Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σε ευχαριστω Ολγακι μου, η αναμονη πιστεψε με ειναι η χειροτερη,αλλα μετα η χαρα απεριγραπτη! Στην κλινικη μπηκα με αιμα και μαλιστα παρα πολυ χωρις να ξερουμε απο που προερχεται, καθε μερα κατεβαινα με το καροτσακι στον υπερηχο μιλουσαμε ακομα και για καποιο πολυποδα στον τραχηλο ή καποια αγγεια στον τραχηλο και περιμεναμε να λιγοστεψει το αιμα για να με δει κολπικα!

Θα προσπαθησω με το τικερακι γιατι μια αποπειρα που εκανα πριν δε μου βγηκε! Παντως σημερα ειμαι 13 εβδομαδων και 4 ημερων και την Τεταρτη 25 του μηνα μπαινω στον τεταρτο (καθε 25 αλλαζω μηνα). Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Ολα καλα κοριτσακι μου!Μπορει να εχεις μια δυσκολη και ψυχοφθορα εγκυμοσυνη αλλα τα επικινδυνα περασαν και σε λιγους μηνες θα λεμε για τα δικα σου ζουζουνακια που θα ειναι τα μικροτερα της παρεας!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι μπορει να περναμε μεγαλυτερη ταλαιπωρια στην εγκυμοσυνη, λογω διδυμης αλλα γυρναμε με το καλο σπιτακι μας με μια οικογενεια γεματη και ευλογημενη!

Αυτο ακριβως!!!!:D:D:D:DΜαρακι ξεκουραση χρειαζεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!!

Να εχετε Πιστη!!!!!!

Μολις εκανα ενα μπανακι δροσερο και απολαυστικο στην μπανιερα μας γιατι στο Αιγιο εχει ντουσιερα!!!!!Ο Τασος ειναι στη γιαγια του κ θα ερθει αυριο το πρωι να κρατησουν τα διδυμα με την μαμα μου για να παω στο ΙΚΑ.Θα ριξω και λεξοτανιλ στο γαλα των διδυμων κ θα φτιαξω επιδερμιδα απ τον υπνο!!!!:-D:-D:-D......Ελπιζω να καταλαβατε οτι κανω πλακα για το τελευταιο!!!!!!

Μαρακι ξεκουραση χρειαζεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!!

Να εχετε Πιστη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Πειστηκα πλέον ότι η κόρη μου είναι ερωτευμένη.... της αρέσουν τα slow και κοιτούσε το ηλιοβασίλεμα... αν της γύριζα πλευρό γκρίνιαζε....:P

Μαράκι βλέπω το αντιμετωπίζεις καλά το θέμα. Μπράβο!!!! Μη φοβάσαι τίποτα!!! Οπότε γεννάς κάπου το Φεβρουάριο, αν τα λέω καλά;

Γιώτα, πολύ θα ήθελα να είμαι μπροστά αύριο το πρωί που το Τάσος θα κρατάει τα δίδυμα μαζί με τη μαμά του!!!!:P:p:p

Φορμάκια mothercare δεν έχω αλλά όλα τα άλλα δεν του κάνανε εκτός από τα δώρα για εξαμηνήτικα παιδιά (alouette, ersi's, minervakia, jumbo, disney). Του είναι λίγο φαρδια, αλλά το θέμα μας δεν είναι το φάρδος, είναι το ύψος (από που πήρε αυτό το παιδί δεν ξέρω). Η αδερφή του πάλι σίγουρα έμοιασε σε μένα. Ωραία, θα της δώσω και το νυφικό μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χαχαχα εισαι τρεληηηηη που μετα απο τοσα χρόνια θα φορεσει το παλαιομοδήτικο νυφικό σου!!!!χαχαχαχα

Το τζαμπο οντως εχει πολυ περιεργα νουμερα.Φαρδια και κοντα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Πριν απο λιγο ξανα αιμα, μακαρι να μη βγω αληθινη αλλα αν παω ετσι μεχρι το πρωι με βλεπω παλι για την κλινικη! Εκει που παω να ηρεμησω ξανα απο την αρχη! Και εχω και προβλημα με το εντερο εδω και μερες και με εχει πεθανει! Κοριτσακια μου αυτο το πραγμα με εξοντωνει! Μακαρι να σταματησει ή τουλαχιστον να εχω μονο καφε! Και το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε απο που προερχεται! Μονο προσευχη και τιποτε αλλο!

