Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ειμαι 100% σιγουρη για το νερο.Μου το τονισαν και στο μαιευτηριο και ο παιιατρος.Το νερο για να αποστειρωθει πρεπει να βρασει 10 λεπτα.Μην το κανεις.Μαζευει μηκυτες με το γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στο βραστήρα το βράζω. Μου είπαν μάλιστα και την πατέντα να το βράζω με ανοιχτό το καπάκι για να βράζει έτσι περισσότερο για να αποστειρώνεται. Έχω κάνει βέβαια και άλλες πατέντες, που δεν ξέρω αν είναι και πολύ safe, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχουν διαμαρτηρηθεί....

Απο θηλές τώρα, τα δικά μου τους αρέσουν όλα με ιδιαίτερη προτίμηση στις νοσοκολειακές ακόμα. Εμένα με εκνευρίζουν τα nuk γιατι πρέπει να προσέχω την τρύπα!:twisted:

Έχω πάθει τώρα ένα φλασάκι με τα πλαστικα μπιμπερό και τα bph. Όλο κοιτάω τους πάτους για να δω το νουμεράκι!!!!

Τα σκιούρια τα βλέπω δυναμικά!!!! Μπραβο!!!! Αλλά και τα Jasminakia, και τα Ολγάκια επίσης!!!!!!

Nufi, όταν θα πάτε βόλτα, θα σου πω το συγκεκριμένο τραπέζι που καθίσαμε και ήταν μια χαρά το διδυμοκάροτσο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ναι...πρεπει να επιλεγουμε μαγαζι για καφεδακι με κριτηριο τ να χωρα το καροτσακι..!

παρεπιπτοντως ειμαι η μονη που δεν εχω παρει καροτσακι...

ειχαμε καταληξει στο aria peg perego,που ειναι κ το πιο δημοφιλες μαλλον διδυμοκαροτσο..μου χε πει κ το ολγακι ενα site που το βρηκα πολυ πιο φθηνο, αλλα δεν το παραγγειλαμε..

σκεφτομαστε ακομη το twin techno maclaren..μας αρεσει περισσοτερο αλλα δε χωραει στο πορτ παγκαζ,κ περιμενουμε να παρουμε μπαγκαζιερα να δουμε μηπως θα χωραει εκει..

ουτως η αλλως ειναι τοσο μικρα ακομη τα σκιουρια που θα θελουν κανα μηνα ακομη για καροτσακι

33E7p2.png

λοιπόν ο Α' μπέμπης (που θηλάζει αποκλειστικά) πήρε μέσα σε 9 μέρες 600γρ και πήγε 4400γρ και ο μπέμπης Β' (που παίρνει και συμπλήρωμα) πήρε στο ίδιο διάστημα 300γρ. και πήγε 3500γρ. Μεγάλη διαφορά ε???

Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο, τα μωρά σας έχει τύχει να βήξουν?? Όχι πολύ, μια-δυό φορές το πολύ την ημέρα... Είναι φυσιολογικό σαν το φτέρνισμα?

Είσαι η master του θηλασμού και τα έχεις καταφέρει τέλεια.

Εμένα τα δικά μου βήχουν όταν στραβοκαταπίνουν. Και ιδίως ο Φιλ που τρώει λαίμαργα και πολύ τρώει και μετά ρίχνει και ένα βήξιμο για να μην τον πνίξει και το γάλα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ναι...πρεπει να επιλεγουμε μαγαζι για καφεδακι με κριτηριο τ να χωρα το καροτσακι..!

παρεπιπτοντως ειμαι η μονη που δεν εχω παρει καροτσακι...

ειχαμε καταληξει στο aria peg perego,που ειναι κ το πιο δημοφιλες μαλλον διδυμοκαροτσο..μου χε πει κ το ολγακι ενα site που το βρηκα πολυ πιο φθηνο, αλλα δεν το παραγγειλαμε..

σκεφτομαστε ακομη το twin techno maclaren..μας αρεσει περισσοτερο αλλα δε χωραει στο πορτ παγκαζ,κ περιμενουμε να παρουμε μπαγκαζιερα να δουμε μηπως θα χωραει εκει..

ουτως η αλλως ειναι τοσο μικρα ακομη τα σκιουρια που θα θελουν κανα μηνα ακομη για καροτσακι

Σημαντικό να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας! Υπάρχουν τόσα καρότσια που μπορείτε να πάρετε. Σημαντικό επίσης είναι να είναι και ελαφρύ, να μη νιώθεις ότι σπρώχνεις νταλίκα!!!!

Σήμερα είδα στον πεζόδρομο και ένα διδυμοκαρότσι διπλό μεν, αλλά τα μωρά ήταν το ένα πάνω και το άλλο κάτω, σχεδόν σερνόταν. Για να καταλάβεις, η θέση για το δεύτερο ήταν εκεί που συνήθως είναι η θέση για τις αποσκευές... δεν μου άρεσε καθόλου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σωστά να παραγγειλετε... να δεις πως θα σας κοιτάνε όλοι!!!!:P

Έστειλες τον συζυγο στην εκκλησία τελικά;

θα τον στειλω αυριο μεθαυριο να ρωτησει..

κ ναι!!!θελουμε να παμε βολτα κ εμεις κ να μας κοιτανε!!!

ξανακαληνυχτιζω!!

33E7p2.png

nufaki ο ξαδερφος μου που εχει και αυτος διδυμα μου ειπε οτι ειχε βρει ενα καροτσι μονο σε ενα καταστημα που διπλωνει τελειως σαν ενα μονο.Και πολυ ελαφρυ.Δεν τον ρωτησα ομως.Θες να μαθω αφου δεν εχετε παρει?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα..σας εχω ξαναευχηθει αλλα θα το ξανακανω..

Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και με το καλο σε οσες τα περιμενουν!!

Θελω να κανω μια ερωτηση, ομως λιγο ασχετη με το θεμα,γιατι εχω ψιλοαγχωθει..μπορω;

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...