Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Nufi, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να πάμε μαζί. Έχει μία ωραία καφετέρια στη Σούτσου και κάνει και ωραία γλυκά και σάντουιτς.... Ας κάτσουν και λίγο οι διδυμομπαμπάδες μόνοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το γιατί έχεις πολλά λόχεια τώρα είναι ευκολα εξηγήσιμο σύμφωνα με τον ντόκτορ: όσο βάζεις τα παιδιά στο στήθος, τόσο περισσότερο "καθαρίζεις".

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jas η συμπεριφορα των παιδιων μου στο στηθος ειναι αψυχολογητη..

στο προηγουμενο ταισμα πχ ο μικρος το πηρε,εφαγε(υποθετω) 10' μεχρι που τον σταματησα εγω δηλαδη...

ενω στο αμεσως ποηγουμενο ταισμα εκανε λες κ δε ξερει καθολου τι το κανουν αυτο το πραγμα..!!:confused:

τι να πω..τα βαζω κ γω ,τη μερα μονο,κ οτι αποφασισουν!

ξανα συγχαρητηρια παντως jas..εισαι η μονη καταφερτζου...

33E7p2.png

Κι εγω μολις ταισα τα βλασταρακια μου.Ο Τασος ηδη κοιμαται κι εγω γυρνοβολαω σαν το φαντασμα.

Κι εγω εχω πολυ αιμα αλλα μαλλον μου ηρθε περιοδος στα καπακια κ δεν με αφησε ουτε μια μερα να χαρω!!!!!Περιμενω να καθαρισω εντελως να παω στο γυναικολογο κ να ξεκινησουμε τις "επαφες" επιτελους......

Αλλα κ η χαλαρωση στην κοιλια ακομη να φυγει....απο χτες που ειμαστε εδω εκοψα το βραδυνο φαγητο μπας κ στρωσω λιγο....γιατι κοιλιακους αποκλειεται να κανω....αν και αυτο ειναι που μου χρειαζεται.....Στις διακοπες πηρα 2 κιλα......ετσι ειναι ομως αν κανεις διακοπες με τους γονεις κ εχεις ετοιμο φαγητακι κθημερινα....οσες θερμιδες κ να καψεις παλι τις ξαναπαιρνεις!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γλυκα κ σαντουιτς!!!!ναι! ναι!

κ εφαγα πριν λιγο ενα κοματι ταρτα με τυρια κ μια βαφλιτσα με μελι!

καλε twins ηρθε ο καιρος για εκεινες τις διατροφικες κραιπαλες που λεγαμε κ ονειρευομασταν ως εγκυουλες..θυμασαι????

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Γιωτούλα, έμεις γκρινιάζουμε που έχουμε δύο και ξεχνάμε ότι στην παρέα μας υπάρχει μία που έχει +1. Πάλι καλά που είναι καλό παιδί και δεν σε ενοχλεί!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χαχαχαχα εγωοταν πηγα να με δει αφου γεννησα μου λεει ο γιατρός "εισαι ετοιμη για αλλα δυο τωρα?"και του λεω δεν πας καλα ανθρωπέ μου!

παντως χωρις πλακα τωρα μια εγκυμοσύνη ειναι εφικτή οσο χαζο και να ακκουγεται!Γι'αυτο στολη δυτη απο δω και πέρα χαχαχα!!

50 μερες αιμορραγια ειχα και αδιαθετησα αμεσως.Αλλες 10-15 μερες περιοδο για πρωτη φορα ασε ουτε να το θυμαμαι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλε..να σας ρωτησω..

η τα παιδια μου κατουρανε πολυ, η εγω ειμαι υπερβολικη κ με το που νομιζω οτι βραχηκαν τα αλλαζω..

εκτος απ τα αλλαγματα προ του φαγητου κανετε πολλα ακομη?

33E7p2.png

Εύγε Nufi που μας το θύμισες!!!!! Κορίτσια ποτε αρχίζουμε...

Παραθέτω τα λεγόμενα μου:::::::

Έστω ότι γυρνάμε στο σπίτι Κυριακή:

Δευτέρα: βραδιά πίτσας (delivery φυσικά)

Τρίτη: σουβλάκια και κεμπάμπ (όσο πιο λαδερά γίνεται με μπόλικες πίτες και πατάτες)

Τετάτη: μακαρονάδες παντώς είδους (καρμπονάρες, μαρινάρες κλπ)

Πέμπτη: μεζεδάκια και πιτούλες

Παρασκευή: κορμός σοκολάτας, τσιζκέικ και κιουνεφέ

Σάββατο: Όλη μέρα παγωτό. Συγκεκριμένα ότι πιο πλούσιο σε θερμίδες υπάρχει (p.x. scandal με φυστίκια αιγίνης, nirvana με καρύδια)

Κυριακή: ( για αποτοξίνωση) ένα ολόκληρο καρπούζι

Πως με βρίσκετε;;;;;;:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλε..να σας ρωτησω..

η τα παιδια μου κατουρανε πολυ, η εγω ειμαι υπερβολικη κ με το που νομιζω οτι βραχηκαν τα αλλαζω..

εκτος απ τα αλλαγματα προ του φαγητου κανετε πολλα ακομη?

Καλά κάνεις γιατί τώρα το καλοκαίρι παραμονεύουν οι ουρολοιμώξεις... αυτό μας έλειπε.

Αν και τα new baby έχουν ένα διχτάκι που τα κρατάει μακριά, οπότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος.

Και οτι κάνουν πολλά τσισάκια είναι καλό, σημαίνει ότι ενυδατώνονται....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ωχ ολγα!

για κοιτα να δεις! ολον αυτο τον καιρο θελαμε τοσο να μεινουμε εγκυες, κ τωρα καλου κακου θα βαζουμε τη 'στολη'!!!!!!!

για του λογου το αληθες ο ξαδερφος μου διδυμα με σπερματεγχυση και μετα δεν προσεχαν βεβαια λογω προβλήματος και να το αδερφακι:rolleyes::roll::roll:

Ορμονες παιδι μου ορμόνες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...