Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να μαι!!!!!!!

Σήμερα πήγα πάλι βόλτα, αλλά με την κόρη, την οποία αποφάσισαν να την πιάσουν οι πείνες!!!!!!!!:P

Φρόσω, έχω απορίες για την 9μηνη. Τι έκανες τελικά;

Witch, τα μωράκια τέλεια!!!

Τώρα θα δω και της Jas.:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλο μήνα είπα; Δεν είπα!!!!!

Καλό μήνα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται δροσερός και ευχάριστος!!!! Περιμένουμε και καινούρια ανηψάκια της Nunu!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να μαι!!!!!!!

Σήμερα πήγα πάλι βόλτα, αλλά με την κόρη, την οποία αποφάσισαν να την πιάσουν οι πείνες!!!!!!!!:P

Φρόσω, έχω απορίες για την 9μηνη. Τι έκανες τελικά;

Witch, τα μωράκια τέλεια!!!

Τώρα θα δω και της Jas.:-P

περιμένω την απάντηση από την αίτηση θεραπείας.

Αύριο αν τα καταφέρω θα πάω στο Υπουργείο.

εεεεεεεεεεεεεεεεεε...... που χαθηκατε όλες καλεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;

τώρα που τάισα και κοιμησα και είμαι λίγο χαλαρή;;;;;;;;;;;

Ξέρω, ξέρω, ουτε καν αναρρωτιέμαι.... οι μισές ταίζουν και οι άλλες μισές αλλάζουν :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έχω να κάνω την ευχάριστη ανακοίνωση ότι το σπίτι μου άρχισε να μοιάζει με σπίτι!!χεχ!! Μένει να τακτοποιηθούν και τα πράγματα- ρούχα στο παιδικό και είμαι έτοιμη!!

Αυτό το μήνα θα έχω και γω παιδάκια!!!!! Ελπίζω να φτάσουμε τα τέλη Σεπτέμβρη (η ευχή μου για το μήνα!!).

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!! Ελπίζω όλες να έχετε κοιμήσει τα παιδάκια σας και να ξεκουράζεστε κι εσείς.

Κι εγώ τα κοίμησα μόλις τώρα και ενώ βαριέμαι να κοιμηθώ ... θα το μετανιώσω... :tongue:

Βρήκα και ένα Site για αγορές παιδικών ρούχων με αστείες στάμπες..πολύ φάση!!! Θα ήθελα να παραγγείλω αλλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει τίποτα από εξωτερικό και δεν ξέρω ...

http://www.cafepress.co.uk/+twin-boys+baby-bodysuits

Σας φιλώ, καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

RKdwp3.png

Έχω να κάνω την ευχάριστη ανακοίνωση ότι το σπίτι μου άρχισε να μοιάζει με σπίτι!!χεχ!! Μένει να τακτοποιηθούν και τα πράγματα- ρούχα στο παιδικό και είμαι έτοιμη!!

Αυτό το μήνα θα έχω και γω παιδάκια!!!!! Ελπίζω να φτάσουμε τα τέλη Σεπτέμβρη (η ευχή μου για το μήνα!!).

Κι εγώ στο εύχομαι Nunuka να γεννήσεις στο τέλος ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε και να πάρεις τα nunukakia σπίτι αμέσως :)

RKdwp3.png

jasmini δεν προλαβα ακομα να διαβασω ολες τις λεπτομερειες αλλα ειδα λιγο χρηση χρωματα και υφασματα και καταλαβα οτι θα περασω πολλη ωρα μεχρι να αποφασισω!!!ωραιο συνδυασμο χρωματων πηρες και αψογο το logo!μπορει και να στο κλεψω!χα!

Χαχαχα, δεν με πειράζει..αν σου αρέσει!! Εμένα μου άρεσε που είδα για κοριτσάκι που είχαν τυπώσει το "sorry boys..dad says I can't date till I'm 30!" or "sorry girls...mommy says I can't date till I'm 30!".

Βιαζόμουν να παραγγείλω όμως και αποφάσισα πολύ γρήγορα και το ύφασμα και το Logo. :tongue::tongue:

Εσύ θα πάρεις δυο ή ένα?

RKdwp3.png

καλημερααα!

Ωραια πραγματακια το σαιτ αυτο jas!Οτι θες για αγορες απο εξωτερικο εδω.Ολα τα πραγματα των μωρων απ'εξω τα εχω παρει

Δεν προλαβα να δω ομως τα μεταφορικα που εχει

http://www.cafepress.com/cp/info/help/index.aspx?page=shipping.aspx#1

Θα βγαλεις μια πρωπληρωμενη καρτα απο μια κοντινη σου τραπεζα,θα κανεις μια εγγραφη στο paypal για ασφαλής αγορες

https://www.paypal.com/gr

Και ετοιμη!

