Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ελα καλε εδω εισαι?

τι κανετε?Εγω επαθα αλλεργια στο μιτροταν.Ειναι αυτο που βαζουν στον ορο για να κανει συσπασεις η μητρα

Το παιδι ζει ακομα και θα αναγκαστω να πω δυστυχως.Δεν υπαρχει ελπιδα αλλα ειναι νεος και τα υπολοιπα οργανα προφανως αντεχουν

Μην αγχωνεσαι για τον Φιλ.Και μενα εχουν και οι δυο μικρα μικρα σπιθουρακια απο την ζεστη.Να ανησυχίσεις αμα φουντωσουν με εξανθηματα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγαμε επιτέλους τη βόλτα μας με το καρότσι. Αρκετά καλά τα πήγαμε, το μόνο μας πρόβλημα ήταν ότι στο τέλος είχαμε κλάματα λόγω λερωμένης πάνας.... Κάθε αρχή και δύσκολη...

Jas, πως το βρήκες αυτό το γάλα; Μας το σύστησαν για τη δυσκοιλιότητα, απλά μου είπαν ότι είναι κάπως πηχτο και ίσως χρειάζεται να μεγαλώσω τις τρύπες στις θηλές. Ισχύει;

Όλγα, κανένα νεότερο από το παιδί είχαμε;

Από το φαρμακείο το παίρνω. Να σου πω την αλήθεια αυτό μου είπαν για τις τρύπες αλλά επειδή έχω τα avent, το νούμερο 2 θηλή που είναι για μηνών 1+ δίνω. Έχει δύο τρύπες. Δεν άνοιξα μεγαλύτερη. Είναι όντως πηχτό, αφού φαντάσου αγανακτώ να βγεί μια σταγόνα στο χέρι για να δω την θερμοκρασία :rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Αυτό μου λέει και ο γιατρός, αλλά έτσι όπως είναι σπιθουριασμένος, μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν είχα πάθει ερυθρά. Εντάξει δεν λέω, το παιδί δεν συμπεριφέρεται σαν να είναι άρρωστο, τρώει κανονικά (υπερ κανονικα), δεν έχει πυρετό, είναι ζωντανό, αλλά το γεγονός ότι έχουμε όλοι στο σπίτι καταρροή (να ναι καλά ο διδυμομπαμπας που μας κόλλησε) σε συνδυασμό με τη ζέστη με ανησυχεί!!!!!

Τα κοκκινάκια δεν τα έχει σε όλο το σώμα, μόνο μπρατσάκια και πρόσωπο. Ουφ... αγχώνομαι. Ευτυχώς που η άλλη δεν έχει τίποτα αλλιώς θα είχα τρελαθεί.

Τα μιτροτάν τα έπαιρνα και εγώ. Με είχαν πεθάνει στον πόνο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας ομορφοκοριτσα!

twins οπως παντα ενημερωνεις με ακριβεια! ευχαριστω..

jasminius θεα του θηλασμου πως πανε τα ρουφηχτηρακια σου?

ολγακι σε χασαμε κ δε μας αρεσει..κανενα νεοτερο απ το παληκαρι?

εμεις σημερα που ζυγιστηκαμε, ημασταν 2540 η μπουμπου κ 2240 ο μπεμπης!!!

καλε παχαινουμε!!!!!! η μικρη πηρε μισο κιλο απ την προηγουμενη τριτη που την πηραμε...απιστευτο!!αφου κ εμενα μου φαινεται μεγαλυτερη,αληθεια!

πηγε με τον μπαμπα της σημερα στη νικαια στη μοναδα για εξετ.αιματος κ μου γυρισε με τσιροτακι στο χερι..χιχι! ολα καλα κ η γιατρος τη βρηκε πολυ καλη την κοπελαρα μου:P

ενταξει...σταματαω να μιλαω ξια τα παιδια μου η κουκουβαγια!!:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κουκουβαγια τα σκιουρια μεγαλωσανε!!!!!

Μια χαρα σας βρισκω!

Εβγαλες ακρη με τα μπουκαλια?Σε βολεψε το συστημα ?

αα ναι και γω τους βαζω την κρεμουλα που λεει η jas.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

twins επιτελους μπηκατε στο καροτσακι σας!!! ποιος σας πιανει τωρα!!! τρεμε χαλανδρι , βγαινουν τα διδυμακια παγανια!!:P

πολλα μωρακια τα βγαζουν αυτα τα εξανθηματακια..θυμαμαι κ γω φιλων μου..

33E7p2.png

μπα ρε ολγα..ειμαι μαζοχα κ συνεχιζω να τα φτιαχνω οπως πριν..θα κανω ενα ντου κ θα φτιαξω αυριο ομως!

jas αχ, δυστυχως εμενα δυσκολευονται πολυ με τις θηλες των avent...

δοκιμασα κ μετη θηλη με τις 2τρυπες,αλλα νομιζω τα δυσκολευει που ειναι πιο σκληρες απ των nuk..

εμενα αντιθετως μ αρεσουν πολυ τα avent..ειναι κ η θηλη διαφανη κ βλεπω αν τελειωνει το γαλατακι..κριμα κ ειχα παρει αρκετα..

33E7p2.png

δηλαδη καθε φορα που θες να φτιαξεις γαλα βραζεις νερο????

Παντως βραστηρα μην χρησιμοποιεις.Μεχρι τον χρονο απαγορευεται.Πρεπει να πινουν αποστειρωμενο νερο και ο βραστηρας απλα το βραζει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Όλγα, κάνανε το πρώτο τους μπανάκι τα πιτσιρίκια? Εγώ βλέπω από τα δικά μου, μόλις αρχίσω και τα γδύνω για το μπάνιο τους, σκάνε κάτι χαμόγελα τρελά!!!! :) :) :)

Nufaki μεγαλώνουν τα σκιουράκια, είδες??

Και τα δικά μου, δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και σας παραθέτω τελευταία μέτρηση... λοιπόν ο Α' μπέμπης (που θηλάζει αποκλειστικά) πήρε μέσα σε 9 μέρες 600γρ και πήγε 4400γρ και ο μπέμπης Β' (που παίρνει και συμπλήρωμα) πήρε στο ίδιο διάστημα 300γρ. και πήγε 3500γρ. Μεγάλη διαφορά ε???

Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο, τα μωρά σας έχει τύχει να βήξουν?? Όχι πολύ, μια-δυό φορές το πολύ την ημέρα... Είναι φυσιολογικό σαν το φτέρνισμα?

RKdwp3.png

μπα ρε ολγα..ειμαι μαζοχα κ συνεχιζω να τα φτιαχνω οπως πριν..θα κανω ενα ντου κ θα φτιαξω αυριο ομως!

jas αχ, δυστυχως εμενα δυσκολευονται πολυ με τις θηλες των avent...

δοκιμασα κ μετη θηλη με τις 2τρυπες,αλλα νομιζω τα δυσκολευει που ειναι πιο σκληρες απ των nuk..

εμενα αντιθετως μ αρεσουν πολυ τα avent..ειναι κ η θηλη διαφανη κ βλεπω αν τελειωνει το γαλατακι..κριμα κ ειχα παρει αρκετα..

Κι εμένα δεν τα δεχόντουσαν στην αρχή αλλά τώρα τα συνήθισαν. Ο ένας δηλαδή.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...