Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χρονια σου πολλα και καλα nufi μου!να σε χαιρομαστε οσοι σε αγαπαμε!:P

ολγα πολυ λυπαμαι για το παιδι και ισως ακομη περισσοτερο για την μανουλα του...

τι κανετε κοριτσια?

εγω μπηκα στο λουκι για τα καλα αφου ξεκινησε ο αντρουλης μου δουλεια και απο την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω κι εγω σιγα σιγα.ειμαι με δυο ωρες υπνο αλλα εχω τρελη ενεργεια σημερα.γεννησε και η φιλη μου που ηταν εγκυος ακριβως ενα μηνα διαφορα θα εχουν τα αγορια μας.γεννησε κανονικα και χωρις επισκληριδιο.τη ζηλευω λιγο.

στο εξοχικο περασαμε ωραια και σκεπαζομασταν με κουβερτουλα το βραδυ!πηγαμε και σε ταβερνα ολοι μαζι και βολτα στην παραλια!

age.png

καλε κλεισαμε κι εμεις εναν μηνα σημερα!!!!

agorakiaaaaa!!!τι κανεις?πως ειναι να εχεις δυο αγορακια να φροντιζεις?απο οτι διαβαζα ηδη εγινες δυναμικη-προστατευτικη μανουλα!μπραβο σου!

age.png

Καλημέρα σε όλες μετά από ...αρκετό διάστημα !!! χαχαχα

Υποθέτω ότι όλες κρατάνε πλέον τα διδυμάκια τους στα χέρια τους (οχι ακόμα η nunu !! ) και να πήγαν όλα καλά !

Αποκλείεται να διαβάσω τι έγινε τις τελευταίες 45 μέρες, οπότε απλώς ελπίζω η μπιμπίκα μας να συνεχίσει να είναι τόσο ήσυχη όπως σήμερα και να μπορώ να "μπαίνω" τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Είμαστε απο τις 22 ιούλη σπίτι οικογενειακώς, έχουμε κάνει και τα πρώτα μας εμβόλια, αλλάζουμε όλη μέρα τα σελτεδάκια, τις πάνες και τα ρουχαλάκια μας και αναρωτιόμαστε πως τα καταφέρνουν οι υπόλοιποι διδυμογονείς, ενώ εμείς το μόνο που έχουμε καταφέρει, είναι να θυμίζει το σπίτι μας Βιετνάμ !!

babas!!!!

πολυ γελασα!!!!!!!!

περνατε ομορφα,ε? ειδες τα κοριτσια? κ εμας η σουσουραδα κανει τα ναζια τα πολλα!

λοιπον εγω ημουν παρομοια περιπτωση με τη δικη σας..μπηκα εσπευσμενα στην 32εβδ με συνδρομο hellp (ασ πουμε μορφη,ειδος προεκλαμψιας)..

τα μικρα μας γεννηθηκαν 1500 κ 1490γρ το καθενα κ εμειναν στη μοναδα σχεδον 1μηνα..

εβγαζα κ γω με το θηλαστρο οπως η καλη σου κ τους πηγαινα το γαλατακι..δυσκολα..

αλλα εδω κ 3βδομαδες σχεδον ειμαστε απαρτια!!!!:P

κ φτασαμε αισιως τα 3κιλα η φαταουλα, κ 2800περιπου ο σπορος!

διπλασιασαν ηδη το βαρος τους απ τη γεννηση τους..!

λοιπον καλα κουραγια!!!

33E7p2.png

witchaki που εισαι καλε?

ωχ..ξεκινας δουλεια? τοσο νωρις,ε? κ ποιος θα αναλαβει τα διδυμονια?

κ γω σε κανα 2βδομαδες που θ αρχισουν τα σχολεια θα μαθω επιτελους που κ ποσο θα δουλευω φετος..κ απ οτι ξερω για να παρω τη 2μηνη αδεια μου πρεπει πρωτα να δουλεψω 10μερες..κουλα πραγματα..

twins, ετσι δεν ειναι,εσυ που τα κατεχεις ολα αυτα?

ολγακι εισαι πεσμενη κοριτσακι μου..δεν εχω τι να πω..καλη δυναμη

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γιωτακι εφυγες κ συ? μονη εμεινα..

