Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ααα...agorakia δε το χα δει το μην σου!!!

καλως μας ηρθες παλι!!

κ εγω στενοχωριομουν πολυ που εβλεπα τον μικρο μου κυριως, ετσι αδυναμουλη,αλλα μην ανησυχεις! πολυ γρηγορα θα πινει απ το μπιμπερο του βιαστικα κ λαιμαργα!!

στο λεω εγω που τον πηρα σπιτι 1980γρ κ σε 10 μ2ρες κοντευει τα 2500!

να μας φιλησεις κ τα δυο ζουζουνιζ σου!!

ο αλλος τι βαρος εχει?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ααα...agorakia δε το χα δει το μην σου!!!

καλως μας ηρθες παλι!!

κ εγω στενοχωριομουν πολυ που εβλεπα τον μικρο μου κυριως, ετσι αδυναμουλη,αλλα μην ανησυχεις! πολυ γρηγορα θα πινει απ το μπιμπερο του βιαστικα κ λαιμαργα!!

στο λεω εγω που τον πηρα σπιτι 1980γρ κ σε 10 μ2ρες κοντευει τα 2500!

να μας φιλησεις κ τα δυο ζουζουνιζ σου!!

ο αλλος τι βαρος εχει?

Κουκλίτσα μου, έχεις πμ!

Το μικρό μου μωρό είναι μεγαλύτερο :):):):):)

Τον πήραμε 2460, τώρα δεν ξέρω πόσο έχει φτάσει, θα έρθει παιδιάτρος να τον δει, απλώς ελπίζαμε να πέρναμε και τον άλλο και να τους έβλεπε μαζί, αλλά δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει, οπότε μιλήσαμε μαζί της και θα έρθει στις επόμενες 2 μέρες μάλλον!

Φιλιά, πάω για άντληση!

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ στα κορίτσια μας, κάτι που παρέλειψα λόγω αλτσχαϊμερ εγκυμοσύνης!!

AGORAKIA και JOY να σας ζήσουν τα μπεμπίνια πάντα υγιή, έξυπνα, χαρούμενα και τρυφερά και χωρίς κολικούς!!

:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και εσύ nufako τα πήρες σπίτι, διάβασα και για τις τρυφερές σας στιγμές πάντα τέτοια!! Μια χαρούμενη οικογένεια!!!:tongue::tongue:

Και last but not least Marakikon θα απεργήσω αν δεν βάλεις τικεράκι!!!!!!!!χαχαχα!!! Όλα οδεύουν καλώς!! τικεράκι τικεράκι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ξερει καμια σας ποτε τα ματακια των μωρων παιρνουν το τελικο τους χρωμα?

ακομη φυσικα εχουν εκεινο το απροσδιοριστο σκουρο μπλεγκρι..

εχουμε απ τη μερια του συζυγου ωραιοτατα μπλε κ πρασινα ματια κ αναρρωτιεμαι ποτε θα φανει απο που πηραν...:rolleyes:

33E7p2.png

Όσο για το λόγο που ψιλοφρικάρω είναι διάφορα, 1) δεν το περίμενα!!! και σίγουρα καμιά μας δεν θέλει/ ήθελε να μπουν θερμοκοιτίδα τα μπεμπιά αλλά μπαίνουν!! 2) ότι το σπίτι δεν είναι έτοιμο!! ο σύζυξ τρέχει και δεν φτάνει και 3) πώς που πότε θα γεννήσω???οεο!! αν θυμάστε ο Αλεξ με έχει δει μια φορά, πολύ άνεση δεν του έχω, ραντεβού έχουμε στις 3 Σεπ και γενικά μου χει δηλώσει ότι θα λείπει αρκετά Αύγουστο και Σεπτεμβριο. Τώρα τον παίρνω τηλ και δεν απαντά. Λέτε να είναι ακόμα διακοπές?? Λέτε να με αποπάρει?? Λέτε να γεννήσω στο δρόμο????????????????

Μήπως φταίω εγώ για τον τράχηλο μου?? το βάρος μου ή οι μετακινήσεις??:?:???::?:(:(:(

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αγορακια μου πανω που σε ζητησα εμφανιστηκες!!!Να μην στενοχωριεσαι και θα παρεις γρηγορα και τον μικρουλη στο σπιτι!

nufi εγω δυστυχως για 2 μερες μονο(34+2)δεν τους εκανα το εμβολιο.Και ειναι πολυ σημαντικο νομιζω για τα πνευμονακια τους!

twins να τους το κανετε και εσεις!

nunu απαντησεις σε ερωτηματα 1)Απ'οτι βλεπεις δεν υπαρχει στανταρ ποτε μπαινουν στην θερμοκοιτιδα.Να εισαι προετοιμασμενη και μακαρι να μην μπουν καθολου

2)Νωρις περιμενατε να φτιαξετε το σπιτι χιχι

3)η ιδια με την προηγουμενη χαχαχα.Αν γεννησεις στον δρομο φωναξε μας να βοηθησουμε!

