Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αυριο τ απογευματακι θα παμε εκκλησια να σαραντισουμε τελικα.

ενημερωσε ο συζυγος τον παπα οτι ειναι κ προωρακια , κ θα προσεξει ειπε..

τα κουκλια μου θα βγουν απ το σπιτι! ακομη δε μπηκανε θα μου πειτε...!:rolleyes:

πανε κ στις μενν για εξετασεις..γενικα κωλαρακι μεσα δε βαζουν! που να ξετσουτσουμισουν κιολας!

ποιο μεγαλο γεγονος ειναι οτι θα βγω εγω δηλαδη! δεν εχω βγει ουτε στο διαδρομο του οροφου κοντα 2βδομαδες τωρα..απιστευτο μου φαινεται!! περναει απιστευτα γρηγορα ο καιρος μ αυτο το προγραμμα,τη ρουτινα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααα......!!!!

τελικα μαλλον περασατε πολυυυυ δυσκολη νυχτα για να ειστε εξαφανισμένες!ωχχχχχ

Όπως τα λες!!!!:tongue::tongue:

Ο ένας ο μπέμπης κοιμήθηκε το μανάρι μου στις 1.30, ξύπνησε στις 4 έφαγε και ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 8.00 για να φάει!!

Με τον άλλο μας βρήκε το ξημέρωμα, όπου εγώ έπρεπε να ετοιμαστώ για να πάω στην εκκλησία να κοινωνήσω! Άρα μέχρι στιγμής δεν έχω κοιμηθεί :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα ταίζω πάλι! :tongue:

RKdwp3.png

γεια σου jasmini ταιστρα της χρονιας!!

τοσος θηλασμος...εγω κανω παρτυ αν κατσουν στο στηθος σε καποιο απ τα ταισματα της ημερας 10λεπτα...ειμαι σουπερ ευχαριστημενη οταν συμβαινει αυτο..φαντασου!

δε νομιζω τελικα οτι θα καταφερω να τα θηλασω...οσο τραβηξει με το θηλαστρο..ακολουθω τα βηματα της twins..

33E7p2.png

γεια σου jasmini ταιστρα της χρονιας!!

τοσος θηλασμος...εγω κανω παρτυ αν κατσουν στο στηθος σε καποιο απ τα ταισματα της ημερας 10λεπτα...ειμαι σουπερ ευχαριστημενη οταν συμβαινει αυτο..φαντασου!

δε νομιζω τελικα οτι θα καταφερω να τα θηλασω...οσο τραβηξει με το θηλαστρο..ακολουθω τα βηματα της twins..

Aααααα.... γιατί απογοητεύεστε όλες και τα παρατάτε τόσο εύκολα???? Θέλετε να κάνετε δύσκολη τη ζωή σας??

Γιατί δεν τα παλεύεις να θηλάσουν κανονικά?? Λίγο χρόνο θέλει και θα μάθουν!! Ξέρετε τι αντισώματα παίρνουν τα παιδιά με το μητρικό??? Άλλο να σου κοπεί το γάλα και άλλο να το κόψεις μόνη σου χωρίς λόγο!!! Ααααα....θα σας μαλώσω!!!!! Απαιτώ κάποια να θηλάσει ώστε να ανταλλάσουμε απορίες!! Έστω με συμπλήρωμα!!! Nufi, βασιζόμουν πάνω σου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ε...προς το παρον τα μισα τους γευματα δικα μου ειναι..απ τις αντλησεις.

αλλα δε καθονται μωρε συνηθως στο στηθος.. παιζουν λιγο η νευριαζουν αν πεινανε κ δε τους δινω το μπουκαλι.

κ καποιες,λιγες φορες,χωρις προφανη λογο καθονται κ πινουν κανενα 10λεπτο!! αλλα δε καταλαβαινω τι κανω σωστα τοτε κ συμβαινει αυτο..

ασε που εχω κ το αγχος μηπως απλα πιπιλανε χωρις να πινουν γαλα..

