Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπααα που να παω.Εκτος και αν παρω μαζι μου και τα διδυμα!!

Εγώ η μουρλόγκω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος μετραγα τους μήνες για να δώ αν θα προλάβω..χεχ!! Βασικά εκείνες τις ημέρες θα πήγαινα να πάρω και εισιτήριο με προλάβαν όμως οι B2!xaxa!(Baby 2)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

για να δειτε οτι δεν με λενε αδικα μαγισσα!σημερα αποφασισα να μην ξανακανω θηλαστρο γιατι παιδευομαι και στεναχωριεμαι χωρις αποτελεσμα και να βαλω κανα δυο φορες τα παιδια στο στηθος και τελος.

πηγα λοιπον πριν λιγο να κανω λεω τελευταια φορα θηλαστρο και...χαλασε!!!

age.png

για να δειτε οτι δεν με λενε αδικα μαγισσα!σημερα αποφασισα να μην ξανακανω θηλαστρο γιατι παιδευομαι και στεναχωριεμαι χωρις αποτελεσμα και να βαλω κανα δυο φορες τα παιδια στο στηθος και τελος.

πηγα λοιπον πριν λιγο να κανω λεω τελευταια φορα θηλαστρο και...χαλασε!!!

χαχα!!καλά του κανες του βρωμοθήλαστρου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πως τα πάτε?? nunu κοντεύεις και συ. Εμένα μου λέπει ύπνος. όταν κοιμάμε πέφτω σα τούβλο!

είδα χτες και μια γυναίκα, να έρχετε 8-2 το πρωί. λέω μόλις 40ντίσο να την φέρω. Εσεις τα καταφέρνετε μόνες?

εγω εκανα το εξης βεβαια ηταν και ειναι πολυ βολικα μωρα.Ξυπναγαν για φαι μονο τοσο μωρα

Τους εδινα το τελευταιο βραδινο γαλα κατα τις 12.Αυτα κατα τις 5 ξυπνουσαν οποτε τα καθυστερουσα με οποιο τροπο μπορουσα.Με πιπιλα,με χαμομηλι,με αγκαλια.Οτι επιανε καθε φορα.Περναγε λιγο η ωρα.Εκανα υπομονη βεβαια γιατι εμενα ξυπνια αλλα σιγα σιγα το εκοψαν ετσι το βραδινο γαλα

Όλγα άσε τα κολπάκια :D. Εξαρτάται από το παιδί. Κάποια είναι βολικά, όπως τα δικά σου, κάποια όμως δεν είναι. Αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν δεν σταματάνε με τίποτα.

Εμείς τα δίδυμα τα έχουμε σε χωριστά δωμάτια πλέον.

Ο μικρός που έχει αποθηλάσει κοιμάται με τον άνδρα μου και ότι χρειαστεί τη νύχτα ξυπνάει εκείνος.

Ο μεγάλος κοιμάται κοιμάται μαζί μου.

Και όλο το βράδυ πηγαινοερχόμαστε στο δωμάτιο του Αλέξανδρου εναλλάξ.

Κορίτσια πως τα πάτε?? nunu κοντεύεις και συ. Εμένα μου λέπει ύπνος. όταν κοιμάμε πέφτω σα τούβλο!

είδα χτες και μια γυναίκα, να έρχετε 8-2 το πρωί. λέω μόλις 40ντίσο να την φέρω. Εσεις τα καταφέρνετε μόνες?

Με τα δίδυμα τα καταφέρνω μια χαρά. Με τους 3 δεν την παλεύω.

Καλά κάνεις και παίρνεις βοήθεια πάντως. Δεν χρειάζεται να τσακιστείς.

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι παλι!!!!!

Αυριο ειναι η μερα μου!!!!Επιτελους παω κομμωτηριο μετα απο πολυ καιρο!!!!!

