Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

To ξερω απλα δεν θελω να σας χαλασω και την κουβεντουλα!!:D

Λοιπον..προχθες ειχα τραβηγματα ολη μερα στην ωοθηκη.το βραδυ στις 2 το πρωι, ειδα βλεννιτσες πολυ μικρες σε ψιλοκαφετι χρωμα..στο χρωμα της ωχρας.

Χθες το βραδυ, καναμε ζουζουνιτσες και σημερα που σηκωθηκα ειδα στο σερβιετακι τα υγρα του καλου μου, αλλα ηταν παλι καφετι..προφανως ηταν μπερδεμενα με δικα μου υγρα, γιάυτο και το χρωμα.

Σημερα ειμαι στην 24η μερα.Ο κυκλος τον τελευταιο καιρο ειναι οτι ναναι!

Ξεκινησε με 25, μετα 26, 27 και την τελευταια 29.

Την τελευταια φορα που ειχα και τον μεγαλυτερο κυκλο σε ολη μου την ζωη(29), 2 μερες πριν ερθει αρχιζαν να σκουρενουν τα υγρα μου.Απο την 27η δλδ.

Υπαρχει η περιπτωση να μου ερθει, αν συμβει αυτο οπως την τελευταια φορα με τα υγρα.Αλλα υπαρχει μια διαφορα.Ενω την προηγουμενη ειχα σκουρα υγρα σε ολη τη διαρκεια της ημερας, τωρα ολη τη μερα ειμαι καθαρη(φυσιολογικα υγρα) και βγαζω ελαχιστα καφε μια φορα το βραδυ, ετσι στο ασχετο και μια μετα απο σεξ..:roll:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Taspaa μου, εγώ μάλλον είμαι αναρμόδια να απαντήσω γιατί δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Ψιλοκαφετί βλέννα είδα μόνο μια φορά στη ζωή μου και αυτή ήταν πριν γεννήσω.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε (π.χ. ορμονική αλλαγή), αλλά αυτό που ίσως πρεπει να κοιτάξεις είναι γιατί δεν ειναι σταθερή η περίοδος. Μήπως έχεις πολύ άγχος; Γιατί και αυτό κάνει διάφορα παιχνίδια με τις ορμόνες...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

H ερωτηση ειναι και αυτη που ειπες ολγα μου...οσο μπορουμε να καταλαβουμε απο αυτα που σας ειπα...Απλα δεν ξερω και αν πρεπει να ανησυχω..

Μπορει βεβαια, να ερχεται και "αυτη" σιγα σιγα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Taspaa μου, εγώ μάλλον είμαι αναρμόδια να απαντήσω γιατί δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Ψιλοκαφετί βλέννα είδα μόνο μια φορά στη ζωή μου και αυτή ήταν πριν γεννήσω.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε (π.χ. ορμονική αλλαγή), αλλά αυτό που ίσως πρεπει να κοιτάξεις είναι γιατί δεν ειναι σταθερή η περίοδος. Μήπως έχεις πολύ άγχος; Γιατί και αυτό κάνει διάφορα παιχνίδια με τις ορμόνες...

Παντα ειχα 26αρι κυκλο νταν!

Πηρα αντισυλληπτικα ομως για μια κυστη.Απο τοτε που τα σταματησα εγινε ολο αυτο.Ειμαι καθαρη απο θεμα κυστες πλεον, απλα λιγο το αγχος, λιγο τα χαπια...καταλαβαινεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Γύρισα!!

Μου λείψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Βασικά από την Τετάρτη, έχω προσπαθήσει να γράψω άλλα τελικά έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Δε θα έχω για αρκετό καιρό γιατί θα αλλάξουμε εταιρεία. Τώρα είμαι σε ίντερνετ καφέ και περιμένω μια φίλη για καφέ.

Θα αρχίσω να διαβάζω τα χαμένα αλλά μέχρι τότε ενημερώστε με.

