Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να παρεις τηλ να ρωτησεις.Γιατι στην περιπτωση που πρεπει η παρασκευη ειναι αργα!!

Ειδες ακολουθω τις συμβουλες σου χιχιχ!

Είσαι ο Δαλάϊ των διδυμομανούλων τι να κάνουμε τώρα??

θα πάρω λοιπόν....:rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Θα σας πω τι έκανα τώρα!!!!

Αφησα την κόρη στον μπαμπά, έβαλα το γιο στο μάρσιππο και πήγαμε για ψώνια. Και ψωνίσαμε, και κάναμε βόλτα και περάσαμε τέλεια.

Την άλλη φορά θα πάρω τη μις μάγουλο και θα πάμε για να καφέ!!!!!!:D

Γιώτα, πρέπει να απαιτήσουμε όλες πο διδυμομαμάδες μαζί να μεγαλώσουν επιτέλους τα πεζοδρόμια!!!! Η έστω να πεζοδρομήσουν τους δρόμους!!!!! Δύο κιλά σε 40 μέρες!!!! Καλοφαγούδικά... μπράβο!!!!!

Όλγα το πάρτι είναι σε ανοιχτό χώρο. Δεν έχουμε αποφασίσει τελικώς αν θα πάμε, αλλά πολύ θέλουμε....

Nufi, θέλω και εγώ κρέμα, αλλά΄κάθε φορά που πάω στο φαρμακείο για γάλα το ξεχνάω...

Nunu... εξαρτάται από τη δόση. Εμείς κάναμε διπλές δόσεις, οπότε ήταν κάθε 2 εβδομάδες ακριβώς (τη celeston chronodose κάνεις;). Πάρε τον Αλεξ!!!!!

Και τώρα θα δω τις νουνουδοφωτο....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα σας πω τι έκανα τώρα!!!!

Αφησα την κόρη στον μπαμπά, έβαλα το γιο στο μάρσιππο και πήγαμε για ψώνια. Και ψωνίσαμε, και κάναμε βόλτα και περάσαμε τέλεια.

Την άλλη φορά θα πάρω τη μις μάγουλο και θα πάμε για να καφέ!!!!!!:D

Γιώτα, πρέπει να απαιτήσουμε όλες πο διδυμομαμάδες μαζί να μεγαλώσουν επιτέλους τα πεζοδρόμια!!!! Η έστω να πεζοδρομήσουν τους δρόμους!!!!! Δύο κιλά σε 40 μέρες!!!! Καλοφαγούδικά... μπράβο!!!!!

Όλγα το πάρτι είναι σε ανοιχτό χώρο. Δεν έχουμε αποφασίσει τελικώς αν θα πάμε, αλλά πολύ θέλουμε....

Nufi, θέλω και εγώ κρέμα, αλλά΄κάθε φορά που πάω στο φαρμακείο για γάλα το ξεχνάω...

Nunu... εξαρτάται από τη δόση. Εμείς κάναμε διπλές δόσεις, οπότε ήταν κάθε 2 εβδομάδες ακριβώς (τη celeston chronodose κάνεις;). Πάρε τον Αλεξ!!!!!

Και τώρα θα δω τις νουνουδοφωτο....

Τέλεια βολτίτσα!!!άντε και σε μεγαλύτερες βόλτες και εκδρομές!!

Ναι αυτήν celeston chronodose έκανα διπλή δόση, μωρέ δεν του χω πολύ άνεση για αυτό θέλω σμπρώξιμο!!:oops::oops:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια βολτίτσα!!!άντε και σε μεγαλύτερες βόλτες και εκδρομές!!

Ναι αυτήν celeston chronodose έκανα διπλή δόση, μωρέ δεν του χω πολύ άνεση για αυτό θέλω σμπρώξιμο!!:oops::oops:

Μην τον ντρέπεσαι... η δουλειά του είναι.....

Ο δικός μου πάντως ήταν αυστηρος στο θέμα της δοσολογίας. Κάθε 2 εβδομάδες, ούτε μέρα πριν ή μετά.

Και τώρα θα πω αυτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα να το λέω: βαλίτσα έφτιαξες;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

giota ελπιζω να φταιει που εισαι αδυνατουλα κ κουραστηκες με το μακλαρεν γιατι πριν λιγο θα το παραγγελνε ο συζυγος απ το ιντερνετ..

!

Ειναι βολικο,δεν ειναι βαρυ απλα ειναι οι δρομοι που δεν εξυπηρετουν.

Καλοφαγουδικα ναι γι αυτο με φαγανε τα ξενυχτια....

Τωρα μολις τα ταισα κ παλι γκρινιαζουν...παω να τους δωσω λιγο συμπληρωμα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

θα σου πω Γιωτουλα αυτο που μου ειχε πει ο δικος μου παιδιατρος.Αμα τρωνε αυτο που πρεπει και να γκρινιαζουν δεν τους δινεις συμπληρωμα αμα περασει η ωρα.Το λιγοτερο σε 2 ωρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μην τον ντρέπεσαι... η δουλειά του είναι.....

Ο δικός μου πάντως ήταν αυστηρος στο θέμα της δοσολογίας. Κάθε 2 εβδομάδες, ούτε μέρα πριν ή μετά.

Και τώρα θα πω αυτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα να το λέω: βαλίτσα έφτιαξες;;;;;;;;

Έχω συγκεντρώσει τα πράγματα αλλά δεν την έχω κλείσει!!!

έκανα μοιραίο λάθος και έστειλα τη μαμά μου να μου πάρει 3 νυχτικιές και πήρε 6 της γιαγιάς μου γκρρρρρ!!χαχαχα!! Πως θα εμφανιστώ έτσι???

Θα την κλείσω σήμερα όμως!!!είναι ο στόχος της ημέρας!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

να μαι παλι για λιγο..

καλε η μικρη μου εχει πολυ νευρο! οταν γκρινιαζει,ειναι τσατισμενη,κατι θελει κτλ, τραβαει τα μαλλια της!! συμβαινει διαβασαμε,αλλα αργοτερα σε μηνες..χμμμ...πολυ τσαντιλα λεμε!

nunu σε ειδα!!!

ωραια κοιλιτσα! κ ο σπουργιτης ειναι ελευθερος κ περιφερεται στο σπιτι? τοινγκ!!!κουφο!

α, ενταξει giotidio γιατι επιτελους πηραμε κ μεις μια αποφαση..θα περπατησουν τα παιδια κ καροτσι δε θα χαμε παρει!

ωωωωωωωωωωχχχχχ κλαινε κομπανια!!! την κατσαμε!!

twins ζηλεψα..βολτα με το μωρο...σε κοιτουσαν ολοι κ σου χαμογελουσαν οπως στην εγκυμοσυνη?

ολγα ενα γαλλικο καμια μερα θα τον χτυπησω αφου εχω κ την αδεια σαυ γιατι αρχιζει κ πεφτει το συστημα..!

33E7p2.png

κ γω πρεπει να βαλω..

φοβαμαι οτι θα φαω κ ξυλο απ την ολγα..μπορει να μου την εχει στημενη σε κανα μηνα που θα ξαναβγω απ το σπιτι!!!

κ θα βαλω κ της τελευταιας κοιλιας!!!32εβδ... αντε γιατι μου λειψε παλι..ζηλεψα τη nunu........

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...