χαχαχαχα Γιωτα καλοοοοο!!!!!!

Μαρακι μου κανε υπομονη κοριτσακι μου.Σε καταλαβαινω οσο τιποτα αλλο αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο υπομονη και προσευχη.Και απο την στιγμη που δεν υπαρχει αποκολληση μαλλον προκειται για την συνηθησμένη κατασταση της διδυμης κυησης

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλησπερα διδυμομανουλες!

μαρακι πολυ χαιρομαι που τα νινακια σου ειναι καλα!υπομονη κοριτσακι μου και ξεκουραση... ο καιρος παιρναει γρηγορα!...

τζασμινι ποια αλοιφη ειναι αυτη ?????????????? ΓΙΑ ΠΕ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γειά σας ξανά!! και επιτέλους με ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!!!!θα κάτσω να αναπληρώσω και τα χαμένα μου αλλά πρώτα να σας χαιρετήσω και να σας πω τα νέα μου!!

Γυρίσαμε από ντοκ!! και ναι επισήμως είμαι η επόμενη και σχετικά σύντομη. Μας πρόδωσε ο τράχηλος........1,3χιλιοστά πράγμα που σημαίνει χτυπάω τις κορτιζονούλες μου και σε 1 έως 3 εβδομάδες καλώς τα δεχτήκαμε!!!

Από βάρος είμαστε στα 1500γρ το αγόρι και 1400 το κορίτσι.

Λέω να φρικάρω από αύριο!!χεχ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!

nunu μου γιατι να φρικαρεις απο σημερα????Ολα καλα πανε!!!!!!Τα μωρακια σου εχουν πολυ καλο βαρος κ θα παιρνουν ακομη περισσοτερο μερα με τη μερα!!!!!

Αντε με το καλο κι εσυ να τα υποδεχτεις!!!!!!!

Εγω περιμενω την μαμα μου για να παω στο ΙΚΑ.Γενικα εχω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες γιατι απ την ερχομενη εβδομαδα θα παει για δουλεια η μαμα μου κ δεν εχω που να αφησω τα διδυμακια μου.Οποτε τρεχατε ποδαρακια μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα.

nunu μου εισαι η επομενη δηλαδη?αντε, με το καλο!και μην φρικαρεις!ολα καλα θα πανε.εσυ εισαι χαλαρος τυπος.δεν σου παει να φρικαρεις!:tongue:

maraki για αλλη μια φορα υπομονη.καθε μερα που περναει εισαι ολο και πιο κοντα στο στοχο σου.

εγω θα ξαναφυγω τελικα για το εξοχικο γιατι ο αντρουλης μου θα δουλευει πρωι απογευμα και αν μεινω εδω και θα ειμαι μονη μου και δεν θα ξεκουραζεται κι αυτος.θα μου λειψει ομως πολυ και το πρωι που τον χαιρετουσα ηθελα να κλαψω...

αλλωστε εσεις δεν μου μιλατε οποτε φευγω!:tongue:

εχουμε τιποτα νεοτερο απο τη joy?ειναι αραγε καλυτερα απο θεμα πονου?

agorakia πως τα πας?

ολγα το που και ποτε μονο για το sex δεν πηγαινε!!!παναγια μου πως φανηκε ετσι που το εγραψα!μετα το καταλαβα!

age.png

καλημεραααααα!

Ηθελα να ξερα που ειστε εξαφανισμενες απο εχθες!

Καλα η αγορακια μαλλον τα χει παιξει τελειως!

nunuka μου να μην αγχωθεις καθολου!Θα ξεμπερδεψεις και συ και θα χαρεις την αγκαλια των μπεμπιδιων!!

