Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

joy γεια σου νεα διδυμομανουλα!

κ γω ειχα κακη εμπειρια απ την καισαρικη παντως..

τα βρηκες σκουρα?μηπως κλαινε τα μωρακια σου κ σε ταλαιπωρουν?

εμας ακομη ειναι σε ανεκτα επιπεδα η γκρινια,οποτε μ αρεσει που τα φροντιζω μονη..κ μακαρι να μη χρειαζοταν να δουλεψω φετος κ να συνεχιζα ετσι.

αλλα...δυστυχως.

εδαμε κ μια κυρια που μαλλον θα μας τα κραταει..ηταν στα διδυμα βρεφη ενος φιλου,ξερει καλα τη δουλεια, εχει πολυ καλες συστασεις..δε μου εκανε βεβαια κλικ οταν τη γνωρισα..οχι οτι ηταν αντιπαθητικη,καμια σχεση..αλλα ουτε κ με κερδισε..

αλλα ειναι τοσο δυσκολο να βρεις κυρια για διδυμα βρεφη, να κανει κ καμια δουλεια στο σπιτι..α, κ 900ευρω παρεπιπτοντως! πολλα , αλλα βρισκεις με λιγοτερα? εδω παιρνουν 600-700 για ενα παιδι..

αχ βαχ

η witch που ειναι καλε?

33E7p2.png

Οδυσσέας και Ηλέκτρα!!!! Μ' αρέσουν πολύ!!!

Αλλά και το boorbie.... τέλειο!!!!! Μου θυμίζει επίσης και ένα μίγμα του barbie (διότι είναι και κουκλίτσα) και του burp (αγγλιστι ρεύομαι....μην ξεχνάμε και τα ταίσματα :P)

ευστοχο!:P

33E7p2.png

Nufi, δε νομίζω ότι θα βρεις με λιγότερα... αν υπολογίσεις ότι το κόστος διαβίωσης δεν έχει πέσει, αν και έχουν πέσει οι μισθοί....

Λοιπόν... δεν σας είπα τι έκανα χτες το απόγευμα...

Πήγα σε μια μονή στην Αγία Παρασκευή... ποτέ δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο ωραία και μόνο 10 λεπτά από την πλατεία. Λες και βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρια απ' την πολή.

Φέτος λοιπόν κάνουμε τουρισμό εντός των τειχων... και το απολαμβάνουμε 8-)8-)8-)8-)8-):cool:. Λίγη θάλασσα να είχαμε και θα ήταν τέλεια!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια έχω πονόδοντο και δεν το ομολογώ από χτες. Τώρα ξύπνησα από έναν τρίωρο ύπνο (το φάρμακο μου- που δεν έπιασε τελικά) αν δεν κάνω πολύ λάθος μπορώ να πάρω ένα ντεπόν μέχρι να απογευματιάσει που θα πάρω τον γυναικολόγο?? Η Οδοντίατρος μου είπε ότι η Amoxil δεν περνάει στον πλακούντα αλλά να ρωτήσω τον γυναικολόγο. Μήπως έχετε άποψη ή είχατε παρόμοιο θέμα??? ποναααω, κλαψ :(:(!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια έχω πονόδοντο και δεν το ομολογώ από χτες. Τώρα ξύπνησα από έναν τρίωρο ύπνο (το φάρμακο μου- που δεν έπιασε τελικά) αν δεν κάνω πολύ λάθος μπορώ να πάρω ένα ντεπόν μέχρι να απογευματιάσει που θα πάρω τον γυναικολόγο?? Η Οδοντίατρος μου είπε ότι η Amoxil δεν περνάει στον πλακούντα αλλά να ρωτήσω τον γυναικολόγο. Μήπως έχετε άποψη ή είχατε παρόμοιο θέμα??? ποναααω, κλαψ :(:(!!

Depon & Panadol μπορείς να παίρνεις, όχι όμως ponstan. Εγώ δεν είχα πονόδοντο, είχα όμως κρυώσει (τότε που έγινα γιαγια-twins) και αυτό μου είχε πει ο γιατρός. Για τις αντιβιώσεις, καλύτερα να ρωτήσεις τον Αλεξ.

Περαστικούλια κοριτσάκι......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Depon & Panadol μπορείς να παίρνεις, όχι όμως ponstan. Εγώ δεν είχα πονόδοντο, είχα όμως κρυώσει (τότε που έγινα γιαγια-twins) και αυτό μου είχε πει ο γιατρός. Για τις αντιβιώσεις, καλύτερα να ρωτήσεις τον Αλεξ.

Περαστικούλια κοριτσάκι......

ευχαριστώ τουινςςς!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κορίτσια!!

Joy και πάλι να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Μην ανησυχείς, σιγά σιγά θα βάλουν πρόγραμμα από μόνα τους, θα στρώσουν και θα έχεις κι εσύ το χρόνο σου. Εμένα τώρα ξεκινάνε απ' ότι φαίνεται να στρώνουν κι έτσι εδώ και δύο βράδια κοιμάμαι :) :) :)

Μακάρι να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Πάντως κι εμένα η εμπειρία μου της καισαρικής ή μάλλον της νάρκωσης θα έλεγα...δεν ήταν και η καλύτερη γιατί δεν με έπιανε και ταλαιπωρήθηκα λίγο. Πιστεύω πως θα τα ξαχάσουμε κάποια στιγμή...