Θα κουρευτω,θα τα βαψω και θα κανω κ ανταυγειες!!!!!!!Θα παρω και τα διδυμα να τα αφησω στην μαμα μου κ τον Τασο θα τον αφησω σπιτι με τον μπαμπα του!!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα αφιερωσω λιγο χρονο στον εαυτο μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μικρές και χαριτωμένες φίλες μου διδυμομάνες!!!

Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες! Μέλλουσες και ήδη!

Εξακολουθώ να βρίσκομαι σε κατάσταση ερυθρού συναγερμού. Τα μωρά τελικά μισούν το χαμομήλι, ο προχθεσινός πανικός από αυτό προκλήθηκε! Το κόψαμε. Ωστόσο, τρία απόγεύματα τώρα, από το μεσημεριανό γεύμα και μετά, χάνουν εντελώς το πρόγραμμά τους. Πεινάνε συνεχώς, πονάνε και δεν κοιμούνται καλά. Τέλος, ο μεγάλος μου ταλαιπωρείται από δυσκοιλιότητα. Μαζεύεται, κοκκινίζει και γίνεται ένα κουβάρι. Υποφέρει το μωρό μου. Η παδίατρος μας έδωσε γάλα για την περίπτωση, αλλά μόνο στην αρχή είδαμε λίγο φως. Την πήρα πάλι και μου είπε να μην το αναμειγνύω με το άλλο, αλλά να το αντικαταστήσω πλήρως, μήπως και ανακουφιστεί το παιδί.

Θέλω τόσο πολύ να διαβάσω τα νέα σας, αλλά το μάτι έχει φτάσει στην πατούσα από τη νύστα... Είχα μείνει στη σελίδαα 300, αλλά μάλλον εκεί κόλλησα (όπως ο Λεωνίδας ένα πράγμα!)

Μου λείπετε πολύ και η παρεούλα μας επίσης. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε και να τα λέμε πάλι, όπως πριν!

rPPrp3.png

Επίσης, για να γελάσουμε λίγο, σας ανακοινώνω ότι σκέφτομαι πως έφτασε η στιγμή να αντικαταστήσω το τικεράκι μου με την ηλικία των μωρών μου πλέον! Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι θα μας πάρει κανένα μήνα με τα τεστ, που θα κάνω, μέχρι να τα καταφέρω!

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι πάλι!

Φιλάκια, κουκλίτσες μου!

Πάω να δω μήπως και τα έκανε το παιδάκι μου!

Σας φιλώ γλυκά και μητρικά.

Γέννησε καμιά; Μόνο η nunu δεν είναι μέλλουσα ακόμη;

rPPrp3.png

Ήρθα και γωωωωωωωωωωωωω!!

Βασικά ο μικρός έχει κατέβει πολύ πολύ, βασικά μου έβαλε χέρι και έπιασε κεφάλι, οπότε πολύ σύντομα θα το βγάλει και έξω...Ο ντοκ φεύγει Κυριακή και γυρίζει Τετάρτη. Πέμπτη θα πάω Αλεξάνδρας για καρδιοτοκογράφο και βλέπουμε. Στην περίπτωση που γεννήσω πριν την Πέμπτη θα πάω στο Αλεξάνδρας και όποιος είναι εύκαιρος θα με ξεγεννήσει...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ήρθα και γωωωωωωωωωωωωω!!

Βασικά ο μικρός έχει κατέβει πολύ πολύ, βασικά μου έβαλε χέρι και έπιασε κεφάλι, οπότε πολύ σύντομα θα το βγάλει και έξω...Ο ντοκ φεύγει Κυριακή και γυρίζει Τετάρτη. Πέμπτη θα πάω Αλεξάνδρας για καρδιοτοκογράφο και βλέπουμε. Στην περίπτωση που γεννήσω πριν την Πέμπτη θα πάω στο Αλεξάνδρας και όποιος είναι εύκαιρος θα με ξεγεννήσει...

Ωπ... τι νέα είναι αυτά;;;; Υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις πριν την Πέμπτη; Είδε μεγάλη διαστολή;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...