Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο. Ο ένας είναι 11κιλά και 81π. και ο άλλος 11.800 και 79π.

Θηρία σας λέω. ΠΟλύ γέλιο έχουν. Η πλάκα είναι που μιλάνε μεταξύ τους και δείχνουν με το δάχτυλό τους διάφορα.. Πολυλογία τρομερή. Τί λένε; Μόνο αυτά ξέρουν.

Διαφημίσεις

Τελεια!!!!!

Μπραβο βρε Φροσω,πολυ χαιρομαι!!!!!

Μοναδικες στιγμες!!!!Αυτο συζητουσα τωρα με τον συζυγο μου πως θα ειμαστε που θα μεγαλωσουν λιγο και θα τρωμε ολοι μαζι,θα βγαινουμε βολτιτσες και γενικως θα τα κυνηγαμε!!!!!!

Μεχρι τωρα ειναι πολυ ησυχα τα διδυμακια μου...φτου φτου σκορδα....μηπως και ξεκουραστουμε λιγο σημερα!!!!!!!Εκτος αν σεληνιαστουν!

Δευτερα παμε παιδιατρο κι εμεις να δουμε την αναπτυξη μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

agorakia πολυ δε στον κρατανε τον μικρο? αυτα τα ιδιωτικα ρε παιδι μου....

Άντε πάλι από την αρχή το μήνυμα, γιατί την έκανα τη μαλ...α...

Λοιπόν, nufaki, με πρόλαβες. Μόλις έμπαινα να ρωτήσω το εξής σημαντικό:

Προς όλες τις διδυμομαμάδες που πήραν μωρό στο σπίτι κάτω από 2100 kg:

Πόσα ml σας έτρωγαν σε κάθε γεύμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί αρχίζουμε και τα παίρνουμε κρανίο με τον άντρα μου. Το παιδί έχει φτάσει 2140 (από 1900 που ξεκινήσαμε) κι ακόμα δεν του βγάζουν το σωληνάκι με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να φάει πολλά ml σε κάθε γεύμα και ότι κουράζεται!!!!!!!!!!!!!!!! Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα και σήμερα το απόγευμα εγώ κατόρθωσα και του έδωσα 45 και 40 αντίστοιχα. Και το βλέπω το παιδάκι μου να με κοιτάει με απελπισία και γίνομαι τούρμπο. Σήμερα το πρωί η γιατρός μας είπε ότι μετά το επισκεπτήριο θα βγει το σωληνάκι (που είχε ήδη δώσει εντολή να βγει, όπως είπε), για να γίνει πιο εντατική προσπάθεια με το μπιμπερό και σιγά σιγά να φύγουμε. Και στο απογευματινό επισκεπτήριο το σωληνάκι ήταν ακόμη εκεί. Τα έχουμε πάρει κρανίο τώρα! Πολύ, όμως.

Απαντήστε μου, για να είμαι πιο ήσυχη σε ό,τι αφορά τα γεύματα, τουλάχιστον!

Twins, νομίζω τα πήρες στο σπίτι γύρω στα 1800;;;;;;;;; Πόσο σου έτρωγαν τότε ανά γεύμα; Πόσο συχνά;

Εκπέμπω SOS , ενώ οι ορμόνες είναι σε πολύ κρίσιμο σημείοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

(Άσε που δεν έχω διαβάσει ακόμα όόόόλα τα νέα σας)

rPPrp3.png

Προς όλες τις διδυμομαμάδες που πήραν μωρό στο σπίτι κάτω από 2100 kg: Πόσα ml σας έτρωγαν σε κάθε γεύμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπόν....

Ο μπέμπης στο νοσοκομείο δεν έτρωγε πάνω από 10ml μέχρι που εφευρέθηκε η μέθοδος του σταξίματος και φτάσαμε στα 20ml (πανηγύρι).Η μπέμπα με το σωληνάκι έτρωγε λίγο παραπάνω, είχε και γεύμα με 45ml, αλλά απ' ότι μου έλεγαν οι μαίες έβγαζε κιόλας.

Αργότερα σταδιακά ανέβαιναν μέχρι που φτάσαμε τα 50ml σε μία- δύο εβδομάδες. Μετά αρχίσαμε και χάναμε τη μπάλα.