Οτι αλλο χρειαστεις απο φθηνα πραγματα εξωτερικου ή για τον τροπο παραγγελειας εδω ειμαι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κουκλίτσες μου, καλημέρα!!!

Καλό μήνα, έστω καιλίγο καθυστερημένα!

Μπαίνω αμέσως στο θέμα... Τα έχω παίξει! Από χθες περισσότερο!

Κάτι πάθανε τα μωρά μου κι εκεί που τρώγανε μια χαρά τα φαγητάκια τους, βγήκαν τελείως από το πρόγραμμά τους. Τρώνε κάθε λίγο και ελάχιστες ποσότητες. Επίσης, όλο το απόγευμα έως το βράδυ εχθές, έκλαιγαν και έτρωγαν εναλλάξ, με γκρίνια και κλάμα ακατάσχετο! Με τον άντρα μου φρικάραμε. Είμαστε και άυπνοι σε γενικές γραμμές, αφήστε τα.

Επίσης, μου έχετε λείψει και θαυμάζω όσες μπορούν και ταΐζουν και γράφουν ταυτόχρονα, ενώ εγώ τίποτα!

Τέλος, κράτησα το πιο τρομερό... Περνάω μια καταθλιψάουα. Καλίω για τα ΠΑΝΤΑ, ακόμη και κοιτώντας το κουρτινόξυλο! Τα μάτια μου είναι μονίμως πρησμένα και κόκκινα.

Ακούω βογκητά πείνας. Πάω να δω ποιός είναι κι αν τελικά θα φάει...!

Εσάς σας συνέβησαν τέτοια πράγματα; Αν ναι, τι κάνατε;

SOS (κραυγή απελπισίας)

Υ.Γ. Ο αγαπημένος μου κάνει ό,τι μπορεί, για να με στηρίξει...

Υ.Γ. 2 Σήμερα λέμε να πάρουμε μισή ευχή, είμαστε 20 ημερών!

Φιλάκια

Α! και Υ.Γ.3 : Με το θηλασμό χάλια! Άδικα τόση χαρά και ελπίδα ότι θα τα καταφέρω! Κάνω ό,τι μπορώ με το θήλαστρο, όποτε θυμάμαι και έχω χρόνο...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας.

Κι εμεις ζουμε δραματικες στιγμες.Χτες αποφασισα να ξεκινησω χαμομηλι στον μικρο,και οταν του το εδωσα το βραδυ εκανε σαν να ηπιε οξυ!!!!!Οχι απλα εκλαιγε αλλα ουρλιαζε και δεν μπορουσα να τον κανω καλα με τιποτα.Ο φουκαρας ο Τασος ολο στριφογυρνουσε απο τα κλαματα τους και τελικα ξυπνησε στις 4 και τον πηραμε στο κρεβατι μας.Αντε να ξεκινησουμε Δευτερα σχολειο να φευγει λιγο απ το σπιτι γιατι θα φρικαρει με τα κλαματα τους συνεχεια κ με μενα που ειμαι σχεδον ολη την ωρα με ενα μωρο αγκαλια!!!!!

Προς το παρον ακυρο το χαμομηλι,ας πινουν γαλα εφ οσον τρωνε και κοιμουνται σχεδον αμεσως.

Παω να ταισω!!!!Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κάτι πάθανε τα μωρά μου κι εκεί που τρώγανε μια χαρά τα φαγητάκια τους, βγήκαν τελείως από το πρόγραμμά τους. Τρώνε κάθε λίγο και ελάχιστες ποσότητες. Επίσης, όλο το απόγευμα έως το βράδυ εχθές, έκλαιγαν και έτρωγαν εναλλάξ, με γκρίνια και κλάμα ακατάσχετο! Με τον άντρα μου φρικάραμε. Είμαστε και άυπνοι σε γενικές γραμμές, αφήστε τα.

Επίσης, μου έχετε λείψει και θαυμάζω όσες μπορούν και ταΐζουν και γράφουν ταυτόχρονα, ενώ εγώ τίποτα!

Τέλος, κράτησα το πιο τρομερό... Περνάω μια καταθλιψάουα. Καλίω για τα ΠΑΝΤΑ, ακόμη και κοιτώντας το κουρτινόξυλο! Τα μάτια μου είναι μονίμως πρησμένα και κόκκινα.

SOS (κραυγή απελπισίας)

Φιλάκια

Α! και Υ.Γ.3 : Με το θηλασμό χάλια! Άδικα τόση χαρά και ελπίδα ότι θα τα καταφέρω! Κάνω ό,τι μπορώ με το θήλαστρο, όποτε θυμάμαι και έχω χρόνο...

