Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το δικό μας βράδυ ηταν φανταστικό γιατί είπα στη μαμά μου και ήρθε οπότε κοιμηθήκαμε λίγο. Ξύπνησα με πολύ χαρά!

Επίσης η μαγουλου κλαίει όλο και λιγότερο (ευτυχώς) και τώρα κοιμάται στο ριλαξάκι της, ενώ ο μπέμπης βλεπει κινούμενα σχέδια!!!! Δεν είμαι και τόσο σίγουρη δηλαδή ότι βλέπει, αλλά τέλος πάντων... ακούει

Εσένα το βράδυ σου πως ήταν; Πήρατε τους υπνόσακους και πήγατε παραλία;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Με έχουν κατ οίκον περιορισμό βασικά. Δεμένη με σκοινάκι. Ούτε πιάτο να πλύνω...υπερβολές!!! Είπα και στη μάνα μου τα νέα και την έστειλα στο ΙΚΑ να μου γράψει τις κορτιζόνες και γύρισε με κύρηγμα από τον εκεί απαράδεκτο μαιευτήρα και μου σπασε τα νεύρα πρωι πρωι....:evil::evil::evil::evil:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κ απο μας.........

δυσκολα ξεκινησε η μερα σημερα...δεν εχω κατσει ουτε λεπτο..στην κυριολεξια..μονο τωρα που σας γραφω.

ολο γκρινια ειχαμε νωριτερα,πειναγαν πριν την ωρα τους, τους αλλαξα δε ξερω κ γω ποσες φορες, βγαζαμε γουλιτσες εως εμετουλι κ ξαναλλαζαμε τα σεντονια που μολις ειχαμε βαλει καθαρα...ειναι κ η κυρια που καθαριζει εδω,οποτε ολο κ κατι εχω να κανω κ γω...ελεος!!

jas ελπιζω η κρεμουλα σου να το κανει το θαυμα της,γιατι οπως ειχα ξαναπει η τομη μου δεν ειναι κ διακριτικη νομιζω..δεν εχω δει κ αλλες σ αυτη τη φαση βεβαια να συγκρινω..

twins ελπιζω να τα φαμε τα σαντουιτς μετα..εσυ θα μπορεις να πιεις κ καφε!!!!

ποσο θα ηθελα εναν καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι η περιοδος της ζωης μου που τον χρειαζομαι περισσοτερο κ δε μπορω να πιω.....

κ ενα δυο τρια ποτηρακια δροσερο λευκο κρασι θα θελα επισης...

ειδες twinsaki? εχει κ τα πολυ καλα η επιστροφη του θηλαστρου....

nunu βαστα γερα!! κ μη μασας τωρα απο χαζους γιατρους κ τετοια...σε θελω σε κατασταση ζεν! κρατησου!

παω για αντληση τωρα..αν κ τι να βγαλω,εχω ξεζουμιστει ηδη σημερα!!!!

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ως γνωστών ξενυχτήσαμε πάλι!!! Μέχρι το πρωί, αντοχές πια αυτά τα παιδιά... Κοιμήθηκαν 8 η ώρα πάλι, ουφ τι θα τα κάνω??? Και μετά το τρελό ξενύχτι, έφαγαν και κοιμήθηκαν μέχρι πριν λίγο που ξύπνησαν πάλι να φάνε και ξανά ύπνο...

Ο άντρας μου τα έχει παίξει τελείως, αποκλείεται λέει αυτό να είναι φυσιολογικό.. τι να πω κι εγώ??? Από την υπερένταση της νύχτας ακόμα δεν κοιμήθηκα. Έκανα δουλειές, έπλυνα, σιδέρωσα, καθάρισα, ξεσκόνισα..

Να μην πω ότι ακούω συνεχώς ότι γκρινιάζουν τα μωρά και δεν κοιμούνται την νύχτα γιατί φταίει το γάλα μου (ή δεν είναι καλό, ή δεν τα χορταίνει) :( Με έχουν απογοητεύσει, στο τέλος να δω αν θα αντέξω αυτόν τον ψυχοφθόρο πόλεμο... Νομίζω ότι θα μου κοπεί το γάλα στο τέλος ή θα το κόψω μόνη μου...τόσοι κόποι, τόσες θυσίες και κανείς δεν το καταλαβαίνει... κάποιοι γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους και κάποιοι άλλοι για να έχουν την ευκαιρία να ταίσουν τα μωρά :evil: :evil: :evil: :evil: Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τα πάρω πολύ άσχημα και να τους πετάξω όλους έξω από το σπίτι και να μείνω μόνη με τα μωρά μου!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εμένα η τομή είναι πολύ διακριτική (λόγω πλαστικής), απλά μια λεπτή λεπτή γραμμούλα, αλλά μου έδωσε αυτή την κρέμα για να εξαφανιστεί σχεδόν, θα φαίνεται σαν γρατζουνιά παλιά!!!

