Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

TWINS ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ.

age.png

Αχ ρε κορίτσια και γώ αυτή τη β επιπέδου τη φοβάμαι! Τι κακό και αυτό!!! Εντωμεταξύ όποτε περνάω από ένα καθρέφτη που έχω σπίτι..όλο και κοιτάζομαι. Σήμερα σα να την βλέπω ποιο μικρή την κοιλία μου !!! Πάει έχω ξεφύγει!!

Witch μου ναι τελειώνει η σύμβαση μου τον Μάιο, δεν ξέρω τι θα κάνω. Εγώ ενημέρωσα ότι από Σεπτέμβριο έχω σκοπό να συνεχίσω, τώρα αν με πάρουν έχει καλώς αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάνω. Εσύ? Τι θα κάνεις?

Twins χαλάρωσε. Τώρα με καταλαβαίνεις? :tongue:

Διαφημίσεις

ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ.

ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ.

age.png

ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΙΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ.

ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗ.

Κι εγώ με άδειες είμαι από τον Ιανουάριο. Να σε ρωτήσω. Από Σεπτέμβριο ποιο επίδομα θα πάρεις? Εγώ πάντως που ρώτησα την λογίστρια μου είπε ότι το επίδομα από τον ΟΑΕΔ δεν το δικαιούμαστε εμείς που είμαστε με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Ούτε βέβαια και το επίδομα ανεργίας αφού δεν μας μπαίνουν ένσημα λόγω αδειών. Τώρα αυτό που θα πάρουμε από το ΙΚΑ είναι το επίδομα κύησης μόλις κλείσουμε τον 7ο νομίζω, έτσι δεν είναι?:confused:

Στο δημόσιο αν απολύσουν έγκυο με σύμβαση ορισμένου χρόνου (αναπληρώτρια/ ωρομίσθια), η ενδιαφερόμενη τους παραπέμπει στην επιθεώρηση εργασίας και γίνεται χαμός. Μάλλον τα κορίτσια προβληματίζονται γιατί η σύμβασή τους λήγει, οπότε ο εργοδότης μπορεί να κάνει ότι θέλει (δηλαδή να μην τους ξαναπροσλάβει). Μάλλον και αυτός είναι ο λόγος του άγχους απ' ότι καταλαβαίνω. Αυτή η κατάσταση μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει!!!!! Κορίτσια, ψάξτε τα καλά, αλλά μην αγχώνεστε... εμένα η ταχυπαλμία είδατε πότε μου ξεκίνησε... όταν διάβασα το πολυνομοσχέδιο και τις δηλώσεις και δεν πέφτει με τίποτα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

1ον ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΦΟΥΛ?ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑΜΙΣΗ.

2ον ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΞΕΙ ΟΜΩΣ???ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 7ο ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ.ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

age.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Πως τα πάτε? Βλέπω οι εγκυουλες μας μια χαρά ειναι! Εμενα οι μπεμπες μου μεγαλώνουν κ μας χαμογελουν όλη την ώρα. Δυστυχως εχουμε κολικους κ ταλαιπωρούμαστε λίγο αλλα ευχομαι συντομα να περασουν.

Να καλως ορισω κ τις καινούργιες!Με το καλό να πάρετε τα παιδάκια σας αγκαλια!:D

Εχει καμια νεα απο την Πιτερ Παν?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!GLORR OΛΑ ΚΑΛΑ?

Ναι ναι όλα καλά. Εσύ? Πήρες ένα υπνάκο ε? Καλά έκανες. Ξεκουράστηκες. Γι αυτό που συζητάγαμε πριν ποιο επίδομα εννοούσες ότι δικαιούμαστε?:o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...