Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Την έχω από τον Αλέξανδρο.

Στο θηλασμό με βοήθησε, αλλά τα πιο πολλά μόνη μου. Είχα πείσμα και στις δύο γέννες να θηλάσω.

Είναι μητέρα 3 παιδιών και αυτό που μου αρέσει είναι ότι σκέφτεται πρώτα σαν μητέρα και μετά σαν γιατρός.

Σε ερώτηση πχ το μωρό θέλει να κοιμάται μαζί μας τί να κάνω; Απαντά, και δεν σάρέσει να κοιμάσαι με το μωρούλι; ή να το αφήσω να κλάψει λίγο. Έλα μωρέ δεν το λυπάσαι το καημενούλι, τη μανούλα του θέλει, νιώθει ανασφάλεια.

Ναι συμπαθητική μου ακούγεται. Θα μου στείλεις και το τηλ της να την ρωτήσω για ΙΚΑ και αν είναι να την δω από κοντά. Έτσι δεν πρέπει? Για το θηλασμό επέμενε να τους δίνεις συμπλήρωμα? Δηλαδή φαντάζομαι αν δεν το πιστεύει ο παιδίατρος ότι αρκεί το γάλα σου σε πτοεί και τους δίνεις. Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι συμπαθητική μου ακούγεται. Θα μου στείλεις και το τηλ της να την ρωτήσω για ΙΚΑ και αν είναι να την δω από κοντά. Έτσι δεν πρέπει? Για το θηλασμό επέμενε να τους δίνεις συμπλήρωμα? Δηλαδή φαντάζομαι αν δεν το πιστεύει ο παιδίατρος ότι αρκεί το γάλα σου σε πτοεί και τους δίνεις. Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω...

α και θα γεννήσω και γω Αλεξάνδρας!!!μια χαρά θα είναι εκεί για να τα δεί!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καληνυχτίζωωωω μανούλες που θα εμφανιστείτε αργότερα!!

καιρό έχω να δω nufi και witch μάλλον θα πήζετε, όπως το είπε το Μαράκι:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

;);););)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

να μαι καλε!

ε, ναι λιγο πηξηματακι επαιξε..

τεταρτη πηγα κ γυναικολογο,ολα οκ,μπορω να ζω σαν φυσιολογικος ανθρωπος πλεον!

ρωτησα κ για γυμναστικη κ μου πε οκ, αλλα καλε ποτε να παω?????????????

καποια στιγμη μπορει να αρχισω με κανενα κοιλιακο εδω στο σπιτι...

χθες ηρθε κ η παιδιατρος..ολα οκ, ειναι κ κατι επιπλεον εξετασεις να κανουμε κ βλεπουμε..

twins (οι υπολοιπες δεν ειχατε προωρα) απ τη μενν στη νικαια δε μας ειχαν πει πως λεγεται αυτο το εμβολιο για να σου πω, αλλα μας το ειπε κ η παιδιατρος χθες. λεγεται sinagis. δεν ξερω αν γραφεται ετσι, σινατζις προφερεται παντως..

το γραφουν σε ολα τα προωρα μεχρι 34εβδομαδων. ειναι πολυ καλο εμβολιο κ θα το εκαναν ολα τα μωρα ,αν δε στοιχιζε μια περιουσια..1500ευρω η καθε δοση..γινεται καθε 28ακριβως ημερες, για 5 μηνες περιπου!

ουσιαστικα ειναι ετοιμα αντισωματα για εναν συγκεκριμενο ιο που ειναι πολυ επικινδυνος για τα βρεφη.

οπωσδηποτε ρωτα το γιατρο σας!! να το κανετε κ εσεις!

33E7p2.png

jasminaki κρατα γερα με το θηλασμο...εισαι η μονη που τα καταφερνει, ειναι οτι καλυτερο, κ δεχεσαι κ πολεμο? ειναι απιστευτο! γερα! καντο για μενα που ακομη το πολεμαω,αλλα δεν..

μου ειπε βεβαια κ η μαια του γιατρου μου προχθες,οτι εκτος του οτι ειναι μικρα κ δυσκολευονταν, εμειναν κ αρκετο καιρο στη μοναδα κ ειχαν ηδη συνηθισει αλλιως..

τελοσπαντων,οταν πεινανε πολυ,αν τα αφησω λιγο, τρωνε παντως!

