Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr μου, εγώ μάλλον είμαι η μόνη που δεν είχα το πρήξιμο. Έχω κάνει όμως ένα ωραιότατο ουλώδη ιστό που θα φαίνεται για πάντα για να μου θυμίζει ότι έγινα μαμά. Όχι πως με νοιάζει κιόλας, δεν πήγαινα και για μοντέλο εσωρούχων:P

Το βάρος σας είναι εκπληκτικό! Το βαρύ είναι το κοριτσάκι ή το αγοράκι;

Και εγώ για την άλλη εβδομάδα λέω να πάω, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Προέχει όμως να έρθει ο παιδίατρος να μου λύσει πάλι μερικές απορίες. Θα του πω να κάνουμε και την εξέταση που κάνατε και εσείς για τη ΓΟΠ για να δούμε εμπεριστατωμένα τι συμβαίνει επιτέλους. Αν και έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση, δεν θέλω να πειραματίζομαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εγω στον γιατρό ειχα παει πριν σαραντισουμε και με πέθανε!Νομιζα οτι με βιασαν!

Εγω σας ειπα ποσο εφτασαν τα βλασταρια μου?7600 και 7300!πωπω μεγαλωσαν!

Το πρηξιμο αυτο το ειχα σε εντονο βαθμο μαζι με μουδιασμα για αρκετο καιρο.Μπορω να πω μεχρι και λιγες εβδομαδες πριν

twins χαλαρωσε και μην δινεις σημασια σε κανεναν.Εσυ ξερεις τι ειναι καλυτερο για τα μωρα σου και κανεις αλλος!

Οσο για τις αγκαλιες εγω ειχα γινει υστερικη!Δεν γουσταρα να τα παιρνει κανεις αγκαλια.Και να σας πω κατι.Να μην ντρεπεστε καθολου.Τα μωρα μου στις εξετασεις που εκαναν εδειξε οτι ακομα και σημερα 7 μηνες μετα το ανοσοποιητικό τους δεν ειναι ετοιμο.Κολλανε με το παραμικρό.

Λογω προωρότητας

Οποτε μακρια και αγαπημενοι οποιοι δεν θελουν να καταλάβουν!ουστ!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μου εξαφανίστηκε η απάντηση!!!!!!!!!!!!!!

Και ήμουν μες τη φούρκα μου και δεν θυμάμαι τι έγραφα!

Όλγα, μήπως μπορείς να μας πεις πότε σου ήρθε η περίοδος περίπου; (δεδομένου ότι δεν θηλάζουμε).

Τι καιρό κάνει στο Λαγονήσι; Φυσάει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μας πηρε και μας σηκωσε απο τον αερα!Αλλα αμα αφησουμε τα παραθυρα ανοιχτα δεν θα κλεισουμε ματι οποτε παλι με κλιματιστικο μας βλεπω

Αδιαθετησα περιπου στις 50-60 μερες κανονικα και απο τοτε ρολόι.Ενω δεν ημουν πριν.Αδιαθετησες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

εχω κανει καμια 20αρια.Δεν κανω καθε μερα γιατι τωρα που τρωνε μεσημεριανο δεν προλαβαινω

Και τα μωρουλια εχουν κανει 2!

Οταν σταματησει ο αερας θα τα ξαναβαλω!

χαχαχα γελιο θα εχει να μεινεις εγκυος!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχα γελιο θα εχει να μεινεις εγκυος!!

Το θέμα είναι ποιος θα πρωτογελάσει...:rolleyes:. Αλλά ως γνωστόν το σενάριο δεν παίζει για αντικειμενικούς λόγους που τους γνωρίζουμε :P. Για φαντάσου όμως..............

Έβαλα στη Βικ ράδιο και της άρεσε πάρα πολύ... τραγουδήσαμε κιόλας!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τρωνε λιιιιιγο λιγοτερο απ οτι συνηθως,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη αν οντως καταπινουν τοσο γαλα,οσο φαινεται απ την ωρα που πιπιλανε..

μπορει να μαθαινουν ακομη..?

δε τα παραταω εντελως, αλλα μεσα μου δε πιστευω πια οτι θα το πετυχουμε το σπορ..

Άρα αφού τρώνε λίγο λιγότερο κάτι πίνουν, θα μάθουν και όσο πιο πολύ τα βάζεις τόσο θα κατεβάζουν και θα πίνουν και περισσότερο και πιο γρήγορα. Βλέπω κι εγω από τον μικρουλη μου που ακόμα μαθαίνει, αλλά τον παλεύω όσο μπορώ και όλο και καλύτερα τα παει!!

