Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πραγματικά δεν έχω ακούσει τόσο κακά πράγματα μαζεμένα. Μου λέει «νωρίς το θυμήθηκες». Αφού έχεις ΠΩΑ από τα 25. Πιστεύει πως η ΠΩΑ οφείλεται σε αυτοάνοσο. Καλό είναι μου λέει να κάνετε κοριτσάκι για να πάρει το καλό χρωμόσωμα Χ από τον σύζυγο, αν μπορείτε να το ελέγξετε στο κέντρο που πάτε. Πήγαινε με δότρια. Του λέω γιατρέ, πριν 4 μηνες έκλεισα τα 33. Γιατί να μη προσπαθήσω ; Για να μη ταλαιπωρηθείς μου λέει. Οχι να προσπαθήσεις αν θες αλλά να σκεφτείς κ το άλλο σενάριο. Αποδεξου το και ζήσε με αυτό για να προχωρήσεις παρακάτω. Πραγματικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω από την ώρα που γύρισα. Είμαι ρεαλιστής λέει. Θα σου πω τη γνώμη μου : « κάνε 1-2 προσπάθειες ακόμα κ μετά με δότρια για να αποφύγεις τις γενετικές ανωμαλίες». Τον ρωτάω, γενικά αναφέρεστε σε μια κοπέλα με ΠΩΑ ή σε εμένα συγκεκριμένα; Όχι λέει, σε εσένα με το συνδυασμό του σπέρματος. Δλδ του λέω δε μπορούμε κάπως να δούμε σε ποιο προκλιμακτιριακο στάδιο είμαι; Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε ; 6 μήνες ; Μου απαντά πως δεν μπορούμε να το δούμε αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Κάνε όλες τις εξετάσεις σου κ έλα πάλι να τα δούμε κ να ξεκινήσουμε glucophase.

Δεν ξέραμε να τον ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε παιδί.

Μου θυμίζει την παθολόγο που πήγα πέρυσι για τσεκ απ κι όταν της είπα πως έχω χάσει 16 κιλά από γέννα,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε, καλά πόσα ήσουν?????😱 Επίσης με ρώτησε γιατί άργησα να κάνω παιδί.

Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, νόμιζα δεν ήμουν σε γιατρό😳

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Αχ αφήστε τι έπαθα το άμοιρο πειραματόζωο :)

Διάβασα ότι μπορώ να πίνω τσάι από μάραθο και μελισσόχορτο για τον θηλασμό γιατί βοηθάει στην παραγωγή μιας και τρώω ένα ξεζούμισμα.

Πίνω λοιπόν μια γουλιά το μεσημεράκι, μεταξύ άλλων που έφαγα και ήπια :) και κάτι δεν μου έκατσε καλά, μου τάραξε το στομάχι. Πέρασε όμως. Λέω ας ξαναδοκιμάσω τσάι να δουμε και πίνω ένα ποτήρι και από εκείνη την ώρα με πέθανε το στομάχι μου, τα έβγαλα, ζαλιζόμουν και μετά ξάπλωσα. Ούτε κουράγιο να θηλάσω έχω, ούτε να κοιμήσω τα μωρά. Να δω πώς θα βγάλω το βράδυ. Πάντως στο τελευταίο γεύμα εφαγαν ξένο. Εγώ συνεχίζω να πονάω. Γα..το!!! :evil: :evil:

Nufi μου 40 ημέρες λένε να μην δώσεις πιπίλα για να μην παθει το παιδί σύγχιση θηλών. Κι εγώ έδωσα μετά τις 40 ημέρες αλλά όχι συχνά. Μία στο τόσο και για 5-10 λεπτά το πολύ ίσα να ηρεμήσουν. Δεν την έχουν συνηθίσει και δεν δείχνουν να τρελαίνονται κιόλας.

RKdwp3.png

Αχ αυτά τα ματζούνια..... Αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις τι έχει περισσότερη αξία α) να είναι η jas καλά και να τρώνε τα παιδάκια της το γαλατάκι της ή β) να κάνει πειραματισμούς, να αρρωσταίνει και να τρώνε τα παιδιά fast food;;;;;

Περαστικά πάντως........ Κάνει να πάρεις τίποτα για το στομαχάκι για να περάσει ο πόνος;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα ματζούνια..... Αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις τι έχει περισσότερη αξία α) να είναι η jas καλά και να τρώνε τα παιδάκια της το γαλατάκι της ή β) να κάνει πειραματισμούς, να αρρωσταίνει και να τρώνε τα παιδιά fast food;;;;;

Περαστικά πάντως........ Κάνει να πάρεις τίποτα για το στομαχάκι για να περάσει ο πόνος;

Μπα τελείωσαν οι πειραματισμοι!! Απλά ώρες ώρες νομίζω ότι δεν έχω αρκετό γάλα για να τους καλύψω και ψάχνομαι.. Βλακεία ε;;

Δεν πήρα τίποτα! Φοβήθηκα μην περάσει στο γάλα!

RKdwp3.png

Καλημερα!!!!

