Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ολγάκι οι μπέμπαροι τι κανουν? Τους ξαναπήγες για μπανάκι? Αλήθεια, πότε επιστρέφετε από το Λαγονήσι?[/Q

μου κανουν ωρες ωρες κατι τσαλιμακια με ψευτικα κλαματα αλλα δεν με ρίχνουν.Παραμενω στο υψος μου:rolleyes:

Κατα τα αλλα τα βλεπω και γω η ιδια πολυ αλλαγμενα και μου εχουν παρει το μυαλο!Δεν ξερω ποιον να πρωτοπιασω!

Οσο κρατησει ο καιρος θα μεινω εδω.Αμα αρχισουν βροχες και κρυο την εκανα:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα! Εγω εξαφανιζομαι συχνα γιατι ειμαι στις μαυρες μου! Ποτε αιμα, ποτε καφε και πονακια αρκετα μου χαλανε τη διαθεση μερα και νυχτα! Εχω και με το εντερο τρομερο προβλημα και τα νευρα μου τεντωμενα! Jasminaki μου δυστυχως και οι δυο με στιγμα, ο αντρουλης μου μεσογειακη κι εγω δρεπανοκυτταρικη, γι'αυτο και ο τροφοβλαστης ητανε μονοδρομος για εμας! Απο εχθες που ηρθα σπιτι ειμαι ξαπλα και

το αιμα και τα καφε παλι τα ιδια! Αχ ποτε θα το χαρω κι εγω γιατι με τα προβληματα μου δε χαρηκαμε ακομα και το πιο σημαντικο γεγονος του τροφοβλαστη!

Nunu μου πλησιαζεις κι εσυ, αντε με το καλο κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα! Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπουλινια τους!

Κοριτσακια μου καλησπερα! Εγω εξαφανιζομαι συχνα γιατι ειμαι στις μαυρες μου! Ποτε αιμα, ποτε καφε και πονακια αρκετα μου χαλανε τη διαθεση μερα και νυχτα! Εχω και με το εντερο τρομερο προβλημα και τα νευρα μου τεντωμενα! Jasminaki μου δυστυχως και οι δυο με στιγμα, ο αντρουλης μου μεσογειακη κι εγω δρεπανοκυτταρικη, γι'αυτο και ο τροφοβλαστης ητανε μονοδρομος για εμας! Απο εχθες που ηρθα σπιτι ειμαι ξαπλα και

το αιμα και τα καφε παλι τα ιδια! Αχ ποτε θα το χαρω κι εγω γιατι με τα προβληματα μου δε χαρηκαμε ακομα και το πιο σημαντικο γεγονος του τροφοβλαστη!

Nunu μου πλησιαζεις κι εσυ, αντε με το καλο κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα! Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπουλινια τους!

Μεγάλη χαζομάρα (να μην πώ κάτι χειρότερο) αυτό που σου συμβαίνει και δε σ αφήνει να το χαρείς αλλά τα μωρά προχωράνε και δεν πρέπει να στεναχωριέσαι...δύσκολο φαντάζομαι αλλά όλα πάνε καλά. Χαμογέλα και φτιάξε το παιδικό γιατί θα την πατησεις σαν και μένα, θα μπεις να γεννησεις και δε θα ξέρεις τι χρώμα να βάλεις!!χεχε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κορίτσια, θα δείτε την πανσέληνο απόψε;;;;;;;8)8)8)8):cool:

Την είδα λίγο από το μπαλκόνι μου, αλλά μέχρι εκεί!! Αν και σκέφτομαι να πάρουμε τους υπνόσακους και να πάμε να αράξουμε παραλία!!!!χεχε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα κατάφερα και διαβασα τα νέα σας!!!!

Όλγα, κατ' αρχήν ευχαριστώ που μας ανοίγεις τα μάτια. Επειδή θα έχουμε παιδίατρο αυτή την εβδομάδα και δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρει περι του εμβολίου, μήπως μπορείς να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες (π.χ. πως το λένε, για ποιό ιο είναι κλπ). Thanks once more.

