Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ολγα θενκσ κ παλι..

ζεστη,αλλα απο δευτερα δροσιζει κ μες τη βδομαδα θα πεσει αρκετα.μεγιστη 30βαθμους ακουσα! αντε γιατι ταλαιπωρουνται τα μπεμπινια μας!

α!δε σας ειπα..η παιδιατρος μας ειπε να βρουμε ονοματα για τα παιδια. οτι δεν ειναι καλο να τα φωναζουμε για καιρο με χαιδευτικα..αργουν μετα να συνηθισουν τα ονοματα τους..

αφηστε που ο συζυγος εκλεισε ραντεβου τηλεφωνικο στο 1535 για τη μικρη,κ ζητουσε μικρο ονομα κ εδωσε το boorbie που ειναι το nick name της!!!!!!!!!

(απ το μπουρμπουλιθρα επειδη κανει μπουρμπουλιθρες οταν τρωει)

anyway, τα δευτερα θα ναι των γονιων μας..

για τα πρωτα το σκεφτομαστε..

εγω λεω για τον μικρο ιασονας,αχιλλεας κ οδυσσεας

για τη μικρη φοιβη, ιολη, ηλεκτρα

επικρατεστερα το οδυσσεας για τον μικρο ,γιατι περασε πολλα μεχρι να ερθει σπιτι!!

κ ηλεκτρα για τη μικρη η οποια στην ομωνυμη τραγωδια ειχε χωριστει απο τον αδερφο της (οπως τα δικα μας που πηγαν σε διαφορετικα νοσοκομεια!!) κ ακολουθει η περιφημη σκηνη αναγνωρισης των 2 τους...των δικων μας ελαβε χωρα στην κουνια τους παντως! κ ναι,ηταν περιφημη κ αυτη!!!!:mrgreen:

Οδυσσέας και Ηλέκτρα!!!! Μ' αρέσουν πολύ!!!

Αλλά και το boorbie.... τέλειο!!!!! Μου θυμίζει επίσης και ένα μίγμα του barbie (διότι είναι και κουκλίτσα) και του burp (αγγλιστι ρεύομαι....μην ξεχνάμε και τα ταίσματα :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

jas cicaplast την ειπαμε τη θαυματουργη κρεμουλα,ε?

τη βαζουμε πανω στην τομη κ περιμενουμε βελτιωση σιγα σιγα..

ο γιατρος σου την προτεινε? λεω να την παρω απο δευτερα

Ναι ο γιατρός μου πρότεινε να την βάζω και να φανταστείς ότι δεν προτείνει εύκολα κρέμες για οποιαδήποτε βελτίωση του δέρματος, άρα προφανώς κάνει δουλειά. Κι εγώ την βάζω τώρα..για να δουμε... ;);)

RKdwp3.png

ολγα θενκσ κ παλι..

ζεστη,αλλα απο δευτερα δροσιζει κ μες τη βδομαδα θα πεσει αρκετα.μεγιστη 30βαθμους ακουσα! αντε γιατι ταλαιπωρουνται τα μπεμπινια μας!

α!δε σας ειπα..η παιδιατρος μας ειπε να βρουμε ονοματα για τα παιδια. οτι δεν ειναι καλο να τα φωναζουμε για καιρο με χαιδευτικα..αργουν μετα να συνηθισουν τα ονοματα τους..

αφηστε που ο συζυγος εκλεισε ραντεβου τηλεφωνικο στο 1535 για τη μικρη,κ ζητουσε μικρο ονομα κ εδωσε το boorbie που ειναι το nick name της!!!!!!!!!

(απ το μπουρμπουλιθρα επειδη κανει μπουρμπουλιθρες οταν τρωει)

anyway, τα δευτερα θα ναι των γονιων μας..

για τα πρωτα το σκεφτομαστε..

εγω λεω για τον μικρο ιασονας,αχιλλεας κ οδυσσεας

για τη μικρη φοιβη, ιολη, ηλεκτρα

επικρατεστερα το οδυσσεας για τον μικρο ,γιατι περασε πολλα μεχρι να ερθει σπιτι!!

