Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμείς με τη Βικ είμασταν ολίγον σε απόγνωση, άλλα έχουμε δει βελτίωση με το φάρμακο για το ΓΟΠ. Αλλά και πάλι δεν ξέρουμε τι είναι... Περιμένω τη Δευτέρα να έρθει ο παιδίατρος να τον ζαλίσω!!!!

Κορίτσια, τη βοήθεια σας παρακαλώ με το γάλα μας... (όλη την ώρα αλλάζουμε:evil:)

Κατ' αρχήν πίνανε και οι δύο almiron και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, η μπέμπα τώρα πίνει nan sensitive ( γάλα για κολικούς, δυσκοιλιότητα και ΓΟΠ) και φυσικά βελτίωση δεν έχουμε δει, αλλά τέλως πάντων. Ο μπέμπης πάλι επειδη έκανε ξαφνικά φοβερή δυσκοιλιότητα και λόγω της τεράστιας ποσότητας που πίνει σκούζει, ξεκίνησε σήμερα το frisolac comfort. Είναι όμως πολύ πηχτό και τον κουράζει... Σκέφτομαι... να αλλάξω θηλές ή να πάρω καινούριες; Με τις chicco που έχουν μία τρύπα δεν τρέχει τίποτα, με τις nuk τρέχει, αλλά ψιλοζορίζεται.....

Κι εμενα ο μπέμπης ξεκίνησε από χθες το Almiron AR 1 για ΓΟΠ και όντως είναι κι αυτό πολύ πηχτό. Κι εμένα από το μπιμπερό της chicco δεν τρέχει με τιποτα αυτό το γάλα. Και σκεφτόμουνα κι εγώ αν πρέπει να αλλάξω θηλές. Δεν ξέρω. Πάντως τρώει. Όχι εύκολα αλλά τρώει. Το αδειάζει το μπουκάλι. Η μπέμπα μου τρώει το ALMIRON Premature. Μια χαρά. Και της βάζω βέβαια και χαμομήλι εννοείται.

Διαφημίσεις

Glorr, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού τους άρεσε το αλμιρον, γιατί δεν μας συστησαν μια και καλή να πάρουμε το αντίστοιχο για δυσκοιλιότητα και το άλλο για ΓΟΠ;

Θά έκανα την αλλαγή από μόνη μου, αλλά κάθε φορά λέω στον εαυτό μου να σταματήσει να κάνει το γιατρό....

Και εγώ τους βάζω χαμομήλι, είναι και αντισηπτικο άλλωστε.

Τα ξενύχτια πως πάνε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού τους άρεσε το αλμιρον, γιατί δεν μας συστησαν μια και καλή να πάρουμε το αντίστοιχο για δυσκοιλιότητα και το άλλο για ΓΟΠ;

Θά έκανα την αλλαγή από μόνη μου, αλλά κάθε φορά λέω στον εαυτό μου να σταματήσει να κάνει το γιατρό....

Και εγώ τους βάζω χαμομήλι, είναι και αντισηπτικο άλλωστε.

Τα ξενύχτια πως πάνε;

Άπό ξενύχτια άλλο τίποτα. Φαντάζομαι κι εσύ το ίδιο. Όπως άλλωστε και ολες οι κοπέλες εδώ μέσα. Εγώ πάντως τα ταίζω μια μια ώρα διαφορά οποτε δεν μου μένει και πολύ -εώς καθόλου- χρόνος θα έλεγα. Εσύ ? Τρώνε μαζί ή χωριστά? Είναι πίκρα. Μέχρι να αραιώσουν τα γεύματα και να κοιμηθούμε λίγο. Δεν με νοιάζει για την ημέρα αλλά η νύχτα είναι πακέτο. Αμα κοιμόμαστε ένα τετράωρο πεντάωρο την νύχτα θα είναι πολύκαλύτερα πίστεύω. Εσένα έχουν αραιώσει τα γεύματά τους ή τρώνε ανα τρίωρο? Εμένα καθε τρεις ώρες. Βέβαια πολλές φορές τα ξυπνάω, όπως και τώρα, για να φάνε. Άλλες πάλι φορές ξυπνάνε από μόνα τους.

Διαφημίσεις

Twins να ανοίξεις με ένα ψαλιδάκι μεγαλύτερη τρύπα στα μπιμπερό για το πηχτό γάλα. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Τελικά όλες απ' ότι βλέπω τα ίδια περνάτε λίγο-πολύ. Άρα να μην ανησυχώ... Τι να κάνουμε..υπομονή μέχρι το 3μηνο!!!

Όλγα στον ένα το δίνω το infacolic αλλά στον άλλο όχι γιατί δεν νομίζω να έχει κολικούς...απλά θέλει σηκώματα αλλιώς κάνει παράπονα!!!! :)

Ο άλλος όμως που το παίρνει...δεν νομίζω ότι έχω δει διαφορά.

RKdwp3.png

Εμάς έχουν πυκνώσει τα γεύματα, ειδικά του Φιλ. Τις περισσότερες φορές ξυπνάνε μαζί και τα ταίζουμε. Δύσκολο, αλλά έχει το θετικό ότι μας μένει και λίγος χρόνος για να φάμε και να αποστειρώσουμε. Πάντα μόνα τους ξυπνάνε. Έχει πέσει πολύ πεινα....

