Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω δυστυχως εμαθα για τα sling λιγο αργα αλλιως θα ειχα παρει 2 και θα με ειχαν βολεψει πααααρα πολυ.Ο μαρσιπος ειναι βλακεια.Τσαμπα λεφτα εδωσα

Εγώ είπα να πάρω ένα, να δω πώς θα με βολέψει και αν με βολέψει όπως θέλω θα παραγγείλω άλλο ένα. Πράγματι τα τυποποιημένα της αγοράς δεν μου αρέσουν καθόλου κι έτσι δεν το έψαξα καν. :P

Βέβαια άλλους τους βολεύουν αλλά από την αδερφή μου που το είδα πολύ μπελάς μου φάνηκε, αφού κι εκείνη δεν το χρησιμοποίησε.

Αλήθεια Όλγα μου να σε ρωτήσω κάτι αλλο.. οι αποστειρώσεις πότε τελειώνουν?? Ώστε αν θέλουμε να πάμε κάπου να μην κουβαλάμε ένα σωρό πράγματα. Και καλά, ο ένας με βολεύει που θηλάζω, όχι όμως κι ο άλλος που τρώει και συμπλήρωμα ή από άντληση.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις τελειώσαμε το ζύγισμα μας. Και τα νέα δεν είναι καθόλου καλα, έως και ανησυχητικά.

Ο Φιλ από 4300--> 4.480 (οκ πες, παίρνει πάνω από 25 την ημέρα που είναι το όριο, αν και για τις ποσότητες που τρώει, δεν δικαιολογείται να παίρνει τόσο λίγο).

Η Βικ από 3810--> 3.930 μόνο 120 δηλαδή! 17 γραμμάρια τη μέρα. Κακό...

Κάτι πρέπει να κάνουμε.... αύριο, αύριο τα μαντάτα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μόλις τελειώσαμε το ζύγισμα μας. Και τα νέα δεν είναι καθόλου καλα, έως και ανησυχητικά.

Ο Φιλ από 4300--> 4.480 (οκ πες, παίρνει πάνω από 25 την ημέρα που είναι το όριο, αν και για τις ποσότητες που τρώει, δεν δικαιολογείται να παίρνει τόσο λίγο).

Η Βικ από 3810--> 3.930 μόνο 120 δηλαδή! 17 γραμμάρια τη μέρα. Κακό...

Κάτι πρέπει να κάνουμε.... αύριο, αύριο τα μαντάτα.

Γιατί βρε κοπέλα μου? Δεν τρώνε? Πόσο τους δίνεις σε κάθε γεύμα και πόσες φορές την ημέρα?

RKdwp3.png

Και τα δύο τρώνε περί τα 600ml ημερησίως (ο Φιλ και παραπάνω).

Υποπτεύομαι τα παρακάτω

α) κατ' αρχήν αλλάξανε γάλα και τα δύο αυτή την εβδομάδα...

β) Ο Φιλ ήταν εξαιρετικά δυσκοίλιος, αλλά με το νέο γάλα είναι ΟΚ. Οπότε ίσως το ότι δεν πήρε τόσο πολύ οφείλεται στο ότι πλέον το έντερο του αδειάζει κανονικά

γ) Η Βικ δυστυχώς καίει τις θερμίδες της στο κλάμα. Βέβαια ήλπιζα κάτι καλύτερο, αλλά φαίνεται πως πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα.

Παιδίατρος δεν είμαι, αλλά τι παραπάνω θα μου πει και αυτός; Να τα ταίζω πιο συχνά όταν τρώνε ανά δίωρο; Να τα ταίζω πιο πολύ; Πως; Να αλλάξουμε για 4η φορά γάλα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιατί δεν τον παίρνεις τηλ τον παιδίατρο για μια πρώτη ενημέρωση? Εντάξει, καλά τρώνε, μα η Βικ γιατί ακόμα δεν ηρέμησε? Μήπως περνάει πολύ βαριά τους κολικούς απλά?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αυριο το πρωί θα μάθουμε που θα πάμε να τον βρούμε. Τώρα τρώγαμε με το μπαμπα και κάναμε προβα τι θα πούμε και πως θα το πούμε.