κ ηλεκτρα για τη μικρη η οποια στην ομωνυμη τραγωδια ειχε χωριστει απο τον αδερφο της (οπως τα δικα μας που πηγαν σε διαφορετικα νοσοκομεια!!) κ ακολουθει η περιφημη σκηνη αναγνωρισης των 2 τους...των δικων μας ελαβε χωρα στην κουνια τους παντως! κ ναι,ηταν περιφημη κ αυτη!!!!:mrgreen:

Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ το Οδυσσέας και Ηλέκτρα (φοβερό όνομα!!!) . Πολύ καλή επιλογή!!!! Όπως και της Twins μ' αρέσουν πολύ τα ονόματα!!!!!! :P:p:p

Αλήθεια Nufi γιατί τα δεύτερα των γονιών? Εννοείς δεύτερο όνομα ή στα επόμενα παιδιά ??? :tongue::tongue:

Εγώ από δύο ονόματα θα τους βγάλω.. πεθερού και πατέρα και ακόμα ένα στον καθένα που τα έχω τάξει!!

RKdwp3.png

Ως κλασική ξενύχτησα, μόλις κοίμησα τα αγοράκια μου και μπήκα να σερφάρω λίγο και σε λίγο θα την πέσω κι εγώ! Και που έπεσε το μάτι μου πάλι?? ....

http://adesmeytos.gr/news.php?aid=20985

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=350875&dt=28/08/2010

Συγκινήθηκα πάλι...

Σας καληνυχτίζω!! Όνειρα γλυκά να βλέπετε!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΟΥΟΥΟΥΔΙΑ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑ!!!!!!

AGORAKIA ΕΥΓΕ!!! καλώς τα δεχτήκατε η φαμίλια ολοκληρώθηκε!!! Να αλληλοχαιρόσαστε την οικογένεια σας!!!

Nufi ωραία ονόματα, όλα μου αρέσουν!!! εμείς ψαχνόμαστε για το κοριτσάκι. Το αγοράκι θα είναι Κωνσταντίνος!!

jas τι πάς και βρίσκεις??? πολύ συγκινήθηκα!! όσο που έλεγες ότι πεινάς είναι που θηλάζεις. Διάβαζα καταναλώνεις 600 θερμίδες παραπάνω!! σούπερ!!

πρέπει να θηλάσω!! θα τα τσακίσω όλα!!!χεχε!!

twins και γω θέλω το ρομποτάκι!! λες να μας κάνουν καλύτερη τιμή??? χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα :P

Είμαστε πολύ στα χάι μας σήμερα γιατί μειώνεται α) ο χρόνος του νυχτερινού ταίσματος και β) ο χρόνος του κλάματος. Συνεπώς, αυξάνεται ο χρόνος του ύπνου.

Jas πολύ συγκινητικά... το είδα και στην τηλεόραση... Βέβαια, συζητάγαμε με το μπαμπά είναι κομματάκι απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο τον 21ο αιώνα (π.χ. όταν γεννήθηκε δεν έκλαψε; δεν ανασαινε επί 2 ώρες; έστω και αν είχε βραδυκαρδία δεν έδινε σήματα;). Οπότε, αν και συγκινήθηκα, τρέφω μερικές επιφυλάξεις, ιδίως διότι το γεγονός έκανε το γύρο του κόσμου...

Νunu, πως πάνε οι ετοιμασίες;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα :P

Είμαστε πολύ στα χάι μας σήμερα γιατί μειώνεται α) ο χρόνος του νυχτερινού ταίσματος και β) ο χρόνος του κλάματος. Συνεπώς, αυξάνεται ο χρόνος του ύπνου.

Jas πολύ συγκινητικά... το είδα και στην τηλεόραση... Βέβαια, συζητάγαμε με το μπαμπά είναι κομματάκι απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο τον 21ο αιώνα (π.χ. όταν γεννήθηκε δεν έκλαψε; δεν ανασαινε επί 2 ώρες; έστω και αν είχε βραδυκαρδία δεν έδινε σήματα;). Οπότε, αν και συγκινήθηκα, τρέφω μερικές επιφυλάξεις, ιδίως διότι το γεγονός έκανε το γύρο του κόσμου...

Νunu, πως πάνε οι ετοιμασίες;;;;;;

Της τρελής!!χαχα!!

Γι αυτό δεν πολύμιλάω...μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι φτιάχνουν βάφουν καθαρίζουν, φέρνουν φαϊ!!! πανικός!!χεχε!! Καλά πάμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα μικρές και χαριτωμένες φίλες μου διδυμομαμάδες!

