Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μην μου λες τετοια και σε παρω τηλεφωνο ξαφνικα και σου πω "ηρθαααααα"

Και γω ετσι ελεγα οταν κοιμομουν κανα 2ωρο κοιμηθηκα!!!Αλλα θα ξεκουραστεις πραγματικα οταν θα αρχισουν να κοιμουνται ολο το βραδυ

Φροσω μου στο προφιλ σου δημιουργια αλμπουμ και ανεβαζεις φωτογραφιες.Αν ειναι απο μηχανη και μεγαλες πρεπει να τις μικρυνεις πρωτα λιγο

Χαχαχα πάρε με, εννοείτε, εγώ σοβαρά το λέω! :P:p:p

RKdwp3.png

Nufi τα δικά σου μωράκια περιμένουμε!! χεχ

witch δεν έχω λόγια!! είναι κουκλια!

jas είδα και τελευταίες που δεν είχα δεί, έχουν μεγαλώσει οι άντρακλες!! Απίστευτοι!!

Βάζω κι άλλες γιατί ζήλεψα από την witch που τα έχει μόνο με την πάνα! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Να μαι κι εγω!!!!

Τα εχω παιξει εντελως....ευτυχως χυες το βραδυ σηκωθηκε ο αντρας μου κ με βοηθησε γιατι κλαιγανε ταυτοχρονα...αλλα δυστυχως ακομη ξενυχταμε!!!!!

Ευτυχως μολις κοιμηθηκε κ ο Τασος κ θα ξαπλωσω κι εγω μαζι του αφου ετσι κ αλλιως τα διδυμακια φαγανε πριν 1 ωρα.....θα με αφησουν να κοιμηθω λιγο!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Δευτερα ξεκιναμε σχολειο!!!!!Αλλα κλαματα απο κει....θα κλαιει ο Τασος θα κλαιω κι εγω που θα τον αφηνω και θα με φωναζει......

Παω να ξαπλωσω γιατι δεν κρατιεμαι!!!!Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

jasmini πρωτον βγαζω εισιτηρια και ερχομαι!(με την πρωτη ευκαιρια)

Δευτερον εχουν μεγαλώσει παααρα πολυ και ειναι δυο κουκλια!!Καλα το κορακί το μαλλί ποιος απο τους δυο σας το εχει?

Επισης το μελανουρακι μας πινει το ξενο γαλα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μα πως αποφασισες βρε jasmini τι να παραγγειλεις για μαρσιπο!εγω σαστισα με τοσα χρωματα δεσιματα κτλ!ουφ!

Λοιπόν, καταρχήν διάβασα σε τι εξυπηρετεί ο κάθε τύπος. Επειδή θηλάζω και επειδή έχουν χαλαρά ισχία και λόγω design και γιατί το ρυθμίζεις στο ύψος που θέλεις, διάλεξα το ring sling. Όσο για τα χρώματα και υφάσματα, προβληματίστηκα πολύ και κατέληξα σε διπλής όψης λεπτό βαμβακερό ύφασμα σοκολατί-λαχανί και γράφει στην ουρά : "love is...to be with mommy all the time!!!"

Μου άρεσαν πολύ και τα υφαντά βαμβακερά!

Εσύ που σκέφτεσαι να καταλήξεις?

jasmini πρωτον βγαζω εισιτηρια και ερχομαι!(με την πρωτη ευκαιρια)

Δευτερον εχουν μεγαλώσει παααρα πολυ και ειναι δυο κουκλια!!Καλα το κορακί το μαλλί ποιος απο τους δυο σας το εχει?

Επισης το μελανουρακι μας πινει το ξενο γαλα?

Όποτε θες! :P

Μαύρο μαλλί έχει ο άντρας μου. Εμένα το φυσικό μου "είναι" καστανόξανθο.

Το μελανουράκι θηλάζει αποκλειστικά. Ο ξανθούλης πίνει το συμπλήρωμα.

RKdwp3.png

jasmini δεν προλαβα ακομα να διαβασω ολες τις λεπτομερειες αλλα ειδα λιγο χρηση χρωματα και υφασματα και καταλαβα οτι θα περασω πολλη ωρα μεχρι να αποφασισω!!!ωραιο συνδυασμο χρωματων πηρες και αψογο το logo!μπορει και να στο κλεψω!χα!

age.png

Διαφημίσεις

μπερδευτηκα μ αυτα τα μαρσιποειδη ρινγ σλινγκσ κτλ..

δε θα μου αρεσουν κ στον καλο μου..

λεω να το παω με κανονικο μαρσιπο.. εχει κατι πολυ ωραιους τους baby bjorn κ σε ομορφα χρωματα.για εκει προσανατολιζομαι εγω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...