Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

υπαρχει μια κοπελα που φτιαχνει οτι sling θες

Ράβει σε ραπτομηχανή και η αδερφή μου και πιάνει το χέρι της, τους κρίκους πρέπει να παραγγείλω και να χει χρόνο φύσικα και η αδερφή μου. Για στείλε το τηλ της κοπέλας, ίσως να είναι πιο βολικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εσεις θηλάζεται τώρα? Γιατι εγώ προσπαθώ να θηλάσω και να μετά μπιμπερό, γιαυτό δεν προλαβαίνω! Μήπως κάτι δε κάνω σωστά??

Twins και εφορία βλέπω να τα βάζω..αν μπλέξεις με οπαδ!!

Εγώ κορίτσια με την καισαρική πονούσα πάρα πολύ. Για να μην πω οτι ακόμα δεν έχω συνέλθει και τελέιως! Εκεί που μου έκαναν ενέσεις εντωμεταξύ πονάω ακόμα.,,και στο χέρι μια μελανια απο τη φλέβα ακόμα δεν έχει φύγει.

Επισκληρίδιο έκανα εγώ όχι ολική.

Πιστεύεται οτι μόνη μου θα μπορώ να τα βγάλω πέρα και δεν θα χρειαστώ γυναίκα? Χωρίς καθόλου βοήθεια? Το πρωί τουλάχιστον δεν θα έχω κάποιον. Από το απόγευμα και μετά θα έρχεται η μαμα΄μου.

joy μου δεν σου λεω οτι θα ειναι ευκολο να τα μεγαλωσεις μονη σου αλλα γνωμη μου αν θες γυναικα παρε καλυτερα για το σπιτι και το σιδερο.Αυτα ειναι το χειροτερο μανικι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Την άλλη Δευτέρα πάει στη δουλειά η μαμά μου και τέλος του μήνα θα φύγει επάρχεία ο άντρας μου! Πρέπει να βρώ βοήθεια, αλλά και πως να εμπιστευείς κάποιον με τα μωρά! πολύ δύσκολο!!

Πως αλλάζουμε την υπογραφή??

Για τις προηγούμενες ερωτησεις δεν ξέρω να σου πώ, αλλά για την υπογραφή πάτα πάνω στο τικεράκι σου και διάλεξε τα σχεδιάκια που θές. Τον bbcode που γράφει όταν τελειώσεις αντέγραψε το στην υπογραφή σου, στα Βοηθήματα-στην επεξεργασία υπογραφής.

Που γέννησες εσύ? περαστικά πάντως, θα περάσει, υπομονή.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ποια μορφή να αποθηκεύσω δε ξέρω! το τικεράκι το έφτιαξα.

Γέννησα στο Αλεξάνδρας. είχα ωραίο δωμάτιο. Μεγάλο και φωτεινό. Αλλά είχα με τα μωρά μαζί, και με το χειρουργείο, η βοήθεια είναι απαραίτητη!

εσυ που θα γεννήσεις?

τα κατάφερα!! πάω για τάισμα πάλι!!

το καλό είναι οτι μπήκα στο Αλεξάνδρας 94,4 κιλά!! και σήμερα είμαι 77.7!!! Μια χαρά!! Εχω κάνει όμως κάτι ραγάδες στην κοιλιά.,,όλες δικές μου!!

Διαφημίσεις

το καλό είναι οτι μπήκα στο Αλεξάνδρας 94,4 κιλά!! και σήμερα είμαι 77.7!!! Μια χαρά!! Εχω κάνει όμως κάτι ραγάδες στην κοιλιά.,,όλες δικές μου!!

Πανέμορφο το τικεράκι σου!!

και γω Αλεξάνδρας θα γεννήσω και ελπίζω να είμαι και γω τυχερή να έχω και τα μωρά κοντα μου αλλά και να μειωθούν τα κιλά μου τόσο γρήγορα!!χεχ!!

Πες μου λεπτομέρειες για το δωμάτιο όταν μπορέσεις, μου χει πεί και η twins. Στην Κονσολα ήσουν και συ? δίκλινο? το κανόνισε ο γιατρός ή ήσουν τυχερή τη μέρα που μπήκες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

http://www.babywearing.gr/

αυτο nunu!Εχουν παρει πολλες κοπελες και κανει πολυ καλη δουλεια η κοπέλα.Διαλέγεις σχεδιο,χρωμα τα πάντα!

:P:p:p Από εκεί παρήγγειλα το δικό μου Ολγάκι!!!

Μόλις το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική, φιλική και εξυπηρετική..μου άρεσε αυτό!!

Μπράβο joy!! Εγώ έχασα μόνο 10 κιλά μετά την γέννα. Βέβαια είχα πάρει 12,8κιλά αλλά επειδή είχα περιττά από πριν, θα ήθελα να χάσω με την ευκαιρία και αυτά :tongue::tongue::tongue::tongue:

Από ραγάδες άλλο τίποτα κι εγώ... έχουν εξαπλωθεί σε όλη την κοιλιακή χώρα :(:(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...