Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Που ειστε μανουλες?????Μελλουσες και ηδη?????

Με αφησατε μονη μου να μιλαω????

Ετρεχα το πρωι στο Μαρουσι να καταθεσω χαρτια για το επιδομα καισαρικης και πηγα κ απ το ΙΑΣΩ να παρω βιβλιαρια των παιδιων γιατι μας ειχανε δωσει φωτοτυπιες.

Ξαπλωσα και καμια ωριτσαι κ τωρα με ξυπνησε ο Χρηστος γιατι πεινασε.Περιμενω να ξυπνησει κ ο Θανος να φαει κ αυτος.Ο Τασος κοιματι με τον μπαμπα του και γενικα ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια!!!!!

Σας φιλω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!

Κατ' αρχήν: nunu τα πιστοποιητικά ισχύουν για ένα εξάμηνο. Σε μερικές όμως υπηρεσίες για κάποιο μαγικό λόγο αγνοούν ότι υπάρχουν εγκύκλιοι που το ορίζουν.....

Γιώτα μου, βλέπω ότι και ο άλλος δίδυμος κόλλησε τη γκρινια από τον πρώτο. Χμ.. το θέμα του ύπνου είναι σημαντικό, γιατί όσο είναι ξύπνιοι καταναλώνουν θερμίδες, ειδικά άμα κλαίνε και τις καταναλώνουν τζάμπα.

Το χαμομήλι και σε εμάς δεν έπιασε (αλλά τρελαίνονται για τη γεύση). Υπάρχουν πολλοί πιθανοι λόγοι (αυτό το ξέρεις καλύτερα από μένα). Μήπως θέλουν αγκαλίτσες;

Το σεσουάρ το δοκιμάσατε; Εγγυημένη λύση!!! Όταν κλαίνε ταυτόχρονα είναι το μόνο που μας σώζει!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι κάνετε, κοριτσάκια μου;;;;;;

Μπήκα για λίγο και αρχίζω να διαβάζω νέα σας από την ημέρα που γέννησα! Πωπω! Θα μου πάρει 1-2 μέρες νομίζω! Εμείς τρέχουμε πάνω κάτω γιατί έχουμε ακόμη τον μεγάλο μας στην απλή παρακολούθηση πλέον και έτσι 2 φορές την ημέρα φεύγουμε για να τον κάνουμε αγκαλίτσες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Θα διαβάζω και, ταυτόχρονα, θα προσπαθώ να συμμετέχω στην κουβεντούλα!

Φιλάκια σε όλες!

rPPrp3.png

αααα.... έχω ερώτηση!!!!!!!

Της Βικ της αρέσει πολύ το ριλαξάκι (ο Φιλ δεν τρελαίνεται). Τη βάζω λοιπόν και συνήθως μετά από 2-3 λεπτά την παίρνει ο ύπνος. Όμως όταν προσπαθήσω να κλείσω το κουνιστήρι και να τη βάλω στο κρεβάτι της ξυπνάει και αρχίζει πάλι και φυσικά δεν θέλει το κρεβάτι της. Οπότε και εγώ την ξαναβάζω, ξανακοιμάται και όλα μέλι γάλα.

Το ριλαξ είναι το deluxe take along swing της fisher price (δεν το λέω για διαφήμιση, το λέω αν το έχει καμια να μου πει αν είδε τίποτα που πρέπει να προσέξω). Για την ακρίβεια, μόλις είδα ότι υπάγεται στην κατηγορία "κούνιες" και όχι ριλαξ (ποιά η διαφορά.... δεν γνωρίζω)

Η ερώτηση λοιπόν είναι: είναι καλό για ένα μωρουδάκι να είναι τόση ώρα στο ριλαξ και να κουνιέται; Εντάξει, είναι ασφαλισμένη, δεν πέφτει, το κεφαλάκι της είναι σε σωστή θέση, αλλά μήπως είναι κακό για τη σπονδυλική της στήλη;;;:confused::confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εφ οσον κοιμαται δειχνει οτι βολευεται.Πολλα παιδια το κανουν αυτο.Κι εμενα ο μεγαλος κοιμηθηκε το μεσημερι στο ρηλαξ κ οταν τον εβαλα στην κουνια του πλανταξε.Οποτε συνεχισε τον υπνο του στο ρηλαξ.Ο Τασος κοιμοταν για μεγαλο διαστημα στο ρηλαξ κ δεν επαθε τιποτα.Αλλα επειδη αφορα την υγεια του παιδιου σου μπορεις οταν συναντηθεις με τον παιδιατρο να τον ρωτησεις.Μην αγχωθεις κ τον παρεις τωρα τηλεφωνο.Δεν παθαινουν τιποτα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και γω!! βασικά έχουν ψιλοπλακώσει από το πρωϊ η πεθερά μου για βοήθεια, και μετά η κολλητή για καφέ και δεν έχω κάτσει μέχρι τώρα στον υπολογιστή!!