Δυσυχως για ακομη ενα βραδυ ειχαμε τρελλο ξενυχτι.Ειδικα ο μικρος ηταν παρα πολυ γκρινιαρης....εκλαιγε συνεχεια.Ευτυχως σηκωθηκε και ο αντρας μου κ με βοηθησε λιγο αλλα το αποτελεσμα ηταν να κοιμηθουμε ελαχιστα και οι δυο......

Απορω ποτε θα κοψουμε το νυχτερινο ξυπνημα....και να δω πως αφου απ οτι φαινεται το χαμομηλι δε βοηθαει.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερααα!

πιπιλα δοκιμασες?

Εννοειται...αλλα ακομη δε βλεπω φως!!!!!

καλημερα.και για μας πολυ δυσκολο βραδυ με πολυ κλαμα και ουρλιαχτα απο την μικρη.δυστυχως ο αντρας μου δεν ξυπνησε καθολου...νομιζω οτι αρχιζω να θυμωνω...

Καλα,εμενα δεν ξυπναει σχεδον ποτε.Ολα ειναι θεμα συνηθειας!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!Χτες βγήκα για φαγητό βόλτα!!

Twins σήμερα το είδα το μήνυμα σου, κατά λάθος το άφησα έτσι. Βαλίτσα τι βαλίτσα???:confused::confused::confused:!!!

Βασικά Όλγα προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αργεί ακόμα για να μην αγχωθώ ελπίζω να χω ακόμα 1μιση εβδομάδα από τις 3 που έδωσε ο γιατρός (και παραπάνω βασικά:D:D). Σήμερα το βράδυ στις 8 έχουμε ραντεβού με Άλξ και θέλω πολύ να τον δώ γιατί δεν έχουμε μιλήσει για τις λεπτομέρειες.

Πάω ΙΚΑ για το επίδομα...

Υ.Γ. Θέλω συναυλία U2 σήμερα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλα witch συνήθεισε το γιατι οι αντρες σε αυτο ειναι τελειως αναισθητοι!!!!

Εγω οταν πια μου εσπασε τα νευρα γι'αυτο το πραγμα οταν εκλαιγε ενα μωρο τον σκουνταγα και του ελεγα "κλαιει μην κανεις οτι δεν ακους σειρα σου"

Γιωτουλα μηπως ουρλιαζουν απο τους κολικους και οχι απο πεινα?Γιατι και γαλα να τους δωσεις εκεινη την ωρα θα το πιουν για παρηγορια!Σταματανε μετα?

Nunuka νομιζω οτι θες να γεννησεις σημερα!!!Κατσε στα αυγα σου που θες και U2.Ασε να παω εγω για σενα χιχιχι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιωτουλα μηπως ουρλιαζουν απο τους κολικους και οχι απο πεινα?Γιατι και γαλα να τους δωσεις εκεινη την ωρα θα το πιουν για παρηγορια!Σταματανε μετα?

Κλαινε οταν ειναι να φανε...δλδ στο 4ωρο αλλα αφου φανε μετα δεν κοιμουνται αμεσως!Βεβαια τους δινω κ ινφακολικ αλλα κανουν σαν υστερικα!Λες και τα σφαζεις...θα μας ακουει κ η γειτονια και θα νομιζει οτι τα βασανιζουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

εγω εκανα το εξης βεβαια ηταν και ειναι πολυ βολικα μωρα.Ξυπναγαν για φαι μονο τοσο μωρα

Τους εδινα το τελευταιο βραδινο γαλα κατα τις 12.Αυτα κατα τις 5 ξυπνουσαν οποτε τα καθυστερουσα με οποιο τροπο μπορουσα.Με πιπιλα,με χαμομηλι,με αγκαλια.Οτι επιανε καθε φορα.Περναγε λιγο η ωρα.Εκανα υπομονη βεβαια γιατι εμενα ξυπνια αλλα σιγα σιγα το εκοψαν ετσι το βραδινο γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γύρισα τώρα από το ΙΚΑ, πήρα το επίδομα κυήσεως όλα οκ. Ρώτησα και τι θα χρειαστεί να φέρω για να ασφαλίσω τα παιδιά και μου είπαν ληξιαρχική πράξη γεννήσεως. Αυτό όμως που μου σφύριξε μια κοπέλα είναι, αν κατάλαβα καλά είναι ότι άν είναι ασφαλισμένος και ο σύζυγος στο ΙΚΑ παίρνουμε 20% παραπάνω λεφτά. Όσες έχετε ΙΚΑ κοιτάχτε το.

Το άλλο κουλό πήγα και στον Οδοντίατρο, τελικά το δόντι που με πόναγε είναι ο φρονιμίτης μου και δεν είναι χαλασμένος αλλά βγαίνει τώρα, δεν έχει χώρο και μάλλον λόγω ευαισθησίας των ούλων (από την εγκυμοσύνη) μαζεύει μικρόβια γυρω γύρω και πρήστηκε. Λέτε να φρονιμέψω τώρα???:P:p:p:p

΄Ολγα θα πάς U2????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...