Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Επιτέλους πρώτο βράδυ που κοιμήθηκαν λίγο τα μωρά μου και έτσι είμαι κι εγώ πιο ξεκούραστη! Να μας περάσουν οι κολικοί και μετά θα συμμετέχω πιό ενεργά :) :)

Ήρθε σήμερα και ο γιατρός για να τους δει... ο Α' έφτασε τα 4600γρ και 56εκ. και ο Β' τα 3800γρ και 54,5εκ. ! Καλά πάμε, συνεχίζουμε τα διπλά pampers, ο Β' έχει πιό έντονους κολικούς το κουκλάκι μου :( για αυτό μου ξενυχτάει συνέχεια.

Τον ρώτησα και για το εμβόλιο που λέγατε και μου είπε ότι όντως είναι καλό και πανάκριβο και ότι γίνεται σε μωρά που γεννιούνται πρόωρα ή εμφανίζουν κάποιες αναπνευστικές δυσκολίες. Στέλνεις λέει τα χαρτιά σου σε ένα μαιευτήριο στην Αθήνα (ξέχασα πιο είπε) και σου το στέλνουνε και καλύπτεται από την ασφάλειά σου.

Agorakia μου, αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατάνε τον μικρό σου μέσα.. εδώ εγώ όταν έβγαλα τα δικά μου τρώγανε 40-50Ml και κάποιες φορές μόνο 30ml. Απλά μου είχανε πει οπωσδήποτε να τα ξυπνάω κάθε 3 ώρες να φάνε ακόμα και το βράδυ.

Επίσης για να δεις πόσο πρέπει να τρώνε τα μωρά υπολογίζεις 150x βάρος μωρού και το αποτέλεσμα ισοδυναμεί με το ημερήσιο σύνολο των ml που πρέπει να καταναλώνουν! (το είχε πει και κάποια άλλη εδώ μέσα, ή αλλού το διάβασα...?? :tongue: ) π.χ. αν το βάρος του μωρού είναι 2,2κιλά ... 150χ2,2= 330ml ημερησίως. Υπολογίζεις μετά πόσα γεύματα κάνει το μωρό επί πόσα ml και βλέπεις αν τρέφεται επαρκώς!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Η Όλγα που βρίσκεται?

Αχ αυτά τα ιδιωτικά μαιευτήρια...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μπανάκι εγώ έχω ένα απλό που είχε με την συρταριέρα-αλλαξιέρα που πήρα. Δεν έχω βρει όμως ακόμα πώς να κρατάω το μωρό...

Λέτε να πάρω κι εγώ αυτό το μπανάκι? Ωραίο φαίνεται!!!

RKdwp3.png

εδω ειμαι και με καθολου ορεξη!

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Πως ειναι τα μπεμπακια σας?

Και γω αυτο το μπανακι εχω.Μεχρι 4500 κιλα το βαζεις το μωρο πανω στο δυχτακι μετα γινεται κανονικο μπανακι.Αλλα εμενα τωρα δεν με βολευει και πολυ γιατι ολο και κατεβαινουν προς τα κατω και θα κανουν καμια βουτια καμια ωρα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα :P

Agorakia, δεν θα πω κάτι παραπάνω από τις άλλες.... αχ ιδιωτικά μαιευτήρια.... Εγώ είμαι σίγουρη πως αν γέναγα εκεί, ακόμα μέσα θα ήταν τα παιδιά!!!!!! Πραγματικά, ποιός ο λόγος να το κρατάνε;;;;;;:rolleyes:

Jas, άντε με το καλό να περάσουν και οι κολικοι.:P

Εγώ θα πάω τη μικρή για εξετάσεις τη Δευτέρα για να δούμε τι επιτέλους έχει. Βελτιώνεται, δεν λέω, αλλά τρομάζω κάθε φορά που κάνει τα πόδαράκια της σαν ξυλάκια.

Ρώτησα και εγώ τον παιδίατρο για το synagis και μου είπε ότι γίνεται από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο σε μηνιαίες δόσεις και θα το κάνουμε τότε. Αυτό για το μαιευτήριο δεν μου το είπε, δεν ξέρω γιατί.

Μου είπε επισης ότι στη φάση που βρισκόμαστε (2 μηνών) γίνονται τα εμβόλια για πνευμονιοκοκκο και ένα εξαπλό για διάφορες ασθένειες. Τι λέτε γι' αυτό;

Αυτό με τα 150ml μας το είπε το Ολγάκι, που το χάσαμε (ΌΛΓΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;). Εγώ όπως έχω πει, έχω σταματήσει να γράφω όλα τα γεύματα γιατί τρώμε όλη τη μέρα.... ο μπέμπης σήμερα τρώει κυριολεκτικά ανα μισάωρο... χοντρος θα μου γίνει....

Frosobal, τελικά τι έγινε με την υπόθεση της άδειας; Εγώ λέω να ξεκινάω σιγά-σιγά. Έχω όμως ένα άγχος, ότι αν πάρω μετάθεση, μήπως πρέπει να ξανακάνω τις κινήσεις απ' την αρχή. Βέβαια, η αίτηση θεραπείας ίσως έχει μία βάση, αλλά απ' ότι λες άργεί πολύ.... Εσύ θα πας στο σχολείο φέτος;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μεχρι 4500 κιλα το βαζεις το μωρο πανω στο δυχτακι μετα γινεται κανονικο μπανακι.