Agorakia τι σας λένε πότε θα πάρετε και το άλλο μωρουδέλι σπίτι?? Εξήγησε μου και κάτι, τον μεγάλο κρατήσαν μέσα και όχι τον μικρό? Γιατί??? (ή κατάλαβα λάθος?) Και γενικά πως είσαι? πως νιώθεις? τα φιλιά μου!!

twins δεν έχω ιδέα να σου πώ αλλά και φίλοι μου που γεννήσαν πρόσφατα τον έβαζα πολύ ρηλάξ, αν είναι ξάπλα γιατί να πειράζει?

Giotu θετική σκέψη, το μεγάλωμα του Τασούλη ήταν οπτασία μπροστά στα δίδυμα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Giotu θετική σκέψη, το μεγάλωμα του Τασούλη ήταν οπτασία μπροστά στα δίδυμα??

Οπτασια μονο????Και λιγα λες!!!

Σαν βρεφος ειχε κ αυτος τα θεματα του....δε θα ξεχασω ποσος φορες εφυγε ο αντρας μου απ το σπιτι γιατι δεν αντεχε το κλαμα του...και ποσες φορες τον κουνουσαμε στο ρηλαξ ωρες ατελειωτες με τα ματια μισανοιχτα μεχρι να κοιμηθει....και ποσες αλλες φορες μεσα στο σπιτι το καροτσι κ τον καναμε βολτες,του ριχναμε κ σεντονι απο πανω γιατι τον ενοχλουσε το φως......κι ομως ο αντρας μου τα ειχε ξεχασει,εγω του τα θυμησα......

Απλα η διαφορες ειναι οτι ηταν ενα μωρο,και δεν γκρινιαζε σε τοσο μικρη ηλικια.Και εχουν κ διαφορα στο κλαμα.Ο Τασος εκανε ουα-ουα οπως ολα τα μωρα,αυτα κλαινε κ αν δεν πας αμεσως τσιριζουν.....εχουν διαφορετικο κλαμα!!!!!

Ευτυχως ομως που τα εχω ακομη φρεσκα απ τον Τασο κι εχω αρκετη υπομονη....θα περασει που θα παει.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας!!!

Κοίμησα τα μωράκια μου, έφαγα το βραδινό μου και μπήκα να δω τι κάνετε!!

Agorakia πώς πάει ο μπεμπάκος? Θα βγει σύντομα? Με τον μικρό προσαρμοστήκατε? Τον θηλάζεις?

Twins τα δικά μου αγοράκια σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο στα ρηλάξ είναι. Μόλις τα βάλω στο κρεβάτι τους κλαίνε αμέσως. Τα είδε και ο γιατρός και μου είπε ότι αφού είναι ίσια η πλάτη (είναι για ηλικίες 0+) και δεν βουλιάζουν, δεν πειράζει, ας κοιμούνται. Επειδή είναι πιό μικρός ο χώρος και τα αγκαλιάζει νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε σύγκριση με τον τεράστιο χώρο της κούνιας.

Εμείς ακόμα δεν πήραμε τα βιβλιάρια, δεν έχουν να δώσουν και περιμένουμε. Τώρα τύπωσα κάποιες σελίδες μέσα από το ιντερνετ για να μπορώ να συμπληρώνω την ανάπτυξη των τέκνων :) :)

RKdwp3.png

Ο μικρός μου ξύπναγε μέσα στη νύχτα και μόλις τον έβαζα στο ρηλάξ κοιμότανε άμεσως.

Τώρα έχει στρώσει ο μικρός πολύ με τον ύπνο. Ξυπνάει μόνο μια φορά στις 4. Του δίνω το γάλα του και το πίνει μόνος του.

Ο μεγάλος ενώ κοιμότανε καλύτερα τώρα θέλει να είναι στο κρεβάτι μαζί μου και να θηλάζει όποτε του αρέσει. Μόλις ανοίξει τα μάτια του και δει πώς είναι στην κούνια ξεσηκώνει τον κόσμο.

Πάντως πλέον μπορώ να πω ότι κοιμόμαστε κι εμείς λίγο.

Αφήστε τα έχω παίξει εντελώς. Στο χωριό έλειπε ο άνδρας μου γιατί δούλευε και η μάνα μου που με βοηθούσε έσπασε το πόδι της. Έτσι για ένα μήνα είχα 3 μωρά εντελώς μόνη μου και να μαγειρεύω και να πηγαίνω στη μάνα μου ότι ήθελε.

Άκουγα και τη μουρμούρα της συνέχεια και κακίες. Πονούσε και είχε στριγγλέψει.

Καλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Πως μου ειστε? Ολες οι μανουλες στις επαλξεις? χαχα!

