Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιώτα, και εγώ τα ασφάλισα τα παιδιά, αλλά στο ταμείο μου, δεν ξέρω για το ΙΚΑ. Σε εμάς χρειάζονταν ληξ. πράξεις γέννησης, απογραφικό δελτίο για να φαίνομαι που υπάγομαι και μία υπεύθυνη δήλωση δική σου ότι τα παιδιά δεν θα ασφαλιστούν αλλού. Νομίζω επίσης ότι ο καλός μου τους έδειξε και μία βεβαίωση από το νοσοκομείο, αλλά δεν την κράτησαν.

Μην ξεχασεις να πας στο ΚΕΠ για να βγάλουν στα παιδια ΑΜΚΑ... αχρειαστο να είναι.

Το ριλαξάκι είναι τέλειο!!!!! Έχουμε βρει πολλές στιγμές ησυχίας με αυτό. Και αυτό με τη νύχτα μέρα είναι ένα άλλο θέμα... θα το μάθουν που θα πάει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας τσουπρες!τι κανετε?εμεις δροσιστηκαμε και ξεκουραστηκαμε.

βλεπω εχετε ανοιξει μεγαλες κουβεντες (φαγητο,σεξ,καφε,γλυκα,σαντουις)χωρις ομως να καταληξετε!ακουω,που και ποτε!!!

λιγο ακαιρο twins αλλα εμεις τη δυσκοιλιοτητα την καταπολεμησαμε με χαμομηλι,γλυκανισο και....γαργαλημα μολοχας.....

age.png

Μην ξεχασεις να πας στο ΚΕΠ για να βγάλουν στα παιδια ΑΜΚΑ... αχρειαστο να είναι.

Ναι για το ΑΜΚΑ το θυμαμαι.Σε ευχαριστω!!!!

Το ριλαξάκι είναι τέλειο!!!!! Έχουμε βρει πολλές στιγμές ησυχίας με αυτό. Και αυτό με τη νύχτα μέρα είναι ένα άλλο θέμα... θα το μάθουν που θα πάει...

Ναι καποια στιγμη θα το μαθουν.Ο Τασος ηταν μερα-νυχτα στο ρηλαξ και για αρκετο διαστημα κοιμοταν κ ολη νυχτα εκει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου πως ειστε? Εγω ελπιζω να ειμαι καλα! Πριν απο 2 ωρες ηρθα σπιτι, μετα απο 1 εβδομαδα στην κλινικη με αιμα και ορο! Αφηστε τα κοριτσακια μου τα επαιξα, στην αρχη δεν ξεραμε απο που ειναι το αιμα, εξετασεις αιματος (αιματοκριτης 33 απο 40,2), την Παρασκευη ενα αιματωμα μεγαλουτσικο το οποιο υποχωρησε σχεδον. Μου ειπε η γιατρος μου αν ηθελα να μεινω λιγες μερες ακομη αλλα δεν αντεχα! Αν και να σας πω τωρα σκεφτομαι να εμενα λιγο ακομη γιατι ψιλοαγχωθηκα παλι εχω και κατι καφε ακομη!

Μαράκι, ξεκούραση!!!!! και μόνο ξεκούραση!!!!

Για τον αιματοκρίτη, μη φοβάσαι, και εμείς κάτι τέτοιες τιμές είχαμε στην εγκυμοσύνη και χειρότερες.

Όλα αυτά έγιναν λόγω της λήψης τροφοβλάστη;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγω στο δημόσιο τα εχω ασφαλισμενα και το αμκα πλεον ειναι απαραιτητο για να παιρνω τα εμβόλια

witchaki σε τι απ'ολα να σου που ποτε και που????φαι ή σεξ?

Μαρακι μου ξεκουρασου κοριτσακι μου!Οσο για τον αιματοκριτη εμενα 26 ειχε φτασει

Κοριτσια ενα σας λεω,που μονο η γιωτα το γνωριζει,αμα μεγαλώσουν λιγουλάκι θα σας πάρουν το μυαλό τα ζουζουνια!!!Θα τα φαωωωωωωωω σωστε τα!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Έχω νέα, πήγα γιατρό σήμερα!!!!