Agorakia, αχ αυτό το σωληνάκι... το έχουμε ζήσει πολλές εδώ...

Αυό όμως το σωληνάκι θα τον βοηθήσει να πάρει το βάρος του πιο γρήγορα, να δυναμώσουν οι μύες του και να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις θηλαστικές κινήσεις. Και μετά ποιός τον πιάνει!!!! Δεν θα προλαβαίνεις να αποστειρώνεις μπιμπερό!!!!!:P

marakik0n, δεν υπάρχει λόγος για στενοχώρια κοπέλα μου... περνάνε οι εβδομάδες και τα παιδάκια σου μεγαλώνουν. Δώσε τους όσο περισσότερη θετική ενέργεια μπορείς!!!!! Και συγχαρητήρια για την εξέταση!

Λοιπόν, κορίτσια πότε θα κάνουμε εκείνο το εφταήμερο δίαιτας... ήθα περιμένουμε και τις μέλλουσες να γεννήσουν και μετά;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ κι εγω ζεσταινομαι...ειδα κ την ωραια πανσεληνο απ το μπαλκονι κ προετοιμαζομαι ψυχολογικα για αλλη μια νυχτα δυσκολη.....

Ειδικα ο μικρος ειναι πολυ ζιζανιο....συνεχεια γκρινιαζει...το απογευμα εφαγε 180γρ γαλα,αφου δεν εκανε εμετο παλι καλα.Τους δινω κ ινφακολικ αν κ δε δειχνουν να εχουν κολικους.....Οταν ξυπνησει θα του δωσω χαμομηλι......να δω πως θα παει,κανα 2-3 βραδια μπας κ κοψουμε το βραδυνο......Για τον μεγαλο δε με νοιαζει τοσο,ετσι κ αλλιως πινει το γαλατακι του κ κοιμαται ησυχος.....ο μικρος ειναι που με ταλαιπωρει...

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αρχίσαν οι ξενύχτισσες τις προσελεύσεις βλέπω!! Εγώ πάω να ξαπλώσω όμως και θα χάσω την παρειτσα σας αλλά δεν το παλεύω το καθιστό!!

Να έχετε ήρεμο βραδάκι να νανουριστούν από το φεγγαράκι και να μην κλαίνε τα νινιά σας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα μου, σκέφτομαι όλη την ώρα και για τα δικά μου: μα γιατί να μην είναι και τα δύο ήσυχα... και μετά σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να είναι και τα δύο ανήσυχα!!!!!!!:P

Με το ΙΚΑ τι έγινε;;;;

Πάω να προετοιμαστώ για το τελευταίο τάισμα! Φιλάκια σε όλες! Καληνύχτα:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κι εγω στα τρια παιδια ειναι λογικο το ενα να ειναι γκρινιαρικο!!!!!Για φαντασου να ηταν ολα!!!!Θα ειχα πηδηχτει απ το παραθυρο!!!!!

Στο ΙΚΑ θα παω παλι αυριο.Θελουν βεβαιωση απ το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) του αντρα μου οτι δεν ειναι ασφαλισμενα τα παιδια και δηλωση του Ν.105 οτι δεχεται να ασφαλιστουν σε μενα.Και αφου δεν εκανα δουλεια στο ΙΚΑ σημερα πηγα στον ΟΓΑ κ κατεθεσα χαρτια για το τριτεκνικο επιδομα.Ελπιζω αυριο να παρω και τα επιδοματα τοκετου.Τελικα δυο επιδοματα δεν παιρνουμε??????

Καλο βραδυ nunu και twins!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Jas thanks for the info. Θα πάω και εγώ σήμερα ντοκτορ και θα δε τι θα μου πει.

Γιώτα, τι επιδόματα είναι αυτά; Μάλλον του ΙΚΑ θα είναι για να μην τα ξέρω. Ο ΟΠΑΔ δίνει ενάμιση. Και είσαι πολύ τυχερή! Μόνο ένα στα τρια... για φαντάσου να ήταν και τα τρια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...