Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τη θέλω!!!!!!:P:p:p:p

Επίσης, αν βρεις πουθενά το ρομποτάκι που ταίζει, ρεύει, αλλάζει και κάνει μπάνιο, το θέλω και αυτό!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Νομίζω καλύτερο ακόμα το ρομποτάκι που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ώστε να είμαστε πλήρως αφιερωμένες στα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue: Εεεε, να κάνει και κανένα άλλαγμα πάνας ... :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ολγα σε βλέπω πολύ ενημέρωμένη.... για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε!!!!!

Αυτό με τα parabens το κοιτάζω, όπως με έχει πιάσει μανία με τα πλαστικά και το bpA.

Jas και αυτό το ρομποτάκι με τις δουλειές το θέλω!!!!!!!!!!!!!!!

Ζέστη πάλι απόψε.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πράγματι πολύ ζέστη!!!

Τα μικρά μου κοιμούνται πόσες ώρες και δεν τα βλέπω να κλείνουν μάτι μετά...πάλι θα ξημερωθούμε. Είχα και το χρόνο και έκανα μια καρμπονάρα να φάμε... Τι είναι κι αυτό..συνέχεια πεινάω...

Twins κι εμένα με τα bpa free με έχει πιάσει μανία... χιχχιχιχιχιχιιι

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ολγα θενκσ κ παλι..

ζεστη,αλλα απο δευτερα δροσιζει κ μες τη βδομαδα θα πεσει αρκετα.μεγιστη 30βαθμους ακουσα! αντε γιατι ταλαιπωρουνται τα μπεμπινια μας!

α!δε σας ειπα..η παιδιατρος μας ειπε να βρουμε ονοματα για τα παιδια. οτι δεν ειναι καλο να τα φωναζουμε για καιρο με χαιδευτικα..αργουν μετα να συνηθισουν τα ονοματα τους..

αφηστε που ο συζυγος εκλεισε ραντεβου τηλεφωνικο στο 1535 για τη μικρη,κ ζητουσε μικρο ονομα κ εδωσε το boorbie που ειναι το nick name της!!!!!!!!!

(απ το μπουρμπουλιθρα επειδη κανει μπουρμπουλιθρες οταν τρωει)

anyway, τα δευτερα θα ναι των γονιων μας..

για τα πρωτα το σκεφτομαστε..

εγω λεω για τον μικρο ιασονας,αχιλλεας κ οδυσσεας

για τη μικρη φοιβη, ιολη, ηλεκτρα

επικρατεστερα το οδυσσεας για τον μικρο ,γιατι περασε πολλα μεχρι να ερθει σπιτι!!

κ ηλεκτρα για τη μικρη η οποια στην ομωνυμη τραγωδια ειχε χωριστει απο τον αδερφο της (οπως τα δικα μας που πηγαν σε διαφορετικα νοσοκομεια!!) κ ακολουθει η περιφημη σκηνη αναγνωρισης των 2 τους...των δικων μας ελαβε χωρα στην κουνια τους παντως! κ ναι,ηταν περιφημη κ αυτη!!!!:mrgreen:

33E7p2.png

jas cicaplast την ειπαμε τη θαυματουργη κρεμουλα,ε?

τη βαζουμε πανω στην τομη κ περιμενουμε βελτιωση σιγα σιγα..

ο γιατρος σου την προτεινε? λεω να την παρω απο δευτερα

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εχω διαιτουλα σουπερ αληθεια!Την θες?5 κιλα σε 12 μερες περιπου

Ναι, υπο την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα τρως παγωτάρες για να τη χαλάς και να με παρασύρεις και μένα :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...