Ολγακι μου εσυ πρεπει να ξερεις, το εχουμε ξανασυζητησει! Σημερα το απογευμα ηρθε γεωπονος σπιτι και καναμε απεντομωση, οχι με ψεκασμο, αλλα με ενα τζελ που τοεβαζε σε σημεια μη προσβασιμα, γωνιες στην κουζινα κα στις εσοχες των κουφωματων σε ολες τις πορτες. Μας ειπε βεβαια οτι ειναι ακινδυνα και αοσμα αλλα εγω εχω φοβηθει λιγο, εκανα πριν και εμετο(ειχα βεβαια ημικρανια απο το πρωι). Τι λετε ειχε κανει καμια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τα εχω παιξει τωρα!Σας παρακαλω οποια μπορει ας μου απαντησει!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Πως μου ειστε? Ολες οι μανουλες στις επαλξεις? χαχα!

Ολγακι μου εσυ πρεπει να ξερεις, το εχουμε ξανασυζητησει! Σημερα το απογευμα ηρθε γεωπονος σπιτι και καναμε απεντομωση, οχι με ψεκασμο, αλλα με ενα τζελ που τοεβαζε σε σημεια μη προσβασιμα, γωνιες στην κουζινα κα στις εσοχες των κουφωματων σε ολες τις πορτες. Μας ειπε βεβαια οτι ειναι ακινδυνα και αοσμα αλλα εγω εχω φοβηθει λιγο, εκανα πριν και εμετο(ειχα βεβαια ημικρανια απο το πρωι). Τι λετε ειχε κανει καμια κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τα εχω παιξει τωρα!Σας παρακαλω οποια μπορει ας μου απαντησει!

Δώσε μας μερικές πληροφορίες γιάυτό.

Από Αθήνα είσαι; Πόσο στοιχίζει;

Θέλω να απολυμάνω αλλά φοβάμαι με τα παιδιά. Ο μικρός έιναι και σκουπιδοφάγος. Ότι βρήσκει κάτω το τρώει.

frosobaaaaaaaaaal στον ύπνο μου σε έβλεπα χτες!!χαχα

έχω φάει σκάλωμα για παιδίατρο κοντά μου και μανούλες για να ρωτήσω ποιόν έχουν και μου σκασε χτες το βράδυ που λέγαμε ότι μένουμε αιγάλεω!!

Είναι καλός αυτός που έχεις? αν θες και όταν έχεις χρόνο θα μου στείλεις πληροφορίες?

όσο για το τζέλ κάνουν στην περίμετρο κολητά στο σπίτι αλλά εξωτερικά (π/όρτες- μπαλκονόπορτες- παραθυρακα) αν έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα, τα φάρμακα είναι άοσμα ιαλλά όχι αν καταποθούν. Δηλαδή αν κυκλοφορούν έξω στα μπαλκόνια δύσκολα. Το τζέλ το γνωρίζω γιατί χρησιμοποιούμε στη δουλειά σε χώρους τροφίμων που απαγορευται να βάζεις φάρμακα μέσα.

φυσικά να σου πει και το μαράκι για το σπίτι αλλά είναι θαυματουργό, τα διώχνει όλα τα περπατητά!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχαχαχααα!

Η παιδίατρος μας που επισκεπτήκαμε και σήμερα και οι τρεις, είναι πάνω στην Στρατηγού Καραϊσκάκη, στην κεντρική του Χαϊδαρίου, κοντά στην Εμπορική τράπεζα.

Νικολοπούλου Γεωργία λέγεται και έχει σύμβαση με το δημόσιο. Για ΙΚΑ δεν ξέρω τί γίνεται.

χαχαχαχααα!

Η παιδίατρος μας που επισκεπτήκαμε και σήμερα και οι τρεις, είναι πάνω στην Στρατηγού Καραϊσκάκη, στην κεντρική του Χαϊδαρίου, κοντά στην Εμπορική τράπεζα.

Νικολοπούλου Γεωργία λέγεται και έχει σύμβαση με το δημόσιο. Για ΙΚΑ δεν ξέρω τί γίνεται.

Πέτυχα μέρα!!χεχε!!

Την έχεις από την αρχή? φαντάζομαι για να την έχεις θα είσαι ευχαριστημένη. Στο θηλασμό σε υποστήριξε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Την έχω από τον Αλέξανδρο.

Στο θηλασμό με βοήθησε, αλλά τα πιο πολλά μόνη μου. Είχα πείσμα και στις δύο γέννες να θηλάσω.

Είναι μητέρα 3 παιδιών και αυτό που μου αρέσει είναι ότι σκέφτεται πρώτα σαν μητέρα και μετά σαν γιατρός.

Σε ερώτηση πχ το μωρό θέλει να κοιμάται μαζί μας τί να κάνω; Απαντά, και δεν σάρέσει να κοιμάσαι με το μωρούλι; ή να το αφήσω να κλάψει λίγο. Έλα μωρέ δεν το λυπάσαι το καημενούλι, τη μανούλα του θέλει, νιώθει ανασφάλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...