Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JOY!ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΒΡΕ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΤΙ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ?ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ.

age.png

άσε που το ένα που είναι όλο μπρούμητα με προβληματίζει. Λέτε να μην χωράει να γυρίσει?? Και πρίν 2 εβδομάδες πάλι μπρούμητα ήταν?? Εσας? τι θέση είχαν?

Λοιπόν... εμένα το αγοράκι ήταν πάντα συνεργάσιμο, ανάσκελα και με το κεφάλι ψηλα (ισχυακή προβολή). Το κοριτσάκι πάλι στριφογύριζε σαν σβούρα συνεχώς (ανάσκελά- μπρουμυτα, μας γύριζε και επιδεικτικά την πλάτη) και ήταν με εγκάρσια προβολή (κατά μήκος της κοιλιάς). Τώρα είναι και τα δύο δίπλα- δίπλα με ισχυακή και η κοπελίτσα έχει ηρεμήσει κάπως.

Πάντως, εμένα όταν δεν ήταν συνεργάσιμα, μου κουνούσε λίγο την κοιλιά και κουνιούνταν και αυτά. Μάλιστα, που και που κάναμε και διάλειμμα για να φανούν καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς τώρα να μη χωράει να γυρίσει...

Αν είναι και τα δύο κοριτσάκια... μην ανησυχείς, θα βρεις πληθώρα γαμπρών απο εδώ :P. Άσε που θα κάνεις και οικονομία στα ρούχα:P

Υπομονή για το β' επιπέδου (τις αγορές μετά). Προς το παρόν χαιρόμαστε που είναι όλα καλά:P!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Με έχουν αναπληρώσει με τις ήδη υπάρχουσες κοπέλες. Δεν έχουν πάρει καινούριο άτομο. Ούτως ή άλλως κάποιος έπρεπε να κάνει τις ώρες μου. Οπότε......... Όσο για την σύμβαση δεν γίνεται να μην δεν λήξει γιατί το φροντιστήριο κλείνει 30 Μαίου και ξανανοίγει τον Σεπτέμβριο. Οπότε δεν μπορεί να φαίνεται ότι εγώ δουλεύω ακόμη εκεί. Έτσι λειτουργεί κάθε χρόνο. Όλες οι κοπέλες απολύονται τον Μάιο και ξαναπροσλαμβάνονται τον Σεπτέμβριο. Είμαι 4 χρόνια εκεί. Ελπίζω να με ξαναπάρουν τι να πω . Θα δούμε. :eek:

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ???ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΚΡΙΜΑ...

age.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ JOY!ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΒΡΕ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΤΙ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ?ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ.

Witch και εσένα έχουν διαφορά συμπεριφοράς μεταξύ τους;:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Witch και εσένα έχουν διαφορά συμπεριφοράς μεταξύ τους;:-P

ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Α ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΙΩΘΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ.

age.png

ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Α ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΙΩΘΩ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ.

Τα ίδια με τα δικά μου δηλαδή ε; Αν και υποπτεύομαι ότι ο μπεμπούλης τη στριμώχνει και τα κάνει αυτά γιατί είναι πιο μεγάλοσωμος!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι χορό χορεύουν (ταγκό; βάλς; μπάλο;;;;). Είναι λίγο ζωηράκια...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Από κούνημα δε καταλαβαίνω τίποτα ακόμα!! Καλά στην β επιπέδου θα σιγουρέψω το τι είναι.. Και πάνω από ολα να είναι γερά..και ότι να ναι..Εμείς στην οικογένεια όλο κορίτσια έχουμε. Ο αντρας μου περιμένει τον διάδοχο!!

Joy, μην ανησυχείς... εγώ ήθελα να κάνω ένα κορίτσι στη ζωή μου και όταν έμεινα έγκυος μου έλεγαν όλοι ότι είναι αγόρι

(ακόμα και τώρα μου το λένε). Επίσης από την προσωπική μου εμπειρία: αυτό που λένε για τους καρδιακούς παλμούς και το φύλο είναι μύθος...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ειδα οτι ψαχνετε γαμπρους!!!

Καλώς το Ολγάκι!!!!

Λοιπόν εγώ προξενεύω τη χορευταρού μου!!!! Σβουρίτσα 480 γραμμαρίων με δική της κούνια, καλαθάκι, πάντα και παπλωματάκι... και γαλλική μυτούλα!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...