι ειναι να σε σκεπαζουν με το ζόρι

αα για την ιστορια τελικα εκλεισα το παραθυρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

nunuka με το καλο κοριτσακι μου!!!Ευχομαι να περασει και την Πεμπτη και την αλλα Πεμπτη!Και οχι τιποτα αλλο αλλα για να εχεις περισσότερες πιθανοτητες να παρεις μαζι σου τα μπεμπιδια!

Βρε κοριτσια μου φαινεται κατι κουφό και θελω την γνωμη σας.Δεν ειναι θεοκουφο να εξεταζεις τραχηλο σε αυτη την εβδομαδα οταν θες να κερδισεις χρόνο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

nunuka με το καλο κοριτσακι μου!!!Ευχομαι να περασει και την Πεμπτη και την αλλα Πεμπτη!Και οχι τιποτα αλλο αλλα για να εχεις περισσότερες πιθανοτητες να παρεις μαζι σου τα μπεμπιδια!

Βρε κοριτσια μου φαινεται κατι κουφό και θελω την γνωμη σας.Δεν ειναι θεοκουφο να εξεταζεις τραχηλο σε αυτη την εβδομαδα οταν θες να κερδισεις χρόνο?

Ευχαριστώ Όλγα, μακάρι να ξεπεράσω και τις 2 Πέμπτες!! Εννοείς κουφό που με εξέτασε με χέρι ε? Το θεώρησε μάλλον απαραίτητο γιατί ο μικρός είναι πολύ χαμηλά και όταν έβαλε τον κολπικό υπέρηχο μπήκε ίσα ίσα. Και μας είπε μάλιστα κάτσε να σε εξετάσω μη γεννήσουμε και τώρα (καρδιακό και εγκεφαλικό μαζί εγώ). Φυσικά μετά πέταξε την ατάκα ελπίζω να μην προκάλεσα τίποτα. Τι να πω...

jas τα μωρά είναι κεφαλικά αν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο φ.τ παίζει. Βαλίτσα λέω να τη φτιάξω σήμερα χεχ!!

twins πέραν του χτεσινού υπέρηχου όχι δε μας είπε για άλλον. Ξέχασα κιόλας να σας πώ ότι στη χτεσινή μέτρηση είναι περίπου στα 1800 γρ. Όσο για το θέμα της εφημερίας, αφού αυτός θα έιναι στο εξωτερικό πως θα τον πάρω τηλ??οεο?

Μάλλον θα μπώ και θα το πάιξω πάπια, ας τον πάρουν εκείνοι. Ο φάκελος μου λογικά είναι είναι διαθέσιμος προς όλους. ΑΧ με βλέπω να γεννάω σαν τις γύφτισσες!!χαχαχα!!Να μου λένε "μανδάμ να πάτε στο εφημερεύον νοσοκομείο" και να τρέχω γύρω γύρω την Αθήνα.

witch θέλω την κοιλούμπα μου για λίγο ακόμα, κάνε κανα μαγικό!!!

Τεσπα προσπαθώ να το πάρω ψύχραιμα, ότι είναι να γίνει θα γίνει, φυσικά αυτό το άγνωστο μου προκαλεί μια ανσφάλεια αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Άλλα όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωη μου πρέπει να τα κάνω αρβάλικα έτσι κι αυτό!! Γιατί να άλλαζε κάτι?χεχ!! :D:D:D

Πάω να ξαπλώσω πάλι γιατί είμαι ξύπνια από τις 6. Οχι εγώ δεν έχω άγχος:rolleyes::rolleyes:και θα μπώ αργότερα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Μιας και έχετε μαζευτεί πολλές διδυμομανούλες , θα ήθελα τα φώτα σας επειδή έχω αρχίσει σιγά σιγά να κάνω ετοιμασίες... Τι πείρατε στη βαλίτσα μαιευτηρίου τόσο για σας όσο και για τα μικρά και ποιες είναι πρώτες αγορές που κάνατε? Εγώ σκέφτομαι να πάρω 2 καλαθούνες για αρχή και 2 καθίσματα αυτοκινήτου για χρήση απο νεογέννητα και μετά καρότσι και κούνιες..Όποια πληροφορία καλοδεχούμενη!!;)

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...