Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ωχ κοριτσια μου υπομονη!

Καθε αρχη και δύσκολη.Αλλα σιγα σιγα θα στρωσουν τα πραγματα.

Ολες περασαμε τις δυσκολιες μας,η καθε μια για διαφορετικους λόγους,αλλα τα καταφεραμε!

Οσο για την καταθληψη παλι πιστευω οτι ολες την περασαμε σε διαφορετικο βαθμο ισως.Εγω τα ειχα βαλει με τον αντρα μου.Μεχρι και διαζυγιο του ζητησα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Κορίτσια οφείλω να σας πω αυτό για να πάρετε κουράγιο....

Εχτές καθώς έβλεπα Law & Order με πήρε ο ύπνος. Όταν άκουσα το πρώτο σκούξιμο και ξύπνησα, είδα ότι είχε ξημερώσει... ήταν 7:30, που σημαίνει ότι κοιμήθηκα 7ωρο!!!! Ο μπαμπάς ξύπνησε λίγο στις 4:00 (και δεν μου το είπε), τάισε το καθένα 40ml και έπεσαν ξερά. Το μυστικό: Στις 12:00 έφαγαν από 150-180ml.

Και αφού είχα κέφι, ξαναέβγαλα τη μις μάγουλο βόλτα και ήπιαμε και καφέ (σουπερ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε κορίτσια υπομονή.... το κλάμα και τον κοπο που ρίχνουμε μας το ανταμοιβουν τα παιδιά μας με άλλο τρόπο!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας..

θα το χει η μερα...κ γω τα χω παιξει απο το βραδυ..

ξυπναγε ο μικρος συνεχεια γιατι εβγαζε γουλιτσες,τον ενοχλουσε το βρεγμενο σεντονακι κ φτου ξαναματασηκωνομουν ν αλλαζωω...

κ σημερα το δραμα το ιδιο!!!

πεινασαν κ εκλαιγαν ακριβως την ιδια στιγμη..πιανω τον μικρο (μεεεεεγα λαθος) κ ξεσηκωνει η μικρη το κοσμο...λεω να δοκιμασω με 2μπουκαλια..χαμος..

κ κει πουλες δε μπορω αλλο, πεταει ο μικρος ενα εμετουλη ρουκετα ολο πανω μου κ στα περιξ..καναπε κτλ...κ επισης χεστηκε πολυ!!!

κ να πρεπει κ να περιμενω να ρευτει για να ξεκινησω την αδερφη του...χαλια!

να χα αλλα 2 χερια...

τωρα τους καθαρισα αλλαξα παλι, παλι φορμακια κ κουνια...

κ τωρα κυριες μου εχω κ θηλαστρο..................αααααχχχχ!

33E7p2.png

Ωχ... nufi.... καλό κουράγιο!!!!!!!!!!!!!! και υπομονή!!!!!!!!!!!

Το ταυτόχρονο μπιμπερο-τάισμα είναι μέγα λάθος τελικά. Και εγώ όποτε το έκανα, ήθελα να κλάψω!!!! Δεν δοκιμάζεις το δικό μου σύστημα στο ταυτόχρονο κλάμα μήπως και πιάσει;

Ο μπέμπης έκανε εμετό (χωνεμένο γάλα) ή έβγαλε απλώς μεγάλη γουλιά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εβγαλε μια τεραααστια γουλια-ρουκετα..

γενικως εχουμε ενα θεμα μ αυτο..βγαζει συνεχεια γουλιτσες..μονιμως εχω πανακια κατω απ το κεφαλακι του κ αλλαζω..

η παιδιατρος μας ειπε να σηκωσουμε κ το στρωματακι με κλιση 30μοιρες κ θα δουμε..

κανει κ εμετουλη ομως σε αλλες φασεις..

αν δε γινει κατι θα την παρω μηπως πρεπει ν αλλαξουμε γαλα. αν κ αυτο επινε ολο τον καιρο κ στη μενν.

twins αρχισες τις βολτες κ τωρα ποιος σε πιανει!!

εγω στις 3 1/2 βδομαδες που ειμαι μανα με παιδια στο σπιτι ομως,εχω παει στην εκκλησια για το σαραντισμο, κ σημερα το πρωι πηγα λαικη!!! ε????

ξεσαλωμα!