Η Agorakia και joy γεννήσαν? Το Μαράκι με τον τροφοβλάστη όλα οκ? H nufi πήρε τα μπεμπέ σπίτι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Χωρίς να ξέρω την περίπτωσή σου, θα γίνω λίγο κουραστική λέγοντας το γνωστό "το άγχος μικραίνει τη ζωή".

Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός και για να μην πω κάποια ανακρίβεια, μήπως πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα με τον άστατο κύκλο και τις βλέννες σε 2 κύκλους; Όχι για κανένα άλλο λόγο για να μην αγχώνεσαι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Χωρίς να ξέρω την περίπτωσή σου, θα γίνω λίγο κουραστική λέγοντας το γνωστό "το άγχος μικραίνει τη ζωή".

Επειδή όμως δεν είμαι γιατρός και για να μην πω κάποια ανακρίβεια, μήπως πρέπει να το κοιτάξεις το θέμα με τον άστατο κύκλο και τις βλέννες σε 2 κύκλους; Όχι για κανένα άλλο λόγο για να μην αγχώνεσαι...

λες να ξαναεμφανιστηκε κυστουλα ε;;θα παω στον γιατρο ουτως λη αλλος απλα περιμενω να ερθει πρωτα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Γύρισα!!

Μου λείψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Βασικά από την Τετάρτη, έχω προσπαθήσει να γράψω άλλα τελικά έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Δε θα έχω για αρκετό καιρό γιατί θα αλλάξουμε εταιρεία. Τώρα είμαι σε ίντερνετ καφέ και περιμένω μια φίλη για καφέ.

Θα αρχίσω να διαβάζω τα χαμένα αλλά μέχρι τότε ενημερώστε με.

Η Agorakia και joy γεννήσαν? Το Μαράκι με τον τροφοβλάστη όλα οκ? H nufi πήρε τα μπεμπέ σπίτι?

αααα... δεν διάβασες το gossip report που σου έκανα, οπότε θα σου τα ξαναγράψω Κριτικάτσι!!!!!! Και μας χρωστάς να μας πεις πως πέρασες, τι έκανες και τί έφαγες... Ελπίζω να μη χάθηκες και να σε βρήκαν σε μιά γαβάθα γαμοπίλαφο!!!!!!!!!:P

Λοιπόν, τα νέα της παρέας εδώ:

1. Η Agorakia γέννησε 2 υπέροχα αγοράκια την Παρασκευή, βγήκε μαζί με τον ένα μπέμπη και σε λίγες μερούλες θα πάρει και τον άλλο. Μας χρωστάει να μας φτιάξει μία μαρμελάδα!!!!

2. Η joy γεννησε προχτές τα μπεμπουλίνια της που είναι μεγάλα, υγιέστατα και πανέμορφα.

3. Η nufi τα πηρε και τα δύο στο σπίτι και μέχρι στιγμής είναι τα ησυχότερα μωρά του πλανήτη

4. Το marakikon έκανε τις εξετασούλες τις και είναι στον καναπέ και ξεκουράζεται΄. Έχουμε μερικές μέρες να μάθουμε νέα της.

Και τα άλλα κορίτσια είναι όλα καλα, μας έλειψες! Η Γιώτα και η Ολγα είναι ακόμα διακοπες ( η Γιώτα νομίζω ότι γυρνάει σήμερα), η Jasmini είναι η θεα του διδυμοθηλασμού, γιατί καμια δεν τα καταφέρνει όπως αυτή, η Witch έχει ωραίες και πολύ χρήσιμες ιδέες και εγώ συνεχίζω να κάνω παγωτοθεραπεία!!!!!!!!!!!!

Πες μας τώρα τα δικά σου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λες να ξαναεμφανιστηκε κυστουλα ε;;θα παω στον γιατρο ουτως λη αλλος απλα περιμενω να ερθει πρωτα!