Το σωληνάκι, δυστυχώς, είναι ευκολία για τις μαίες, ειδικά σε παιδιά που τρώνε αργά. Αντί να σπαταλήσουν ένα μισάωρο στο τάισμα (για ρέψιμο ουτε κουβέντα), με έκα κλακ στη συριγγούλα, το παιδί έχει πει γρήγορα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν....

Ο μπέμπης στο νοσοκομείο δεν έτρωγε πάνω από 10ml μέχρι που εφευρέθηκε η μέθοδος του σταξίματος και φτάσαμε στα 20ml (πανηγύρι).Η μπέμπα με το σωληνάκι έτρωγε λίγο παραπάνω, είχε και γεύμα με 45ml, αλλά απ' ότι μου έλεγαν οι μαίες έβγαζε κιόλας.

Αργότερα σταδιακά ανέβαιναν μέχρι που φτάσαμε τα 50ml σε μία- δύο εβδομάδες. Μετά αρχίσαμε και χάναμε τη μπάλα.

Το σωληνάκι, δυστυχώς, είναι ευκολία για τις μαίες, ειδικά σε παιδιά που τρώνε αργά. Αντί να σπαταλήσουν ένα μισάωρο στο τάισμα (για ρέψιμο ουτε κουβέντα), με έκα κλακ στη συριγγούλα, το παιδί έχει πει γρήγορα

Εδώ είμαι κι εγώ, γεμάτη αγωνία...

Μόλις έφαγε το μπεμπίνι μου το μικρό και περιμένω να περάσει λίγη ώρα, να τον αλλάξω και να ξαναπέσω... Σήμερα, για κάποιο λόγο, νυστάζω τρομερά. Δεν ανοίγουν τα μάτια μου.

Λοιπόν, στην αρχή κι εμείς τέτοιες ποσότητες πίναμε. Μιλάω για το τωρινό στάδιο, των 2 εβδομάδων. Εμάς πίνει 60 ml το γεύμα. Μισά με μπιμπερό και μισά με το ρινογαστρικό. Μαζί μου, όμως, όπως σας έγραψα, πίνει και 45άρια αυτές τις μέρες. Άρα, είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, να τον πάρουμε στο σπίτι με το ζόρι, νομίζω. Διότι, δεν γίνεται να δίνει εντολή η παιδίατρος να βγει το σωληνάκι και να μου λέει η προϊσταμένη μαία, έπειτα από λίγες ώρες, ότι εκείνες έχουν καλύτερη εικόνα για το παιδί μου και ότι δεν τρώει καλά ακόμη. Αν πάμε έτσι, το μωρό μου θα χρειαστεί 10 μέρες ακόμα, για να φάει με ευκολία τις ποσότητες, που ζητούν εκείνοι. Και ποιός μου λέει, επίσης, ότι δεν ξέχασαν το σωληνάκι (έστω και στ' αλήθεια) και μετά δεν το εκμεταλλεύθηκε η επόμενη βάρδια, για να μην κάθεται με επιμονή να ταΐσει;;;;;;;;; Πώς θα προχωρήσει έτσι το παιδί; Οπότε κι εσείς με αυτά τα ml περίπου τον πήρατε στο σπίτι, ε; Γύρω στα 30 με 40;

Μάλιστα. Από αύριο δράση. Μου γύρισε το μάτι τώρα!:evil:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αγοράκια θα σου πω κάτι αλλά με επιφύλαξη.

Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου γιος (3.300 στις 39 εβδομάδες) μου είπαν ότι θα τον κρατήσουν για παρακολούθηση.

Ποτέ δεν έμαθα το λόγο. Επειδή λοιπόν πάνω στο 3μερο μου σάλεψε εντελώς και βγήκα εκτός εαυτού και μετά από συμβουλή μιας ξαδέλφης μου προϊσταμένης στο Παίδων, ζήτησα να ετοιμάσουν το μωρό για να πάει στο Παίδων. Μα μου λένε είναι καλά δεν χρειάζεται. Αν είναι καλά λέω γιατί είναι μέσα; Εγώ δεν σας εμπιστευόμαι και δεν μπορώ να δίνω 500ευρώ την ημέρα. Ήμουν ανένδοτη. Λέω σε 1 ώρα και φεύγω.