Πάντως μόλις δεις ότι πλέον από το μπουκάλι τρώνε μόνο περίπου 10-20ml δεν τι χρειάζονται πλέον!!!

εσυ θηλαζεις 10λεπτα απ το καθε στηθος με ρεψιματακι στο ενδιαμεσο η τους αφηνεις οσο θελουν?

Όση ωρα θέλουν τα αφήνω και δεν τα βάζω

να ρευτουν εκτός και αν δω ότι κάνουν

περίεργες κινήσεις.

Να 'μαστε πάλι.

Για κάποιο λόγο, νιώθω αρκετά εκνευρισμένη σήμερα. Μου δίνουν όλοι συμβουλες τι να κάνω και τι να μην κάνω (μέχρι και ο μπαμπάς μου δίνει συμβουλες), μου λένε "άσε θα το ταίσω εγώ, άσε θα το αλλάξω εγώ", και αυτή η προθυμότητα με κάνει και νιώθω σαν την πιο άχρηστη μάνα :(. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά και προσπαθούν να μου το πουν με πλάγιο τρόπο;

Έχω και το γάλα του μπέμπη να με εκνευρίζει, η μια πιπίλα είναι μικρή και ζορίζεται, η άλλη είναι μεγάλη και τον πνίγει, αυτός πεινάει και κλαίει, όπου να 'ναι θα κλάψω και εγώ μαζί του για συμπαράσταση!!!!!

Ουφ.... τα είπα και ηρέμησα....

Ουφ...!!!! Κορίτσια θα μου επιτρέψετε να ξακαφρωσω κι εγω.... Νόμιζα ότι είχα γίνει παράξενη, γκρινιαρα και καμία( όπως με αποκαλούν τελευταία)! Πειράζει δλδ που δεν θελουμε να πιάνουν τα παιδιά μας;;; Που δεν δεχόμαστε επικρίσεις για το πως τους φερομαστε, τα ταιζουμε, τα αλλάζουμε κτλ;;; Εγω το λέω... Έχω γίνει εγωιστρια και ναι... κακιά!!!!! Και επίσης θα αναθρεψω τα παιδιά μου όπως εγω γουστάρω και όχι όπως θα μου υποδείξουν κάποιοι καλοθελητές !! Sorry αλλά τα πήρα λίγο :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

παλι μονη ειμαι εδω...

αχ δικιο σ ολα εχετε!!

εγω ακομη δεν εχω βοηθεια, εκτος του συζυγου τα σκ κ οταν επιστρεφει απο δουλεια..κ πολυ θα ηθελα ετσι να παραμεινει η κατασταση.

αν κ πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος κ θα συσσωρευεται η κουραση, μια βοηθεια στα του σπιτιου επιπλεον,στο μαγειρεμα ,σιδερο,θα ειναι χρησιμη..αλλα κ πολυ εκνευριστικη επισης..τελοσπαντων, οταν θα ρθει η μαμα, θα δουμε πως θα παει.

μ αρεσει πολυ παντως που τα καταφερνω μονη, δε το περιμενα!

μια κ λεγατε για περιοδο..

αυριο σαραντιζω βρε κοριτσια κ εχω πολυ αιμα..εδω κ 2βδομαδες σχεδον που πηρα τα παιδια,εχω περισσοτερο απο ολη την περιοδο λοχειας..ποτε θα τελειωσει αυτο??

twins κ γω θα παω γιατρο τεταρτη μαλλον..ν αφησουμε τα διδυμα στους συζυγους κ να παμε γιατρο κ για ποτακια μαβιλλη μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα....:|

33E7p2.png

Το θέμα είναι ποιος θα πρωτογελάσει...:rolleyes:. Αλλά ως γνωστόν το σενάριο δεν παίζει για αντικειμενικούς λόγους που τους γνωρίζουμε :P. Για φαντάσου όμως..............

Έβαλα στη Βικ ράδιο και της άρεσε πάρα πολύ... τραγουδήσαμε κιόλας!!!

Αμα σου πω οτι παίζει τι θα μου πεις?:roll::roll::roll:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλο κ το αστειο με την εγκυμοσυνη ολγα!!!

καλα, εμεις κανουμε πλακα με τον καλο μου οτι ο δοκτωρ δε θα μας ξαναφησει ποτε να κανουμε σεξ!! απο τοτε που τον γνωρισαμε ολο στο 'απαγορευονται οι επαφες' μας εχει..(ηταν κ ο εξωσωματικος μας)

θα ξαναπαω λεμε μετα απο κανα χρονο κ θα συνεχιζει "ε, κ οχι επαφες,ε?":mrgreen:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...