33E7p2.png

βαλε 1-2 βιβλια κατω απο το στρωματακι να σηκωθει λίγο για να μην εχεις το αγχος αυτο τουλαχιστον.Εγω ετσι ειχα κανει

Σε βλεπω για αλλαγη γαλακτος και σενα.Τελικα η ΓΟΠ πολυ συχνο φαινομενο μου φαινεται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βιβλια βαλαμε κ μεις..

για να δουμε!

ολγακι χθες διαβασα 2-3 σελιδες απ τις πολυ πρωτες του φορουμ κ ειδα (δε με γελουσαν τα ματια μου!) πως καποτε ησουν κ συ πρωταρα ξενυχτισμενη! εντυπωσιαστηκα! αναπαντεχο...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia k witch συντροφισσες στον πονο..

κ γω δυσκολευομαι με θηλασμο,δεν καθονται παρα μονο κανα 10λεπτο μαξ οταν πεινανε πολυ. κ αυτο μια φορα τη μερα..

το θηλαστρο ομως το παλευω πολυ..ειναι το χειροτερο μου μετα απο αλλαγμα,ταισμα,ρεψιμο επι2, να χω κ την αντληση..μπλιαχ!!

αλλα δεν το αμελω,κανω βεβαια μεγααλη προσπαθεια..

μονο εχει τυχει τωρα 2-3 φορες να μην κανω την αντληση των 12κ να ταισει ο αντρασ μου για να κοιμηθω συνεχομενα 11-3..οχι οτι τα καταφερνω απ τη υπερενταση..ξυπναω καθε λιγο κ τον ρωταω ποιο ταισα κ ποιο αλλαξα..κ στον υπνο μου αυτα βλεπω!!:rolleyes:

33E7p2.png

αυτα να διαβαζεις για να παιρνεις θαρρος που τωρα δεν ειμαι καθολου ξενυχτισμενη!!

Ολες οι μανουλες τα παιρναμε αυτα.Και ειναι πραγματι μαρτυριο στην αρχη.Αυτος ο υπνος

Και με το που πας να ακουμπησεις το κεφαλι σου στο μαξιλαρι πεφτει η πιπιλα και ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΥΠΟΜΟΝΗ!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αυτα να διαβαζεις για να παιρνεις θαρρος που τωρα δεν ειμαι καθολου ξενυχτισμενη!!

Ολες οι μανουλες τα παιρναμε αυτα.Και ειναι πραγματι μαρτυριο στην αρχη.Αυτος ο υπνος

Και με το που πας να ακουμπησεις το κεφαλι σου στο μαξιλαρι πεφτει η πιπιλα και ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Αυτό είναι ένα θέμα...

σου λένε ... δώσε πιπίλα στο μωρό για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί και όταν του δώσεις πιπίλα του φεύγει ή την πετάει μόνο του κάθε λίγο και λιγάκι και κλαίει!! Μήπως να βάλουμε και σιλοτέιπ να την κρατάει?? Εμένα η πιπίλα πιό πολύ ταλαιπωρία μου φαίνεται αλλά δίνω στον ένα που και που και έχουμε αυτό το παιχνιδάκι... :rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Αυτό είναι ένα θέμα...

σου λένε ... δώσε πιπίλα στο μωρό για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί και όταν του δώσεις πιπίλα του φεύγει ή την πετάει μόνο του κάθε λίγο και λιγάκι και κλαίει!! Μήπως να βάλουμε και σιλοτέιπ να την κρατάει?? Εμένα η πιπίλα πιό πολύ ταλαιπωρία μου φαίνεται αλλά δίνω στον ένα που και που και έχουμε αυτό το παιχνιδάκι... :rolleyes::rolleyes:

Αυτό ακριβώς μου λέει και ο μπαμπάς: Δεν βάζουμε καμια χαρτοταινία στην πιπιλα να σταματήσει να πέφτει... Και σε εμάς μόνο η Βικ τη θέλει, ο άλλος πάλι καθόλου. Και έχουν και εντελώς διαφορετικές συνήθειες ύπνου... καθόλου δε μοιάζουν... Αδέρφια είναι αυτά;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε λίγο καιρό θα γράφουμε για το πως θα ξεμάθουν τα παιδιά την πιπίλα.

Για τις αγελαδίτσες της παρέας μας: ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ!!!!! Εκτός του ότι θα σας κοπεί το γάλα, παραμονεύουν οι μαστίτιδες!:shock:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...