Nufi μου πώς σε καταλαβαίνω... καφεδάκι και τσιγαράκι αραχτή στο μπαλκόνι και άμεσο ξεκίνημα της εβδομαδιαίας διατροφής της twins!!! :tongue: :tongue: :tongue: (όνειρα, όνειρα...)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω!!!!!

Ετρεχα ολο το πρωι στο ΙΚΑ να γραψω τα παιδια,και να πληρωθω το επιδομα τοκετου.Ευτυχως τελειωσα με αυτα.Πηγα να βγαλω κ ΑΜΚΑ κ μου ειπανε απ το ΙΚΑ οτι πρεπει να βαπτιστουν πρωτα κ μετα να βγαλω.Δεν βγαινει ΑΜΚΑ κ να γραφεται σαν αβαπτιστο.Ρωτηστε βεβαια κι εσεις στα ταμεια σας.Αυριο θα παω στο ΙΚΑ στο Μαρουσι να καταθεσω χαρτια για το επιδομα καισαρικης κ για την 1 ημερα που εμεινα ο μικρος στη ΜΕΝΝ.Μολις φαγαμε τωρα κ λεω να παω να ξαπλωσω,αφου κανω ενα τσιγαρακι πρωτα και ελπιζω να μη με μυριστουν τα μικρα οτι ξαπλωσα γιατι σιγουρα θα ξυπνησουν!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμείς ως γνωστών ξενυχτήσαμε πάλι!!! Μέχρι το πρωί, αντοχές πια αυτά τα παιδιά... Κοιμήθηκαν 8 η ώρα πάλι, ουφ τι θα τα κάνω??? Και μετά το τρελό ξενύχτι, έφαγαν και κοιμήθηκαν μέχρι πριν λίγο που ξύπνησαν πάλι να φάνε και ξανά ύπνο...

Ο άντρας μου τα έχει παίξει τελείως, αποκλείεται λέει αυτό να είναι φυσιολογικό.. τι να πω κι εγώ??? Από την υπερένταση της νύχτας ακόμα δεν κοιμήθηκα. Έκανα δουλειές, έπλυνα, σιδέρωσα, καθάρισα, ξεσκόνισα..

Να μην πω ότι ακούω συνεχώς ότι γκρινιάζουν τα μωρά και δεν κοιμούνται την νύχτα γιατί φταίει το γάλα μου (ή δεν είναι καλό, ή δεν τα χορταίνει) :( Με έχουν απογοητεύσει, στο τέλος να δω αν θα αντέξω αυτόν τον ψυχοφθόρο πόλεμο... Νομίζω ότι θα μου κοπεί το γάλα στο τέλος ή θα το κόψω μόνη μου...τόσοι κόποι, τόσες θυσίες και κανείς δεν το καταλαβαίνει... κάποιοι γιατί έχουν χάσει τον ύπνο τους και κάποιοι άλλοι για να έχουν την ευκαιρία να ταίσουν τα μωρά :evil: :evil: :evil: :evil: Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να τα πάρω πολύ άσχημα και να τους πετάξω όλους έξω από το σπίτι και να μείνω μόνη με τα μωρά μου!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εμένα η τομή είναι πολύ διακριτική (λόγω πλαστικής), απλά μια λεπτή λεπτή γραμμούλα, αλλά μου έδωσε αυτή την κρέμα για να εξαφανιστεί σχεδόν, θα φαίνεται σαν γρατζουνιά παλιά!!!

Nufi μου πώς σε καταλαβαίνω... καφεδάκι και τσιγαράκι αραχτή στο μπαλκόνι και άμεσο ξεκίνημα της εβδομαδιαίας διατροφής της twins!!! :tongue: :tongue: :tongue: (όνειρα, όνειρα...)

Κάτι πίνουν εκεί κάτω και δε μας δίνουν!!! πάνε καλά??? Το μητρικό γάλα είναι το ιδανικότερο και όσους γιατρούς, παιδιάτρους, μαίες, σύμβουλους να ρωτήσεις αυτό θα σου πούν. Γράφτους στο αυτό σου!!! Ο παιδίατρος τι λέει για την ανησυχία τους; αν και ρε συ έτσι είναι μερικά μωράκια είναι πιο απαιτητικά. Υπομονή να έχεις εσύ και θα στρώσουν..όσο για τους υπόλοιπους δε νομίζω να στρώσουν ποτέ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!

Είχαμε γεννητούρια από καμία ή όχι;

nunu που μένεις Αιγάλεω. Μένουμε πολύ κοντά.