Η Βικ ηρέμησε αρκετά, αλλά τι εννοώ με αυτό: εννοώ ότι έχει σταματήσει να κάνει εμετό από το κλάμα και να κλαίει για μισάωρα. Τώρα κλαίει λιγότερο, αλλά πάλι κάνει κάτι επεισόδια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λοιπον jas η αποστειρωση τελειωνει κανονικα κλεινοντας τον 6ο.Ομως επειδη το μπιμπερο απο το γαλα πιανει πολλα βακτηρια εγω συνεχιζω ακομα μονο σε αυτα

Οσο για την βολτα που λες τι σε ενοχλει????Παιρνεις το αποστειρωμενο μπουκαλι γεμισμενο με βρασμενο νερο,το εχεις με μια παγοκυστη,εχεις και δυο απο αυτα για να το ζεστανεις

http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/item-COM-en-BB/5000-5005-(28765,44163,4440)/Nip-baby-bottle-and-food-warmer-4440.htm

Και εισαι μια χαρα!!

twins πραγματι παιρνουν λιγο βαρος.Αλλα δεν χρειαζεται να ανησυχεις μαλλον φταιει το γαλα!Σας βλεπω να αλλάζετε πάλι.Απο ποσοτητα νορμαλ τρωνε.Οριακα βεβαια αλλα οχι κατω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα σε όλες μετά από ...αρκετό διάστημα !!! χαχαχα

Υποθέτω ότι όλες κρατάνε πλέον τα διδυμάκια τους στα χέρια τους (οχι ακόμα η nunu !! ) και να πήγαν όλα καλά !

Αποκλείεται να διαβάσω τι έγινε τις τελευταίες 45 μέρες, οπότε απλώς ελπίζω η μπιμπίκα μας να συνεχίσει να είναι τόσο ήσυχη όπως σήμερα και να μπορώ να "μπαίνω" τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

Είμαστε απο τις 22 ιούλη σπίτι οικογενειακώς, έχουμε κάνει και τα πρώτα μας εμβόλια, αλλάζουμε όλη μέρα τα σελτεδάκια, τις πάνες και τα ρουχαλάκια μας και αναρωτιόμαστε πως τα καταφέρνουν οι υπόλοιποι διδυμογονείς, ενώ εμείς το μόνο που έχουμε καταφέρει, είναι να θυμίζει το σπίτι μας Βιετνάμ !!

Ο Hulk μας έχει φτάσει τα 3600 και η Βούλα (από το Βελζεβούλα !!!! ενίοτε και Λίτσα απ το καριολίτσα !!!) τα 3400 (γέννηση 22 ιουν - πητ 11 αυγ. Όλγα κάποια στιγμή θα προλάβω να αλλάξω τα τικεράκια, που θα μου πάει ??)

Δεν περίμενα ποτέ να έχουν τόσες μεγάλες διαφορές τα δίδυμα !!

Ο μικρός, που ήρθε σπίτι μετά από 21 μέρες στην ΜΕΝΝ είναι το πιο ήσυχο και καλόβολο παιδάκι του σύμπαντος, σε αντίθεση με την Βελζεβουλίτσα η οποία (μετά από 30 μέρες ΜΕΝΝ) δεν έχει πάνω από 1μιση δευτερόλεπτο υπομονή και μας παιδεύει ΚΑΘΕ βράδυ από τις 1 εως τις 5.

Βέβαια δεν ζητάει και πολλά ! Απλώς θέλει σε αυτό το διάστημα να στέκομαι όρθιος, να την κρατάω σε απόσταση 20 εκατοστών απο το πρόσωπο μου και να της "ραπάρω" γλυκόλογα ενώ με κοιτάζει βλοσυρά, αλλιώς ξεσηκώνει τον κόσμο !!

Για την ώρα την περιμένω να ξυπνήσει, αν και ενδόμυχα ελπίζω να μου έδωσε το 1ο μου ρεπό !

Τα υπόλοιπα ΕΛΠΙΖΩ από αύριο....

d6vPp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Έχουμε εμφανίσεις σήμερα babas και witch!!

Ζόρικα τα πράγματα για όλους βλέπω! Κουράγια!

Νιώθω σαν να κάνω τουρισμό ακόμα!!!

Κατα τ άλλα ξεκίνησα αντιβίωση(amoxil), πρεζάκια θα τα κάνω τα μωρά μου, κλάψ αλλά υποφέρω...:( και περιμένω να περάσει!

Twins περιμένουμε νέα σου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τι μου κανετε?Οντως ζορικα τα ακουω τα πραγματα

Σε λιγο καιρο θα ειναι ολα πολυ καλυτερα και θα ξεχασετε ολα αυτα τα ζόρια!

babas καλως μας ηρθες παλι πισω!Πες στα μαναρια να κοιμουνται λιγο για να παιρνετε δυναμεις.Εμενα τα δικα μου στην αρχη πρεπει να ειχαν σχεδιο εξωντωσης μας!

witch γυρισες απο το εξοχικο?

Καποια γιορταζει σημερα νομιζω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Οι υπολοιπες τι εγινε κοιμαστε ακομα?

Παω να ετοιμαστω γιατι πρεπει να φυγω σημερα.Δεν ειναι και η καλυτερη μερα της ζωης μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...