10λεπτα το καθενα προηγουμενως! μετα ομως πινουν κανονικοτατα κ απ το μπουκαλι..

agorakia πολυ δε στον κρατανε τον μικρο? αυτα τα ιδιωτικα ρε παιδι μου....

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο δω!!!!

Παλι ξενυχτησαμε σημερα,αλλα νομιζω πως ηταν απο τις καλυτερες ημερες γιατι κοιμηθηκα αργα,οποτε δεν προλαβανε να με ξυπνησουν κ μετα ξυπνησανε στις 05 00...βεβαια μεχρι να τα ταισω κ να τα βαλω να ρευτουν ξανακοιμηθηκα στις 6 30...μεχρι τις 08 00!!!!!!Τωρα νιωθω σουπερ!!!!!Εφτιαξα κ φακες αλωνιζω στο ιντερνετ.

nufi κι εγω θελω να ξεκινησω κοιλιακους στο σπιτι γιατι κ γυμναστηριο να γραφτω κ να πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια στα παιδια.Οποτε ακυρο,αλλα πρεπει καποιος να με σπρωξει για να σηκωθω να κανω κοιλιακους!!!!!

Διαβαζα κ για το thermage κ σκεφτομαι να παω να κανω αλλα μετα απο 1 χρονο για να επανελθει η μητρα.Να κανω μια συσφιξη να γινω μοντελακι!!!!!!

Ανυπομονω για την Κυριακη που θα σαραντισουμε κ θα παμε βολτα με το διδυμοκαροτσο!!!Φυσικα κ τον Τασουλη μας!!!!!

Ξεχασα να σας πω οτι φτασαμε πλεον 4 κιλα και αλλαξαμε και μεγεθος στις πανες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχουμε της μακλαρεν.

Εννοειται πως θα μας φτασετε!!!!!!Μια χαρα τα πατε κ εσεις!!!!

Κοιταζα το βιβλιαριο του Τασου κ ηταν 4 κιλα σε ηλικια 25 ημερων!!!!!!

Αλλα ετσι ειναι τα διδυμακια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ωωω... τώρα διάβασα γι' αυτό το synagis στο parents.gr. Ευχαριστώ πολύ nufi που μου το είπες....

Πανάκριβο όμως το άτιμο... το ΙΚΑ το καλύπτει όλο, το δημοσιο απ' ότι διάβασα καλύπτει το 75% (380 ευρώ η δόση). Θα ρωτήσω όμως και τον παιδίατρο μήπως μπορούμε να γλυτώσουμε τη συμμετοχη γιατί το τελικό ποσο είναι 380x2 παιδιά x4 δόσεις= 3.840.... μήπως με συμφέρει καλύτερα να κλειστούμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο για 2 χρόνια και να μη βγαίνουμε έξω:P:p:p;;;;

Nufius θα πάμε μαζί για γυμναστική όταν κόψουμε επιτέλους το βραδυνο... Δε σου είπα και τι έγινε την Τετάρτη... αφού τελειώσαμε με τα ψώνια και είπαμε ότι γίναμε επιτέλους άνθρωποι, με πιανει μια εξάντληση και κοιμήθηκα στο αυτοκίνητο..... πάει, γέρασα είπα. Τελικά, ήταν η περίοδος....

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις για το ριλάξ!

Γιώτα και εμείς αλλάξαμε πάνες ( ο μπέμπης δηλαδή, η μπέμπα θα φοράει τις ίδιες για καμια εβδομάδα ακόμα). Πήραμε τα new baby 2. Εσεις ποιά έχετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ναι twinsaki να ρωτησεις! η παιδιατρος μας ελεγε οτι ολοι οι γονεις θα ηθελαν να το κανουν , αλλα εφοσον τους στοιχιζει μια περιουσια,λενε "ασ κλειστουμε σπιτι καλυτερα!!"

πτωμα ησουν ε?

εγω παλι επεστρεψα κουρασμενη μεν,με πολυ καλη διαθεση δε..!

το ειδα λιγο σαν βολτα κ ξεσκασα! απο τι πιανεται ο ανθρωπος για να ανακαμψει..!!!!

giota κ εμεις το θελουμε το twin techno της maclaren.. περιμενουμε να βρουμε μπαγκαζιερα που να το χωραει γιατι στο πορτ παγκαζ μας δε χωραει..

