Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μ εβαλε σε σκεψεις ο συζυγος..για πειτε γνωμη..

οπως ξερετε τα μωρακια μου ειναι τα μικροτερα εδω..2540 κ 2130 κ τη δευτερα σαραντιζουμε..

μηπως δε θα πρεπε να βγουμε για εκκλησια, να τα παρει κ αγκαλια ο παπας που δε θα ξερει να τα πιασει κ σωστα τοσο μικρα που ειναι..??

θελω να παρουν την ευχη, αλλα πανω απ ολα ναναι ασφαλη..

ειναι πολυ μικρουλια ακομη τα δικα μου..ειναι τωρα οσο ηταν τα δικα σας οταν γεννηθηκαν μη ξεχνατε..τι λετε?

Nufi μου πρέπει να την πάρουν την ευχή! Το πολύ πολύ φάσκιωσέ τα με ένα σεντονάκι όπως στην κλινική για να πιάνονται πιο εύκολα. Ο παπάς για λίγο τα πιάνει και συνήθως προσεκτικά. Μην ανησυχείς... Και επίσης πες στον σύζυγο ότι περιμένουμε φώτο των σκιουριών:-D:-D:-D:-D

RKdwp3.png

ξερω κ γω?

να ρωτησω κανεναν παιδιατρο η ειμαστε υπερβολικοι..?

anyway,twinsaki δε πεταγεσαι μια βολτα στο παρτυ να ξεσκασεις?? ντυσου,στολισου..

ωχ..κουραστηκα κ που το σκεφτηκα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

τωρα που το λέμε, έστειλα το συζυγο σε ένα γαμο απόψε... και ακόμα να ερθει!!!!! Νομίζω ότι πρεπει και εγω να παω στο πάρτι, με συνοδεία όμως! Θα φέρω και ποτα!!!!

Ακουω όλα τα καλοκαιρινα χιτακια... πόσο πίσω έμεινα....

Καληνύχτα nufi και Γιώτα.

Jas, εμείς ακάθεκτες! Ταίζουμε και γραφουμε!

Η Ολγα που πήγε;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημεραααα!

Εχθες εφαγα ενα παγωτο και με επιασε το στομαχι μου γαμωτο.Γι'αυτο εξαφανιστηκα ετσι

Ελπιζω να κοιμηθηκατε λιγο το βραδυ!!!

nufidio και γω τον ιδιο φοβο ειχα αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως.Πρεπει να την παρουν την ευχη οπωσδηποτε!Μπορεις ομως ευγενικα να του πεις του παπα να προσεχει που ειναι τοσο μικρουλικα!Δεν ειναι κακο

Που ειστε??????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα!!!!!

Δυσκολη νυχτα περασαμε.....κλαιγανε συνεχεια,ειδικα ο μικρος (ο Θανος).....του εδινα γαλα δεν επινε,τον επαιρνα αγκαλια σταματουσε,τον αφηνα κατω παλι εκλαιγε.....μεχρι κ χαμομηλι του εδωσα...ηπιε αρκετο αλλα μετα παλι κλαματα.....πριν λιγο τον ταισα παλι κ τωρα περιμενω να ξυπνησει ο μεγαλος (ο Χρηστος) για να φαει.Τελευταιο γευμα εκανε στις 06 00....εχω να συγυρισω κ τις βαλιτσες απο τις διακοπες....ακομη μεσα στο σαλονι ειναι αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη.....παω να βρω κουραγιο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από εμάς:D

Και για μας δύσκολη νύχτα... και δεν έφαγα και παγώτο....

Ο ένας έκλαιγε λόγω δυσκοιλιότητας και έπειδή δεν μπορούσε να ρουφήξει το γάλα του, η άλλη ξανάρχισε τα ωραία της κόλπα με το κλάμα.

Και έχω και τον σύζυγο που πανικοβάλλεται...ποιον να πρωτοπαρηγορήσεις δηλαδή....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Που είστε όλες ρε κορίτσια? Τί γίνατε? Εγώ μόλις έκανα τέσσερα αλλάγματα με τον σύζυγο των μπεμπιδίων...........Για πολύ μυρωδιά όμως ................πω πω πω πω...........Παναγία μου. Δύο φορές ο μπεμπούκος και άλλες δύο η μπεμπουλίτα. Στα καπάκια όμως. Τέτοιος συγχρονισμός? Αφήστε τα. Εσείς? Όλα καλά? :D:D

καλησπερα ταλαιπωρες διδυμομανουλες!

εμεις ευτυχως χθες κοιμηθηκαμε.. οσο θα μπορουσαμε βεβαια..

μου φτιαξε τη διαθεση ο καιρος οταν ξυπνησα για τη βαρδια των 6..δροσια!!

δεν ηθελα να ξανακοιμηθω,πηρα τη μικρη στο κρεβατι μας που ηταν ξυπνια κ ξαπλωναμε κ κοιταζομασταν κ τη χαιδευα...ονειρο!!

γι αυτες τις στιγμες, χαλαλι κ τα κλαματα κ τα μεταμεσονυχτια βρωμερα αλλαγματα κ η κουραση κ ολα..!

κουραγιο κ τουλαχιστον να κυλισει η μερα πιο ευκολα για τις μανουλες που περασαν δυσκολουτσικα χθες..

ολγακι δηλητηριασουλα? ετσι,για να μαθεις να μη τρως παγωτακια!

να τρως βρε!! να γλυκαθεις οσο θες, το χρειαζεσαι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...