Λοιπόν, είχα κάνει εξετάσεις πριν, καλλιέργεια κολπικού υγρού, αίματος και ούρων και μου βρήκαν ένα μικρόβιο το οποίο αν υπήρχε πριν γεννήσω και γεννούσα και φυσιολογικά θα δημιουργούσε λοίμωξη στα μωρά μου (ουφ, σε ευχαριστώ Παναγία μου!!). Τώρα μου έδωσε μια αλοιφή ο γιατρός για 7 ημέρες! Αντιβίωση δεν ήθελε να μου δώσει γιατί θηλάζω!

Η μήτρα επανήλθε στα φυσιολογικά της οπότε ξεκινούν και οι επαφές (καλά αυτό συζητιέται αν βρούμε χρόνο ;) ) αλλά μόνο με στολή..λόγω μικροβίου και φυσικά...μην έχουμε κανένα απρόοπτο.... (όσο το παλεύαμε πριν, τόσο το φοβόμαστε τώρα :) )

Επίσκεψη για έλεγχο πιά μετά από έναν χρόνο, εγώ όμως θα ξαναπάω και κάποια άλλη στιγμή μόνο για να τον επισκεφτώ για ένα "γειά".

Μου έδωσε και μια αλοιφή να πάρω την οποία βάζεις πάνω στην τομή και σχεδόν την εξαφανίζει!!!!!!! :) :) Θα φαίνεται σαν μικρογρατζουνιά μόνο!!!! Λένε ότι είναι θαυματουργή!! Τον ρώτησα αν υπάρχει τίποτα θαυματουργό και για τις ραγάδες αλλά δυστυχώς μου λέει το μόνο που σώζει είναι η πλαστική... αλλά αυτό, αφού πλέον αποφασίσεις πως τελείωσες με το θέμα της εγκυμοσύνης!!!

Άργησα εν το μεταξύ να επιστρέψω και το στήθος μου έγινε τούμπανο και τα μωρά φάγανε ξένο γάλα γιατί δεν είχα προλάβει να κάνω και καμιά άντληση πριν φύγω!

Γιώτα, για να γράψεις τα μωρά θέλεις...

1)Να πας σε ένα ΚΕΠ και να βγάλεις αριθμούς ΑΜΚΑ για τα μωρά.

2)Ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως.

3)Σε περίπτωση που έχετε διαφορετικές ασφάλειες με τον σύζυγό σου και τα γράψεις πχ επάνω σου, να βγάλει ο άντρας σου βεβαίωση από την ασφάλειά του ότι τα μωρά δεν θα ασφαλιστούν εκεί.

Εγώ, που έχω ΤΕΒΕ και ο άντρας μου ΙΚΑ και τα έγραψα πάνω μου, αυτά χρειαστήκαμε.

Μαράκι μου, ξεκούραση, ξάπλα και τίποτε άλλο. Υπομονή να περάσει ο καιρός, να γεννήσεις και μετά θα επανέλθεις στην νορμάλ κατάσταση!! Αξίζουν κάθε θυσία τα μωράκια μας!!!!!!!

Twins, πότε ξεκινάμε την διατροφή??? Ανυπομονώ!!!! Ειδικά μια πίτα γύρο απ' όλα, θα την τσάκιζα για πλάκα!!! Επειδή όμως με το θηλασμό πρέπει να προσέχω τι τρώω, θα περιμένω υποχρεωτικά να περάσει ο καιρός!!!!

Όλγα μου τι να μεγαλώσουν...από τώρα μας τα έχουν πάρει!!! Εγώ είμαι τρελά ερωτευμένη, κεραυνοβολημένη με τους άντρες μου!!!! Τους κοιτάζω και λιώνω!!!! Οιδιπόδειο λέγεται αυτό?? χαχαχαχαχα

RKdwp3.png

Τώρα τι να κάνω...να κάνω άντληση??? Σε λίγο λογικά θα ξυπνήσουν τα μωρά...σε κανένα μισάωρο..αν κάνω άντληση δεν θα μπορέσω να τα θηλάσω..ουφ αγχώθηκα, τι να κάνω και περνάει και η ώρα...