Περιμένω τη μαία μας. Μπήκα να σας πω δυο κουβέντες :)

Το βράδυ μας ήταν ωραία αναμενόμενο! Τάισμα ανά τρίωρο (κρατάω και για τον μικρό τελικά το ωράριο της μονάδας, που έχει ο μεγάλος, διότι όλες αυτές τις μέρες με τα πήγαινε κι έλα, το παιδί είχε χάσει τη σειρά του, αφού τη μια το τάιζαν οι γιαγιάδες, την άλλη εμείς, ο καθένας με τον τρόπο του και πάει λέγοντας!), άλλαγμα και όλα τα υπόλοιπα, που σημαίνει όλα μαζί περίπου 2 ώρες παρά κάτι, άρα απομένει 1 ώρα ύπνου μέχρι το επόμενο τάισμα... :)

Σέρνομαι, αλλά (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) δεν πειράζει. Τώρα έχω βάλει να παίζει STAR με τα παιδικά, αλλά τους βάζω και παιδικά από τη RAI, για να μαθαίνουν σιγά σιγά τη γλώσσα!

Φιλάκια, κουκλίτσες μου!

Καλή δύναμη και σήμερα!

Olga, λυπήθηκα πάρα πολύ... Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε σε παρόμοια περίπτωση... :(

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

hello!

κ μεις καλα σημερα..εκανα κ γεμιστα να φανταστειτε!

πολυ συγκινητικο jas..δε ξερω αν οντως εγινε ετσι,καπως περιεργο, αλλα το δακρυ κυλησε..

καλε εννοω δευτερα ονοματα οπως λεμε προκοπης ασημακης παπαδοπουλος!!!οχι οτι θα κανω δευτερη φουρνια διδυμα!:tongue:

33E7p2.png

Κορίτσια να μαι!! Μπήκα για λίγο να σας πώ τα νέα μου. Εχω πελαγώσει ! Αν δεν είχα την μαμά μου θα τρελαινόμουν,,,ειδικά τις πρώτες μέρες.

Αυτό το ανα 2,30-3 ώρες φαί είναι απελπισία. Μέχρι να τελείωσει το ένα γεύμα ξεκινάει το άλλο..και άντε να τα ξυπνησεις!! Εσείς προλαβαίνεται και μαγειρεύεται καρμπονάρες κιόλα!!

Αχ αντε να πάρουν κανα κιλό να χαλαρώσουν τα γεύματα!

Τώρα για το νοσοκομείο..αυτή η καισαρική...ούτε να την ακούω δεν θέλω! Και το χειρουργείο και όλα!!πήρα και μια αποκλειστική..μάπα και ταλαιπωρήθήκαμε ακόμα περισσότερο με τους καθετήρες και τα συμπράγκαλα όλα!

Να σας ρωτήσω ξερεται τη διαδικασία να πάρουμε χρήματα απο το δημόσιο για την αποκλειστική?? Αυτή αφησε μια απόδειξη, εσείς είχατε αποκλειστική?>

κοριτσακι μου να σου ζησουν τα μπεμπονια!!!

Σιγα σιγα ολα θα στρωσουν και θα βρεις χρόνο και για σενα.Προς το παρον υπομονη!

Εγω αποκλειστικη δεν ειχα γιατι δεν χρειαστηκα.Καλα τοσο πολυ πονουσες?ή γενικα δεν αντεχεις τον πονο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να σας ρωτήσω ξερεται τη διαδικασία να πάρουμε χρήματα απο το δημόσιο για την αποκλειστική?? Αυτή αφησε μια απόδειξη, εσείς είχατε αποκλειστική?>

Γειά σου κοριτσάκι!!!!!! Πολύ χαίρομαι που σε βλέπω εδώ.

Εγώ είχα πάρει αποκλειστική 2 βράδια, έχεις δύο επιλογές τι να κάνεις την απόδειξη:

1) να τη βάλεις στη φορολογική δήλωση για απαλλαγή (εγώ αυτό θα κάνω)

2) να την καταθέσεις στον ΟΠΑΔ στο τμήμα δαπανών (εκεί που θα καταθέσεις και για το επίδομα τοκετού) και να περιμένεις να τα πάρεις πίσω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα παίρνεις όλα πίσω ή ένα ποσοστό και αν χρειάζεται και κάτι επιπλέον.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...