Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κ γω σε κανα 2βδομαδες που θ αρχισουν τα σχολεια θα μαθω επιτελους που κ ποσο θα δουλευω φετος..κ απ οτι ξερω για να παρω τη 2μηνη αδεια μου πρεπει πρωτα να δουλεψω 10μερες..κουλα πραγματα..

twins, ετσι δεν ειναι,εσυ που τα κατεχεις ολα αυτα?

Όχι, δεν χρειάζεται να δουλέψεις δέκα μέρες αφου ακόμα πληρώνεσαι από το ΙΚΑ. Κάνεις πράξη ανάληψης και πας στο σχολείο όταν λήξει η άδειά σου! :P Αυτό που λες ισχύει εάν χρειάζεσαι αναρρωτική.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ουφ... διάβασα όλα τα νέα!!!!!!!!!

Όι εορτάζουσες ελπίζω να πέρασαν καλά σήμερα!!!!:P:p

Καθυστέρησα να γράψω όχι για κάτι ανησυχητικό, αλλά επειδη ταίζω πάλι όλη την ώρα.

Λοιπόν... η επίσκεψη στο νοσοκομείο ήταν η αναμενόμενη. Ευτυχώς η Βικ έπαθε μια κρίση κλάματος μπροστά στο γιατρό, γιατί στην αρχή ήταν πανήσυχη και έλεγα ότι θα με πάρουν για τρελή. Μου είπε ότι είναι κολικοί και θα περάσουν. Επίσης για το βάρος μου είπε ότι είναι πολύ καλά και να μην ανησυχώ... τα καλοταϊζω λέει...

Δεν ξέρω τι να πω... με το μπαμπα καθόμασταν το μεσημέρι και λέγαμε μήπως είμαστε υπερβολικοί.... Όταν όμως βλέπεις το παιδί και υποφέρει, δεν νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι;

Θα σχολιάσω αύριο το πρωι τα γραφόμενα σας (μου άρεσαν πολύ και ειδικά το διδυμονια-διδυδαιμόνια)... πάω να κοιμηθώ λιγό......:P

Φιλάκια κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!:P

Όλγα, μάλωσε με!!!! Το βράδυ φάγαμε πίτσα.... μας βγήκε από τη μύτη όμως γιατί ξυπνούσαμε συνεχώς από τη δίψα!!!!!!!!!!!!!!!! Το ξύπνημα για τάισμα ήταν απόλαυση μπροστά σε αυτό :):):):):)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εγώ κάνω τη δίαιτα της πίτσας και του παγωτού. Πραγματικά εξαιρετική και με εγγυημένα αποτελέσματα. Μετά το πέρας της δίαιτας παίρνεις 100 κιλά με γραπτή εγγύηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μία ερώτηση: μας έχουν καλέσει την Κυριακή σε ένα παιδικό πάρτι. Θέλουμε πολύ να πάμε γιατί οι γονείς είναι φίλοι μας, αλλά λέμε να αφήσουμε τα παιδιά για λίγο στους παππούδες γιατί καραδοκούν ιώσεις. Τι λές;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!

Πηγαμε χτες στον παιδιατρο.Ο Χρηστος και ο Θανος συμβαδιζουν.Ειναι 4400γρ!!!!

Πηρανε 2 κιλα σε 40 ημερες.Ο παιδιατρος ειπε οτι μπορω να τους κοψω και το βραδυνο γιατι παιρνουν κανονικα βαρος.Αλλα ακομη δεν το βλεπω αφου κανουν σαν υστερικα,ειδικα το βραδυ!!!!Σιγα-σιγα πιστευω θα μπουμε σε ρυθμο!!!!!

Ξεχασα να σας πω....χτες που πηγα στον παιδιατρο με το διδυμοκαροτσο περασα εναν γολγοθα.....δε χωραω απ το πεζοδρομιο και στην επιστροφη πονεσαν τα χερια μου κ η πλατη μου με την παλιοανηφορα που ειναι το σπιτι.......Δραματικες στιγμες.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν το πιστεύω.....μετά από τόσους μήνες κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφία! Το πρώτο μας υπερηχογράφημα!!

Πρέπει να νιώσετε περήφανες για μένα!!! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την κοιλιά μου και τα γατιά μου, και το σπουργίτι να σας δείξω!!!!

Α να κάνω και μια ερώτηση τις κορτιζόνες πρέπει να τις επαναλαμβάνω κάθε εβδομάδα τώρα? να πάρω τους πολλούς γιατρούς μου τηλέφωνο η να περιμένω την Παρασκευή που έχω ραντεβού?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδιααααααααααα........

αλλαξα,ταισα,σιδερωσα, μπηκα για κανα 5λεπτο κ ξαναταισμα κτλ...

κουραστηκα ηδη..

nunu ρωτα οπωσδηποτε γιατι ο καθε γιατρος λεει το δικο του προγραμμα..

twins ολα καλα με τα φαγανα σου μωρακια!

βρε μην ανησυχειτε! τα παιδια εχουν απλως καταπληκτικο μεταβολισμο!!τρωνε τρωνε τρωνε κ δεν παχαινουν!

giota ελπιζω να φταιει που εισαι αδυνατουλα κ κουραστηκες με το μακλαρεν γιατι πριν λιγο θα το παραγγελνε ο συζυγος απ το ιντερνετ..

jasminius μου λες πλιζ ποιας εταιριας ειναι η cicαplast για να την παραγγειλει η φαρμακοποιος μου? θενκσ!!

frosobal να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...