Βέβαια ο Φιλ είναι πολύ βαρύτερος από τη Βικ. Αλλά και εσένα τα δικά σου έχουν διαφορά είδα! (παρένθεση: ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ)

Τα βραδυνά πάλι είναι τα πιο καλά... ξυπνάνε στις 12:00 μετά κατά τις 4:00 και μετά στις 7:00 χωρίς πολλά κλάματα. Ελπίζουμε αυτό το 4:00 να εκλείψει σύντομα!!!!!

Όλγα, την επόμενη φορά που θα μου πει παιδίατρος να αλλάξω γάλα, υπόσχομαι να τους δώσω αυτό που πίνω εγώ:P:p:p:p. Ωραίο Advance χωρίς λακτόζη, ούτε κολικούς έκανα ποτέ, ουτε δυσκοιλιότητα.... Αλήθεια, τι παραπάνω έχουν αυτές οι σκόνες δεν το κατάλαβα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αααα.. ξέχασα να σημειώσω ότι καμιά φορά ηρεμούν και κοιμούνται με τα παρακάτω τραγούδια!!! Τα αφιερώνω σε όλα τα μπεμπίδιά μας!!

Και σε όλες τις μανούλες του καφέ αφιερώνω...

"Δεν κοιμάμαι τώρα πιά τα βράδια,

κουνάω τα μωρά μου πέρα δώθε στα σκοτάδια

γέμισ' η ζωή μου με μπιμπερό και με χάδια,

με τσιρίδες και φωνές από τα ζουζουνάρια...!!"

Αφιερωμένο... χαχαχαχαχαχα :P :p :P :p :P:tongue: :tongue: :tongue:

RKdwp3.png

Και σε όλες τις μανούλες του καφέ αφιερώνω...

"Δεν κοιμάμαι τώρα πιά τα βράδια,

κουνάω τα μωρά μου πέρα δώθε στα σκοτάδια

γέμισ' η ζωή μου με μπιμπερό και με χάδια,

με τσιρίδες και φωνές από τα ζουζουνάρια...!!"

Αφιερωμένο... χαχαχαχαχαχα :P :p :P :p :P:tongue: :tongue: :tongue:

ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Αυτό το τραγούδι λοιπόν είναι βγαλμένο από τη ζωή:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οι γείτονες έχουν πάρτι και έχουν βάλει τη μουσική στη διαπασων....

Περιμένετε, δεν θα πάει 01:00... τότε θα ακούσετε και τη δική μας διαπασών... primo-secondo:p

Xαχαχαχαχα καλό!!! Θα το ευχαριστηθούνε!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Κι εγω μολις εβαλα τον Χρηστο κ τον Θανο για υπνο....Λογικα θα ξυπνησουν κατα τις 02 00.....κι εγω παλι κομματια....για αλλη μια βραδια...χαλαλι τους ομως.....θα περασουν κ τα ξενυχτια κ θα τα ξεχασουμε!!!!!

Παω να ξαπλωσω λιγακι,οσο προλαβω γιατι θελω οδοντογλυφιδες να κρατησω ανοιχτα τα ματια μου!!!!

Καλο βραδυ σε ολες σας με λιγοτερα κλαμματα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας..

ξενυχτια...

κ εμας αρχιζοντας να παιρνουν βαρος σιγα σιγα ,ξεκινησαν κ τα κλαματακια...ε..καιρος ηταν!

χθες βραδυ η μικρη μας ταλαιπωρησε λιγο..τι την αλλαξα να χει φρεσκο παμπερακι, τι την ειχα αγκαλια...τελικα καποια στιγμη αρχισε να βαζει χερια στο στομα κ ειπα να δοκιμασω να τη βαλω στο στηθος,οπου κ εφαγε κανα 10λεπτο κ κοιμηθηκε!!

αργησα να καταλαβω τι ηθελε γιατι ειχε περασει μολις μια ωρα απ την ωρα που χε φαει..που να φανταστω οτι θα πειναγε παλι..!

κ ο σπορος πολλες γουλιτσες...

glorr απο τι προερχεται η παλινδρομηση του δικου σου?

εμεις πινουμε prenan..αυτο τους εδιναν στις μενν κ προς το παρον το κραταμε..

33E7p2.png

βρε κοριτσια μ εβαλε σε σκεψεις ο συζυγος..για πειτε γνωμη..

οπως ξερετε τα μωρακια μου ειναι τα μικροτερα εδω..2540 κ 2130 κ τη δευτερα σαραντιζουμε..

μηπως δε θα πρεπε να βγουμε για εκκλησια, να τα παρει κ αγκαλια ο παπας που δε θα ξερει να τα πιασει κ σωστα τοσο μικρα που ειναι..??

θελω να παρουν την ευχη, αλλα πανω απ ολα ναναι ασφαλη..

ειναι πολυ μικρουλια ακομη τα δικα μου..ειναι τωρα οσο ηταν τα δικα σας οταν γεννηθηκαν μη ξεχνατε..τι λετε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...