Ξαναρωτω!!!Οσες γεννησατε πριν τις 34 εβδομαδες πρεπει να κανουν τα μωρα ενα εμβολιο.Σας το ειπε ο παιδιατρος????Δεν το λενε παντα επειδη ειναι πανακριβο και το καλυπτουν τα ταμεια μονο πριν τις 34!!!!!!!

witch χαχαχαχα λεω και γω τοσο ορεξη και χρόνο για σεξ εχει?χαχαχαχα

Θα σε ρωτουσα που πουλανε να παρω και γω!χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάρες μου διδυμομανούλες, μέλλουσες και ήδη, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μου έχετε λείψει τρομερά και δεν προλαβαίνω ούτε τα νέα σας να διαβάσω! Έχουμε ακόμη τον μεγάλο στην απλή παρακολούθηση στο ΙΑΣΩ και μας έχει φάει το πέρα δώθε, πρωί απόγευμα, να τον βλέπουμε! Είναι πολύ ψυχοφθόρο, κλαίω συνέχεια... Μόλις πηγαίνω εκεί και τον βλέπω με το σωληνάκι στη μύτη με πιάνει τρέλα. Βέβαια, περάσαμε τα 2 κιλά, χτες είμασταν 2080 για την ακρίβεια, αλλά ακόμη κουράζεται πολύ το μωρό μου να φάει μόνο με το μπιμπερό. Ελπίζουμε να τα καταφέρει γρήγορα και να έρθει στο σπίτι μας κι αυτός. Ο άλλος είναι πολύ καλούλης, τον ξυπνάμε για να φάει και, γενικά, είναι πολύ ήσυχος. Έχουμε εδώ και τις δύο γιαγιάδες που είναι από πάνω του όλη μέρα! Φεύγουμε κι εμείς πιο ήσυχοι για το μαιευτήριο.

Εγώ είχα κι άάάάάλλη περιπέτεια... Είχα τσούξιμο χθες βράδυ και σήμερα έστειλα ούρα με τον άντρα μου, να δούμε τι θα απογίνει και μ' αυτό!

Πάω να κάνω λίγη άντληση, να πάω γαλατάκι και στο άλλο μου παιδάκι, διότι 12.30 έχουμε το επισκεπτήριο!

Μου λείπει πολύ η παρεούλα μας, σας σκέφτομαι συνέχεια, μόλις ηρεμήσουμε, πρώτα ο Θεός, θα τα λέμε πάλι όπως πριν!

Σας φιλώ γλυκά!

rPPrp3.png

καλημερα!

nunu κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι!

εξαλλου ηδη τα δικα σου ειναι 1500γρ,οσο ηταν τα δικα μου δηλ στην 32που γεννηθηκαν! κ εχεις κ μερες να παρουν αρκετοοο βαρος ακομη..συντομα λοιπον κ συ διδυμομανουλα!!

jas μη μας κρυβεις αυτη τη θαυματουργη κρεμα!!!

εμενα η τομη μου δεν ειναι κ τοσο μικρη η αορατη οπως πιστευα παντως..ελπιζω με τον καιρο να εξαφανιζεται καπως..

witchaki ολο στις διακοπουλες μου εισαι κ παλιοκοριτσο!!!!!!

giota καλο κουραγιο απο βδομαδα που δε θα χεις βοηθεια..αλλα απ οτι εχω καταλαβει,δεν εχεις αναγκη!

twins επαιρνα χθες στο ιατρειο του dr λου για ραντεβου την τεταρτη,αλλα κανεις δεν απαντουσε..τι να κανω,να εμφανιστω την τεταρτη ετσι χωρις ραντεβου?μαλλον θα παρω τηλ αυριο στο ανοιγμα να ρωτησω την κα χριστινα...ουφ...

ολγακι αυτο το εμβολιο μας το ειπαν στη μοναδα της νικαιας που ειχαμε παει τη μικρη τις προαλλες για εξετ.αιματος,οποτε εμεις θα το κανουμε.

maraki ξεκουραση κοπελα μου κ υπομονη...το πιο δυσκολο περασε! κ τα 2αγγελουδακια σου ειναι καλα!

agorakia τα εχεις δει ολα κ δε μπαινεις??????χιχιχ!!

αντε,μπες να μας πεις ενα γεια,μας ελειψες!φιλια στα αγορακια!

joy ola ok? μην εξαφανιζεστε..φιλια στα μπεμπε, ελπιζω να σαι καλυτερα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...