Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χεχε!!κορίτσια χιούμορ να χουμε και να βάζουμε κανένα γέλιο όπως τώρα να στε καλά, και όλα θα περάσουν! Εκ του ασφαλούς εγώ ακόμα φυσικά αλλά κουράγια!!

Σήμερα είναι μέρα ζόρικη και έβαλα τον σύζυξ να διαβάσει λίγο να πάρει μια ιδέα...μη νομίζει ότι θα είναι εύκολα και ρόδινα!!χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

jasminius επιτρεπεται η πιπιλα στα μωρα που θηλαζουν?

η απαγορευεται μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος? μπερδευτηκα..εγω ποτε δε τους εχω δωσει γιατι νομιζα δεν κανει..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αχ μαντεψτε!!

επειδη περασα δυσκολη μερα (κ νυχτα), κανω δωρο αυτη τη στιγμη στον εαυτο μου ενα καφεδακι!!! ενα πολυ ελαφρυ γαλλικο..εχει κ δροσουλα εξω κ τον απολαμβανω πολυ!!

θελω ν αντεξω κ λιγο ζωντανη γιατι θα ερθουν το βραδακι 2φιλοι κ μη κοιμαμαι ορθια..

ολγα πριν φωναξεις,γιατι σε ξερω τι εισαι, θα κατσουμε μπαλκονι, θα πλυνουν χερι με dettol αν κ δε θ αγγιξουν τα σκιουρια..απ την πορτα του δωματιου θα ριξουν ενα γρηγορο βλεφαρο.

να δω κ κανεναν ανθρωπο η γυναικα...εσωκλειστη ειμαι!

33E7p2.png

Οσο για τις επισκεψεις καλα θα κανεις γιατι θα φρικαρεις μονη σου και με τετοια κουρασει

Αλλα μην ντραπεις αμα πανε κοντα στα μωρα.Πες ο παιδιατρος δεν αφηνει απο την αρχη

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ρε ολγακι περιμενω απ το συζυγο..ο οποιος μετα τα μπανακια κ τα ταισματα το βραδακι, εχει κ διαφορα αλλα κ μετα το ξεχναμε η ειμαστε πτωματα για να μου δειξει..

υποσχομαι μες τη βδομαδα!

δωσε αυτη τη μικρη πιστωση χρονου κ δε θα χασεις..νονε! ε νονε!(της νυχτας!!!):tongue:

33E7p2.png

εννοειται δε θα ντραπω! με το που μπαινει καποιος παει στο μπανιο για πλυσιμο καταρχην!! ειμαστε τωρα για ντροπες??? με προωρα βρεφη? no,no!!

k ναι,παω να ξαναταισω..σιγα σιγα..ισα που τελειωσα το νεροζουμοκαφεδακι..κλαψ λιγμ!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Πεπειραμένη διδυμομαμά και καλή κοπέλα ΟΛΓΑ (είδες πως σε καλοπιάνω;;;:P), να ρωτησω κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει και τις άλλες...

Γιατί η πρώτη περίοδος κρατάει τόσο πολύ;;;;

Προς αποφυγήν παρεξήγησης: δεν εννοώ την πρώτη περίοδο στο σχολείο που είναι από τις 08:15 έως τις 09:05 και όντως κρατάει πάρα πολύ......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δηλαδή μετά τα λόχεια που κρατάνε δεν ξέρω πόσες μέρες, μετά σκάει και η περίοδος και κρατάει άλλες πόσες??? Ημαρτον

Προς το παρόν 7. Έλεος!!!!!

Είδες το μην μου;;;;;;;;

Βαλίτσα έφτιαξες (το σλόγκαν);;;;;;:D:D:D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...