RKdwp3.png

Jasmini να δώσω ιδέα: βάφλα με παγωτό . Κάνε άντληση και τρώγε ταυτόχρονα!!!!!

Αυτά με τα μικρόβια και το ΦΤ το έχω ακούσει και εγώ. Βασικά, όταν πήγαινα στη θερμοκοιτίδα ήταν ένα παιδάκι που έπαιρνε αντιβίωση γι' αυτο το λόγο. Τώρα αν πω ζήτω η καισαρική θα με επιπλήξετε όλες;;;;;:confused:

Σήμερα πήγαμε για ψώνια διότι του Φιλ δεν του κάνει τίποτα. Φοράει πλεον φορμάκια για 6 μηνών (σε όλες τις μάρκες)! Πήραμε βέβαια και της Βικ για να μη μείνει παραπονεμένη, αλλά αυτή φοράει ακόμα μια χαρά τα 1-3. Πήρα και μία υγρή πούδρα που μυρίζει τέλεια... σκέτη μωρουδίλα!!!!!! Τελικά και εγώ θα τα φάω μου φαίνεται...

Το συνδρομό μας δεν λέγεται οιδιπόδειο, λέγεται διδυμόδειο :tongue::tongue::tongue:. Τρέμε Σοφοκλή, είμαστε έτοιμες να γράψουμε νέα έργα!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες, δε μειναμε και πολλες μελλουσες πλεον! Τι ωραια εσεις περασατε πλεον σε αλλη φαση, των μαμαδων που βλεπουνε τα ζουζουνακια τους να μεγαλωνουν και λιωνουν! Τελεια! Αυτο που ελεγα και στις μαιες στην κλινικη, θελω να ξυπνησω στον 8ο ή 9ο και να ειμαι ετοιμη για γεννα! Ωραια δε θα ητανε? Δεν ξερουμε αν ειναι απο τον τροφοβλαστη και δεν το θεωρουμε και απιθανο, παντως το μονο καλο την εβδομαδα που μας περασε ητανε οτι βγηκανε τα τελικα αποτελεσματα του τροφοβλαστη και τα μωρακια μου ειναι γερα (το κοριτσακι μου εχει παρει το στιγμα απο το μπαμπα, ενω ο αντρακος μου πηρε απο εμενα το στιγμα). Περιμενουμε να μας τα στειλουνε για επιβεβαιωση τωρα! Στην αρχη στην κλινικη με τον ορο ητανε αβολα αλλα απο την Κυριακη που μου το βγαλανε ητανε καλυτερα (εσπασε η φλεβα και επρεπε ή να μου το βαλουν αλλου ή να το βγαλουνε και τελικα τον εβγαλαν)και απο την αλλη επειδη αγχωθηκα πολυ με το αιμα αισθανομουνα περισσοτερη σιγουρια εκει μεσα, απο το μεσημερι που ηρθαμε τα καφε νομιζω αυξηθηκαν και το αγχος μου επισης! Αυτα τα νεα απο εμενα!

Σας πηρα μονοτερμα με τα δικα μου και ξεχασα να ευχηθω στις νεες μανουλες! Joy μου να σου ζησουνε τα μπεμπακια σου γερα και τυχερα να ειναι να τα καμαρωνεις και με το καλο γρηγορα στο σπιτακι σας! Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι μπορει να περναμε μεγαλυτερη ταλαιπωρια στην εγκυμοσυνη, λογω διδυμης αλλα γυρναμε με το καλο σπιτακι μας με μια οικογενεια γεματη και ευλογημενη!

Aggorakia μου καλωσηλθατε στο σπιτακι σας, με το καλο και γρηγορα και ο αλλος μπομπιρας και ολο παιδικα γελακια παντου!

Αντε να μαθουμε γρηγορα νεα σας!

Αχ Μαρακι μου χαρηκα πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!

Ειναι και τα δυο μας τα ζουζουνια γερα!!!Οποτε τωρα φτιαξε ενα τικερακι σε παρακαλώ!

Οσο για τα καφε και γω σου ειπαετσι ημουν.Μπορει να μην ειχα ποσοτητα αλλα καθε τρεις και λιγο καφε και κρεβατι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...