μακαρι να θηλαζαμε κανονικα ,το συζητας?

33E7p2.png

ε...προς το παρον τα μισα τους γευματα δικα μου ειναι..απ τις αντλησεις.

αλλα δε καθονται μωρε συνηθως στο στηθος.. παιζουν λιγο η νευριαζουν αν πεινανε κ δε τους δινω το μπουκαλι.

κ καποιες,λιγες φορες,χωρις προφανη λογο καθονται κ πινουν κανενα 10λεπτο!! αλλα δε καταλαβαινω τι κανω σωστα τοτε κ συμβαινει αυτο..

ασε που εχω κ το αγχος μηπως απλα πιπιλανε χωρις να πινουν γαλα..

μακαρι να θηλαζαμε κανονικα ,το συζητας?

Αυτό το 10λεπτο που πιπιλάνε, μετά πόσο τρώνε απ' το μπουκάλι?

RKdwp3.png

ωριστε,πλησιαζει η ωρα να φαμε παλι..

jas θα επιχειρησω παλι,αλλα δεν υποσχομαι τιποτα...κλαψ λιγμ..κ ειναι ωραια αισθηση μωρε να τρωει απο σενα κ να χαιδευεις κεφαλακι..

33E7p2.png

τρωνε λιιιιιγο λιγοτερο απ οτι συνηθως,γι αυτο δεν ειμαι σιγουρη αν οντως καταπινουν τοσο γαλα,οσο φαινεται απ την ωρα που πιπιλανε..

μπορει να μαθαινουν ακομη..?

δε τα παραταω εντελως, αλλα μεσα μου δε πιστευω πια οτι θα το πετυχουμε το σπορ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαστε πάλι.

Για κάποιο λόγο, νιώθω αρκετά εκνευρισμένη σήμερα. Μου δίνουν όλοι συμβουλες τι να κάνω και τι να μην κάνω (μέχρι και ο μπαμπάς μου δίνει συμβουλες), μου λένε "άσε θα το ταίσω εγώ, άσε θα το αλλάξω εγώ", και αυτή η προθυμότητα με κάνει και νιώθω σαν την πιο άχρηστη μάνα :(. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά και προσπαθούν να μου το πουν με πλάγιο τρόπο;

Έχω και το γάλα του μπέμπη να με εκνευρίζει, η μια πιπίλα είναι μικρή και ζορίζεται, η άλλη είναι μεγάλη και τον πνίγει, αυτός πεινάει και κλαίει, όπου να 'ναι θα κλάψω και εγώ μαζί του για συμπαράσταση!!!!!

Ουφ.... τα είπα και ηρέμησα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να 'μαστε πάλι.

Για κάποιο λόγο, νιώθω αρκετά εκνευρισμένη σήμερα. Μου δίνουν όλοι συμβουλες τι να κάνω και τι να μην κάνω (μέχρι και ο μπαμπάς μου δίνει συμβουλες), μου λένε "άσε θα το ταίσω εγώ, άσε θα το αλλάξω εγώ", και αυτή η προθυμότητα με κάνει και νιώθω σαν την πιο άχρηστη μάνα :(. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά και προσπαθούν να μου το πουν με πλάγιο τρόπο;

Έχω και το γάλα του μπέμπη να με εκνευρίζει, η μια πιπίλα είναι μικρή και ζορίζεται, η άλλη είναι μεγάλη και τον πνίγει, αυτός πεινάει και κλαίει, όπου να 'ναι θα κλάψω και εγώ μαζί του για συμπαράσταση!!!!!

Ουφ.... τα είπα και ηρέμησα....