Εγω τον Τασο τον εβαζα μεχρι 10 κιλα!Χρονισε κ μετα τον εκανα στην μπανιερα!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι και με καθολου ορεξη!

Τι κανετε κοριτσακια μου?

Πως ειναι τα μπεμπακια σας?

Και γω αυτο το μπανακι εχω.Μεχρι 4500 κιλα το βαζεις το μωρο πανω στο δυχτακι μετα γινεται κανονικο μπανακι.Αλλα εμενα τωρα δεν με βολευει και πολυ γιατι ολο και κατεβαινουν προς τα κατω και θα κανουν καμια βουτια καμια ωρα!

Γιατί βρε Όλγα μου? Τι συμβαίνει? Τίποτε νέο με τον ανιψιό του άντρα σου?

Μέχρι 4500γρ τον έβαζες? Αααα..και εγώ έλεγα για το δυχτάκι να το πάρω, άρα τώρα τσάμπα θα το πάρω...

RKdwp3.png

Εγω τον Τασο τον εβαζα μεχρι 10 κιλα!Χρονισε κ μετα τον εκανα στην μπανιερα!!!!:P:p:p:p[/QUOT

πιασμενο και στις 4 πλευρες το δυχτακι ειναι μεχρι 4500.Μετα ειναι επικινδυνο να σπασει.Αλλα εγω στον νηπτυρα τα εκανα μπανιο για αρκετο καιρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

με αυτα τα εμβολια ξεκινησαμε και εμεις.Για την ακριβεια ειναι 4 τα πρωτα.το 6απλο,πνευμονιοκοκκος,μινηγγίτιδα και γαστρεντεριτιδα προεραιτικα.Εμεις το καναμε γιατι θεριζει ασχημα και σε στελνει νοσοκομειο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εφυγε το παλικαρι εχθες...Παει σε αλλη γειτονια

Πω πω σοβαρά? Τι να πεις τώρα... Ας αναπαυτεί πια εν ειρήνη, να ξεκουραστεί. Ήταν δύσκολο να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση. Κουράγιο σε όλους σας και κυρίως στους γονείς!! Για εκείνους θα είναι πολύ δύσκολο... Λυπάμαι πραγματικά... :(:(:(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αυτη η μανα jasmnaki.Δευτερος ερχεται ο πατερας.Ολοι οι υπολοιποι θα συνεχίσουμε κανόνικα τις ζωες μας σε λιγο.Κακα τα ψεματα.Αχ αυτη η μανουλα που την Δευτερα θα θαψει το παιδακι της

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γεια σας κ ευχαριστω για τις απαντησεις για το μπανακι..

καλος ο νηπτηρας αλλα τωρα που εχει κι ζεστες ακομη θελω να τα βαζω να πλατσουριζουν κ λιγο,να δροσιζονται..

ολγα συλληπητηρια...μονο αυτο..

twins τοσο συχνα τρωνε? δηλαδη με το που κλαινε ετοιμαζεις μπιμπερο?

κ εμενα αρχισαν να πεινανε σε ασχετες ωρες...ημασταν προγραμματισμενοι στο 3ωρο αυστηρα, αλλα τελευταια εχουμε κατι αποκλισεις! στις φασεις αυτες ειναι που τα βαζω στο στηθος κ τρωνε καπως.

αλλα δε θελω να χασουμε εντελως το προγραμμα γιατι μετα ολη μερα θα ταιζω!

αν κ ο θηλασμος ετσι λειτουργει δυστυχως..

δε μπορω να τα εχω κ ολα..!

33E7p2.png

ειναι νωρις για μπανακι κανονικο που πλατσουριζουν.Πρεπει να σκεκονται λιγο.Και αυτο με το δυχτακι δεν εχουν επαφη με το νερο

συγνωμη??????Υπερβαρα θα τα κανεις καλε?τι καθε μιση ωρα τρωνε?Ο μεταβολισμος τους δεν θα στρωσει ποτε.Και με ξενο γαλα κιολας?ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πολυ συχνα ειναι.Το λιγοτερο ανα 2 ωρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αυριο θα ζυγιστούμε και είναι ημέρα κρίσης. Το καλό με το Φιλ είναι ότι ναι μεν πολυτρώει τη μέρα, αλλά τη νύχτα ξεχνάει την πείνα του και κοιμάται. Τρώει καλά στις 12, μετά ξυπνάει κατά τις 4 και τρώει λίγο και μετά πάλι το πρωί. Ο ντόκτορ λέει ότι σιγα-σιγά θα το κόψει το 4. Για τη Βικ αυτό δεν ισχύει... τη φοβόμαστε κιόλας μη μας ξαναρχίσει τα επεισόδια...

Βέβαια, έχω την αμυδρά υποψια ότι ο Φιλ κάνει ότι πεινάει για να τον παίρνουμε αγκαλιά.... Αλλά έχει τόση πλάκα όταν κυνηγάει το μπιμπερό του... άπαιχτος είναι...

Nufi, όντως στο μπανάκι τα παιδιά δεν πλατσουρίζουν, απλά τα ακουμπάς και τα πλένεις. Το βρίσκω εξαιρετικά βολικό, εκτός από της φορές που τους βάζω πολύ αφρόλουτρο και πρέπει μετά να τα κρατήσω όρθια για να τα ξεπλύνω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...