Στο γήπεδο του Μαυροθαλασσίτη αλλά προς τον Κηφισσό!!ναι το έχουμε ξαναπεί νομίζω!! Κάτσε να γεννήσω και θα βγαίνουμε για διδυμοβόλτες και στα δικά μας τα προάστεια!!χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κάτι πίνουν εκεί κάτω και δε μας δίνουν!!! πάνε καλά??? Το μητρικό γάλα είναι το ιδανικότερο και όσους γιατρούς, παιδιάτρους, μαίες, σύμβουλους να ρωτήσεις αυτό θα σου πούν. Γράφτους στο αυτό σου!!! Ο παιδίατρος τι λέει για την ανησυχία τους; αν και ρε συ έτσι είναι μερικά μωράκια είναι πιο απαιτητικά. Υπομονή να έχεις εσύ και θα στρώσουν..όσο για τους υπόλοιπους δε νομίζω να στρώσουν ποτέ!!

Ο παιδίατρος λέει πως έχουνε χάσει το πρόγραμμά τους και θα το βρουν μόνα τους. Τι να πω... όλη μέρα κοιμούνται φυσιολογικά..το βράδυ σεληνιάζονται μάλλον :-D:confused::-D:confused::-D:confused:

RKdwp3.png

Ο παιδίατρος λέει πως έχουνε χάσει το πρόγραμμά τους και θα το βρουν μόνα τους. Τι να πω... όλη μέρα κοιμούνται φυσιολογικά..το βράδυ σεληνιάζονται μάλλον :-D:confused::-D:confused::-D:confused:

παιδιά της νύχτας!!χαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Nunuka μου, για να μην πρηστείς! Εμένα δεν μου είχε λείψει καθόλου! :rolleyes:

Thanxxxxxxx!!απλά μου έχουν κάνει κατάληψη στην κουζίνα και το μόνο που μαγείρεψα είναι μια έτοιμη χορτόπιτα και δεν είχα κάτι άλλο να φάω.:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έχω άλλη μια ερώτηση ρε κορίτσια αλλά μόνο όσες έχουν ΙΚΑ μπορούν να με διαφωτίσουν. Σκοπεύω μετά την άδεια τοικετού, να κάνω χρήση του 6 μήνου του ΟΑΕΔ, μου είπαν όμως ότι το διάστημα αυτό είμαι ανασφάλιστη- δε μου κολλάνε ένσημα. Ισχύει αυτό? και αν είναι έτσι δε μπορώ να ασφαλίσω τα μωρά σε μένα?:confused::confused::confused:

Θυμήθηκα κι άλλη ερώτηση!!! η ληξιαρχική πράξη γάμου ισχύει για τρεις ή έξι μήνες????

Χαμένες είσαστε, οπότε είσαστε στα ζόρικα υποθέτω!! τη θετική μου ενέργεια σας στέλνω. Είσαστε σουπερ μαμάδες και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν την παλευω αλλο!!!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα τα πιτσιρικακια μου ολο το πρωι κοιμονται τολαχιστον 3-4 ωρες σερι ενω απ το μεσημερι και μετα λυσσανε κ ξυπνανε καθε 2 ωρες....την νυχτα παλι τα ιδια....

Τι γαλα τους δινω,τι ινφακολικ,τι χαμομηλι τι στο ρηλαξ τα βαζω.....τιποτα.Συνεχεια κλαινε κ δεν μπορω να βρω τι τους φταιει.Και δεν με νοιαζει για μενα,τον φουκαρα τον Τασο σκεφτομαι που ταραζεται.Σε καθε κλαμα τους στριφογυρναει,ξερω οτι τους ακουει αλλα δεν τους δινει σημασια.Πιστευω πως καποιο βραδυ θα σηκωθει απ το κρεβατι του κ θα αρχισει να τα βαραει που δεν τον αφηουν να κοιμηθει.....

Ουφ.....ειναι πολυ γκρινιαρικα μωρα και ειναι δυο κ δεν τα προλαβαινω.....να περασει λιγο ο καιρος να μεγαλωσουνε να κοψουμε τα ξενυχτια.Να γινουν ανθρωπακια κανονικα!!!!!

Τα ειπα κ ξεθυμανα!!!!

nunu δυστυχως δε γνωριζω να σε βοηθησω γιατι ναι μεν εχω ΙΚΑ αλλα εχω ολα τα προνομια του δημοσιου,δεν ξερω για τον ΟΑΕΔ απλα εχω την εντυπωση οτι μετρανε τα ενσημα σαν συνταξιμα μονο.Αλλα δεν νομιζω πως δεν μπορεις να ασφαλισεις το παιδι σε σενα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...