Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω εγραφα αλλα δεν ειχα κανει ανανεωση στην σελιδα και ειχατε γραψει ενα κατεβατό!

χαχαχα για να μην εχουμε κανενα απροοπτο λέω να προσεχετε καλυτερα!

Ωχ... λοιπόν... τα λόχεια σταμάτησαν εντελώς πριν από καμια 20αριά μέρες... Μήπως πρέπει να αρχίσω να γράφω στο θέμα "συμπτώματα εγκυμοσύνης;"

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ... λοιπόν... τα λόχεια σταμάτησαν εντελώς πριν από καμια 20αριά μέρες... Μήπως πρέπει να αρχίσω να γράφω στο θέμα "συμπτώματα εγκυμοσύνης;"

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχε γουστο!

και να σου πω κατι συγνωμη κιόλας βρισκεις χρονο και ορεξη για σεξ:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχε γουστο!

και να σου πω κατι συγνωμη κιόλας βρισκεις χρονο και ορεξη για σεξ:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρόνος; όρεξη;;;;; χαχα, γελάσαμε πάλι απόψε!!!!!

Επειδή θα αγχωθώ, να συζητήσουμε καλύτερα για την εβδομάδα κρεπάλης;:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ολγα αστειούχα!!!! Μου θύμησες αυτό που λέγαμε παλιότερα για το πως θα κάνουμε τους συζύγους να το πάθουν το εγκεφαλικό!!!!:P:p:p:p

Θα έρθεις μαζί μας για καφέ την Τετάρτη; Να με δεις εν δράση να τσακίζω ένα τσιζκέικ;;;;;;;:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πλατεία Μαβίλη...

όπως λέει και το τραγουδάκι του Δημητριάδη (το έγραψα και το έσβησα γιατί έτσι φαίνεται ότι είμαι πολύ γριά και τα ξέρω αυτά :) )

Τεσπα... πολύ τραγούδησα πάλι σήμερα:P.

Όλγα ηρέμησες από τις παρενέργειες του παγωτού;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μονη μου χαραματα.....

Μολις ταισα τα μικρουλια κ ειπα να μπω μπας κ βρω καμια.Ελπιζω να μην ειστε μεσα επειδη κοιμαστε κ οχι επειδη δεν προλαβαινετε!!!!

Παω να κανω ενα τσιγαρακι κ μετα νανακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

σε νιωσα μεσα μου παντου σαν να μην περασε μια μερα μπλα μπλα μπλα

Τοσο παλιο ειναι το ασμα?ουπς!

Εκανα δοκιμη και καινουργιο παγωτο και ολα καλα!

Καλημερα ειπα?ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

Που ειστε παλι ξενυχτι σημερα??

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!:D:D:D:D

Απόψε ήταν κάπως καλύτερα, αν και δεν ξέρω επιτέλους τι θα κάνω με το Φιλ και το γάλα του... όλα ωραία και καλά, αποτελεσματικότατο, αλλά μας ανακόπτει το ρυθμό του φαγητού μας..... θα γκρινιάξω πάλι!!!!!!!!:twisted:

Τι συννεφιά είναι τούτη σήμερα; Ήρθε το φθινόπωρο και ανάμεσα στα ταϊσματα και τα αλλάγματα δεν το καταλάβαμε;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Που εισαστε ολες σημερα?????

Ηρθε η μαμα μου απο δω το πρωι κ κρατησε κ τα τρια τα πιτσιρικια κ πεταχτηκα μεχρι τη δουλεια μου να αφησω τις ληξιαρχικες πραξεις γεννησης.Αυριο εχω να παω ΙΚΑ να πληρωθω το επιδομα τοκετου.Και να γραψω κ τα παιδια,να τους ανοιξω βιβλιαριο υγειας.Μηπως ξερει καμια σας τι χρειαζεται?Νομιζω θελει κ δηλωση του Ν.105 του συζυγου οτι δεν ειναι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ κ οτι δεχεται να γραφτουν τα παιδια εκει????Επειδη ο αντρας μου εχει ΟΑΕΕ.

Εφτιαξα κ μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατες,αλλα με ανυσηχουν τα διδυμα γιατι μαλλον εχουν κανει την νυχτα-μερα.....Σημερα μου εφερε η μαμα μου το ρηλαξ κ θα τα βαζω στο σαλονι με την φασαρια κ το περισσοτερο φως ετσι ωστε να μαθουν ποτε ειναι μερα κ ποτε νυχτα.....

Δε σας ειπα το νεο!!!!!Ολη νυχτα γκρινιαζανε τα διδυμα κ ο Τασος τα ακουει κ στριφογυριζει αλλα μεχρι εκει.Χτες το βραδυ λοιπον που ηταν απο τις χειροτερες μας νυχτες,ο Τασος σηκωθηκε κατα τις 4 30 απ το κρεβατι του κ πηγε στον μπαμπα του!!!!Απελπιστηκε ο φουκαρας!!!!!Να παιξουμε κανενα λοττο μπας κ μας κατσει κ παρουμε κανενα μεγαλυτερο σπιτι με 4 κρεβατοκαμαρες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...