Μόλις έφτασα στο δωμάτιο σε 10 ακριβώς λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η μαία μαζί με το μωρό μου. Ξαφνικά λέει άλλο μωρό, εντελώς καλά. Τί είχε ποτέ μα ποτέ δεν μάθαμε. Ούτε το βιβλιάριο γράφει κάτι. Μόνο για τα χρήματα είναι.

Γι' αυτό και τα διδυμάκια τα γέννησα σε δημόσιο. Με το που γέννησα τα είχα δίπλα μου και θήλασα και αμέσως.

Καλημέρα!! Να υποθέσω ότι η agorakia με τα το μύνημα της frosobal θα έφυγε άρον άρον για το ΙΑΣΩ. εεεε τους κερατάδες!!

Agorakia όρμα και όντως ρώτα τη δυνατότητα να τον πάς σε δημόσιο νοσοκομείο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!!!!

Τι να πω βρε κοριτσια?Ισως να εκμεταλλευονται καταστασεις στα ιδιωτικα γιατι λενε εφ οσον παιρνεις τα χρηματα πισω,ας βγαλουμε κ εμεις κατι παραπανω.....Κι εμενα μου κρατησανε μια μερα τον μικρο στην ΜΕΝΝ ενω γεννηθηκε 2230.Βεβαια δεν ειχαμε ουτε σωληνακια ουτε τιποτα,απλη παρακολουθηση μας ειπαν κ για να φαει λιγο περισσοτερο με τη συριγγα.Στο βιβλιαριο του δεν γραφει τιποτα γι αυτο.Μονο στα τιμολογια.

Το κρεβατακι μονο για ενα βραδυ που εμεινε κοστισε 166 ευρω.Χωρις φαρμακα,χωρις επιπλεον χρεωσεις.Και ειχα διαβασει και στο αλλο παρεντς οτι κρατανε τα μωρα παραπανω απο οσο πρεπει στις μοναδες.Στο σπιτι τον πηραμε 2170.

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

agorakia οπως βλεπεις ολες εχουν ακουσει/ζησει ενα περιστατικο σε ιδιωτικο οπου κρατησαν βρεφος σε παρακολουθηση χωρις λογο προφανη..

κ εμας φιλος με διδυμα τους ειπε "ετοιμαστε τα να τα παρω με δικη μου ευθυνη! δεν εχω αλλα λεφτα,τελος!" κ του τα εδωσαν χωρις να του πουν τιποτα!!!!!!!1

εμας τα παιδια επιναν απο 50-65ml οταν τα πηραμε σπιτι,στα 2κιλα περιπου το καθενα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κορτσακια ερωτηση..

σας εχω πρηξει λιγο βεβαια,την ειχα κ παλια την απορια..

τι μπανακι εχετε? εγω προς το παρον τα κρατω κ τα κανω μπανιο στο νεροχυτη,αλλα φτανει!

υπαρχουν τα λεκανακια κ υπαρχουν κ τα αλλα που ειναι σα καθισματακια..αυτα τα δευτερα ομως προσαρμοζονται που? μεσα σε λεκανακι?

twins εσυ νομιζω εχεις ενα της fisher price το ενυδριο,πως το λενε,μ ενα δυχτακι..

τι να παρω??

33E7p2.png

twins εσυ νομιζω εχεις ενα της fisher price το ενυδριο,πως το λενε,μ ενα δυχτακι..

Αυτο εχω κι εγω απο τον Τασο κ με βολεψε παρα πολυ!!!!Το χρησιμοπιησαμε πανω απο χρονο και τωρα βαζω εκει τα διδυμα.Πολυ εξυπηρετικο,ασφαλες και δεν πιανει πολυ χωρο!!!!!Δεν κοστιζει και ακριβα!!!!:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

α ωραια..

το ειδα στο site του λητω.40ευρω εχει.

κ το ακουμπας στον πατο της μπανιερας?

Εμείς το ακουμπάμε κάθετα πάνω στη μπανιέρα (το δείχνει και στις οδηγίες). Έτσι γλυτώσαμε και το σκύψιμο. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το μέγεθος της μπανιέρας.

Είδα στο προσπέκτους της εταιρείας ότι έχει βγει το ίδιο και σε jungle, αν προτιμάτε το πράσινο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...