Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το επόμενο λοιπόν μωρό θα είναι το δικό σου!!!!!! Και όντως, νομίζω από τη λίστα, εσύ είσαι η επόμενη.

Ωραίο είναι να ξεκουράζεσαι! Μέσα στο Ηράκλειο ήταν η βάφτιση ή σε χωριό; Πήγατε και πουθενα βολτούλα;

Ναι, οι πανάδες φεύγουν (αν και δεν νομίζω να επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία στην εγκυμοσυνη). Οι ραγάδες όμως δεν φεύγουν!!!

3 Σεπτ ε; Αν ακούσουμε λοιπόν φωνές να έρχονται από τη Λούρου, να ξέρουμε για ποιόν χτυπάει η καμπάνα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ενα γρηγορο χαιρετισμο σας απευθυνω τσουπρες μου κ παω να φαω..

ολα καλα?

nunu μας ελειψες!!

σημερα επιτελους αρχισε να δροσιζει!!!!!!!!!!!!!!!! κ με αερακι!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια, θα ξαναμπω αργοτερα που θα ναι κ καμια σας να κανουμε παρεα!

33E7p2.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Τι κάνετε? Εγώ βρήκα λίγο χρόνο να μπω τώρα αλλά βλέπω ότι όλες λείπετε. Δεν πειράζει. Διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σας. Κι εμείς όπως κι εσείς τρέχουμε με τα μπεμπίνια αλλά εντάξει....τι να κάνουμε? Θα μεγαλώσουν λίγο και θα είναι λίγο πιο χαλαρά. Από άποψη ύπνου πάντα.........

Κι εμείς κάναμε υπερηχο στομάχου στον μπεμπούλη και τελικά έχουμε ήπια μορφή παλινδρόμησης. Αλλάξαμε γάλα και είμαστε καλύτερα τώρα. Ούτε παιδευόμαστε να μην κοιμάται, ούτε γουλιές μεγάλες βγάζει πλέον. Ευτυχώς. Κατά τ'αλλα καλά. Η μικρή κι αυτή καλά. Το βάρος μας είναι 3.920 ο μπέμπης και 3.150 η μπουμπού. Έχουν αρκετή διαφορά αλλά εντάξει. Η μικρή είναι πιο λιγόφαγη. Αλλά ευτυχώς παίρνει βάρος.....:D:D

Οι νέες μαμάδες καλά? Εννοώ αυτές που μόλις γεννήσανε. Οι υπόλοιπες απ' ότι διαβάζω καλά ε?

Τι έγινε βρε Twins? Καιρό έχουμε να τα πούμε.

Κι εγώ περιμένω την Τετάρτη να σαραντίσουμε για να πάμε βόλτα με τα μπεμπίνια. Με ποια είπαμε ότι σαραντίζουμε μαζί σχεδόν?

Κοριτσακια τι κανετε????Εμεις επιστρεψαμε Αθηνα πριν λιγη ωρα!!!!

Μου λειψατε πολυ!!!!Τωρα εχω κοιμησει συζυγο και τεκνα κ ειπα να περασω μια βολτιτσα απο δω για καφε!!!!!Αλλα δε βλεπω καμια αλλη μεσα,μαλλον θα ξεκουραζεστε!!!!

Εμεις θα σαραντησουμε την αλλη Κυριακη κ ανυπομονω!!!!!

Πολλα φιλια προς το παρον,θα τα πουμε αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Βλέπω επιστρέψατε πια όλες?? Μπράβο, άντε να γεμίζει νέα το καφέ μας!

Λοιπόν, θέλω τα φώτα σας!!!!!

Τα μπεμπίδια δεν κοιμούνται σχεδόν καθόλου (μαύρους κύκλους κάνανε), μέρα-νύχτα ανήσυχοι, τσιτωμένοι!! Όποτε δε, καταφέρουμε να τους κοιμήσουμε, κρατάει κανένα 10λεπτο και μόνο αν επικρατεί απόλυτη ησυχία (περπατάμε στις μύτες των ποδιών) και δεν κοιμούνται κανονικά....λαγοκοιμούνται!! Μισοανοίγουν τα μάτια και τινάζονται συνέχεια! Δεν τα παραλέω...

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω αν είναι φυσιολογικό (ίσως λόγω κολικών, μιας και έχουν και αρκετά αέρια) ή πρέπει να το ψάξω παραπάνω??? Ανησυχώ!!! Ο παιδίατρος από τα λίγα που του είπα στο τηλέφωνο μου λέει ειναι φυσιολογικό και εκεί που λέγανε ότι μόλις σαραντώσουν τα μωρά θα στρώσουν και θα ηρεμίσουν...το εντελώς αντίθετο. Δεν με πειράζει να παιδευτώ εγώ, αρκεί να μην υποφέρουν με κάτι τα μωρά μου και εγώ κάθομαι άπραγη! Τι έχετε να πείτε?? HELP!!!

RKdwp3.png

Σόρυ!!! Τώρα είδα τα μην της Jas & της Ολγας.