καλημερα!

σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι...ακριβως τα ιδια περναω απλα δεν το πολυσυζηταω γιατι θα με παρει απο κατω...

ειναι οντως καποιες μερες που τρωνε πολυ λιγο και αποκοιμιουνται και μετα απο λιγο θελουν να ξαναφανε και κλαινε και ξαναθελουν αλλαγμα και τρεχατε ποδαρακια μου.κι ενω κανεις ο,τι μπορεις κι εννοειται οτι δεν προλαβαινεις να ασχοληθεις με τιποτε αλλο εχεις την αισθηση οτι κατι δεν κανεις καλα.

το δακρυ ειναι μονιμως ετοιμο να κυλησει για τα παντα.για τις ειδησεις γιατι σου επεσε η πιπιλα γιατι τελειωσε το γκαζακι γιατι τα παιδια μεγαλωνουν πολυ γρηγορα γιατι τα ακουμπας επανω σου και νιωθεις τοση ευτυχια που δεν το αντεχεις κτλ κτλ κτλ...

κι οσο για το θηλαστρο μια απο τα ιδια.το εκανα για ενα μηνα αλλα τωρα δεν προλαβαινω να το κανω συστηματικα.τα μικρα θηλαζουν μια φορα μεσα στην μερα και με τσακιζουν οποτε εινα και φορες που ποναω πολυ και το αναβαλω για αργοτερα.

και μενα ο καλος μου εκανε ο,τι μπορουσε αλλα τωρα εχει αρχισει τη δουλεια και ειναι αλλιως...

να την παρεις την μιση ευχη.εχεις βγει καθολου εξω?αν οχι παρτην και βγες αμεσως!

age.png

Καλημέρα κούκλες!!

SOS (κραυγή απελπισίας)

Φιλάκια

Βρε κουκλίτσα μου μην αγχώνεσαι, όλες περάσαμε από αυτό το στάδιο...

Όσο για την κατάθλιψη είναι τελείως φυσιολογική. Συμβαίνει σε όλες τις λεχώνες και κρατάει περίπου 20μέρες με ένα μήνα. Άρα θα περάσει. Δεν είναι η επιλόχεια κατάθλιψη αλλά κάτι πιο νορμάλ αρκεί να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω πέρα αυτού του διαστήματος. Εμένα ο γυναικολόγος με είχε προειδοποιήσει πριν φύγω από την κλινική και δεν το είχα πάρει σοβαρά αλλά τελικά είχε δίκιο. Για τα μωρά υποψιάζομαι από την μία κολικούς οι οποίοι ξεκινάνε στην 1η ή 2η εβδομάδα. Ξεκίνα Infacolic αν βλέπεις ότι ενώ κλαίνε μαζεύουν τα πόδια κοντά στην κοιλίτσα και τα τεντώνουν απότομα.

Για τον τρόπο που τρώνε, επειδή ο μικρός μου, μου το κάνει κυρίως αυτό να τρώει λίγο και να ξαναπεινάει σε πολύ λίγο διάστημα, ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε οτι είναι στο παιδί, άλλο τρώει κανονικά και κάνει επόμενο γεύμα μετά από 3-4 ώρες και άλλα τρώνε μικρά και συχνά γεύματα. Δυστυχώς είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μόνα τους θα βρούνε τον ρυθμό τους και το πρόγραμμά τους σιγά σιγά. Εμείς τώρα έχουμε ξεκινήσει και ηρεμούμε. Χρόνο βρίσκω ελάχιστο να μπω κι εγώ να γράψω και να διαβάσω τα νέα σας και το κάνω αντί να κοιμηθώ παράδειγμα και αφού άλλος μου κάνει τις δουλειές του σπιτιού!

Θυμάμαι την πρώτη εβδομάδα που ήρθαμε από το μαιευτήριο όλα κυλούσαν ρολόι, τρώγανε, τα άλλαζα και ύπνο. Μετά σαν να τα τσίμπησε μύγα. Γκρίνια, κλάμα...να κοιμούνται και μετά από 5 λεπτά να τινάζονται και να ξυπνάνε τρομάζοντας και να γκρινιάζουν και να θέλουν πάλι να μασουλήσουν... Θυμάμαι πόσο κουραζόμουν και πονούσε και το στήθος μου από το πολύ μασούλημα :D Τις πρώτες 10 μέρες κοιμόμουν κάπου 20-30λεπτά το 20ωρο. Τις επόμενες μέχρι πριν καμιά εβδομάδα.. 1,5-2 ώρες/24ωρο και τώρα τελευταία συνήθως κανένα 6ωρο το 24ωρο!!! Τώρα όμως στρώσανε λίγο και όσο πάει και καλύτερα.