Οσο για τον τραχηλο δεν εχω ιδεα.Μπορει να ειναι και η κατασκευη και να μην φταις.Μπορεις ομως να φταις αφου δεν εχεις βαλει κωλο κατω ολο αυτο τον καιρο!!!!

Κατσε να φωναξω και λιγο γιατι το εχω ξεχασει μου φαινεται!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μίλησα με Αλεξ μια χαρά είναι ο ντοκ γλυκύτατος αλλά τον έχω πάρει από φόβο!! τώρα για το αν θα γεννήσω στο δρόμο δεν ξέρω ελπίζω να περιμένουν τα μωρά μέχρι τις 3 Σεπ!!:cool:

Φώναξε όλγα φώναξε γιατί κανείς δε σ ακούει!!

Από το σπίτι βασικά δεν εχουμε φτιάξει το παιδικό και τα πράγματα είναι ατακτοποίητα γενικώς παντού!!φαντάζομαι με λίγη βοήθεια θα τα τελειώσουμε όλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα, μια ξενύχτησα μαμά!!! 8 η ώρα το πρωί κοιμήθηκαν τα ζουζούνια, οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι!!!! Τώρα ταίζω και τον μικρούλη!!

Δεν σας αποκρύπτω το όνομα της κρέμας, απλά έδωσα το χαρτάκι στην μαμά μου για να πάει να την πάρει, από χθες και δεν θυμάμαι πώς λέγεται. Όταν μου την φέρει θα σας πω.

Nufi περίπου στους 6 μήνες φαίνεται το τελικό χρώμα των ματιών των μωρών.

Agorakia τρέχεις και δεν φτάνεις ε? Μην στεναχωριέσαι, θα τον πάρεις και τον μικρούλη σπίτι, είναι θέμα χρόνου!!! Είναι σε απλή παρακολούθηση οπότε σύντομα θα βγεί!!! Με το καλό να έρθει αυτή η ώρα!!! Εσύ πώς πάς? Αναρρώνεις καλά? Τον θηλάζεις τον ένα στο σπίτι?

Nunu μην αγχώνεσαι καθόλου, φτάνει η ώρα σου κι εσένα!! Με το καλό!!

Maraki, ακόμα με το τικεράκι?? Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά με την εξέταση!!! Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι, είπες ότι έχετε και εσύ και ο άντρας σου στίγμα?

Ολγάκι οι μπέμπαροι τι κανουν? Τους ξαναπήγες για μπανάκι? Αλήθεια, πότε επιστρέφετε από το Λαγονήσι?

RKdwp3.png

τρελλιαρικο κοριτσι nunu ακομη σκεφτεστε με το γιατρο σου να γεννησεις φυσιολογικα?

με προκληση πονων αν ναι φανταζομαι γιατι ειναι νωρις..

Δεν ξέρω στα πρόωρα αν γίνεται φυσιολογικός, εννοώ τι είναι καλύτερα γι αυτά, με την έννοια ότι θα είναι πιο ευαίσθητα και μήπως παρά είναι στρες και πίεση για αυτά. Ότι πεί ο ντόκ. Εγώ προτιμώ φ.τ αλλά....

Έχω ερώτηση... Τις κορτιζόνες να μου τις γράψουν στο ΙΚΑ? και μετά να μου τις κάνει η αδερφούλα μου (νοσηλεύτρια)?

και twins είχες κάνει μια λίστα για το τι χρειαζόμαστε στο Αλεξάνδρας? Πρέπει να ετοιμάζομαι, δεν το πιστεύω!!!!!!!!!

Παράγγειλα και τα αυτοκόλλητα για το παιδικό σήμερα!!ρου ρου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έχω ερώτηση... Τις κορτιζόνες να μου τις γράψουν στο ΙΚΑ? και μετά να μου τις κάνει η αδερφούλα μου (νοσηλεύτρια)?

Μπορεις να πας στο ΙΚΑ κ να τις γραψεις κ να στις κανει η αδερφη σου.Εγω ετσι εκανα!!!!Μονο που δεν μου τις εκανε η αδερφη σου αλλα μια φιλη μου.Επισης αν εχεις γνωστο φαρμακειο στη γειτονια σου πας τις παιρνεις,τις πληρωνεις κ οταν πας ΙΚΑ τους πηγαινεις τα κουτακια κ σου δινουν τα λεφτα σου πισω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν ξέρω στα πρόωρα αν γίνεται φυσιολογικός, εννοώ τι είναι καλύτερα γι αυτά, με την έννοια ότι θα είναι πιο ευαίσθητα και μήπως παρά είναι στρες και πίεση για αυτά. Ότι πεί ο ντόκ. Εγώ προτιμώ φ.τ αλλά....

και twins είχες κάνει μια λίστα για το τι χρειαζόμαστε στο Αλεξάνδρας? Πρέπει να ετοιμάζομαι, δεν το πιστεύω!!!!!!!!!

Παράγγειλα και τα αυτοκόλλητα για το παιδικό σήμερα!!ρου ρου!!!

Nunuδάκι μου, να σου στείλω μην με τι χρειάζεσαι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...