Ελα βρε ηρεμησε. Βέβαια αυτό με την προθυμία είναι κάπως η αλήθεια είναι. Κι εμένα μου την δίνει άσχημα. Αφού ψιλοτσακώθηκα και με την μάνα μου γιατί πήγε κι εδωσε την μπέμπα σε μια ξαδέλφη χωρίς να ρωτήσει και εγώ τα πήρα κρανίο και της την είπα. Δεν θέλω ρε παιδί μου να παίρνουν άλλοι τα παιδιά μου. Βέβαια κι αυτή η κοπέλα απ΄την καλή της την καρδιά το έκανε αλλά εμένα μου την έδωσε. Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω!!!!!!!!!!!!!! Πως να το πω αλλιώς δηλαδή? Η προθυμία που λέγαμε. Κατά τ αλλα καλά? Την Τετάρτη σαραντίζω. Επιτέλους. Ουφ!!!!!!!!!!!!

Ελα βρε ηρεμησε. Βέβαια αυτό με την προθυμία είναι κάπως η αλήθεια είναι. Κι εμένα μου την δίνει άσχημα. Αφού ψιλοτσακώθηκα και με την μάνα μου γιατί πήγε κι εδωσε την μπέμπα σε μια ξαδέλφη χωρίς να ρωτήσει και εγώ τα πήρα κρανίο και της την είπα. Δεν θέλω ρε παιδί μου να παίρνουν άλλοι τα παιδιά μου. Βέβαια κι αυτή η κοπέλα απ΄την καλή της την καρδιά το έκανε αλλά εμένα μου την έδωσε. Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω!!!!!!!!!!!!!! Πως να το πω αλλιώς δηλαδή? Η προθυμία που λέγαμε. Κατά τ αλλα καλά? Την Τετάρτη σαραντίζω. Επιτέλους. Ουφ!!!!!!!!!!!!

Αντε, καλό σαράντισμα!!!! (άλλαξε όμως και το τίκερ)

Μερικές φορές νιώθω ότι θέλω να είμαι εντελώς μόνη με τα παιδιά στο σπίτι. Το ξέρω, θα ήταν τρομακτικά δύσκολο (ξυπνάνε και μαζί), αλλά με κουράζουν οι συμβουλές, με κουράζουν οι συζητήσεις, οι παρέες, όλα. Μήπως θα επανέλθει η περίοδος και είναι όλα ορμονικά; Τι άλλο να σκεφτώ; Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν και εγώ είμαι αυτή που στραβώνω...

Τεσπα. Ζυγιστήκαμε και σήμερα (4.300 και 3.810).

Glorr, πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αντε, καλό σαράντισμα!!!! (άλλαξε όμως και το τίκερ)

Μερικές φορές νιώθω ότι θέλω να είμαι εντελώς μόνη με τα παιδιά στο σπίτι. Το ξέρω, θα ήταν τρομακτικά δύσκολο (ξυπνάνε και μαζί), αλλά με κουράζουν οι συμβουλές, με κουράζουν οι συζητήσεις, οι παρέες, όλα. Μήπως θα επανέλθει η περίοδος και είναι όλα ορμονικά; Τι άλλο να σκεφτώ; Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν και εγώ είμαι αυτή που στραβώνω...

Τεσπα. Ζυγιστήκαμε και σήμερα (4.300 και 3.810).

Glorr, πότε θα πας να σε δει ο γιατρός;

Πω πω πως σε καταλαβαίνω. Κι εγώ κανέναν δεν θέλω. Δεν μπορώ ρε παιδίμου. Θέλω να είμαι στο σπίτι μόνη με τον άντρα μου και τα μωράκια. Κι εμένα όλα με κουράζουν. Μήπως έχουμε γίνει γεροπαράξενες? Τι να πω. Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα αυτό. Υπάρχουν και άλλες δηλαδή. Ευτυχώς. Εμείς ζυγιστήκαμε χθες. 3.920 και 3.150. Μας ρίχνετε στο κεφάλι. Όσο για τον γιατρό, μου είπε να πάω να με δει μόλις σαραντίσω. Οπότε την άλλη εβδομάδα λογικά θα πάω. Θα πάρω να κλείσω ραντεβουδάκι. Εσύ πότε θα πας? Να σου πω έχεις κι εσύ αυτό το πρήξιμο πάνω από την τομή που λέγαμε με τις άλλες κοπέλες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...