Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια ολγα και jasmini!

froso νομιζω οτι σου εκανα αιτηση φιλιας αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη ως ασχετη!

προς το παρον σας αφηνω.ασχετο αλλα σημερα ποναω παρα πολυ στην κοιλια.μα παρα πολυ...

age.png

Καλημεραα!!!

Παλι πρωτη?

Φροσω μου οντως φαντασου να εφτανα στον 9ο!Θα σου παιρνα μαλλον την πρωτια χιχιχι

witchaki λογικο να πονας επανερχεται η μητρα στην θεση της.Μετα ανα διαστηματα θα εχεις ενοχλησεις μονο στην περιοχη γυρω απο την τομη οπως σε καθε χειρουργειο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια διαβάζω για τις τομές σας.

Στην πρώτη μου γέννα η τομή εξαφανίστηκε. Σε αυτήν είναι ολόκληρο σημάδι. Αφήστε που σε ένα σημείο δεν έχει ακόμα "κατέβει¨προς τα κάτω.

Λογικό αφού η κοιλιά μου όταν γέννησα ήταν σαν μάρμαρο σκληρή σε εκείνο το σημείο.

Είχα πάθει δερματίτιδα. Αχ το λέω κι ανατριχιάζω.

Ο γιατρός έσπασε 3 βελόνες για να με ράψει. Κάναμε πόση ώρα. Αφήστε τα....

πωπω βρε jas και τι δεν θα εδινα για 2-3 μερες στην Ροδο τωρα!

Οποτε θέλεις σε περιμένω!! Έχουμε και ένα studio δίπλα μου και μπορώ να σε φιλοξενήσω!! Αποστειρωτήρες και τα σχετικά έχω!!! :P:p:p

RKdwp3.png

ποσες ωρες δηλαδη κοιμηθηκατε σερι?

Παω να ταισω και επιστρεφω.Τωρα ειμαστε πολυ γρηγοροι.280 σε 10 λεπτα!

Επιστρεφω!

Από τις 1:30-3:30 και 5:00-7:00 :rolleyes::rolleyes:

Είδες πλέον με τι είμαστε ικανοποιημένοι??? χαχαχα

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasmini τί έγινε με το θηλασμό;

Έπιασε το κόλπο με το τάισμα στις 12;

Aχ άστα...δεν έπιασε! Έχει όμως τώρα 2-3 μέρες που κοιμούνται πιο ήρεμα και έτσι κοιμάμαι κι εγώ!!

friends είμαστε οπότε τις δικές μας φώτο μπορείς να τις δεις :P:p:p

RKdwp3.png

μην μου λες τετοια και σε παρω τηλεφωνο ξαφνικα και σου πω "ηρθαααααα"

Και γω ετσι ελεγα οταν κοιμομουν κανα 2ωρο κοιμηθηκα!!!Αλλα θα ξεκουραστεις πραγματικα οταν θα αρχισουν να κοιμουνται ολο το βραδυ

Φροσω μου στο προφιλ σου δημιουργια αλμπουμ και ανεβαζεις φωτογραφιες.Αν ειναι απο μηχανη και μεγαλες πρεπει να τις μικρυνεις πρωτα λιγο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μια γρηγορη καλημερα κ παω να κανω καθαριοτητα πριν φτασει η ωρα για το επομενο ταισμα..!

witchaki σουπερ!!!!!!!!!!! ζουζουνιδια καταπληκτικα!!!για φιλημα!

τα λεμε μετα..

33E7p2.png

Καλημέρα κι από μένα!!οχι δεν ξύπνησα τώρα αλλά έπρεπε να βγώ για δουλειές ΙΚΑ- Δημαρχείο- Εφορία - Πομολάκια για το παιδικό!! Χτες βάλαμε και φωτιστικό!!! ρου ρου!!! ένα αεροπλανάκι!!!! Ηρθαν και οι κούνιες και διάφορα άλλα, και είμαι ενθουσιασμένη!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τις φωτό!! Το σπουργιτάκι που λέτε το κράτησα εγώ τη 1η εβδομάδα που πείναγε ανα δυωρο και μετά το πήρε η αδερφή μου που έχει κήπο και υποθέταμε θα πετάξει, αλλά τον έχει στο σπίτι ακόμα (2 εβδομάδες μετά ) μισοπετάει αλλά δε φεύγει και είναι πολύ κοινωνικό!! Το Σαββάτο (ημέρα της φωτό) μου τον έφερε να τον δώ και ξετρελάθηκα!!

Twins το κορίτσι και σε μένα είναι ο Τάλι (από το Ταλιμπάν!)! Το αγοράκι είναι χαλαρόοοοος!

Πάω να δώ φωτό που ανεβάσατε και επανέρχομαι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...