Μπορεί να είναι και κάτι το εντελώς φυσιολογικό, ποτέ δεν ξέρεις αν δεν ρωτήσεις. Όντως, όλοι οι γιατροί είναι τώρα σε διακοπές. Στο τηλέφωνό του δεν απαντάει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπορεί να είναι και κάτι το εντελώς φυσιολογικό, ποτέ δεν ξέρεις αν δεν ρωτήσεις. Όντως, όλοι οι γιατροί είναι τώρα σε διακοπές. Στο τηλέφωνό του δεν απαντάει;

δεν εχω παρει τηλ.τι να πω αλλωστε;;θα μου πουν περιμενε να δουμε!

αλλα εκτος αυτου, ας ερθει μια η περιοδος, να καθαρησω και μετα παω να με δει!ευχαριστω πολυ παντως!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

αααα... δεν διάβασες το gossip report που σου έκανα, οπότε θα σου τα ξαναγράψω Κριτικάτσι!!!!!! Και μας χρωστάς να μας πεις πως πέρασες, τι έκανες και τί έφαγες... Ελπίζω να μη χάθηκες και να σε βρήκαν σε μιά γαβάθα γαμοπίλαφο!!!!!!!!!:P

Λοιπόν, τα νέα της παρέας εδώ:

1. Η Agorakia γέννησε 2 υπέροχα αγοράκια την Παρασκευή, βγήκε μαζί με τον ένα μπέμπη και σε λίγες μερούλες θα πάρει και τον άλλο. Μας χρωστάει να μας φτιάξει μία μαρμελάδα!!!!

2. Η joy γεννησε προχτές τα μπεμπουλίνια της που είναι μεγάλα, υγιέστατα και πανέμορφα.

3. Η nufi τα πηρε και τα δύο στο σπίτι και μέχρι στιγμής είναι τα ησυχότερα μωρά του πλανήτη

4. Το marakikon έκανε τις εξετασούλες τις και είναι στον καναπέ και ξεκουράζεται΄. Έχουμε μερικές μέρες να μάθουμε νέα της.

Και τα άλλα κορίτσια είναι όλα καλα, μας έλειψες! Η Γιώτα και η Ολγα είναι ακόμα διακοπες ( η Γιώτα νομίζω ότι γυρνάει σήμερα), η Jasmini είναι η θεα του διδυμοθηλασμού, γιατί καμια δεν τα καταφέρνει όπως αυτή, η Witch έχει ωραίες και πολύ χρήσιμες ιδέες και εγώ συνεχίζω να κάνω παγωτοθεραπεία!!!!!!!!!!!!

Πες μας τώρα τα δικά σου...

Τελικά είχε έρθει το πρώτο μήνυμα???:confused::confused::confused:

Λοιπόν λοιπόν, φυσικά πέρασα πολύ ωραία, έκανα τα μπανάκια μου κάθε μέρα και έσπασε λίγο η ασπρίλα!!! Γύρισα όμως με μια πανάδα στη μύτη και ξεκινήσαν οι ραγάδες:(:(:(!! Οι πανάδες φεύγουν??

Έφαγα τα πάντα!! και γαμοπίλαφο, και ντολμαδάκια και καλιτσούνια όλα χειροποίητα και με το καλό έφτασα τα +17!!!και τώρα τρώω μόνο βραστά μπας και το σώσω μέχρι 3 Σεπ. που θα με δεί ο Αλεξ:):):)!!!

Τα μωρά μου ξετρελαθήκαν στην Κρήτη, τόσο κοπάνημα δεν έχω φάει!! Το μόνο που με προβλημάτισε είναι τα πόδια μου που πήραν διαστάσεις ελέφαντα.

Σε γενικές γραμμές ξεκούραση και πολλά παιδιά για να μπαίνω στο κλίμα!! Όλοι φίλοι που κατεβήκαμε γιατην βάφτιση εχουν μωρά!! Της τρελλής!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...