κατι ανεφερες για επιδομα καισαρικης..ειναι μαλλον κατι συμπληρωματικο? δε νομιζω οτι το πηρα αυτο..κ ποια ειναι η διαδικασια? ειπες κατι για το ικα οπου ανηκει το μαιευτηριο..αν εχεις χρονο πες μου πλιζ

33E7p2.png

διδαιμονια δεν λες τιποτα!πετυχημενος χαρακτηρισμος!

κι εγω περιμενω με αγωνια να δω τι μαθηματα θα εχω φετος γιατι δεν σκοπευω να παω στο φροντιστηριο.αν και να ηθελα μου ειπε εμμεσως το πρωην boss οτι χλωμα τα πραγματα αυτη τη σχολικη χρονια.

τωρα για το ποιος θα τα κραταει,το πρωι εγω και το απογευμα ο καλος μου.θα δουλευουμε διαφορετικες ωρες.και αν χρειαστει κανα δυωρο στο ενδιαμεσο ο μπαμπας μου.

age.png

γιωτακι εφυγες κ συ? μονη εμεινα..

κατι ανεφερες για επιδομα καισαρικης..ειναι μαλλον κατι συμπληρωματικο? δε νομιζω οτι το πηρα αυτο..κ ποια ειναι η διαδικασια? ειπες κατι για το ικα οπου ανηκει το μαιευτηριο..αν εχεις χρονο πες μου πλιζ

Ειναι περιπου 200 ευρω.Δεν το εχω παρει ακομη,μετα απο 6-7 μηνες.Απλα δινεις στο ΙΚΑ που ανηκει το μαιευτηριο.Εγω που γεννησα Ιασω πηγα στο Μαρουσι.Τους πηγα οτι χαρτια ειχα απ το μαιευτηριο κ μου τα κρατησανε.Εννοω τις αποδειξεις,οχι εξιτηριο κτλ κτλ.Και εκει κατεθεσα κ την αποδειξη για την ημερα που εμεινε στην ΜΕΝΝ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ είμαι πάλι ξενυχτισμένη μιας και τα ζιζάνια πάλι δεν κοιμήθηκαν.

Nufi μου χρόνια σου πολλά και καλά, να σε χαιρόμαστε και εμείς και τα σκιουράκια σου και ο αντρούλης σου!!!

Witchaki χαρούμενα μηνογενέθλια!!!! Χιλιόχρονα τα μωράκια σου και πάντα ευτυχισμένα!!!

Ολγάκι μου είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές και δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν :(

Babas χάθηκες αλλά φαίνεται σας ταλαιπωρούν τα μπεμπίνια. Καλό κουράγιο! Υπομονή να μεγαλώσουν λίγο!

Twins τι ώρα θα πάτε στον γιατρό? Περιμένουμε νέα!!

Εμένα τα νέα μου είναι ότι παρέλαβα το ring sling μου και είμαι πολύ χαρούμενη! Είναι πολύ άνετο και για μένα και για τα αγοράκια μου! Πειραματίστηκα αρκετά... σε όρθια θέση, σε θέση ξαπλωτή θηλασμού, σε όρθια θέση θηλασμού... μάλιστα ο μικρούλης θήλασε περισσότερη ώρα έτσι, από κάθε άλλη φορά που τον κρατούσα εγώ και ίσως δεν βολευόταν! Και κυρίως, ο μικρός θήλαζε και εγώ έκοβα βόλτες στο σπίτι, έφτιαξα φαγητό, έβαλα νερό... :) :)

RKdwp3.png

πολυ κουραστικη η σημερινη μερα..

ειχαμε κ εξετασεις για τα μικρα,χαλασαμε το προγραμμα..μπαχαλο..

ας ελπισουμε σε μια πιο ησυχη νυχτα..τουλαχιστον απ οτι φαινεται θα ναι δροσερη!

33E7p2.png

χρονια πολλά στην εορταζουσα.

Γιορτάζει σήμερα κι εμένα ο γιος μου και έχει και γενέθλια.

3 χρονών το πουλάκι μου.

Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν....

A, τι ωραία, διπλή γιορτή! Χρόνια πολλά στον γιοκα σου και να είναι χιλιοχρονος!! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρωσεις και γαμπρουλη!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...