Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ πήγα να βγάλω κάτι χαρτιά από το τοπικό ΚΕΠ, πήγα και σούπερ και ξανά πίσω στα αγγελούδια μου! Twins πολύ μου άρεσε αυτό που έκανες και θα το κάνω κι εγώ μόλις κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλια. :) Τελικά μια χαρά το βάρος ε? Θα ησύχασες τώρα...

Nunu κι εσύ φοβερή κοιλίτσα, μπράβο!! Καλέ μόνο η δική μου είχε φτάσει το 1,5μέτρο και ξεχύλιζε από ραγάδα??? :( Ούτε να την θυμάμαι δεν θέλω και τώρα αποφεύγω να την βλέπω... Τα γατάκια και ο σπουργιτάκος... απίστευτα!!!!! Έπαθα πλάκα!!! Η μέλλουσα διδυμομαμά...κούκλα..οπότε αναμένουμε κουκλάκια nunukakia!!! :)

Witch και Nufi, είστε απαράδεκτες...ακόμα οι φωτο????

Γιώτα μου μπουλουκάκια τα μωρά σου!! Καλοφαγάδες!! Όπως ο ένας ο δικός μου... τους βλέπουν και νομίζουν ότι είναι διαφορετικής ηλικίας :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δηλώνω εντελώς αγύμναστη.... με το μάρσιππο με πόνεσαν οι ώμοι μου λες και σήκωνα σακια με πατάτες!!!! Η αίσθηση πάντως ήταν φοβερη! Φορέσαμε και καπέλο να μη μας κάψει ο ήλιος.

Χμ... εμείς λοιπόν ξεκινάμε τα εμβόλια μας. Μια ερώτηση για εσάς που το έχετε ξανακάνει (Όλγα και Γιώτα) προς εμάς τις νέες: διάβασα στις οδηγίες του εξαπλού εμβολίου και έχει κάτι φοβερές παρενέργιες, ιδίως αυτά που αφουν τον κοκκίτη. Εσεις είχατε τίποτα;

Nufi χρωστάω καφέ και δεν το ξεχνάω:P!!!!!!!!!!!!!! Η τσαντίλα της μικρής σου... βρε λες να την κόλλησε από τη δική μου τη μικρή;;;; Όταν παλιότερα ήταν στα φόρτε της (τι παλιότερα δηλαδή πριν 2 εβδομάδες ήταν), αυτοχαστουκιζόταν και έκλαιγε ακόμα περισσότερο.

Jas ναι, είχα αγχωθεί πάρα πολύ... τότε που τους έδινα όμως γάλα δικό μου δεν αγχωνόμουν τόσο...

Λοιπόν... θέτω ψηφοφορία για όλες τις αγορο-κοριτσο-διδυμομαμάδες

Nufi, glorr, witch, joy, nunu, maraki (εσεις θα ψηφίσετε στη συμπεριφορά της κοιλιάς) και όποια άλλη έχω παραλείψει: Ποιό είναι πιο ζόρικό;;;; Το αγοράκι ή το κοριτσάκι;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να μαι κι εγω!!!!

Ο Τασουλινος στη γιαγια κι ετσι κοιμηθηκα το μεσημερι!!!!

Τωρα τα ταισα κ εφτιαξα καφεδακι...παω βεραντουλα να απολαυσω!!!!

nunu τελειες οι φωτο....και τα γατακια κ ο κυριος σπουργιτης!!!!!!

twins εμενα ο Τασος δεν εκανε ποτε τον παραμικρο πυρετο απο τα εμβολια αλλα ειναι θεμα παιδιου.Παντως εγω δε διαβαζω ποτε παρενεργειες κτλ γιατι επηρεαζομαι.

Αν κανουν και πυρετο,λιγο ντεπονακι και ολα μια χαρα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερουδιααααααααααα........

αλλαξα,ταισα,σιδερωσα, μπηκα για κανα 5λεπτο κ ξαναταισμα κτλ...

κουραστηκα ηδη..

nunu ρωτα οπωσδηποτε γιατι ο καθε γιατρος λεει το δικο του προγραμμα..

twins ολα καλα με τα φαγανα σου μωρακια!

βρε μην ανησυχειτε! τα παιδια εχουν απλως καταπληκτικο μεταβολισμο!!τρωνε τρωνε τρωνε κ δεν παχαινουν!

giota ελπιζω να φταιει που εισαι αδυνατουλα κ κουραστηκες με το μακλαρεν γιατι πριν λιγο θα το παραγγελνε ο συζυγος απ το ιντερνετ..

jasminius μου λες πλιζ ποιας εταιριας ειναι η cicαplast για να την παραγγειλει η φαρμακοποιος μου? θενκσ!!

frosobal να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST 40ML :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasminius ευχαριστω! την παραγγελνω αυριο κ περιμενω θαυματα!! ε,καλα απλως λιγακι να βελτιωθει..δε σκοπευω εξαλλου μανα γυναικα να φοραω τα σουπερ χαμηλοκαβαλα!

twins σου απαντω με μεγαλη σιγουρια οτι κ απο κοιλιας ακομη, αλλα συνεχιζει κ σημερα να ειναι το κοριτσι πιο ζορικο!!

να αυτα για τα καφεδακια που πινεις giota ακουω κ ξεσηκωνομαι!!!

κ αν πιουμε οσες αντλουμε\θηλαζουμε κανενα ποτηρακι κρασι, αρκει νομιζω να πεταξουμε το γαλα της επομενης αντλησης..το γαλα της μεθεπομενης θα ναι οκ μου χε πει καποτε μια φιλη.. ξερετε κατι επ αυτου?

33E7p2.png

nunu τελεια κοιλιτσα,τελεια γατια,τελειο σπουργιτι και σουπερ μαμα!

Καποιες οντως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!Μας χρωστανε φωτογραφιες!

Λοιπον με το 6απλο δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Και με αλλες μανουλες που μιλαω το ιδιο.Ισω; καποιες φορες λιγο πυρετο.Αλλα τιποτα αλλο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ξερεις δεν σε αφηνω επειδη δεν μου αρεσει το κρασι χαχαχα

Πιες μια μπυρα παγωμενη βρε ανθρωπε να το συζητησουμε!

Δροσουλα εξω ζεστη μεσα στο σπιτι ακομα

Παω για ταισμα!

Φωτογραφιες τωρααααααα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ Παναγια μου κατι μωρα!!!!!!!

Τελεια ειναι witchaki μου!!!Να ειναι γερα και καλότυχα στην ζωη τους!!

Τελικα εχουμε πολυ ωραια μωρα!

Επιασαν οι φοβερες και εβαλε η πρωτη.Αντε να δουμε η nufi τωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...