πες μου αν σε βολεψε στη βολτιτσα σας..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα και εμείς αλλάξαμε πάνες ( ο μπέμπης δηλαδή, η μπέμπα θα φοράει τις ίδιες για καμια εβδομάδα ακόμα). Πήραμε τα new baby 2. Εσεις ποιά έχετε;

Κι εμεις τα new baby φοραμε!!!!!

giota κ εμεις το θελουμε το twin techno της maclaren.. περιμενουμε να βρουμε μπαγκαζιερα που να το χωραει γιατι στο πορτ παγκαζ μας δε χωραει..

πες μου αν σε βολεψε στη βολτιτσα σας..

Θα σας πω εννοειται.Αν και νομιζω πως θα μας βολεψει γιατι το βρισκω ελαφρυ.

Μολις τα εκανα μπανακι κ τα ταισα,οποτε θα παω κι εγω να ξαπλωσω!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα, διδυμομανούλες, μέλλουσες και ήδη...!

Ουάου, είμαι στις ήδη, ακόμη δεν το έχω πιστέψει!!! :)

Δίπλα μου κοιμάται ο μπεμπίνος μου ο μικρός και στις 19.30 θα πάω να κάνω αγκαλίτσα τον άλλο.

Nunu, καλά κατάλαβες, απλώς ο μεγαλύτερος (κατά 1 λεπτό) γεννήθηκε πιο μικρός σε βάρος! Οπότε, πήραμε σπίτι τον μικρό και έμεινε πίσω ο μεγάλος, να φυλάει τα μπόσικα :)

Εγώ πώς να είμαι;;; Δεν είναι εύκολο πράγμα η μονάδα, ούτε καν η απλή, που είμαστε εμείς τώρα :( Το σωληνάκι είναι μεγάλη δοκιμασία. Να βλέπεις το μυτάκι του μια σταλίτσα με ένα σωληνάκι... Κάνω υπομονή όσο μπορώ, βέβαια!

Πάω να διαβάσω τη συνέχεια των υπόλοιπων νέων σας.

rPPrp3.png

Ο μικρός πείνασε! Πρέπει να τον θηλάσω, διότι βαριέμαι να κάνω θήλαστρο. Επίσης, έπρεπε να πεινάσει σε καμιά ώρα, αλλά μάλλον του την έχει δώσει τώρα!

Φιλάκια, συνεχίζω το βράδυ!

rPPrp3.png

Χτές το βράδυ σας έκανα και γω παρέα νοητά!! Μάτι δεν εκλεισα ενώ δεν είχα ιδιαίτερη ανησυχία απλά δεν έκλεινε το μάτι και στριφογύριζα με την κοιλούμπα!! Σήμερα πάλι κόσμος μέσα έξω στο σπίτι κοιμήθηκα φυσικά ένα 3 ωράκι αλλά τώρα είμαι αλοιφή για τους κάλους. Πάω για μπανάκι και νάνι!!

Nufi σε κάλεσα και ήρθες!!χεχ!! Τα σκιουράκια σου γίνονται μεγαααάλα σκιουράκια!!! Σούπερ σούπερ!! Κοιλιακούς μπορείς να κάνεις, δεν σε πονάει η τομή?

Πόσο είναι agorakia ο μικρούλης-μεγάλος (μπέρδεμα ρε παιδί μου) τώρα? Καμιά πρόβλεψη δε σας έχουν κάνει για το πότε θα τον πάρετε σπίτι? Ευχομαι να ναι το συντομότερο. Ο μεγάλος- μικρούλης θηλάζει? τον καταφέρνεις? βγάζεις και με θήλαστρο?

Τι είναι το thermage καλέ? θα μπώ αύριο να κοιτάξω!!

Σας χαιρετώ και σας φιλώ σταυρωτά!!:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι είναι το thermage καλέ? θα μπώ αύριο να κοιτάξω!!

Θεραπεια με κολλαγονο για συσφιξη.Στην περιοχη της κοιλιας γινεται μονο με ενα ραντεβου.Αλλα κοστιζει αρκετα κ γι αυτο προσπαθω να σουλουπωθω λιγο.Εχω κοψει το βραδυνο φαγητο αλλα η χαλαρωση δε φευγει με διαιτα.

Απλα προσπαθω να μεινω σταθερη στα κιλα μου μπας κ κανω κ κανενα κοιλιακο.Αυτες οι κρεμες εμποριου για συσφιξη νομιζω δεν κανιυν δουλεια.Χρησιμοποιω της garnier αλλα δε βλεπω αποτελεσματα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...