Jas, από την εμπειρία μου των 2 μηνών αλλά και από τις συμβουλές του παιδιάτρου μου, μπορώ να πω τα εξής:

1. Οταν είναι ξύπνιοι κλαινε συνεχώς; Αυτό δεν είναι και πολύ καλό γιατί όλες τους τις θερμίδες τις καταναλώνουν στο κλάμα και μπορεί να μην παίρνουν τα βάρος που θα έπρεπε

2. Μήπως ο χώρος που κοιμούνται είναι πολύ ζεστός ή πολύ κρύος;

3. Μήπως δεν τους βολεύει το κρεβάτι τους (π.χ. τα δικά μου ποτέ δεν μπορούν να αποκοιμηθούν στο κρεβάτι τους, αντίθετα τους παίρνει ο ύπνος μια χαρά στο ριλαξάκι που κουνιούνται ή στο κρεβάτι των γονιών

4. Το σεσουάρ το έχεις δοκιμάσει; Τα δικά μου ναρκώνονται αμέσως!!!!

5. Για τη Βικ που τινάζεται και δεν ηρεμεί, συνήθως την τυλίγουμε με ένα σεντονάκι, κάτι σαν φάσκιωμα γιατί παρατήρήσαμε ότι το τίναγμα των άκρων της την ξυπνάει.

Ελπίζω να σε βοήθησα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν, απαντώ..

όταν είναι ξύπνιοι κλαίνε, κυρίως όμως γιατί θέλουν να τα σηκώσουμε ή ίσως γιατί πονάνε και τα ανακουφίζει η αγκαλιά και το κούνημα! Πολλές φορές για τον ένα και άλλες για τον άλλο λόγο.

Η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι γύρω στους 27 βαθμούς, αλλά επειδή οι χώροι στο σπίτι έχουν διαφορετικές θερμοκρασίες, είτε πιό χαμηλές, είτε πιό υψηλές, δοκιμάσαμε παντού και πάλι τα ίδια. Πάντως δεν ιδρώνουν!!

Επίσης δοκίμασα και στο ριλάξ και στο κρεβάτι μου και πάλι τα ίδια.

Σεσουάρ δεν δοκίμασα, τώρα που το λες θα το δοκιμάσω κι αυτό, μόνο πλυντήριο και ενυδρείο μέχρι στιγμής και απορροφητήρα.

Να τα φασκιώσω? Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, αλλά δεν θα σκάσουνε αν τα τυλίξω έτσι? Λες να το δοκιμάσω? Πάντως αν τα σκεπάσω με σεντόνι, χτυπιούνται μέχρι να το πετάξουν!!! :)

Να, παράδειγμα, από εχθές, κοιμήθηκαν τώρα στις 6 η ώρα το απόγευμα καλά για 3 ώρες και κοιμήθηκα κι εγώ!!!!! Τώρα ξύπνησε ο ένας, έφαγε και πάλι κοιμάται, δεν ξέρω για πόσο!! Χαχα μόλις ξύπνησε κι ο άλλος!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Απ' ότι βλέπω κοριτσια πάνω κάτω όλα τα μωράκια τα ίδια κάνουν. Τα ίδια συμπτώματα έχουν. Να σας ρωτήσω. Για τους κολικούς είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιείτε το infacolic. Εγώ σήμερα το ξεκίνησα στον μπεμπούλη και από αύριο και στην μπέμπα. Όσες το έχετε είδατε καμία βελτίωση? Η παιδίατρος μου είπε τρεις φορές την ημέρα από 2,5 ml ανεξάρτητα από το αν πονανε ή όχι. Για πείτε να παρηγορηθώ. Αλήθεια οι κολικοί μέχρι πότε κρατάνε? Ξέρετε? :D

Μαλλον οι κολικοι ειναι jas.Με τον υπνο εμεις δεν ειχαμε προβλημα αλλα γενικότερα τα μωρουλια ηταν πολυ ανησυχα.Μετα το τριμηνο ομως που σταματησαν οι κολικοι ηρεμησαν πολυ!Υπομονη χρειαζεται ειναι δυσκολη περιοδος

Για το φασκιωμα συμφωνω αλλα ο καιρος δεν βοηθαει.Θα σκασουν.Και τα μωρα ζεσταινονται περισσότερο απο εμας

Και κατι πολυ σημαντικο.Να τα μαθετε να κοιμουνται οχι με ησυχια!!Δεν εννοω βεβαια με τσιριδες αλλα να λειτουργείτε μεσα στο σπιτι οπως πριν τα μωρα.Καηκες αμα μαθουν στην ησυχια

Αληθεια το infacolic τους το δινεις?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εμείς με τη Βικ είμασταν ολίγον σε απόγνωση, άλλα έχουμε δει βελτίωση με το φάρμακο για το ΓΟΠ. Αλλά και πάλι δεν ξέρουμε τι είναι... Περιμένω τη Δευτέρα να έρθει ο παιδίατρος να τον ζαλίσω!!!!

Κορίτσια, τη βοήθεια σας παρακαλώ με το γάλα μας... (όλη την ώρα αλλάζουμε:evil:)

Κατ' αρχήν πίνανε και οι δύο almiron και τους άρεσε πολύ. Λοιπόν, η μπέμπα τώρα πίνει nan sensitive ( γάλα για κολικούς, δυσκοιλιότητα και ΓΟΠ) και φυσικά βελτίωση δεν έχουμε δει, αλλά τέλως πάντων. Ο μπέμπης πάλι επειδη έκανε ξαφνικά φοβερή δυσκοιλιότητα και λόγω της τεράστιας ποσότητας που πίνει σκούζει, ξεκίνησε σήμερα το frisolac comfort. Είναι όμως πολύ πηχτό και τον κουράζει... Σκέφτομαι... να αλλάξω θηλές ή να πάρω καινούριες; Με τις chicco που έχουν μία τρύπα δεν τρέχει τίποτα, με τις nuk τρέχει, αλλά ψιλοζορίζεται.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...