Nufi μου, μα είπα κι εγώ... :) σκέφτεται από τώρα για δεύτερη φουρνιά διδύμων... χαχαχαχα :) Ωραία σκέψη πάντως για τα διπλά ονόματα. Κι εγώ όπως είπα θα τα βγάλω από δυο αλλά λόγω ταξίματος.

Agorakia μόνο τα θηλάζεις τα μωράκια σου ή τους δίνεις και συμπλήρωμα?

RKdwp3.png

Twins μου, βλέπω όλο βολτίτσες είσαστε... :) Εγώ μόνο που σκέφτομαι την προίκα που πρέπει να κουβαλήσω για να βγούμε μια βόλτα..κουράζομαι :)

Αλήθεια, παραπάνω είχες γράψει ότι τα είχατε βγάλει βόλτα κάποια στιγμή με μάρσιπο... της αγοράς ή χειροποίητο (κάτι σε ringsling? ) Παρήγγειλα κι εγώ και ελπίζω να με βολέψει... Εσένα σε βόλεψε?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Twins μου, βλέπω όλο βολτίτσες είσαστε... :) Εγώ μόνο που σκέφτομαι την προίκα που πρέπει να κουβαλήσω για να βγούμε μια βόλτα..κουράζομαι :)

Αλήθεια, παραπάνω είχες γράψει ότι τα είχατε βγάλει βόλτα κάποια στιγμή με μάρσιπο... της αγοράς ή χειροποίητο (κάτι σε ringsling? ) Παρήγγειλα κι εγώ και ελπίζω να με βολέψει... Εσένα σε βόλεψε?

Εχτες τη βόλτα την κάναμε χωρις τα τουινσάκια. Ο μπαμπάς ήθελε να τα πάρουμε, αλλά δεν ήθελα εγώ, διότι η μονή είναι σε βουνο και φοβήθηκα μήπως είχε στροφές... Εμειναν λοιπον στο σπιτι με τη διδυμογιαγια.

Η πρώτη μας βόλτα ηταν με μάρσιππο. Έχουμε πάρει 2 της chicco και μας βόλεψαν πολύ, αφ' ενος (το αυτονόητο) γιατί αφήνει ελευθερα τα χέρια, αλλά και γιατί είναι έτσι ώστε δεν έρχεται ο αέρας πάνω στο παιδί. Είναι και από ζεστό υλικό και δεν φοβόμαστε μήπως κρυώσουν.

Βρε κορίτσια, τώρα που το λέτε... είμαστε έτοιμες για ένα νέο σέτ διδύμων ; :tongue::tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εχτες τη βόλτα την κάναμε χωρις τα τουινσάκια. Ο μπαμπάς ήθελε να τα πάρουμε, αλλά δεν ήθελα εγώ, διότι η μονή είναι σε βουνο και φοβήθηκα μήπως είχε στροφές... Εμειναν λοιπον στο σπιτι με τη διδυμογιαγια.

Η πρώτη μας βόλτα ηταν με μάρσιππο. Έχουμε πάρει 2 της chicco και μας βόλεψαν πολύ, αφ' ενος (το αυτονόητο) γιατί αφήνει ελευθερα τα χέρια, αλλά και γιατί είναι έτσι ώστε δεν έρχεται ο αέρας πάνω στο παιδί. Είναι και από ζεστό υλικό και δεν φοβόμαστε μήπως κρυώσουν.

Βρε κορίτσια, τώρα που το λέτε... είμαστε έτοιμες για ένα νέο σέτ διδύμων ; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν είμαστε καλά :confused::confused::confused: άκου νέο σετ διδύμων...

Που είσαι Όλγα να ακούσεις....????

Πάντως, νομίζω πως ούτως ή άλλως και να θέλαμε μετά την καισαρική πρέπει να περιμένουμε κανένα χρόνο...

Ο γιατρός μου όμως προς το παρόν μου συνέστησε "σκουφάκι"!! :tongue::tongue:

Για τον μάρσιπο, εγώ παρήγγειλα αυτούς που φτιάχνουνε ώστε να μπορώ να αλλάζω το μωρό εύκολα θέση, από θηλασμού σε ρεψίματος κτλ. Της chicco είχε πάρει η αδερφή μου και μου φάνηκε κάπως περίπλοκο...

RKdwp3.png

απαπαπα καλε τρελο ειναι αυτο τι λεει?

Για τιμωρια δεν σου στελνω την διαιτα για να μαθεις που θες και νεο σετ!Εγω ειπε οοοοοποτε τυχαινει το συμβαν με στολη δυτη μονο!!

Ε οχι να παω και επι τουτου για διδυμα χιχιχι!

nunuka και amoxil και ceclor κανει.Αλλα θα ρωτησεις τον γυναικολογο.Δεν κανει να κανεις κανενα αποστημα.Ειναι χειροτερο για τα μωρα

Εγω προσφερα την θεα του σπιτιου μου αλλα δεν ερχεστε τι αλλο να κανω πια

Λοιπον αν γυρναγα τον χρονο πισω αυτα τα ringslings θα επαιρνα και οχι μαρσιπο και αηδιες!Ειναι τελεια!Αλλα πρεπει να μαθουν οσο ειναι πολυ μικρουλικα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ευχαριστώ όλγα!

jas με δυο slings βάζεις και τα δυο μωράκια, μπορείς να θηλάσεις κιόλας!! Εγώ έχω έναν wrap και ένα sling από την κουμπάρα μου και αν βολέψουν θα πάρω άλλο ένα sling ή σκέφτομαι να φτιάξω! Τώρα κοίταζα οδηγίες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...