Παιδίατρος ήρθε να σας δει? Τι λέει εκείνος?

Με το θηλασμό δεν είναι αργά. Γιατί με αυτό το ρυθμό με λίγες αντλήσεις θα σου κοπεί το γάλα. Προσπάθησέ το, θυμήσου τι μου έλεγες. Και αν τελικά δεν καταφέρεις αποκλειστικό θηλασμό, τουλάχιστον βάζε τα πρώτα στο στήθος και μετά λίγο συμπλήρωμα. Θα δεις ότι ακόμα και αν παιδευτείς στην αρχή, μετά είναι πιό ξεκούραστο να θηλάζεις. Ο μελαχροινούλης μου τρώει πλέον σε 15 λεπτά περίπου και ξυπνάει σε 2-3 ώρες και καμιά φορά 4 ώρες για να φάει ξανά. Και ούτε να φτιάξω γάλα, ούτε να αποστειρώσω..ούτε να σηκωθώ το βράδυ και να χαλάσω τον ύπνο μου. Μόλις ξυπνήσει τον ξαπλώνω δίπλα μου, του δίνω τον μαστό και ξανακοιμάμαι. Μόλις τελειώσει κι εκείνος κοιμάται.

Λοιπόν κούκλα, υπομονή, κουράγιο και όποτε μπορείς να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι. Κάντε βάρδιες με τον άντρα σου για να αντέξετε και οι δύο!!

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, με έπιασε πολυλογία!! :tongue::tongue:

Όλγα μου σε ευχσριστώ. Όταν βρω χρόνο θα πάω να βγάλω μία κάρτα και μετά θα δω τι θα πάρω. :P:p:p Δεν έχουν πολύ γέλιο οι ατάκες στα φορμάκια?? :D:D:D

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!! jas πολύ καλό το site!!

Agorakia υπομονή θα ηρεμήσουν τα μωράκια. Βοήθεια έχετε? Να μην στεναχωριέσαι...το κουρτινόξυλο είναι μια χαρά, όσο για το θηλασμό την προσπάθεια σου και την καλή διάθεση την έχεις, εφόσον δεν κάθεται μη σκάς. Μια χαρά μεγαλώνουν τα μωράκια έτσι κι αλλιώς.

Jas στην ουσία η μόνη που τα καταφέρνει με το θηλασμό είσαι εσύ έτσι? Το βραβείο στην κυρία πορακαλώ!! Σκέφτομαι ότι μήπως έχει σχέση και το γεγονός ότι έφτασες σε πιο ολοκληρωμένη εβδομάδα κύησης. Δηλαδή ήταν και το σώμα σου πιο έτοιμο. Και η frosobal αν δεν κάνω λάθος.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αγοράκια δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο παρά υπομονή.

Τα πέρασα κι εγώ αυτά. Αλλά τώρα πάνε, ούτε που τα θυμάμαι...

Εγώ προσπαθώ να αποθηλάσω τώρα. Δύσκολα. Ο μικρός εντάξει αλλά ο μεγάλος κλαίει απαρηγόρητος μέχρι να κάτσει λίγο στο στήθος.

Κοντεύουμε 11 μηνών. Τώρα βέβαια έχουμε άλλη γκρίνια με τα δόντια.

Γιώτα πόσο σε καταλαβαίνω. Τα ίδια με τον Τασούλη τράβηξε και τραβάει ο Αλέξανδρος. Εκείνος όμως έχει και ξεσπάσματα θυμού.

Προχθές το βράδυ έκλαιγε ο μεγάλος, άρχισε να ουρλιάζει ο Αλέξ. μαμά έλα στο κρεβάτι μου. Σε λίγο του λέω, όοοοοοοχι φώναζε. Ξυπνάει και ο μικρός. Ούρλιαζε και έτρεμε και εκείνος. Σε λίγο ούρλιαζαν όλοι μαζί. Με παίρνει και η μάνα μου τηλέφωνο που μένει δίπλα να με ξεχέσει. Γιατί κλαίνε τα παιδιά; μου λέει. Ξέρεις της λέω είναι 3 και είμαστε 2. Όποιος έμενε μόνος του φώναζε και δεν άφηνε και τους άλλους να ηρεμήσουν. Και εμπαση περιπτώση της λέω τον κατάσκοπο κάνεις; Θυμώνει κι εέκίνη.

Ααααααααααα λέω δεν θα με τρελάνεται εσείς. Βγάινω στη βεράντα, κλείνω την πόρτα και ο άνδρας μου πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Αφήστε τα σας λέω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...